Kadınlar ve erkekler olarak ikiye ayırıp reddetme bahanelerini ve anlamlarını yazmak istedim 😅😅
KADINLAR
10-Seni ağabeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman) 9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın) 8-Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin) 7-Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek, olay çıkacak) 6-Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar, pasta börek yerim) 5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı Güneş Sisteminde olsak da seninle olmam) 4-Sorun senden değil, benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor) 3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç) 2-Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim) 1-Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun)
ERKEKLER
10-Seni kızkardeşim gibi severim (çirkinsin) 9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin) 8-Seni düşünemiyorum (çirkinsin) 7-Hayatım şu anda karmakarışık (çirkinsin) 6-Bir başkasını seviyorum (çirkinsin) 5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (çirkinsin) 4-Sorun senden değil benden (çirkinsin) 3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin) 2-Sözlüm var (çirkinsin) 1-Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin)
ben kimseye kişisel olarak reddedilmiş hissi vermek istemem.. numara yaparım.. hayattan soğumuş, odunlaşmış, kendi derdine düşmüş , asosyal işten eve evden işe , ruhsuz kendi halinde bir insan kimliğine bürünürüm.. kadın der ki sonunda bu adam fotosentez yapmaya başlamış resmen , bundan kimseye hayır gelmez... oskar bile alırım bu oyunculukla.. ama en azından karşımdaki demez ki , beni beğenmedi istemedi reddetti vs... çok mu aramışım bu bitkiden hallice adamı der... psikolojisi bozulmasın üzülmesin.. :) vicdansız değilim o kadar.. seni arkadaş olarak görüyorum eski sevgilimi unutamadım veya birini seviyorum falan demem.. çok daha kötü etki bırakıyor insanlarda bunlar.. kimse yemiyor artık çünkü bunları. ama bezgin bekir numarası her zaman iş görür..
Ksjdjdjdj aklıma hemen şey geldi bu soruyu görünce ilk söylediğimde verdiği tepki😂🙈🤣 Demişti haaaa Sen beni nasıl seviyorsun bizim aramızda 10.000 km var bizim aramızda 12 yaş var var sen beni nasıl seversin 😂 Halbuki bilmediği şey değildi mutlaka biliyordu çünkü biz konuşuyorduk öyle iki arkadaşın konuşacağı şeyler ya da iki arkadaşın konuşacağı şekilde değil🤣 Ahh ahh sayıları bahane etmişti ama ne kadar zevk alıyordum ya kadınlığımın böyle tavan yaptığı zamanlar nfjfjf Allah affetsin😂
Ben zaman isterim istemesemde karsimdaki insani tanimak isterim tanidigimizi zannettigimiz insanlarin aslinda cok farkli karakterlere burunup bizi yanilttigini goruyoruz okuyoruz bir cok ornek var o yuzden dis gorunus ya da statuye gore degilde gercekten sevmeyi sevilmeyi bilip bilmedigi insana deger verip mermedigi ile ilgilenirim bilinmez kimin ne oldugu. Ama kesinlikle oyalamam dur bi gorelim zaman ne getirir demem hissettigim bi sey yoksa en basindan bilir en azindan ona gore ilerler olursa yine soylerim. Yanlis anlasilmasin onu denedim olmadi bunu denerim olmadi degil tanimak anlamak sadece
-Ben sana göre biri değilim veya sana layık değilim -Ayrı dünyaların insanlarıyız -Bana göre fazla iyisin -Aramızda çok yaş farkı var -Bir süre yalnız takılalım -Bana biraz zaman ver- -Her şeye karışıyorsun -Bana babam bile karışmıyor sen kim oluyorsun. . . . Uzar gider :)
Ben kimseyi reddetmedim ama reddedilme konusunda baya tecrübeliyim. Genelde arkadaş olarak görüyorum derler anlamı : Sen çirkinsin istemiyorum. Yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyorum derler , anlamı : Sen çirkinsin istemiyorum. Sen çok iyi birisin ama ben hiç öyle düşünmemiştim derler , anlamı : Sen çirkinsin istemiyorum. Delikanlı olun direkt olarak Sen çirkinsin istemiyorum diyin. Başka bir bahaneye gerek yok.
Böyle şeylerde hiç bahane üretmeyi sevmem neyse onu derim çekinmem Lisedeyken yakın kız arkadaşımın erkek arkadaşı , babam beni başkasıyla nişanladı demişti duyduğum en komik bahane buydu 😄
"Hayatıma şu anlık birini almayı düşünmüyorum" bahanesi geliyor. Aslında hayatına birini almayı istiyordur ancak bu kişinin o kişi olmasını istemiyordur. Bunu açık bir dille belirtemedikleri için de böyle bahanelerin ardına sığınabiliyor insanlar. Aslında ben yanlış bulmuyorum. Seni istemiyorum demek ağır gelebilir. Hem söyleyen için, hem de duyan kişi için. En iyisi inandırıcılığı olan bahanelerin ardına sığınmak...
Arkadaş görmek bahane değil bence. Friendzone ye giren birisini arkadaş görüyorum demek mantıksız olmuyor. Ama bu sefer kızda da hata vardır çünkü karşı mutlaka bir belirti verir ve bunu görmezden gelmek hatadır. Reddetme bahanesi olarak mesafeler bahane olabilir. Sonuçta seven insan kaç saat olursa olsun o yolu gelip görmek ister.
Lisede çocuğun biri herkesin içinde kıza açıldı kız şok oldu. Sonra kız kabul etmedi erkek ama neden dedi. Söyleyemem şu an işim var halam sünnet olacak acelem var dedi ve kız gitti çocuk rezil olmuştu. 2 sene dalga geçtiler...😕
Erkeklerde: kizim ailevi sorunlarim var benim. Cok guzel kizsin senlik bir durum degil psikolojim bozuk. kizlarda: aska ayiracak zamanim yok benim. Kendimi yeni bir iliskiye hazir hissetmiyorum.
Oldu iste. Kizlarin akli o yaslarda bir karis havada oluyor. d Serefsizlikten kasit serseri, uçarı kaçarı, kızları uzen bir tip degilsin anlaminda yani.
Adet gördüm hıc ıyı degılım haller geldı benı sonra ara ! Bana bunu dedı kız ne zaman bıter dedım 2 hafta dedı 2 hafta sonra aradım borç ıstedı 1000 TL yolladım hala ses yok
Benim duyduğım bahaneler.1.çok yakışıklısın beni aldatırsın.2. ben kaşarım seni üzerim.3. sen çok iyi bir insansın sana layik değilim.4. seni yatağa atmak için di ama sen çok safsın
Yoğunluk: Bi Alex değilsin ki bu yoğunlukta seninle ilgileneyim, demiyor da...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
"Sevemiyorum" Hoşlandığım çocuk bahane olarak sevemiyorum diyip sevgili yapmıştı ve hikayesinde paylaşıp seni çok seviyorum yazmıştı.. İlk bu geldi aklıma.
Bak kızım benim ailevi sorunlarım var ben seni üzerim ben daha kendime iyi gelemiyorum sana nasıl iyi geleceğim benim önce kafamı toparlamam lazım ben ilişkiye hazır değilim sana beni bekle diyemem çünkü ilişki insanı olduğumu da düşünmüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bahaneye gerek yok. Kız bana "istemiyorum" dedi. Ben de "peki" dedim. Niye diye sormak içimden gelmedi, istemiyorsa istemiyordur. Gerisinin önemi yok.