Burada aşk acısı çekenlere, umudunu kaybedenlere kendimi örnek göstermek istiyorum, kalbiniz yeniden başkası için atamaz mı?

Arkadaşlar görüyorum hepinizin aşktan sevgiden yana dertleri var. Bikaçınız platonik, bazılarınız aldatılmış, ya da bazılarınız anlaşamamış.. inanın zaman öyle hızlı geçiyorki, hayatın akışına doğru gidiyorsunuz.. zamanında aşk acısı çektim, evet beş yıllık ilişkimin sonunda aldatılmıştım:) gülüyorum şimdi o hallerime evet. Çok ağlardım, unutamam yok olmaz başkası.. neler neler.. şu an ben evliyim, taze gelin:) evet hayat benden o günlerin acısını zamanla çekti aldı.. ne güzel bir söz dimi? Acıyı çekip almak.. aynen böyle oluyor. Aklıma gelince sadece gülüyorum:) Eşime aşığım.. Allah herkesin kalbine göre verir unutmayın.. siz iyi insan, iyi bir eş olmaya çalışın.. kendinizi mutlu eden kişilere koşun.. acıların üzerinden birer birer atlayıp ezip geçin.. gençliğinize yazık etmeyin.. bu yaşlar tekrar gelmeyecek.. mutlu olun.. sağlıcakla kalın🙋‍♀️
Burada aşk acısı çekenlere, umudunu kaybedenlere kendimi örnek göstermek istiyorum, kalbiniz yeniden başkası için atamaz mı?