Ertesi gün hiç yazmadım story atmis rakı içmeye gitmiş şimdi ne o yazıyo ne ben mal gibi hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar saygısızca ya. Önemsemiyor seni demek ki. Sevgilim diye hitap etme şuna ya. O yazmıyor ise, sen de yazma. Yazsa bile yazma, görüşmek istemiyor ise de tersle. Sen niye öyle hissediyorsun ki? Bırak o kötü olsun, sen değil. Başka erkek mi yok sanki? Bunlar için üzülmeye de, ağlamaya da inan değmez. O hayatına nasıl bakıyor ise, sen de hayatına bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bakıyorum önüme
En İyi Cevaplar
Senin mal gibi hissetmeni sağlayan sevgilindi oysaki. O aramıyorsa, sormuyorsa konuşmuyorsa sende arama. Dünyada başka erkek mi yok sanki.
Lütfen kendine değer ver hiçbir erkeğe muhtaç değilsin. Bir daha da bırak kek yapmayı çağırsa bile gitme.04 Yorumla
Soran+1 yılYok tabi ki öyle sadece kırıldım düzelir devam ederim merak etme
- +1 yıl
Sadece kırıldım mı? Sen kırıldın o seni kırdı ve sen hala kırılmanı bile küçük görüyorsun. Hiç kimsenin seni kırmaya hakkı yok. Hele hele kek yapıp götürmene rağmen eline sağlık diyip parmak uçlarını öpmesi gerekirken aşağıya bile inmeye tenezzül etmeyen bir erkek için.
Kendini harcatma. Kimse için bunu yapma
Soran+1 yılAhh çok haklısın o kadar üzgünüm ki bı ssy yazmiyorum bile
+1 yılVe böyle birini hala sevgili olarak tutuyorsun. Sizin gibi kızlar bu erkeklerin egolarını besliyorsunuz. Kendini bi b*k sanıyorlar. Ayrıl gitsin. Kıymetni bilen adam gibi adamla birlikte ol. Hey Allahım ya🤦♀️ erkek mi yok piyasada anlamadım ki?
00 Yorumla
+1 yılAaaa benim durumla o kadar aynı ki. Ortada bir şey yokken yazmadı o yazmayınca ben de yazmadım yazmadığı günün gecesi seninki gibi içkili hikaye atmış. Biz aynı kişiye aşık değiliz di mi😂😂😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılŞehir Antalya ben beklerim bu bebeden böyle bı şey fhhfhfh
- +1 yıl
Yok o bebe benim bebem değil.😂😂 Ben de tam olayı anlatıp acaba ona ben mi yazsam diye soracaktım da şimdi ben sana sakın yazma derim ama sana dediğimi de ben uygulamam çünkü insan değer verince gururu bir yana bırakıyor. Ama şey diyorum ben yazsam ona bana soğuk yapsa ben dayanamam kriz ederim niye yazdım lan falan diye kendimi döverim 😂😂
Soran+1 yılBak asla yazmiyoruz tamam miii sakın hfjcjc paşa paşa yazacaklar
- +1 yıl
Valla yazması için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Wp dan sadece onu seçip hikaye atıyorum. Evdeyim halbuki ama gezmeli tozmalo şeyler. Instagram da aynı şekil. Ama yok yazmıyor😂 bi de hemen de bakıyor yani. İlk bakanlar arasında. Hayır yani lan yazsana eline mi yapışır.
Soran+1 yılAy ritüel de yap ben yaptım olmadı sende dene fbhdhd
- +1 yıl
Sen bana bir yaz yaaa ben çok severim böyle şeyler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
59Cevap
Kusura bakmayın ama burada hatanın büyüğü sizde. Siz sanki dünyadaki tek erkek oymuş gibi davranıp, onun malum yerlerini kaldırırsanız olacağı bu..
22 Yorumla- +1 yıl
Neden hocam seven insan herşeyi yapar bence yanlış düşünüyorsun
- 3 ay
Abartma kek yapmak abartılı bir şey değil
+1 yılYok abi yok sevgilime kek yap diyorum kalk kendin yap diyor elim oğlu da yapılan keki yemiyor 😂. İlginç gerçekten 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Elin*
Soran+1 yılAnladım bitanem işte kıymetm. Bİlinmiyo
- +1 yıl
Bitanem derken?
Soran+1 yılAfedersin ağız alışkanlığı iste
- +1 yıl
Neyse pekii ama umarım herkese demiyorsundur. Sevgilim var zaten diyip susuyorum.
+1 yılSende boş ver geç böyle odunlukmu olur. Bana getirecek sevdiğim insan ayakkabıları bile giymeden inerim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBosverdimm
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ya ne güzel kek yapmışsın. Otur ye kekini kim bilir nasıl güzel olmuştur. Böyle hıyarlara da değer verme ya
02 Yorumla
Soran+1 yılYedim valla misler gibi değer vermiceksin köpek çekeceksin bunlar ondan anlar
- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılAblam dost acı söyler ama doğru hissediyorsun. Ertesi gün rakıya gidip önceki gün sana halsizim diyen adamdan ümit bekleme.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeklemiyorum yazıklar olsun ona yaptığım onca şeye ailesine falan anlatmisti beni daha bir aylık ilişki ya tam evlenilecek tipim or.. u olcm en sonunda düzgünler sevilmiyo
Aşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı. Böyle mallar yüzünden sevgi kelimesinin anlamı yerlerde. Engelle gitsin her yerden.
20 Yorumla
+1 yılBırak bırak bu ilişkiden hayir gelmez bitmiş zaten okuduğum kadarıyla çabalama boşa
01 Yorumla
Soran+1 yılBitti ne kadar saygısızca hareket dimi kırıcı yani
- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBu deneyim yanlış seçim yaptığının işareti olabilir belki.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır beni saf sanmasi da cabasi bdhdhddnjd
+1 yılAranızda ne oldu ki hiçbir şey olmadan böyle davariyorsa belli ki sizi sevmiyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılBir aylık iliski ailesine söyledi o kadar seviyorum dedi seviyor da gibiydi yani ne bilim ya uf
- +1 yıl
Al karşına adam akıllı konuş kekle olucak gibi durmuyor çünkü 😂 anlasamazsaniz boşa değer veriyorsunuzdur şimdi sana ondan ayril diyeceğim ki çoğu kişide öyle demiş ama söyleyemiyorum çünkü korkuyorum kadına şiddet o kadar hat safhada yaşanıyor ki her gün haberlerde görüyoruz ayrıldığı için sevgilisini dovenleei burdaki insaarin çoğu olaya şakayla bakıyor yok şunu yap yok bunu yap diye ama bence sen doğru olanı yap sana değer vermeyen birine değer verip kendini değersizlestirme.
Soran+1 yılYok hayır öyle bı şey olamaz Allah tüm kadınları da böyle psikopatlardan korusun gerçekten. Ama bitti yani konuşmuyoruz zaten bitti demeye gerek bile yok bence
- +1 yıl
Anladım hayat karşına ya çok daha iyilerini çıkarır ya da çok daha kötülerin benim dileğim umarım seni çok seven ve seninde onun sevdiğin birinin çıkması ayrıca kekini de nefes bile almadan sonuna kadar yiyen birini 😂😂😊
Soran+1 yılWhgs amin inşallah sen de öyle kalbi temiz herkes iyi insanlarla karşılaşır umarım 🙏🙏💗
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen de bi erkek arkadaşınla yaptığın keki yerken foto paylaş yesin kafayı dürzü
08 Yorumla
Soran+1 yılHdhd biraz psikopatlik olmasa yapardım bunu ama güvenemiyorum
- +1 yıl
Piskopat tiplerden hoşlanıp hayatınıza sokuyosanız. Öküzlüğüne de katlanıcaksınız bi zahmet
Soran+1 yılYoo katlanmicam ne münasebet
- +1 yıl
Helal be! Vur tekmeyi 👏👏👏
Soran+1 yılValla yakisikli diye bı yere kadar idare ettim ama bu sondu hayır ben de güzel kizimdir kalmadım ona hani
- +1 yıl
Kek duruyomu hala :p
Soran+1 yılYedik birazini hchf
- +1 yıl
Kalanını ben yerim ziyan olmasın :)
nasıl yani ciddimisin sen. böyle sevgili mi olur. nerden buldun bu öküzü yaa. bırak gitsin seni hakeden birini bulursun
00 YorumlaEsas bundan sonra yüz verirsen suistimal edilmeni kabul etmiş ve daha nice nahoş davranışlara davetiye çıkarmış kabul etmiş olursun
00 Yorumla
+1 yılGidip buluyorsunuz böyle odunları, sonra vay bu çiçek açmıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılYakisikli olmasa suratına bakmazdim yine de pismanim
- +1 yıl
Bu işler böyle hanımefendi, tip ve karakter birbirine zıt orantılıdır genelde. Hem yakışıklı olsun hemde beni mutlu etsini bulma ihtimali %1 falandır.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık yolu gözüktü kanka umarım sen de goruyosundur
04 Yorumla
Soran+1 yılTakılma küçük şeylere diyo dedim insan ölüyo olsa iki dk iner hfhfh
- +1 yıl
Off aptal bebe s**tir çekme zamanın gelmiş bence
- +1 yıl
Senin için kek yaptı kardeşim
Soran+1 yılYazıklar olsun kimseyi sevmicem artik
Vay be değer bilmese bak sen. Sen kek yap 5 saat beklerim orada seni😃 . Havuçlu tarçınlı olcak. biraz limon kabuğu of🤤
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok ayıp dimi söylediğimde de takılma küçük şeylere diyo
Soran+1 yılValla değil sevgilim 2 gündür konusmuyoruz sevgililikten düştü
+1 yılBöyle dangozları nerden bulursunuz ki? boş ver onu, keki al bana gel :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaygısızlık ve sevgisizlik. yerinde olsam totosunu daha çok kaldırmazdım kendinden mahrum bırak konuşma.
05 Yorumla
Soran+1 yılKonusmuyorum arkadaslar çokta seviyo gibiydi ya ama etkilendim ama bi sarstı tam bı hayal kırıklığı
Cevap sahibi+1 yılgenelde böyle olur ya kanma inanma erkek düşmanı değilim çok iyi bi ilişkim var ama çoğu erkek elde edince ya da karşılık verdiğin zaman sıkılıyor böyle saçma sapan şeyler yapıyor. bence olayı hiç uzatmadan ilişkiyi kes tam elde edemediği için hep içinde kalıcaksın. eski ilişkilerimde hep uyguladım yıllar önce yaptığım insanlar beni görünce istek, mesaj atıyor hala.
Soran+1 yılYani iki gün oldu konuşmuyoruz öyle bitti konuşması olmayacak sanirim
Cevap sahibi+1 yılolmasın daha iyi, o senden bi şeyler bekler bence bi süre sonra eğer sosyal medyada falan ekliyse numarası varsa her yerden sil yazarsa tersle, hep içinde kalırsın onun yaptığına pişman olur emin ol
Soran+1 yılBugün dışarda story attım gördü hiç yazmadı yani normalde kıskanç kimlesin diye her şeyi soran cocuk
+1 yılEngelle her yerden boş ver sana erkek mi yok sanki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana değer vermeyen kişileri bu kadar önemseme yoksa daha çok üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılKavgalı mıydınız anlamadım insan durduk yere sevgilisine böyle davranmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Böyle malları bulun bulun sonra yakının 😂 kabahat senin çocuk sonuna kadar haklı
00 Yorumla
+1 yılKendinin ''mal'' olduğunun farkına varman çok iyi.
Bu yolda ilerle00 Yorumla
+1 yılhahha. D Biraz umursamaz galiba senin yerine olsam engellerdim direk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Koşarak kaç kızım benimki kurumuş kurabiyelerimi yemişti 😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 😏 sen degil o mallmş öyle birinin hayatında olmasını istemezsin bence
00 Yorumla
+1 yılDurduk yere kimse kimseye bu şekilde davranmaz vardır bir sebebi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Bir halt olmaz ondan, boşuna vaktini ve enerjini harcama.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl kurtul niye bu kadar düşünüyorsun ki bana kek yapan bile olmadı demek ki kıymet bilmezin teki yazık sana geçmiş olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Sil her yerden hayatından çıkar onun için değerinin olmadığını söylememize gerek yok bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni onemsemiyor. Bir de bende var öyle öküz. Birsey desen. Sevmesem seninle konusurmuyum der geçer...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ne şanslı erkekler varmış şu dünyada bir kız bana kek yapsa herhalde mutluluktan uçardım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGidip buluyorsunuz böyle odunları, sonra vay bu çiçek açmıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu laf kimin lafı yahu herkes bunu yazıyo bfhf güzel bı odundu napim
Çok sinir bozucu ve ayıp yazma sakın o senin kapında ağlasın, kendin ye keki de şekerim ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun
09 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle çok ayipp kendisi dusunmuyo mudur acaba iki gündür bı özür dilerim der insan
- +1 yıl
senin yazmanı bekliyordur muhtemelen, tartışmalarda küslüklerde hep ilk adımı sen mi attın? bu sebepten alışmış olabilir. veya farkında olmadan bir şey yaptın da ona mı bozuldu tavır takındı acaba. Yine de o kadar emek göstermişsin hoş olmamış yaptığı. Biraz kıymetini bilsin peşinden koşsun
Soran+1 yılAynen öyle yok ya bir aylık ilişki tüm yanlışları sığdırdı çocuk bir aya
Soran+1 yılYa iki gündür konusmuyoruz story attım dışarda yazmadı bile normalde kimlesin nerdesin darlar
Soran+1 yılBaskasini bulmustur nolcak klasik serfsz erkek modeli
Soran+1 yılSaldim vallahi napim başka bir ayda hem aldattı hem saygısızlık yaptı tüm kötü şeyler
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılkurbanda kaybolma bana lazımsın ulkenın en ıyı okuzunu bırtek sen secebılırsın :))))
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle i * the best bebeğim
- +1 yıl
ona suphem yok sana guvenıyorum :)
Yaptığı çok ayıp ve saygısızca bence hic önemseme ve yüz verme baksın kendi yoluna sende üzülme hiç değmez daha sonra çok üzülürsün koşma peşinden
00 YorumlaFazla yüz veriyorsun belli ki sana değer vermiyor ayrıl gitsin
00 YorumlaAdamın umrumda değilsin demekki boş ver defolsun gitsin
00 YorumlaAnlamaz böyle m@lllar, bilene yapmak gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılTam mal ya ayıp yaptigin yazınca da takılma küçük şeylere diyo
Soran+1 yılTerbiyesiz iste yazıklar olsun ona yaptığım her seye
Soran+1 yılBilmiyo konuşmuyoruz iste hiç iki gündür yazmicam ben
+1 yılUmursamaz biri demekki..
07 Yorumla
Soran+1 yılNerdesin kimlesin bir saat konuşmayın ya kuduruyodu
- +1 yıl
Kendi haline bırak biraz... baktın değişmiyor tamamen bırak gitsin...
Soran+1 yılBıraktım Yazmis önceki gün kafa dinlemeye ihtiyacın varmis gibi geldi dedim aynen kafa dinliyim ben yazmış ey yarabbim ya
- +1 yıl
Bırak dinlesin kafayı aynı tavırlar devam ederse sonsuza kadar kafa dinleyebilir...
Soran+1 yılDhhd cok iyi aynı böyle ayrılık mesajı sonsuza kadar kafa dinle...
- +1 yıl
Hakedene hak ettiğini vermek lazım :))
Soran+1 yılAynenn öyle
+1 yılSohbeti kes bence, seni umursamıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKestim napayimm başka
Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. selam ! artık sevgili değilsiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı büyük ayılıplik
00 Yorumla
+1 yılYazma yazarsa da dönme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılİyi likte maraz doğar
00 Yorumla
+1 yılAsansör bozulduysa demek..
00 YorumlaKes muhabbeti tamamen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver abla :( Getir biz yeriz :( Neli kek? :(
00 Yorumla
+1 yılo keki üstünde parçalasaydın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Hiçte yazma yazarsa da bas engeli öküze
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olduğunuza emin misin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bana getirseydin ben yerdim😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kızlar bu erkekleri çok mu arıyorsunuz ya?
00 Yorumla
+1 yılmalsın ve hala sevgilim diyorsun
00 Yorumla
+1 yılHak etmeyene değer verirseniz öyle olur aģla şimdi
00 Yorumla
+1 yılBişi olmaz hak ediyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey yok gibi davran
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen hala sevgilim mi diyosun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılböyle insanları hayatından uzaklaştır ya
00 Yorumla sende başkasıyla yemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakmiyo seni ne sevgilisi hala
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bitti konuşması olmadı ama konusmuyoruz kaç gündür yok iletişim
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime kek yapıp götürdüm, aşağı inip almadı bile. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler