Gerçekten seviyor mu beni bekar erkek boşanmış kadın ilişkisi?

Merhaba arkadaşlar iki çocuğum var bekar biriyle beraberim 29 yaşında ve onu seviyorum çok mutluydum onunla her şey iyi gibiydi fakat onun benim çocuklarımla ilgili gelecekle ilgili korkuları vardı bizim aramızda birliktelik de oluyor ben ona bir soru sordum ya hamile kalırsam ne olur dedim oda bana cevabını bildiğin soruları sorma dedi ve içimden bir şey koptu sanki o an güvenim sevgim bitti onu gerçekten çok seviyordum onun da beni sevdiğini sanmıştım sizce bu adamın amacı ne seni çok seviyorum diyor amaç ne benim kafam almıyor insan sevdiği birine nasıl böyle yaklaşır ayrıca lütfen mantıklı dürüst cevaplar verin çok önemli benim için severek ayrılmak bu olsa gerek kendi adıma siz olsanız ne yapardınız birde kendini haklı buluyor
Güncellemeler
+1 yıl
yorumları tek tek okuyacağım hatta ona da okuyacağım bakalım bende mi sorun var onda mı
Güncellemeler
+1 yıl
hepinize teşekkürler belki gözüm geç açıldı ve seviyordum kusurları gözüme batmadı konduramadım şu an bitti dahada bitireceğim aklımda kesinlikle kararlıyım bitti oda görüyorsa yorumları bu yazıyı senden nefret ediyorum kalbimi paramparça ettin şimdi defol git hayatımdan seni asla affetmeyeceğim bu sefer ciddiyim
Gerçekten seviyor mu beni bekar erkek boşanmış kadın ilişkisi?