Bosanmayi düsünüyorum bana bir akil?

4 yillik evliyim Onun öncesinde 6 yil sevgili kalmak zorunda kaldik, bir kizim 2 bucuk yasinda birde birtane oglum var 2 aylik, esim özünde iyidir bana cocuk bakiminda ev islerinde yardimci olur fakat Kari koca iliskimizde ne dogru düzgün oturup bir sohbet eder soguk bir yapisi var ne bi derdini benle paylasir parasal konularda beni Hic katmaz sikintisi oldugundada Benden gizler anlamiorum sonucda evliyiz gerekcesi hep seninde sikinti olmani istemiorum öyle haftada 3 kere nargile icmeye gider gece 2/3 gibi eve gelir Ama söyle bi Karim var yanina gidim öpüp koklim bir temasi yoktur lafdan beni sevdihini söyler okadar Bende daha yaklasmiorum hevesimi kirdi Ama o yanimda cok eksiklik hissediorum ve bu durum 4 senedir asla degismior bosanmayi artik düsünüyorum yerimde olsaniz Napardiniz buarada bunu hep cok konusup cok tartismisligimiz oldu….
Güncellemeler
+1 yıl
Ha evi silip süpürdügüm zaman o onu cok mutlu eder gecen afferini aldim evde kendimi hizmetci gibi hissediorum ama özel gün olur dogum günü evlilik yildönümü asla hatirlamaz ve kutlamaz gereksizmis
Bosanmayi düsünüyorum bana bir akil?