Eşimi bir türlü memnun edemiyorum. ? Sürekli problem üretiyor. ? ?

Arkadaşlar çok keyifsizim. Eşimi bir türlü memnun edemiyorum. Dünyayı önüne koysam yetmez diyecek biri. Ben ütümü, yemeğimi, çamaşırımı bulaşığımı herşeyi mi kendim yapan biriyim. Eşim ise yapması gereken tüm işleri benim üzerimden yapan biri. mesala mutfakta iş yapıyor diyelim yukarıda ki tencereye boyu yetmez diye beni çağırır. annemin boyu ondan 5 cm kısa annem rahatlıkla aynı tencereyi alabilir. Eline marketten gelirken 3 kg bir şey versem kolum koptu der bana verir. benim elimde 15 kg vardır ve 3 kgyi daha taşırım. Sağa sola işi olur sürekli arabayla onu gezdirmemi işini halletmemi ister. istekleri bitmez. bitsin de sussun dedikçe daha farklı istekleri çıkar. bizim 8 aylık bir çocuğumuz var. çocuğu bakıyor evde. diyorum çık dışarı hava al çocukta açılsın. yok dışarıda köpeklerden korkar yine çıkmaz. kuaförüne, gezmesine, alışverişine, annesine ben götürürüm. akşam eve gittiğimde yemek bulamam. benden üstüne kahve yapmamı ister. gün boyu çocuk baktım yoruldum diye çocuk bakmamı ister. ne yapacağım ben bu kadınla yahu kafayı yemek üzereyim. ara sıra kötü şeyler geliyor aklıma cesaret edemiyorum. :(
Güncellemeler
+1 yıl
işteyim eve gidesim yok ya. yüzünü görmek istemiyorum. yalan attım iş yerinde işler uzadı diye. o derece gıcık bir durum. insanın evinde huzurunun olmaması çok kötü.