Devir çok kötü oldu aşkolar. Artık kimseye güvenilmiyor.

Devir çok kötü oldu aşkolar. Artık kimseye güvenilmiyor.

Hic kimseye guvenmiyorum iliski konusunda. Ben hayatimda 2 defa aşik oldum Alfia, hani birini gorunce kalbin hizli hizli atar ya, universitenin ilk gunuydu, onu gordum ve kalbim direk ses verdi.. wow işte bu kız dedim 3 sene hayatimin en tatlı zamanlarini gecirdim. Cevrem tehlikeli, baba tarafi yer alti dunyasiyla icli disli. Kiz ise bir doktor annenin tek kiziydi, uzak durmam gerekiyordu hislerimi de alip gittim hayatindan. Neden diye sordu ama aciklama yapamadim bile.
Ikincisi ise askere gitmeden 1 yil onceydi, bebek gibi sesi vardi.. Tam anlamiyla sesi huzur veriyordu.. Bana ilk bir hafta cok zorlanicam dedi seni cok ozleyecegim dedi.. Turkiyenin en uc noktasinda hudut karakolunda yaptim ben askerligi, tuslu telefonun 1 saat yasal oldugu karakolda her gun mesaj atiyordu.. Vay be kiza bak dedim. Dondukten 1 ay sonra konusmalarimiz azaldi.. Sonrasinda instagramda Nisan fotolarini paylasti.
Sence ben birisine iliski konusunda nasil guvenebilirim?
Bu kalp 3 uncu defa sever mi?
Bana bunlari söyle Alfia..
Ben Adolf hitlerin savaş sonrası Almanyası'nın aynısıyım, savaştan çıkmış gibiyim.. Bakalim umarım iyisiyle karsilasiriz
@capitaiindebarracuda Bu o zaman iyi bir şey azizim. İkinci Dünya Savaşı sonrası Almanya, küllerinden doğruldu. Rabbim inşallah senin de yolunu açacak. Allah gönlüne göre versin.
Ben kimseye güvenmiyorum.. karşı cins olsun olmasın bu devirde insanın güveneceği tek kişi kendisi olmalı.. insanın güvendikleri bile bir yerden sonra aldatıyor. ya da ihanet ediyor veya 1 günde değişiyor.. yapmaz dediğimiz şeyleri yapıyorlar. bu yüzden de insanlara çok zor güveniyorum uzun süredir..
Merhaba,
Rabbime güveniyorum, harici yüzde yüz asla! 😅
Mesela sana güveniyorum! 😅
Güvendiğim insanlar da var ama güvenin boyutu var yahu! 😅
Genel olarak yok! 😅
Cevap
44Cevap
Nesine güvenecem? Hem karşı, hem cins. 🤣🤣🤣
Güven karşı cinsle alakalı bir olgu değildir. Güven karakter, hal hareket ve devam edegelen düzgün bir yaşam ile alakalıdır. Yani kazanılır. Elbette zaman alacak. Bir meyveyi istediğimizde ona hemen ulaşamıyoruz ya mevsimi olmuyor ya da mevsiminde zamanı gelmesi lazım. Dolayısıyla hayatımıza girecek insan içinde beklemek ve görmek lazım.
tüm güzel kızlara koşulsuz şartsız güvenim vardır ayşegül hanım
sonuç olarak yememişsiniz ama Ayşegül hanım eheheh
Güvendiğim karşı cins sayısı 5 parmağı geçmez. Hatta saydım tam 5 miş.
Kimsenin kimseye güvenmediği şu dünyada sen bana, ben de sana güvensek de dünyanın aşkını yaşasak
Uzaktan vay be dersen aşkımız nasıl yeşerir ki
Sadece karşı cinse değil insanlara güvenilmiyor.
Hayır çünkü hep haketmeyenlere şans veriyosunuz sizin de bu nedenle güveniniz yok , güvenilicek sevicek erkek istemiyorsunuz bu nedenle güvenilmez
Yok, beni şaşırtan kimse olmadı maalesef. Keşke bir gün olsa ve o kişi de kaderimde yazılan kişi olsa, başkasının kaderine şaşırmamın hiçbir anlamı yok..
Var. O güveni sarsacak bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Herkes kendine göre enayi seçip safla dans ediyor. Gelsin benim güvenimi boşa çıkarsınlar da görelim..
İnsan bazen güvenmek istiyor. Sadece biraz cesaret ve muhtemel kötü senaryolardan etkilenmez olmak lazım
Güven ulaşılacak bir hedef benim için. Herkese yok.
İnsanlara güvenmem ki , karşı cinsle sınırlı değil bu
Pek güvenmiyorum. Bazen tanıdığını zannedersin. Seni bir gün yanıltır.
Görsel sanki adam kadının elini bırakacakmış gibi hissettirdi demek ki yok.
Duygusal varlıklardan tam dürüstlük beklemek güvenilir değildir
Güvenmem biraz zaman alıyor yeni tanıştığım biri ise özellikle
Yalan dolanin içinde yaşıyoruz kimseye güvenmemek gerektiğini tecrübeyle öğrendik şükür
Yok , olması da imkansız bence kalbimi kimseye emanet edemem
Mizojinist (kadın düşmanı) ya da kadın yalakası (meriç) olmadığım için güvenim ya da güvensizliğim cinsiyetle ilgili değil şahıs, toplum ve sistemle alakalı.
Ne güveneceğim ben hiçbir kayanın arkasına yaslanmam, ayakta doğdum, ayakta yaşadım, ayakta ölücem toprağa bile sırtımı yaslamıyacağım mezara bile dik giricem olaki toprak sırtımızı yasladık diye hak iddia eder minnet ederiz.
2 kez aldatıldığım için bi tık korku var içimde
Kimse geçmişinizin faturasını ödemekle yükümlü değil
Güvenim var evet ama bir yere kadar. Tam anlamıyla güvenmiyorum zamana bırakarak aşama aşama
Var güvenirim iyileri çok karşı cinsin
Yani tehlikeliyiz diyosun sana güvenirim diyosan tamamdır benim için 😂
Nolamaz napamazsin 😂😂
Valla güzel oldu eskisi gibi var mı harbi ne kadar doğalmis 😌
Şimdikiler bitik ciddi bitik 😌
Saniyesinde güvenirim 🤩
Olur 🍓
maalesef öyle canim🤷🏻♀️ O yüzden dikkat ediyoruz🎈❤️
Genel olarak insanlara çok zor güvenirim..
Yani güvenecek birini bulmak zor evet uldun mu bırakmayacan
Kimseye güvenim yok benim sadece karşı cinse değil..
Yok her an her şey olabilir
Zor bee kimseye güvenilmiyor artık
Yok midemi bulandırıyorlar
Olsun umut var yine de
hayır kimseye güvenim yok
babama güvenmem karşı cinsi boş ver
Tam anlamıyla güvenmek zor
Bazı hem cinslerime güvenim yok ne yazık ki
Güzellere yok maalesef
Hayır güvenmiyorum açık net
Var desem yalan olur :D
Benim yok açıkçası
Genel olarak, insanlara pek güvenim yok.
Bunu her kız öğrenir umarım bir gün
Var güvenim. Tanışmaktan çekinmem
Asla
Sence 😃
Kadınlar daha güvenilmez
Kime güveneceğiz?
Sadece karşı cinse değil hiç kimseye yok
Var..
Yok.
Yokkkkk
Yokkk
Niyet önemli