Aşırı dekolte varsa bunu dile getiririm. Sonuç olarak kadınlarda erkeklerin kıyafetine o olmamış, bu yakışmamış diyorlar. Bir de gidilen yere göre her zaman dekolte giyilmez. Sevgili olacağım kişinin daha önce nasıl giyindiğini bileceğim için böyle sorunlar yaşamam.
Sevgilim dekolte giyemez Bir kere gömlek düğmelerini açmış biraz kapattırdım valla yalan yok 🤭 Başımı belaya sokacak 🤣🤣🤣 O bana asla karışmaz ama bende karışmasını gerektirecek bir şekilde zaten giyinmem. Bu hem ona hem kendime saygımdır
Benimkine ne kadar karistigina bağlı bende onun giyimine karışırım karışmasına da siz kadınlar bu konuda erkeklerden ne bekliyorsunuz biliyor musunuz acaba diye merakta ederim Karışsa kro hödük vs olur erkek, karismasa ilgisiz sevgisiz olur şimdi ne diyelim biz
Kadınlar tek bir kişiymiş gibi söylemişsin. Hepimiz farklıyız farklı düşünücez herkes farklı şey ister ama emin ol aklı başında bi kadını kısıtlamazsan sana çıkıp da ilgisiz vs demez
Karışmam. Sevgili olmadan önce nasıl giyim tarzına sahip olarak kabul ettiysem o tarzda giyinmeye karışmamak lazım. Madem kapalı istiyordun neden o tarz giyinen kızı sevdin diye sorarlar adama.
Birinin giyinişene karışmam da istediğim giyiniş tarzını söyleyim. Kapalı olabilir ama peçe, karaçarşaf filan bana uygun değil. Crop, büstiyer filan giyebilir de bralet olmaz. Don gibi şort, eğilimi altı gözüken etek, meme ve çevresini gösteren dekolte, cinsel organ gelli eden tayt... olmasın bunlar. Kısaca çok uç noktalarda olmasın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O kadar uç tecrübeler yaşadım ki bu konuda biraz dar tişört giydim diye bana trip atan sevgili mi dersin, çıplak gezsem umurunda olmayan önce sevgili sonra eş mi dersin, diyeceğim odur ki ; "herkeşin hayatına kimse karışamaz , şu şöyle geyinir bu böyle giyinir."
Adaplı biri nasıl giyineceğini bilir bence namus her zaman iki bacak arasında değil bence her şey beğinde ve zihniyette bitiyor eskiden olsa kimse karışmazdı belki ama şimdi herkes karışır bence devir kötü.
neden karısmıcakmısım sonuna kadar karısırım ve ben kazanırım benim sevgilimse sadece benimdir dekolteli dekolteli gezcek millet ona bakcak etcek sonra al basına belayı sevgilisi izin vermediği halde dekolte takılan sevmiyodur abi zaten
Hangi çağda yaşıyoruz? Geri kafalı mıyız biz. Medeni bir türk toplumunda sevgilimin dekolte giymesine asla karışmam asla. Bu taş gibi hatun benimdir diye havalı havalı gezerim.
Yani Tabi Ben Sevdiğimde Hassas olduğum konular var 😅 Buda Kıza bakan olmasın diye çünkü malum sapık çok var bi kiz açık giyinsin oc çocukları hemen bakıyorlar kapalı olmasıni isterim
Ciddiye aldigim bir kız ise karışirim ciddiye almadığım takilmalikssa eger karışmam napiyosa yapsin benim işimi gördükten sonra
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Müdahale ediyorum zaten. Gömleğini yarıya kadar açamaz (2 düğme yeter) , poposunu çok belli eden pantolon giyemez, boxer gibi mayo ve şort giyemez, kiyafetleri altından meme uçlarının belli olmasından nefret ediyorum buna izin vermem...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Karışırım. Erkeklerde bile bazı mayolar ve şortlar boxer gibi kısa oldu, asla giydirmem.
Dekolteyi gerekmedikçe kullanmam. O yüzden böyle bir derdim yok 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Müsaade etmem gerçekten bu durumu fazla abartan var sıfır kol giyme diyen mi dersin mayo bikini giyme diyen mi dersin dar paça pantolon giyme diyen mi dersin. Bırakta o kadar olsun
Açığım ama dekolte giymiyorum ama karışmasına da izin vermem. Kısıtlanmayı sevmem. Ama erkekte dar pantolon sevmiyorum buna karışabilirim ve yakası açık hele tüylüyse kaışırım.
Artık bu sorular tarihe karışmalı. Karışmak, kısıtlamak falan nedir ya. Ben koskoca insanım, neyi nerede yapacağımı, nasıl giyineceğimi de biliyorum. Ayrıca benim zevkim, benim bedenim, asla karıştırmam.