nöt sarılma sonrası kal geldi saçmaladı duvar çok güzel ya gibisi

Farklı sarılma şekilleri var. Erkek ve kadın elini omzun aşağısına koyar ve ellerini çok birleştirmezlerse bu dost sarılmasıdır. Eğer boy hizasında omuzlara yakınsa yakın arkadaşlardır. Eğer elleri omuzdan tutarsa da bu sevgili sarılmasıdır. Son zamanlar da bi kıza sarılmadım, ama hoş bir his.. birinin yanında olduğunu hissediyorsun
Sorularını anlamakta zorluk çekiyorum bazen tam anlatamiyorsun tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum kollarını sarmiyorsa bu sarılma sayılmaz zoraki bir tokalaşma olmuş bir şey hissetmiyor bu tarz sarilmada
Ya çoçukluk arkadaşım bu kişi sonra annesi bana dediki sen ağlayınca sana kıyamıyor darılmak istiyor ama utanıyor sarılır mısın bi kere sonra ben sarılmaya kalkınca çoçuk kaçmaya başladı kızardı felan ve kollarını sarmadı
Neden
Sana karşı bir şey mi hissediyor neden utanıyor ki
Daha önce bi kıza sarılmamış bi şey his ediyor mu bilmem ondan sordum
Valla benim aklıma gelen tek şey bir şey hisseden utanır bakış açım bu yönde ama o neden öyledir bilemem
Cevap
31Cevap
Ne hissederim biliyor musun? Sarıldığım kızın göğüslerini. Eminim bu cevabı bekliyordun. Kimse bunu yazacak kadar açık sözlü olamamış.
Önemli değil ki benim için o kadar fesat düşünmüyorum.
Mutluluk hormonları tavan yapıyor olup sevgi saygı ve bağlanma artışına yol açıyordur belki. 😁😁
Ben sarılmayı başka şeyleri de sevmem adam akili konuşmasını bilecek kalbi temiz olucak.
Sevgi Mutluluk Hissedilir Tabikide Nd Anlatmaya Çalışıyorsun
benim eşim erekt oluyor işi gücü yatak anlayıver işte
Sarıldığını kişiye göre hissiyatı değişir. Çok sevdiği birisi ise aşk olarak çok mutlu ve huzurlu olur saçmalar belki elleri terler. Dostane gördüğü birsiyse huzur güven hisseder
Herkes farklı şey hisseder sarıldıktan sonra söylediği garipmiş
Mutluluk, yumuşaklık, hoşlandığın biriyse ereksiyon da yaşayabiliyorsun
Ben kıza sarılınca çok huzurlu oluyorum bırakasım gelmiyor zaten birkaç defa oldu o da onun dışında hep huzursuz geçti
Hışlandığı biriyse tüm sıkıntıları bi anda geçiyomuş gibi olur
komşu kıza sarılmıştım dayanamadım dudağından öptüm
Kasılmaktan kızarmıştır
Görüşleri okumaya geldim😅
Kimi tahrik olur kimi huzurlu mutlu olur 😊
Ne hissettikleri apaçık belli
Sıcaklık. O his güzel. Hissi güzel.
Uzun zamandır sarıldığım bir karşı cins yok.
Etkilenmiş, çocuğun başını döndürmüşsün.
önce memeleri hissederim ben
Deli gibi sevişmek isterim
Kimisi huzurlu hisseder kimisi arzulu
Sevgi şefkat ne hissedeceğiz başka
Her kıza karşı kı
Heryerini. .
Zevk
Memesini
Yaşamadık haci
Kimi tahrik oluyor
kalkar
Sevgi. Umut. Huzur.