Güya beni çok seviyordu ve aramızda bir sorun yoktu. Ama sonra bı anda beni aldattı. Sonra da terk etti. Beni aldattığı kızla birlikte gayet mutlu. Öpüşürken vs. Fotoğraf çekilip sosyal medyaya atıyor. Hatta başka şeyler de yaşıyorlar galiba. Benle yapamadığını onla yapıyor. Sizce bu adaletli mi? Birisine ihanet edip nasıl mutlu olabiliyor? Hiç mi üzülmez insan?
(İlişkileri 1 aylık)
(İlişkileri 1 aylık)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adaletli mi her şey bu hayatta ki bunda adalet arıyorsun
Benim başıma da aynısı geldi. Aldattı beni sonra o kadınla evlendi
Adalet diye bir şey yok :/ mutsuz olmaları gerekmez miydi
Yok canım ya ne adaleti? Gayet mutlular. Ben de çok acı çektim zamanında ama alıştım
Bilmem ki ben de şu an görüyorum öpüşürken fotoğraf çekip koyuyorlar. Hani hem aldatmış hem de gayet mutlu. Ben de alıştım ama onun sürünmesini isterdim
Allah bilir, bir yerden çıkıyor genelde acısı
Karaktersizin tekiymiş böyle insanlar bilmez ki. Onlarda o duygu yok
Tam tersine, onlar duygularına daha bağlı. O yüzden hep istediklerini yapmak istiyorlar. Ama devasa bir karmaşaya girince tek hamlede yıkılıyorlar.
Zaten psikolojik olarak iyi değildi. Sinirli, öfkeli, ozguvensiz vs. Beni aldatacagini düşünmemiştim çünkü mutsuz biriydi
Bak düşündükçe neler buluyorsun. Yapıları pek iyi değil zaten.
Evet değil de ne bileyim. Bana daha da bağlanması gerekirdi. Çünkü mutsuzken yanında ben vardım, onu mutlu etmeye çalıştım falan. Aldatması çok tuhaf
Ya düşündükçe anlaşılıyor böyle şeyler. Normalde önceki halinden nasıl anlayasın ki şeref. siz birisi olduğunu? Böyle tutarsız davranışları, şüpheli halleri, ben merkezli olmaları önemli noktalar aslında. Seven erkek genelde sevdiği kadının yanında mızmız olmaz pek. Gerçekten seven erkek kadınının yanında güçlü hisseder.
Bı de şu var. Hep beni terk edersen ben mutsuz olurum, bana iyi gelen tek şey sensin. Senle mutlu olabiliyorum diyordu. Çok kıskanıyordu mesela onu terk etmemden korkuyordu baya. Böyle diyen birisi nasıl bunu yapar ki.
Anlık hevesmiş. Bir anlığına iyi gelmişsin. Zamanla kendi kendine güveni gelmiş. Sevgili işlerine bulaştıysan bunlarla karşılacağını bilmeliydin.
Evet ama aramız iyiydi. Ve kısa sureli bir ilişki uzun sürüp sıkılsa anlarım. Sadece 3 ay. Sonra başka bir kızla tanıştı ve hemen onla sevgili oldu zaten. Hatta benden ayrılmadan önce sevgili olmuşlar. Onla sevgili olduktan birkaç gün sonra da benden ayrıldı
Evet zaten aşırı güvensizdi. Hep kontrol etme çabası, aldatılma korkusu vs. Demek ki benle sevgili olduktan sonra ona özgüven geldi
Mutlu olamaz
Yok oyleler fotoğrafta
Bi yerde biter
Hatta öpüşürken fotoğraf koyuyorlar :/
Sallama boş ver
Yok sallamıyorum ama sadece adaletsiz geliyor bu durum. Hem aldatan o hem de mutlu olan o
Sende mutlu ol
Olmaya çalışıyorum ama ben onun gibi sürekli sevgili değişemem ki. Ondan ayrıldığımızdan beri sevgilim olmadı yani isteyen kişiler oldu ama ben uzak durdum
Çünkü sen karakterlisin
O benden ayrılmadan bile o kızla sevgili oldu. O kızı garantileyince benden ayrıldı. :/ Bence o kızı da sevmiyor sadece gönül eğlendiriyor. Çünkü karakterli biri değil
boş ver şerefsizmiiş işte
sizin ilişkiniz ne kadarlık
Onu da aldatır
Evet orası öyle