Aile & Toplum 28 yaşında ki erkeğin 15 yaşında kıza yazması pedofili midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ( kızın yaşını biliyor) Güncellemeler+1 yıl ben değilim arklar 28 yaşında ki erkeğin 15 yaşında kıza yazması pedofili midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Küçük kızlara ilgisi olan sapık 1 0 Yorumla
MsmRntgnci Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl reşit olmayınca pedofili reşit olunca aşk olur ya düzeninde :) ha aradaki yaş farkı bence çok 7-8 kadar ideal olur 0 0 Yorumla
meryemrqwe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl tabikide öyle şerefsizlik ve ahlaksızlık resmen. yeminle abim kardeşime yazıldığını öğrense katil olur. 0 0 Yorumla
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 15 yaşındaki çocuğa demek istedin. evet ileri derece sapıktır o erkek 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Kızın fiziksek ve psikolojik gelisimine, erkeğe olan. yaklaşımına bağlı.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de 25 yaşında sanıyorken yazdım muhabbet sardı. Meğer kız 17 yaşındaymış ben de 28. Tuhaf bir durumda buldum kendimi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl öğrendiğiinde bıraktın mı konuşmayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır arkadaşça konuşuyoruz şu an.Zaten öncesinde de fazla yürümemiştim arkadaşçaydı Yorumla Soran +1 yıl bu olmalı evet Yorumla
İbrahimAsaf Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Sadece yardımcı olmaktır amacı hayatı erkekn yaşayın diye 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Kız polise şikayetbetmeli 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. Pedofili tabi 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sorun bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Küçük kızlara ilgisi olan sapık
reşit olmayınca pedofili reşit olunca aşk olur ya düzeninde :) ha aradaki yaş farkı bence çok 7-8 kadar ideal olur
tabikide öyle şerefsizlik ve ahlaksızlık resmen. yeminle abim kardeşime yazıldığını öğrense katil olur.
15 yaşındaki çocuğa demek istedin. evet ileri derece sapıktır o erkek
Kızın fiziksek ve psikolojik gelisimine, erkeğe olan. yaklaşımına bağlı..
Ben de 25 yaşında sanıyorken yazdım muhabbet sardı. Meğer kız 17 yaşındaymış ben de 28.
Tuhaf bir durumda buldum kendimi
öğrendiğiinde bıraktın mı konuşmayı
hayır arkadaşça konuşuyoruz şu an.
Zaten öncesinde de fazla yürümemiştim arkadaşçaydı
bu olmalı evet
Sadece yardımcı olmaktır amacı hayatı erkekn yaşayın diye
Evet pedofili ve uzak durmalısınız ondan, çok küçüksün
evet pedofilidir suçtur
Kız polise şikayetbetmeli
O yaslarda cok gorunen birsey bu
Kesinlikle hemde. Uzak dur
E yani