AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiçbir şey yapmamak asıl çare emin olabilirsin ne kadar koşturursan p kadar kaçacak😂
ama bi kere koştum peşinden artık koşmasamda ne farkeder ki
En azından daha kendini düşürmezsin😂
birine değer vermek kendini düşürmek mi oluyor 🥺🥺
maalesef
Şimdi bu kişinin senin neyin olduğu ile alakali. Sevgilinse ayrı hoslandigin konusmadigin biriyse ayrı.
Konusmadigin biri ise belki kasten yapiyordur
flörttük içte
işte*
Muhabbetiniz vardı yani ozaman. Ya. İstemiyordur seni ya kişiliği o şekildedir ya da ilgini daha çok üstüne vermeni istiyordur
ilgimi istediğini sanmıyorum
zaten ilgili olan taraf bendim
ya zaten bi erkek istese hiçbir türlü bahaneyi söylemez değil mi
Şöyle. Erkekle alakası yok. Karakteri ile ilgi o bence. Ama. istemiyorsada açıkça. Belirtmeli ki karşısındaki üzülmesin. Ama maalesef bizim. insanlarımız da o tarz bı düşünce yapısı yok
evet çok katılıyorum peki benim durumumda olsanız siz ne yapardınız
Açıkça sorma. Sorarsan üstüne gittiğini düşünüp kestirip atar sende biraz. İlgisiz davranmaya calis bana kalırsa. Veya git açık açık hoslaniyorsan hoşlanıyorum senden ama çok ilgisizsin de sebebini öğrenmek istiyorum de
Peki ban sana kendimle ilgili bir şey sorabilirmiyim
zaten konuşmayı keseli 1 ay kadar oluyor ilişki istemediğini söyledi ama öncesinde zaman istiyordu
sorabilirsin tabiki
Sende ilgisiz davran
Baya uzun ama kısaca ozetliycem.
İş yerinde biri ile bakisiyorduk bu 1,2 ay sürdü sonra. Bı şekilde. Onumu kesti ki muhabbetimiz yok neyse ben bakmamaya çabaladım uzak durmayı denedim o benden ben ondan kaçmaya başladık sonrasında aradan yine 1ay falan geçti tekrar bakmaya başladı ama bariz yani göz göze geliyoruz ben bakmamaya çalışıyorum falan 1hafta böyle geçti tabi. Benim iyice canım sıkılmaya başladı bu duruma ben 1hafta izne çıktım sonrasında döndüm ve gece vardiyasina geldim şimdi tekrar kaçmaya çalışır gibi. Benden bu arada çalışma alanımızda 100m. Falan ver gün boyu o benim tarafıma ben onun tarafına döndüğüm ama. Bu durum ciddi anlamda canımı sıkıyor sence neden böyle yapıyor. Ve. Ben bu duruma karşı nasıl bir tavır takinmaliyim
sende bi ilgi var mı ona karşı hoşlantı vs
Tabi var
İlgim olduğu icin bu durum canımı sıkıyor zaten
bakışmayla bi yere varmaz aynı şeyleri ondada görüyorsan gidip konuşmanı tavsiye ederim
Benim gidip konuşmaya niyetim vardı ama o önce davranıp onumu kesti. Ve onun üstüne ben bir şey yapamam
Aynı ortamda olmakta büyük sıkıntı
önümü kesti derken
Ya. Evli değil evlenip ayrılmış. Bı gün sigara icerken ben çakmak istedi geri. Verirken. Parmağında yüzük vardı ve. Özellikle gösterdi. Zaten ilk ve son konusmam
ya bi kadın istemiyorsa naza çekeceğini düşünmüyorum ben helede ilk başlarda oyüzden sende soğuk dur isterse anlarsın zaten
Nasıl yani
Şöyle. İşte. Can sıkan yanıda. Bu. İstemiyorsa onumu kesti. Eyw. Sonrasında. Bakması. Can sıkıyor
insan kendisi hoşlanınca karşı taraf nefes alsa sanki senin için alıyormuş gibi geliyor ondan böyle küçük şeylere takılma sen kendi önüne bak eğer belli ederse her türlü anlarsın
Peki teşekkürler
bende teşekkür ederim
Sen de onu umursama seviyorsa zaten kendi gelicek mecbur
Tabiki sende onu görmezden gelcen
Beni niye umursamıyorsun ulan erkek de ona.
Sence
bilmiyorum…
Umursamazlık yaparım
Engel
köpek etmen laızm edelimmi ne dersin taktikle 😀😀
çok iyi olur
tm knk şimdi bu erkek çekingen kızlarla pek arası olmayan bi tıpmi yoksa tamtersimiilki gibiyse oldu bil 😀
evet çekingenlerle pek arası yok
oo tm knk çok kolay avlarsın keşke baştan köpek etseydin bana denk gelene kadar ama 😂😂😀
bu taktik olaylarını geçtik artık konuştuk flörttük zaten sonrasında umursamadı bitti
konuştuysanız keşke anlatsaydın da neyse
sonuç olarak umursanmıyorum…
Aynısını ona yapmak :D
aynı değeri vermiyoruz aynı etkiyi yaratmaz
sora knk kaybetmişsin sen ben burdan anladım bırak artık kendine yeni erkek ara bak bu tanıdığım var evlenmek istiyo 30 yaşında istersen tanıştırayım çünkü aklindakiyle olmayacak başka erkeklere bak ne diyorsun tanistirayimmi en azında evde kalmazsın knk?
faking go edilmeli