3 yıllık bir ilişkimiz var tabiki de öpüştük ama ben hep kendini önce çeken tarafım ailesiyle tanıştım o da annemle tanıştı ciddi bir ilişkimiz var yakında nişanda düşünüyoruz fakat ben çekiniyorum öpüşürken ileri gitmesin diye hep durduruyorum oda ben onu sevmiyorum sanıyor ilgisizsin diyor ve bu yüzden kavga ettik konuşmuyoruz sizce ne yapmalıyım lütfen ciddi yanıtlar verin çok önemli benim için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yani bu konuda size saygı duyması gerekirdi. Evet, bu güzel bir şey yani sevgiyi de kuvvetlendiren bir şey olduğunu düşünüyorum ama öpüşmek bir ilişkinin temel taşı olmamalı ya da gönül koyabilecek kadar ileri bir boyuta taşınmamalı diye düşünüyorum. Sevgi böyle bir şey değil yani daha başka ve önemli bir şey bence. Dolayısıyla size saygı duymayan, haklı bir sebepten dolayı utangaç olmanızı kaldıramayan biriyle bence bu ilişkiyi devam ettirmeyin. Ama tabii ki sizin de başka hatalarınız varsa bunları çözüme kavuşturmak adına iki medeni insan gibi oturup konuşarak çözmenizi öneriyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çoğunluk bu ülkede insan olarak yaşamıyor.. iletişim kurmayı bilmiyor..
Okullarda "İNSAN" nasıl olurnur onu öğretmeleri gerekiyor ! İnternette sanalk dünyada aslan kesilen tipler "gerçek sosyal hayatta" YOKLAR ! konuşamıyor dilsiz geziyor ezik aciz ve soğuk tipler. Anladığım kadarıyla sende öylesin ve buyüzdende kaybetmek üzeresin.
Çözüm? = Aslında her insan kendi kendisinin doktorudur. Sen zaten sorunu tanımlıyorsan anlatıyorsun derdini belli.. ev geldim ışık yanmıyor diyorsun ! ne yaparsın? susadım su dolu sürahi masada duruyor ama sen uzaktan bakıyorsun "susadım" diyorsun ne yapman lazım? ve son örnek ! tamda sana uygun = Senin işişkin bir araba ve sende o arabanın içinde son sürat gazlamışsın ilerde uçurum var görüyorsun endişe içindesin ama halaa vakit var !!! NE YAPMAN LAZIM? beynin kullan ve cevapla kendikendine ! ve yapman gerekeni yap etraf ne mi diyor ya..! etraftaki O... Ç.. larının.. sen yapman gerekeni yap gerisinide düşünme.. "FRENE BAS FRENE" ! yoksa uçurumdan uçacaksın bitecek her şey. Ayak senin ayağın ama sen düşünüyorsun frene bassam mı ne yapsam diye buraya gelmiş soruyorsun.. işte cevap bunlar !10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılArtık ciddi bir ilişki halindesiniz ayrıca 3 senedir birlikteymişsiniz. Tam olarak neden kendini geri çekme ihtiyacı duyuyorsun anlam veremedim. Her öpüşme yatakta bitmiyor. Biraz rahat ol sonuçta evleneceğin adam. Yani biraz yaklaşmasına izin versen ilişkiniz açısından iyi olacaktır. Araya soğukluk girmesin.
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen söylediklerini yapıcam çok teşekkür ederim
- +1 yıl
:) 🙏
Mesele öpüşmeyi yanlış bulmak değil de, çekingenlikse eğer bence bunu çabucak aşmalısın. Çünkü bu durum evlendiğinde daha ileri utangaçlıklar yaşamana da sebep olabilir. Güveniyorsan, seviyorsan ve yakın zamanda nişan yapmayı planlıyorsanız kendini geri çekme. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyoruz şu an inşallah onu ne kadar sevdiğimi anlar ve barışırız
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
52Cevap
Olması gereken de bu zaten. Eşinden isteyebileceği şeyleri senden isteyemez. Ayrıca gerçekten seven adam evlenene kadar sevdiği kadına dokunmak istemez. Sadece kendi libidosunu düşünmez. Karşı tarafın ruh halini de düşünür. Acaba çekinir mi, utanır mı, rahatsız mı olur diye düşünmesi gerekiyor. Seni hiçbir şey için zorlamasına izin verme. Nişanlanıyoruz diye de hemen güvenme. Evlilik cüzdanını eline alana kadar aradaki mesafeyi korumaya devam et. Aksi takdirde sevgilin iyi niyetinden faydalanmaya çalışabilir. Onlar bizim gibi ilişkilerine duygusal yaklaşmıyorlar. Bu yüzden dikkatli olmalıyız. Her isteklerini evet dememeliyiz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. O daha ileri gitmek istiyor seni ilgisizlikle suçlaması yanlış bu bi tek öpüşerek mi anlaşılıyor? Bu yüzden sana küsüyorsa bu ilişkide bir terslik vardır çünkü normalde seven insan bunu anlayışla karşılar ve daha ilerisi için tamamen evlenmeyi bekler. Eğer sabırsız davranıyorsa sizle ciddi düşündüğünü söyleyemem. İmzayı atana kadar kesin değildir bu zaten. Sen kendini bi erkek olarak düşün ve karşındaki kızla bunun için kavga ettiğini hatta saçma sapan bi şekilde ilgisizlikle kızı suçlu hissettirdiğini düşün evlenmeyi bekleyeceğine bunları yaptığını düşün. Sence ciddi misin o kızla? Ayrı ayrı ailelerle tanışmanız bi anlam ifade etmez belki de bu tarz temaslar çoğalsın diye gözünüzü boyuyor böyle yapan erkekler de az değiller ayrıca
54 Yorumla
Soran+1 yılBu hafta babamla tanışıcaktı ailesindeki herkesle tanıştım annesiyle kız kardeşiyle oturup ne zaman istemeye gelelim muhabbeti bile yaptık günleri ayarlamak kaldı sadece diye bilirim
Soran+1 yılKavgayı öpmüyorsun diye çıkartmadı ben sana bunları bunları yapıyorum sen bana bir adım gelmiyorsun ilgisizsin en son beni ne zaman mutlu ettin dedi bana ben bunu öpüşmediğim için yaklaşmadığım için olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Bak bi erkek karşısındaki kıza harcadığı emeklerle o kızı mutlu ettiğini gördüğünde onun mutluluğuna mutlu olur. Tamamen onu mutlu etmeye odaklı olarak yapılan şeylerle hiçbi zaman bi erkek mutlu olmaz. Karşımdaki enayi der kızlar gibi değiller onlar. Zaten bi kız bi erkeğe yaranmaya çalışmaz. daha doğrusu onun seni sevmesi için senin ekstra bir şey yapmana gerek yok. İşte cinselliği daha çok yaşamak hediye almak vs vs bunlara gerek yok. Neşeli ol muhabbet et canım ne istiyorsa onu yap sen nasıl mutlu olacaksan ona göre davran ona. O da sen mutlu oldukça mutlu olacak. Ama kendinden ödün verme boş yere. En son beni ne zaman mutlu ettin ben sana bunları yapıyorum diyorsa senin diyeceğin tek şey eğer benle mutlu değilsen bunun için yapabileceğim bir şey yok demek olmalı. Ya da eğer benle mutlu değilsen tek yapabileceğim şey senden ayrılmak belki öyle daha mutlu olursun demek olmalı. Senle mutlu olur seni seven bi erkek. Beni en son ne zaman mutlu ettin bunları şunları sana yaptım diye bencilce düşünmez düşünemez çünkü zaten seviyordur seni mutludur. O bunu çıkar ilişkisine dönüştürmeye çalışıyor. Korkma ve onun istediği gibi olma sakın. Senle mutlu olmayana kapıyı göster. Eğer onun istediği gibi biri olmaya çalışırsan erkekler zaten ne istediklerini bilmezler kadınlar onları yönlendirirler. Ne istediğini bilmeyeceği için sen zamanla karaktersiz ve ilişkisinde söz hakkı olmayan, tek amacı karşısındaki ona hangi kötü lafı ederse etsin aman o mutlu olsun diye susan ve her daim, bu kızı kaybetsem de olur, diyeceği birine dönüşürsün. Kendinden taviz verme sertte çıkışma o yüzden. Kendine saygın olsun. Erkekler ilişki için çabalamalıdır ama ne zaman kız çabalamaya başlarsa ilişki tersine döner ve ayrılık çanları çalmaya başlar. Senle mutlu olmayana kapıyı göstermekten korkma. Onun istediği gibi biri olmaya çalışıp kendini yok sayarsan seni karaktersizmişsin gibi görür ve seni kaybetmeyi göze alır. Üstüne düşme
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumların İçin çok yardımcı oldun
+1 yılÖnce suratı asık olduğu zaman bir şeylerin yolunda gitmediğini ve ne olduğunu sor. Sonra cevap verince dinle ve ona nedenini anlat. Onu ne kadar çok sevdiğini ama bu konular özel olduğu için biraz çekindiğini söyle. Mesela böyle olduğu için sakıj seni sevmediğimi düşünme seni çok seviyorum. Biraz sabırlı olmanı istiyorum bitanem diyebilirsin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde 5 yıllık bir ilişkim var bende ilk önce öyleydim kendimi hep geri çekerdim öpüşmeyi bilmiyordum utanıyordum öpemem falan diyordum ısrar ediyordu ilgisizsin diyordu ama sonra alıştım utanmadım öptüm sevdiğin insanı öpmek o kadsr güzel ki şimdi hunharca öpüşüyoruz hatta bazen ben başlatıyorum kendini kasma rahat ol ve cesur ol sen başlat gerisi gelir.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu evlenince
Cevap sahibi+1 yılDüşüncesiz biri değil soruyor öpüşürken falan
Cevap sahibi+1 yılHemen atlamıyor
Cevap sahibi+1 yılİstemediğimi söylüyorum bir şey demiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizi bitirdiyse cinsellikten dolayı bence geri dönme. Aklına gelsin ya bu beni sevmiyor ki başka şey için benimle birlikte diye düşün ama sanmam gelicek sende hoş geldin yiğidim diyip qzcikta olsa yapmak istiyceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAilelerimiz tanışıcak babamla tanışmaya gelicekti bu hafta ben tüm ailesiyle tanıştım nasıl sadece cinsellikten bitirsin
+1 yılÖpüşmenin hiç zor bir şeyi yok ki nasıl öpüşeceğini bilmiyorsan öpüşme vidoları izle çekiniyorsan çekinme 3 yıllık ilişki sonuçta can ciğer olmuşsunuzdur öperken kendini bırak ellerin karşı tarafın vücudunda gezinsin cesur ol kendine güven
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Yapacagin en iyi sey ona bunlari guzelce yazmak. Senle opusmekten cok zevk aliyorum ama daha ileri gidersin diye korkuyorum, bu nedenle istemsizce geri cekiyorum kendimi. Bana bu garantiyi ver ve doya doya opuselim de.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi Opus desek sonra senle işi bitse ayrılsa biz günaha giriyoz ayrilmasa sevap etseniz başka sorunlar öpüşme desek kavga ediyorsunuz yani sakıncalı durum 😅 iki paçası boklu
00 Yorumla Onu ne kadar sevdiğini ama bunun senin için zor olduğunu ama onu çok istediğini ve beklemeniz gerektiğini söyle. Tatlı tatlı konuş. Seni anlayacaktır. Her şey cümlelerde ve tonlamada gizli
00 Yorumla
+1 yılSen ona sebebini soyledigin halde
Beni sevmiyorsun diyorsa
Ya seni manipule altına almaya çalışıyordur
Ya da saf bir çocuğun önde gidenidir
Ayrıl gitsin00 Yorumla
+1 yılEğer seni gerçekten seven birisi ise sabreder bekler
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBuraya yaptığın açıklamayı detaylı bir şekilde ona da anlatmayı dene. Kendini bir adım geri çekebiliyor olman çok güzel. Doğru olanı yapıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden daha ileri gitmekten korktuğum için seni itiyorum lütfen beni anla. Ben seni seviyorum dersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer gerçekten içinden gelip istiyorsan ve utanıyorsan bunu ona söyle. Biraz da üstüne git. Utan ama yap. Ben de öyleydim. İlk zamanlar öpüştükten sonra utancımdan kızarırdım sevgilim de gülerdi ama sonra alıştım.
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta boyunca içinde bolca aşk ve tutku bulunan filmlere yönelmelisin ardından da hiç vakit kaybetmeden sevgilinle buluşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılSana şunu söylemem lazım sevgiline demen gerekenleri buraya yazmışsın ona bu düşüncelerini söylersen seni anlayacaktır
00 Yorumla
+1 yılÖpüşme kardeşim sen daha yasin ufak el ele tutus geç git
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam kanka
- +1 yıl
Ne istiyon kanka cidden evlenince mi olsun diyon
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece öpmekle kalacaklarını bilsek biz de öperiz durmuyorlar sonra ilgisizsin sevmiyorsun bi sürü bahane
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlerine bakarak konuş sonra diirek öpmeye falan çalış
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayatı içinden geldiği gibi yaşa! Yarın kimin uyanacağı belli değilken hiç bir şeyi ertelemeyin!
00 YorumlaAçık ve net konuş bilsin bu kadar basit
Zor olan iletişimsizliktir00 YorumlaBı kere Opiver devamı evlenince dahası ilerisi olmaz de bı sansini dene☺️😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılHiç utanma ya 3 yıl dile kolay, direkt yapış şaşırt onu.
00 Yorumla Yani sen adım at ona karşı oda devamını getirsin artık
00 YorumlaYani öpüşmeyi kesme batın daha ileri gidiyor o zaman kesersin önlem amaçlı öpüşme kesilmez ki
00 Yorumla
+1 yılDe bari tahrik oluyorum kendimi kaybetmekten korkuyorum filan de halden anlar
00 Yorumla
+1 yılSevişin deli gibi ama sevişirken kulağına hastayım de 😁 kurtarirsin paçayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yatin sevisin gidin bir otele seni halletsin sonra ister mi bilemem
30 Yorumla
+1 yılKarşındakinin kim olduğu önemli değil istemiyorsan istemediğini söylemen çok normal. Ama istiyorsan ve tek engel utanıyor olmansa bunu onunla konuş. Utanıyorum de o da anlayışla karşılar ve bu sorunu çözmeye çalışırsınız.
00 YorumlaBence klasik erkek yalanı yani burada görüyorum hep bir tanıdığımdan da duymuştum onu sevmediğimi düşünüyor filan buna bir kere inanma sevmesen 3 yıl kimse kimseyle olmaz yapacak bi şey yok evlenmeyi beklemesini söylemekten başka neden erkekler böyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öpüşmek bi bana mı mıde bulandırıcı gelıyo hele bide karsı taraf yenı yemek yedıyse ıyy gusacam allahım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar eskide kaldı artık şimdikiler ilk günden bol bol saks çekiyo kankaaa
01 Yorumla
+1 yılBence öpüs ama durman gereken yerdede dursun yani kizarsada kizsin saygi duymasi lazim sana kimse seni hic biseye zorlayamaz
10 Yorumla
+1 yıl3 yıl olmş öpüşmeye utanıyorsun sizin işiniz zor sizin ilk günleriniz nasıl geçti. O zaman hiç görüşmediniz demek oluyorki
00 Yorumlaİyi yapmışsın çünkü eğer izin verirsen önün için çok basit biri olarak görüneceksin
10 Yorumla
+1 yılPalavrayı bırak siz şimdi s#k#ş bile yapmışsınızdır ne öpüşmesi
00 Yorumla
+1 yılÖp ileri gitmesinden niye korkuyorsun onu anlamadim
00 Yorumla
+1 yılDaha bir ayım dolmadan kıza hayvan gibi dalıp öpmüştum bu ne utanma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık neden bu şekilde davrandığını söyle
20 Yorumla Ne utaniyon yapış dudağına
06 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şeyler mi denesem mesela gözlerini bağlıyım
Soran+1 yılAma geç kaldım işte bitirdi ilişkiyi buluşmuyor benimle
Soran+1 yılİlgisiz olduğum için
Ona aynen bu şekilde anlat
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlatıyorum ama ilgisiz olduğumu söylüyor ve bu sebepten ilişkimizi bitirdi
Soran+1 yılGerçekten kalpten mi söylüyorsun ya çok üzülüyorum ne yapıcağımı bilmiyorum
Soran+1 yılKonu nasıl buralara geldi dedim bende benim ilgisizliklerim buraya kadar getirmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılBırak İlk hamleyi o yapsın utanıyorsan
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmenin diye ilgisizssin mi dedi snsnsnsnsm
11 Yorumla- +1 yıl
😍😍😍😍
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüş o zaman. Şaşırsın böyle..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılGünaha girme daha iyi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz zaten. Evlen sadece o zaman.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence çekinecek bişi yok öp bence
00 Yorumla
+1 yılBir kerede ilk sen öp ve yarıda kes sarıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Bende utanıyordum akışına bıraktım
00 Yorumla
+1 yılutanıyorsan seni alıştırmak lazım
00 YorumlaKapat gözünü yumul dudaklarına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayat kısa utanma anı yaşa bunlar güzel şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna birak kendini ileri gitmeden
20 YorumlaUtanılacak bişi yokki
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk sevgilide normal yani böyle olması bence
10 Yorumla
+1 yılUtanma yapış dudaklarına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhoo senden bi bk olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince yapın bu işleri
04 Yorumla
Soran+1 yılDimi bencede ama bu sebepten ilişkimizi bitiyor onu sevmediğimi düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılAçıkça de evlenmeden istemiyom
Soran+1 yılOnuda söyledim fakat ilgisizliğim sadece onu öpmemek olmadığını söyledi ama onun dediği gibi değil ben biraz daha ona yanaşsam sarılsam öpsem konu kapanıcak gibi
Cevap sahibi+1 yılTabi arada sarıl öp
+1 yılUtanma kapat gözlerini birak kendini 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılİleri gitmemesini istiyorsan yapmamalısın
00 Yorumla - Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı