Evet, güvenirim.
Hayır, güvenmem.
Kararsızım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sadece karşı cins değil ki hem cinsime de güvenmiyorum ayrıca ilişki insanı değilim aynı anda çok kişiden hoşlanırım aldatmak da bana yakışmaz. Ve günümüzde de aldatma oldukça meşhur ne aldatırım ne de aldatılırım. Tabii şans meselesi ama ilişkiye başlamamak aldatmaya karşı alınacak bir önlem.. Doğru kişiyi bulduğum an devam ederim. Bu şarkıyı bıraktım :D çünkü bu tarz güvenilmeyecek kişilere söylenmesi gereken sözleri barındırıyor şarkı.
Duygulandım be şarkıyı açınca :/
Bende yaslar kısa sürüyorr 💅💅 çok doğru demiş. Old ama gold bir parça :D
Ne varsa eskilerde var ya :) tam soruya göre parça olmuş.
Sevgilim yok elime erkek eli değmedi hiç sevgilim olmadı ya da ne bileyim öpüşmeyi hiç bilmem deyip de çok işler çeviren kızlar gördüm evli olup da benimle birlikte olan erkek arkadaşı askerdeyken başkaları ile birlikte olanlar daha ne anlatayım ki yani kimseye güvenmemek lazım
Aynı senin düşüncendeyim , bu düngüden kurtulamıcaz gibime geliyor. Hep aynı tip insanları hayatımıza çekiyoruz. Bu durumu youtubede de detaylıca takip ediyorum sürekli.
https://www.youtube.com/embed/i_byICKDng0Cevap
4Cevap
Güvenmemiz normal artik sanal hayatta cok kolayca aldatabiliyosun her anlamda kötü seyler yapabiliyosun bu sadece sevgili yönünde bile degil arkadaslarina bile güvenmiceksin bu hayatta seni en zayif noktandan vururlar veya arkadaslil bittikten sonra orada burada anlatirlar hayat artik bundan ibaret kim ne hatta yapmis nerde gezmis ama sevgili konusuna gelicek olursak güvenmeyin acik sacik pisman olcaniz seyler göndermeyin sevgilim diyip kanmayin istemediginiz seyler yapmayin tek o diye herseyinizi onada anlatmayin cünkü o siz duygulariniz olmasa yabanci birisi ayrilma ihtimali hep gözünüz önünüzde bulunsun.
Güvenmiyorum, hepsi bir şekilde yalan söylüyor. Kadınlar dürüst olamıyor.
Geçmişte yaşadığım travmalar ve çevremde çokça gördüğüm iğrenç örneklerden sonra hiç güven vermiyolar.
Önemli olan cins değil. İnsandır. Kişiler özelinde düşünmek lazım bunu. Her iki cinsin de güvenilecek insanı var güvenilmeyecek insanı var.
Hemcinsime bile güvenim yok karşı cins bir yana dursun
Diyorlar bu zamanda babaya bile güven olmaz ben onu geçtim kendime bile güvenmem.
Genel olarak insanlara güvenmiyorum kankam :(
Aynen öyle dostum bende aynıyım.
Kendime bile güvenmiyorum neler diyorsun😄
Güven mi , o da ne? Yenilen bir şey mi sksksksks
benim karşı cins arkadaşım var ve ben ona güveniyorum
Aslında bu cinsiyete değil karektere bağlı
Etkileşimé giriyorsam tam
Herkese güvenmem.
Hayır
Güvenmiyorum
Tanımak lazım
Kimseye güvenim yok