Ben orta halli biriyim fakir değilim çok şükür ama lükse harcama yapacak kadar da zengin değilim. Eski sevgilim zengindi ben yapışmadım ona o beni buldu. Ama ezik hissediyorum kendimi böyle durumlarda. Sanki onların lüksüne yetişemicekmiş gibi. şu an flört ettiğim çocuk ondan da zengin ve ben iyice ezildimmm. Onlar bir şey demiyor ama kendi hissim bu :S size de oluyor mu?
Cevabın nedir?
Evet bu duygu biraz kötü. Eski kız arkadaşlarımdan birinin maddiyatı oldukça iyiydi. Boş yere aşırı lüks harcamaları vardı. Bende çok şükür fakir bir insan değilim. Ayaklarım üzerinde durabiliyorum. Ancak böyle durumlarda insanlar sınıf ayrımının arkadaş kalmakta problem olmadığını, sevgili olmakta problem olduğunu anlıyor.
O bugün şurada eğlenelim diyor, hesabı ödemesini istemiyorum çünkü onu o gün özellikle ben davet ediyorum. Diğer yandan kıramıyorum. Gittiğimiz yerlerde ise baya bir güç gerekiyor. Bu durum insanı açıkçası üzüyor.
O gidip bir çantaya 400 TL para verebiliyorken, ben kendimi onun yanında eziklikten çok güçsüz hissediyorum. Bugün gel benim istediğim yere gidelim dediğimde, karşı çıkmıyor. Bugün şunu yiyelim dediğimde karşı çıkmıyor, hatta aksine değişiklik oluyor diyebiliyor. Hoşuna gittiğini belirtebiliyor. Ancak bu durum inan rahatsız edici.
Böyle bir durumda yaşananlardan çok insanın düşünceleri kendi kendini yemene sebep oluyor.12 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın senin için daha zordur
En İyi Cevaplar
+1 yılSana şu an çok kızdım aşağıda 1-2 yorumunu okudum neymiş o lüks giyiniyomuş ben pazar malı falan. Sakın bir daha böyle bir düşünceye sahip olma... Seven adam seni sen olduğun için sevsin paran için ya da eğitimin için değil... Sen diyosundur ben hediye alırım ama pahalı alamam onun hoşuna gidermi acaba yanımda güzel diyip evde kenarı atarmı diye aklndan geçiriyor musun? Eğer böyle bir düşünceye sahipsen ayrıl derim. kendini hiç kimseden ne üstün kıl nede küçümse... Sende insansın Allahın kulusun o da !
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama insan ister istemez kafaya takıyor. Benimle aynı durumda olsa takmam da
- +1 yıl
Sana hissettirirse sen fakirsin alamazsın alma gerekyok ben alırım hesabı yaparsa o zaman haklısın derdim ve kesinlikle ayrıl derdim... Ama çocuk bunu yapmıyorsa birsıkıntı yok demektir. ondaki düşünce de şudur. Allaha şükür halim vaktim yerimde kız arkadaşımı en güzel yerlerde yedirip içireyim o en güzeline sahip olmalı diyorsa sakın kaçırma derim...
bak guzel kardesim boyle seylere kafanı yorma. cocuk zengin olabilir gosteristen uzak delikanlıysa senin durumun onun gozune bile gelmez. sen sonucta onun parasına muhtac degilsin dimi? o yuzden kafana takma boyle seyleri.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatı baya da cafcaflı yetişemem ona
ben yanımda bır erkegın para harcamasını sevmıyorum, dedıgın his oluyor :D cok cok yakın arkadasımsa harcasın sevgılımse harcamasın benı mahcup etmesın dizini kırsın otursun yanımda :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim bütçem kadar harcasın :D
Soran+1 yılBen z sınıfıyım :D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Ezik hissedeceğim tek mekan ve yer, İSTANBUL-PARK ta geçileceğim yarıştır :)
Sivilde şuana kadar ne otobanda nede yollarda geçildim yolların TANRISI' yım l*n modun da olduğum için dediklerin bana gayet normal geliyor :) Çünkü üstüm yok daha denk gelmedi sende bu mantıkta düşün. Parasal yönden değilde başka bir yönden02 Yorumla
Soran+1 yılEgoist
Sevgi parayla olmaz emin ol bir lokma giren fakir hane daha cok birbirne baglidir.. Parayla sevgi satin alinmaz alinir diyenlerde gunluk sevgidir..
010 Yorumla
Soran+1 yılKonu para değil benim psikolojim sorunum. Paragöz değilim
Soran+1 yılSevgi yok konuşuyoruz öyle hoşlantı var
Soran+1 yılAmerika da. Baya mesafe var :)
Soran+1 yılYeni tanıştık çok da bir özlem oluşmaz heralde :D 3-4sene sonra dönecek o zamana kadaaar
Soran+1 yılTanışalı 1 ay olmadı zaten çok bağlanmayız umarım yoksa zor
+1 yılKendinden fakir biriyle flört etmiyorsan eğer. Zenginlede işin yok arkadaşım davul dengi dengine. Hem ezildiğinizin farkındasınız bunu sölüyosunuz hemde rezil rezil hiç vazgeçmeden devam ediyorsunuz.
00 YorumlaDu oylesi bulsun beni bir evleneyim sonra dusunurum bunlari >:D saka saka sevgi varsa mohim degil ama ilk javgadz babanin evinde bu varmiydi dersede sakin ağlama.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnasıyla çok tartışıcaz gibi zaten bakalım 😄
etrafımda çok zengin kız var ama teklif edemem konuşamam onlar konuşursa olabilir maaşa göre arkadaşlık sevgili olma ekonomik olarak artık ilişkiler olduğu için yürümez
01 Yorumla
Soran+1 yılİster istemez
senin sorunun aşşglık kompleksi onda var bende niye yok ve senın sorunun sadece para başka birşey değil fakir değilim çok şükürde ney bu lafı karşımda etsen parçalardım seni
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anladın beni fakir değilim çok şükür derken Allaha şükür kimseye muhtaç değilim demek istedim. Yeri geldi fakirliği de yaşadım kimseyi aşağılamak için yazmadım ben
Soran+1 yılHelal olsun :)
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Ister istemez insan oyle hisseder normal yani. Onlar sorun etmiyorlar ki seninle ilgileniyolar, sende dusunme fazla.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan kızım. Erkek olsam daha çok takardım :D
ben zenginim ama hiç öyle hissetmezsin iritabata geç yeter :D
048 Yorumla
Soran+1 yılHissederim :D
- +1 yıl
l*n açlıktan ağzın kokardir
- +1 yıl
Abj biraz para yatrsana iban numaram tr423568923448904478989 asfgadffhaha:))
- +1 yıl
Tamam yatr moruk ikinci unive baslicam aciktanda olsa:)
- +1 yıl
Moruk o değil de aylik 3bin at yeter bana :))
- +1 yıl
Panp zengin adamsin koymaz sana. Bogazdaki yalinda likörunu yudumlar havyarini yersin:)
Soran+1 yılSusun l*n zengin zuppeler :D
- +1 yıl
Kafayi cekince söyle o zaman yazayim sana. Sögüşlemek kolay olur :))
- +1 yıl
Az önce kiza dokuyordun paralari:))
- +1 yıl
Bencede !! hic fakirleri düşünme mk
Soran+1 yılNeyin pazarlığını yapıyorsunuz kendi aranızda bdmdşd
- +1 yıl
Bunda iyi para varmis kiz ben söğusleyemedim sen hallet bunu. Mk sokaklarda yatsin en son:))
Soran+1 yılSoyup soğana çevireyim mi :D
Soran+1 yılSeni buradan soğana çeviricem ibreti alem olsun hahha :D
- +1 yıl
Eğer hesabina 10binlira yatrirsa ozelden yaz 5i benim ha:)) yok sa yazma özelden
- +1 yıl
Zenginsen basar parayi elde edrrsin adamim:))
Soran+1 yılO kadar zenginsin ki keşke paylaşsan :D
- +1 yıl
Bu çok cimri keşke ölse
Soran+1 yılÇok acıktım paranı yedirsene :D
Soran+1 yıl1porsiyon 100dolar pliiz
Soran+1 yılDiğer arkadaşı da senin ağzına veririm iyi anlaştınız zaten takılın siz. Gerzek.
Soran+1 yılParada boğulasıca
Soran+1 yılSi e. Mal herif
- +1 yıl
Sizi bıraktim birbirinizi yemissinz para yicez derken
+1 yılO zengin , bu ondanda zengin , oburu dahada zengin ! E sen zaten neyse :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYa valla parada gözüm yok tesadüfen hep. Orta halli sevgilim de oldu
- +1 yıl
:)))) o zaman hissetme kendini kötü, paranin satin alamayacagi seyler hala var bu hayatta
Ezilmeni gerektirecek bir şey yok. Baba parası yiyip triplere giren dingiller ezilsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTriplere girmiyorlar iyi insanlar ama ben eziliyorum
+1 yılbayan herkes ezilmişdr bu hayatda kimi bicak yarasıyla kimi baba parasıyla önemli olan hoş bir hatun bulabilmek ezmek için paramla.))
021 Yorumla
Soran+1 yılSen git :D
- +1 yıl
tm gdiyorum yolcu et buralr sna emanet.))
Soran+1 yılKafiyeli konuşcam diye yırttın kendini
- +1 yıl
yok be bayan can sıkntsı yırtınmam bu sıtede herkesi ti'ye alıyorum sen de dahil kiymetimi bil cidden !
Soran+1 yılBeni ti ye aldığın için teşekkür ederim. Ben de seni tınlıyorum
- +1 yıl
tm git uyu bayan görşürz takılma fzla buralrda.
Soran+1 yılYine gel.
- +1 yıl
Mevlana'dan dolayı engelliym bna sen gelme dedi bayan.)
Soran+1 yılO zaman git :D
- +1 yıl
gzli'den çıkn bna DM'den ulaşın bayan bişy danışcam size?
Soran+1 yılDm nedir
- +1 yıl
özel mesaj kutucuğu.))
Soran+1 yılÇok cahilim
- +1 yıl
yok bayan iyisinz iyi cidden hoş hatuna benziyosunz göremdm ama özeldn görmek isterm açıkcası..
Soran+1 yılHer şeyin sonuna neden bayan eklersin ki
- +1 yıl
alışkanlk nesilden nesile geçiş yapmış benim dedemde böle knşuyomuş kızları böle tavlıyomuş.))
Soran+1 yılHaha garip ama garip bir şekilde işe yarayabilir gibi abartmazsan :D
- +1 yıl
bayan özele gelsne siznle muhabbet etmk isterm gece zaten uzun..
Soran+1 yılBuradan et
- +1 yıl
burdan kerkes bizi izliyomuş gbi hissediyorum cidden ama sen bilrsn görşürz.
Soran+1 yılHoşçakal
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. :):):):):):):):):):) verebileceğim en güzel cevap bu sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yıl:):):):):)
+1 yılzengin sevgili bulamadımki :D ezik hissetmendeki sebep ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılYa geçen ayakkabı bakıyorum. Bana bir link attı bak bunun ayakkabısı güzel diye. Baktım 250-300-400 lira hep. Ben nasıl alayım onu l*n :D bu gibi mahçupluklar
- +1 yıl
nerden buluyo bunlar seni :D :D
Soran+1 yılBiri mahalleden biri buradan jsmdld
- +1 yıl
şans :D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bundan 5 yıl önce zengin bir kızla birlikte oldum. Kızı babası jeeple getirip bırakıyordu ben minibüsle buluşmaya giderdim. Ezik bir durumdu. Zaten askere gitmeden ayrıldım.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya eziğiz biz.
Cevap sahibi+1 yılAllah belamızı versin bizim :D
Soran+1 yılVermesin ya ne alaka ya hayır yok artık
sendeki karakterden olur herkezde olmaz mesela yalamada hayatta olmaz yani kişilik işi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen zengin buluyorsun yoksa bu kadar denk gelmez.
00 Yorumla
+1 yılSeni Ezik seni :) işin şakası tadını çıkar be aşk para ile değil hiss ve duygularla olur.
00 Yorumla
+1 yılşöyle düşün : sizin paraniz var benimde... var gibi kendini tatmin et ;D
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun yok kiii
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiride çıkıp demiyoki arkadeş neden flört ettiğin bu çocuklar hep zengin? fakirlerin canı yok dimi mk..
02 Yorumla
Soran+1 yılTanıştıktan sonra öğreniyorum konuşa konuşa ne bileyim ben. Hem 2kişi sadece. Diğerleri orta halliydi
Cevap sahibi+1 yılorta halliden kastın en azından bir arabası varmıştır
benimde eski kız arkadaşım orta halliydi yoksa sen misin :/
01 Yorumla
Soran+1 yılNevet murat
çok saçma bir takıntın var senin neyi aşağıda ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela adam bir ton kursa gitmiş. Parasızlıktan ben eğitemedim kendimi o kadar. Onun ezikliği var. Çok kaliteli ğiyiniyor bense bazen pazardan falan
Soran+1 yılKıskanıyorum biraz heralde ben de seviyorum farklı şeyler yapmayı ama yapamıyorum her şeyi
Soran+1 yılGitar çalmayı resim tekniklerini oralardan öğrendim zaten biraz ama dil için falan şart kurs yetmiyor. Dans kursu da isterdim kütük gibi kızım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilim baya zengindi ama fakir gibiydi varlik icinde yokluk yasiyordu adetaa
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya :D
Cevap sahibi+1 yılBenim durumda iyidir hani babam doktor falan ama bunun babaso is adami market zincirleri var herif cimri midir nedir valla disaridan gorundigume bakma bes kurus param yok diyordu hesaplar benden oluyordu ben pahali hediyeler alirken o oyle alelade seyde aliyordu :D
Soran+1 yılAyy cimrileri sevmiyorum ya :D benimkiler cömert Allahtan
+1 yılErkek olsan tamam derim bayansın keyfine bakkkk :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKeyfim kaçıyor ama. Onlar alışkın bir gömleğe 200-300lira vermeye. Ya ben... 20-30lira:D
- +1 yıl
Sıkıntı yapma kadın kocanın eline bakar durum ters olsa tuhaftı esas :D
Soran+1 yılYani doğru :D
- +1 yıl
Yani artık sen kafana tokadan başka bir şey takmayacaksın :)
takma böyle şeyleri yaa takıl kendine kafana göree
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi yea
Herşeyden önce flört etmen eziklik zaten..
02 Yorumla
Soran+1 yılSana ne ya
+1 yılSen kendini aşagilik goruyosan o ayri canim
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de zuppe gibisin ama
- +1 yıl
Alakasi yok
böyle giderse kimle evlenecen merak ettim :D
07 Yorumla
Soran+1 yılJfflfşşd dilenciyle :D
Soran+1 yılOnlar da zengin mk :(
Soran+1 yılNasip ya. Ah biz ezikler..
Soran+1 yılOla ola Mahmut Tuncer olduk lo
+1 yılkocanın eşi ol olmuosanda ne halin varsa gör
12 Yorumla
Soran+1 yılSana ne pardon
- +1 yıl
tamam bana sakso çek barışalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilirde olmaması gerekir aslında
019 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama işte
Cevap sahibi+1 yılsürekli hediyeler mi alıyor sana
Soran+1 yılYok eski sevgilim bir kez aldı sorunlardan dolayı çok buluşamazdık. Bu da daha yeni o yüzden almadık bişi
Cevap sahibi+1 yılne kadar yeni
Soran+1 yıl1 ay olmadı.
Cevap sahibi+1 yıldikkat ediyor musun sevgilinin davranışlarına hani bazıları kendini bir şey sanır ya paralı pullu olunca
Soran+1 yılSevgilim değil. Farkında olmadan söylediği şeyler oluyor arada ama oyle parasıyla övünmez çok
Cevap sahibi+1 yılsevgilin değil mii ee neyin o zaman :)
Soran+1 yılTakılıyoz yeni tanıştık daha
Cevap sahibi+1 yıladını koyun bir an önce
Soran+1 yılBişey diyecek durumda değiliz. Amerika da tedavi oluyor bu durumda böyle şeyler soylemem doğru olmaz sadece moral vermeye çalışıyorum. iyileşsin yeter.
Cevap sahibi+1 yılanladım pekii ne hissediyorsun ona bakınca gözlerne
Soran+1 yılGözleri çok tatlı
Cevap sahibi+1 yılinşaallah mutlu olursunuz
Soran+1 yılİyileşsin yeter bana hayatına yerleşmesem de olur
Cevap sahibi+1 yılçok mu kötü nedir hastalığı
Soran+1 yılTüm organlar iflasın eşiğinde çok konuşmak istemiyorum bu konuyu
Cevap sahibi+1 yılinşaallah Rabbim acil şiifalar nasip eder
Soran+1 yılAmin inşallah :(
Ye iç düşünme bunları kanks.
00 YorumlaYok öylesine denk gelemedim daha
00 YorumlaEtme sende
04 Yorumla
Soran+1 yılElim sende diye okudum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDavul bile dengi dengine
00 Yorumla olurdu tergedim. eskiden
00 YorumlaÇok kötü bir durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha kotu bir suru şey var be :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgönlün zengin olsun yeter :)
02 Yorumla
Soran+1 yılCebim fakir :D
Cevap sahibi+1 yılvalla ben bu dünyada sürüneyim çok fakir olayım
ama öbür dünyam cennet olsun yeter
sen bana sevaplarını ver Allah da snaa zenginlik versin kabul edersen dileğin gerçekleşsin?
+1 yılHahaha :) bna uğra
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi zenginsin git buradan
- +1 yıl
Nerdeeee. Ortanın da assa halindeym.
+1 yılfakir bulll
03 Yorumla
Soran+1 yılFakir de istemiyorum ben okuyup çalışıp bir yerlere gelicem o da gelecekse kabul ederim ama fakirim diyip yatacaksa istemem
- +1 yıl
askari üçrete talim biri demek istedim.. gerçi o fakir değilki zombi.. ölmüş ama yaşaıyor. :D
Soran+1 yılDevlet zaten bizi bu hale getiren :D
Fakirsin iste :-)
00 Yorumla
+1 yılSende de mal o yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
Anlamadysan ugrasamam
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı