Kendisiyle yüzyüze tanışıyoruz. Bir tanışma uygulaması uygulaması olan c2yi kullandığını görünce ona yazdım bir aydır konuşuyoruz muhabbetimi çok sevdiğini beni merak ettiğini söylüyor.
Onun çalıştığı yere bile gittim uzaktan izledim onu, tam o sırada demin oradaydım diye mesaj attım. Ve otobüse bindim. Ben bindikten sonra o durağın önünden yüzünde gülücüklerle heyecanlı heyecanlı telefona bakarak geçti, beni görmemiş.
Ona c2den kim olduğumu itiraf etsem hakkımda kötü düşünür mü? Ben olduğumu hiç tahmin etmez çünkü çok alakasız biriyim ona göre
Onun çalıştığı yere bile gittim uzaktan izledim onu, tam o sırada demin oradaydım diye mesaj attım. Ve otobüse bindim. Ben bindikten sonra o durağın önünden yüzünde gülücüklerle heyecanlı heyecanlı telefona bakarak geçti, beni görmemiş.
Ona c2den kim olduğumu itiraf etsem hakkımda kötü düşünür mü? Ben olduğumu hiç tahmin etmez çünkü çok alakasız biriyim ona göre
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alakasız isen ben olsam hayal kırıklığı olur 🤭 ama kendını açıklaman lazım
Alakasızım evet beni hiç bağdaştırmaz normalde şu olanlarla
Kendini ona açıklamadan önce yansıtmaya çalış
Yansıtmak derken? Bir de c2 kötü bi uygulama ben sohbet etmek amaçlı kullanıyordum ama kimliğimi açıklarsam hakkımda ne düşünür
Uygulamayı kullanmıyorum bilmiyorum ama O niye kullanıyor pekı?
Kötü düşünmez
Neden kötü düşünmez dediniz ben ona baya senden hoşlanıyorum şöyle tatlısın böyle zekisin vs de dedim ama dalga mı geçiyorsun diyordu bazen hani benim onu trollediğimi de düşünüyor gibi ama benden asla beklemez bilemedim o yüzden reelde birkaç ay sonra mı belli etsem ondan hoşlandığımı? Mesela bugün başka bi yerde çalışıyor hani gelecektin yalan söyledin dedi
Onun fotoğrafını uzaktan çekebilirsin ona atarsın o zaman ciddi düşünür.. tanışmayı da kendini açıklamayı zamana bırak o zaman
Neden dalga geçiyorsunuz ben zaten onun işyerinin önünden geçiyormuşum o gün o durakta inip baktım sadece çok mu abes bi şey bu
Dalga değil size inanmıyor ya sizin onunla dalga geçtiğinizi düşünüyor.. onun fotoğrafını çekip atsanız sizin dalga amaçlı olmadığınızı anlar
Çözemiyorum diyor aslında. Ben kendimi geçtim hani senden hoşlanmıyorum dese de sorun değil ama o kendini çok kaptırmış çok mutluydu hani bi anda konusmayı kessem de kötü olur söylesem de çünkü o kafasında büyütüyor olmalı beni
Zamana yay bira. z.. kendini hemen açıklama nasıl anlatayım ki şimdi kendini öyle bir anlat ki C 2 deki kızın sen olduğunu anlasın
Aman anlamasın ya tanışma uygulaması olmuş çünkü orası hoş olmaz
Uygulamayı kapat yüz yüze tanış o zaman
Neden böyle bişey yapıyorsun ikincisi o kadar malmı seni tanımıyormu
Bilmem açıklamak istemiyorum. Ne demek istiyorsun beni tanımış mıdır yani
Anladığım kadarıyla reelde tanışıyorsunuz c2 den sen ona yazdın ve oda bilmiyor senin olduğunu buna fake fotomu attın ya da gizli bir şekilde mi konuşuyorsun
Hayır fake bi foto atmadım. Sadece kendimle ilgili yalan/doğru ortaya karışık bilgi verdim kendisine. Sesimi bile attım şarkı söyleyerek ama çıkaramadı yoksa söylerdi veya konusmayı keserdi
Benimde anlamadığım şu görmediği kıza bu neden ilgi duyar insan
Valla durağın önünden ağzı kulaklarında telefona bakıp bi şeyler yazarak geçiyordu bilmiyorum
Sen işizmisin öğrendiği an biter 😃
Neyi öğrendiği an ne bitiyo anlamadım
Cevap vermedin
Senin o olduğunu
Hm o bana pandemide herkes evindeyken bi yerden istek atmıştı ama instadan değil başka bi yerden, 9 arkadaşı vardı o hesabında birkaçı rastgele eklediği kızdı birkaçı da hemşehrisi. Adını da kısaltmıştı ama ben anlamıştım onun olduğunu. Ve ben orayı neredeyse hiç kullanmıyorum neredeyse. Beğendiği kızlara instadan atıyormuş istek.
E şimdi buna ne dersin peki?
Dediğin gibiyse seni beğenmiştir
Neden instadan değil de faceten attı peki beğendiyse? Beğendiğim kızlara instadan istek atıyorum demişti başlarda
Offf ne bileyim
Sende açıl işte ne kadar bişeyleri uzatmayı seviyorsun
Gizliden bir şey elde edemezsin
kiz sapik misin😂😂
Hayır tabii ki jsjsjs ya çocukça geliyo bana ekşın gibisinden yoksa gidip de fotoğrafını falan çekmiyorum özelden aramıyorum yani ne var uzaktan ona bakmamda
bence bana anlamis gibi geldi ama sen bilirsin
Neyi anlamıs gibi geldi ve neden böyle düşündün? Ve benimle dalga mı geçiyo yani
Mesaj atabilir miyim bi ya
at tatlm