Kızlar, Arkadaş grubundan kıza aşık olup reddedilip gruptan dışlanmak?

Merhaba, maalesef arkadas grubundan bir kıza aşık oldum, insanları çok hızlı tanıdığım için kızı olduğu gibi sevdim. 1,5 ay oldu tanışalı, ben hoşlandıktan bir süre sonra arkadaşlarıma söyledim güvendim onlara. Ben bir süre sonra kıza çıkma teklifi ettim bundan 1 hafta önce, kiz kabul etti ben çok umutlandım. Ardından bir arkadaşım kızı yanına çağırdı ve benim ona olan hislerimi açıkça söyledi. Kiz bu durumu bildiğini ama insanlara geç güvendiğini söyledi, sevilesi bir insan olduğumu söylemiş. Bunun ardından kiz benimle konuşmak istedi benimle yürümek istediğini söyledi aynı gün de kızlarla wp da konuşup biraz daha sonra konuşmak istediğini yazdı. Ertesi gün kiz arkadaşlarım ile konuştu ve dün de yanıma geldi beni bir ilişkiye hazır olmadığını belirterek reddetti, ben anlayışla karşıladım güven problemi olduğu için, sonra olayı uzattı ve bir süre beni nasıl bir arkadaş olarak gördüğünü anlatti bu durum da beni iyice boğmaya başladı ve bir anda kıza bir süre konuşmayalım dememe sebep oldu. O şok ile kızın yanından gittim ve 2 dk sonra pişman olup geri geldim bu sefer arkadas grubuyla gezmeye başlamıştı, tam özür dileyecektim bana bakmadan geçti ve bir arkadaşım da çok ayıp etmişsin kıza dedi ve bunu da tekrarladı, kiz da önümde sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi kahkahalar atınca çok sinirlendim ve bir duygu bosalmasi yaşadım öfke ile kendime bunu ben sevdiğime nasıl dedim diye kendime zarar verdim tanınmaz hale geldim 2dk sürdü bu sinirim. Ama sonrasında hiçbir arkadaşım kiz da dahil benimle konuşmadı, en son kıza telefonda defalarca özür diledim. Bana gerçekten çok kızdı, her insanın bir sabrı vardır dedi yuz yüze konuşmak istemediğini söyledi, ben acı çektiğimi de söyledim evet kızın gözünden iyice düştüm. Ardından grup arkadaşlarımdan hepsine özür mesajı attım ortak gruptan hiçbiri geri dönüş yapmadı. Sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım?
Kızlar, Arkadaş grubundan kıza aşık olup reddedilip gruptan dışlanmak?