KizlarSoruyor olmasaydı nereye giderdik?

KizlarSoruyor u seviyorum. Hayatım mahvolduğunda hep buraya gelirim. Şu sıralar epey uğrar oldum. Yarın istifa edeceğim işimden. Mobbing sebebiyle. Son ilişkimdeki bana tek taş alıp ailesiyle tanıştıran adam, şu an sevgilisinin doğum gününü kutluyormuş. Konuşmaya ihtiyacım var. Kimse dönüş yapmadı. Biliyorum konuşsamda çözülmeyecek. Ve inanın gerçekten bitik olduğum bir andaydım ama ayağa kalktım. İşe başladım. İnsanlardan hoşlandım. Bir günlüğüne belkide aşık oldum. Gerçekten denedim. Ama yine her şey birbirine dolandı. Biliyorum ilerde bu zamanlara gülüp geçeceğim. Ama şu an acı içindeyim. Bana sarılıp her şey düzelecek diyen kimsem yok. Bilmiyorum belki aşık olmak istiyorum. Belki işinde başarılı kendine yeten bir kadın. Belkide sadece çok uzaklara gitmem gerekiyordur. Yeni yerler görmek gözümde bir ışıltıya sebep oluyor. Ama para olmayınca umutta olmuyor. Biricik mesleğim o kadar havalıki, sırf bu yüzden her iş yerinde rakip olarak görülüyorum. Seni çok özledim diyorum kimi zaman kendi kendime. Ama kimi özlediğimi bilmiyorum. Hayata bağlanmaya çalıştım. Her sabah yataktan çıkmaya çalıştım. İnanın yaptım bunu aylarca. Ama ellerim bomboş. Umudum yok. Şuda var tabi, acayip güçlüyüm mental olarak. Acı içindeyim ama farklı bir level bu. Tecrübeliyim yediğim kazıklardan dolayı. Kestirebiliyorum problemlerin sonunda olacakları. O yüzden sakinim. Ama içimde bir ateş var. Gece uyutmuyor. Dalıp gidiyorum uzaklara. Bazen geçmişe bazen geleceğe. Gelecekte bir ev gözümün önüne geliyor. Koltukta uzanmışım. Başım birinin dizlerinin üstünde. Huzurluyum. Saçlarımı seviyor bu kişi. Yüzünü göremiyorum. Bu kare beni hayatta tutuyor. Peki ya gerçekleşmezse? O zaman ben ne yaparım.
KizlarSoruyor olmasaydı nereye giderdik?