Bir arkadaşım değil dedi. Pedofili ergenlik öncesi çocuklara duyulan ilgiymiş. 15 ergen olduğu için bu gruba girmiyormuş.
Pedofilidir
Pedofili değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
15 yaşında evlenmeye devlet ceza veriyor diye biliyorum. Hoşlanıldığı zaman pedofiliye girmiyorsa ve ayıp olmuyorsa evlenmenin de yanlış karşılanmaması lazım. Yok gerçekten 18 yaşının altındaki kız çocuk sayılırsa ve evlenmesi yanlışsa o zaman 15 yaşındaki kızdan hoşlanmak pedofili oluyor. Ergenlik dediğimiz nedir? Onun da net bir tarifini yapmak lazım ayrıca.
Cevap
12Cevap
18 yaş üstü kişilerin 18 yaş altı insanlardan hoşlanması Pedofilidir. 18 yaş altı çocuk sayılır.
18 yaş üstü birinin yasal olarak 18 yaş altında birimden hoşlanması pedofili. İlla küçük çocuk olmasına gerek yok. Yasal olarak 18 yaşından küçükler çocuk sayılıyor.
anladım. yasal olarak öyle olduğunu biliyorum ama bunu vicdanen ve mantıken kabul etmem mümkün değil. bu yasa şahsi olarak bana zarar vermiyor. yani şahsen bir şikayetim yok ama o kadar çok mağdur olmuş insan var ki toplumda böyle mantıksızlıklar yüzünden. birbirini severek evlenen iki genç, evlendikten ve çocukları olduktan sonra koca hapse girip kız evde çocuğuyla kalabiliyor. ama 60 yaşındaki adam 18 yaşındaki kızla nikahsız beraber olsa bir problem yok. budur beni rahatsız eden.
Herkesin kendi vicdanı. Kanunlar da kusursuz drğil
Doğrudur itiraz edemem
Hoşlanan kişinin de yaşına bağlı senden 25 yaşında 15 yaşından birinden hoşlanıyorsa pedofili oluyor
Kimin hoşlandığına bağlı yaşıtı olan 15-18 arası ise değildir ama kalkıp 20-35 yaş arası da hoşlanıyorum derse öyledir
Hoşlananın yaşı kaç 17-18 mi
Arkadaşın kaş yaşında
Bunları neden kendi aranızda konuşuyorsunuz?
18 yaş altı giriyo bildiğim
Sen misin bu 15 yasinda olan
Değildir. Pedofili 13 yaş ve altıdır!
Pedofili.
Pedofildir
Değil
Yaşları yakınmı
değil bence
18 yaş altı pedo
Başka bişidir..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?