öyle ise neden öyledir? Rahat mı batıyor arayışlara giriyorsunuz? Süper giden bir ilişkinin içine etmek için çabalıyorsunuz misal 🤦♀️ Sonra mıy mıy mıy kadınlar niye böyle niye şöyle, iyisimi sonsuza kadar peşinden koşturmak 😃✌️
Erkek için kadın elde edinceye kadar ulaşılmaz, elde ettikten sonra değersiz midir?
Yanlış bildiğin şeyler de var. Doğru bildiğin şeyler de... Sanırım eski, detaylı analizci moduma dönme vakti geldi bu konu için. Açılın profesör geldi. 👨🔬😛
Erkeklerin çoğunluğu için dediklerin aslında doğru. Bir kadını elde edinceye kadar o erkek, o kadına ulaşılmaz gözüyle bakarken elde ettikten sonra birden değersiz hale gelebiliyor; çünkü günümüzde de bu tarz erkekler aslında evlilikleri çıkar için yapıyor. O çıkar da kendi hayatını daha rahat hale getirmek ve cinsellik ihtiyacını karşılama durumu diyebilirim. Şunu unutmaman gerekir ki kıymet bilmez kesimde olan erkeklerin tek derdi sadece sekstir bu noktada. O nedenle ben burada, bu sitede bile boşuna sert eleştiri yapmıyorum kızlara karşı "Neden böylelerine yüz veriyorsunuz, böylelerinden size ancak zarar gelir." diye. Bir bildiğim var ki konuşuyorum. Neyse konudan sapmayalım. İşte bu tarz çoğunluk kesimde olan erkekler evliliği hem cinsel ihtiyacı karşılama hem de hayat imkanlarını biraz daha rahatlatma amacıyla bir çıkar aracı olarak gördüğü için kadınlar sonrasında onların gözünde değersiz olabiliyor. Hele hele bir de evlilikte maddiyat da gerektiği için o kadın paragözse, vay o kadının haline. O erkeğin gözünde değeri iyice düşer. Malum bu aralar ekonomi sıkıntılı çünkü. Gelelim yanlış olan kısma. Soruda da detaylı bir inceleme yapmış olduğum gibi "Erkek için kadın elde edinceye kadar ulaşılmaz, elde ettikten sonra değersiz midir?" sorusu içinde aslında yine tüm erkekleri hedef alan bir genelleme mevcut. Bu da bana tekrardan önceden de söylediğim gibi "Her erkek için geçerli değil. Artık bunu ne zaman anlayacaksınız?" dedirtiyor. Bazen de ağır laf söylememek için kendimi zor tutuyorum. Ama bu sefer bu konuda sabırlı olacağım; çünkü burada bazı kişiler beni "kadın düşmanı" falan zannediyor. Konuya açıklık getirmek adına böyle ciddi bir konuda bunun görülececeğini düşünüyorum bu yüzden. Sert yapıyorsam belli bir sebebi var. Konuya dönelim. Kısacası demek istiyorum ki her erkek için bu ifadeyi kullanman yanlış. Çoğu erkekte bu ifadenin doğru olması, her erkek için aynı şey olduğu anlamına gelmiyor. Nasıl siz kızların arasında iyi niyetli olan nadir bir kesim de varsa, erkeklerin arasında da o aynı kesim mevcut. O yüzden o noktada haksızsın. Emin ol iyi niyetli olan hiç bir erkek, iyi giden bir ilişkinin içine etmek istemez. Geçmişte yaşadığımdan biliyorum. Şimdiye kadar 3 sevgilim oldu benim. İkisinde ilişkinin içine eden onlardı. Ama sonuncusunda ikimiz de ilişkinin içine etmedik. Tersine aile araya girdiği için birbirimizi severek ayrılmak zorunda kaldık. Yani iyi niyetli bir insan olduktan sonra bu tarz durumlar, şartlar da mümkünken hiç bir şeye imkansız gözüyle bakmamak gerekiyor ve böyle saldırgan genellemelerde bulunulmaması gerekiyor. Asıl bunu devam ettirirsek, kendi karakterimizi sorgulamamız gerekir. Kim bilir? Belki de seni kötü yapan bir özellik vardır. Bu nedenle iyi niyetli erkekler seninle birlikte olmuyordur. Değil mi? Kızlara da bu sitede bunu hep vurgulamaya çalışıyorum. Gerek nazikçe gerek sert bir dille. Ama çok da kaale alan olmuyor. Erkeklere de zaman zaman bu art niyetlerinden dolayı kızdığım oluyor. Ama bazılarına kızamıyorum bile çünkü böyle birine dönüşme konusunda haklı sebepleri var adamların. Bu yüzden her ne kadar dediğin şey çoğu erkek için geçerli olsa da çuvaldızı biraz da kendinize batırmanızı, her erkeğin böyle olduğunu söylerek iyi niyetli olan erkeklerin hakkını yememeni öneriyorum. Saygılar.
Kimse kimsenin peşinden sonsuza kadar koşmaz. Kadında da erkekte de bu böyle olabiliyor. Kisilikle alakalı. Mesela kadınlar evlenince hele de çocuk yaparsa ohhh totem sağlam diye düşünüp salıyorlar. Bu da başka bir yönü 😂
Ohoo o saatten sonra bırakında salalım yani. Erkekler genelde taptaze ilişkisinin içine ediyor, elde edene kadar ilgiye boğuyorlar sonra ilgiye aç bırakıyorlar 😌💅
Buna katılıyorum. Ancak iki taraf için de geçerli olduğuna inanıyorum. Yani kadınlarda çok olumlu giden ilişkide huzursuzluk çıkartmayı, trip atmayı hiçbir şey yapmasa, kıskandırmayı kıskandıramıyorsa karşı tarafı kıskandırıp sıkmayı seviyor Yani güllük gülistanlık ilişki, bazen iki cinsede batabiliyor. Ama tabii ki kadınlar biraz daha naz yapan taraf olduğu için, erkekler kadınları elde edene kadar çok fazla çaba sarf ediyorlar. Sonrasında zafere ulaştıklarında, bir zafer rehaveti normal olabilir. Yine de totale baktığımızda, iki tarafta birbirleriyle olduklarında birbirlerinin değerini bilip, ilişkilerine sıkı sıkı sarılmaları gerek. Nankörlük etmemeliyiz ilişkimize.
Bence öyledir ama bu biraz kadınlarda alakalı Esra ilk önce sürekli kendini nimetten sayarsa aşırı derecede kendini böyle karşı tarafın gözünde büyütmesini sağlarsa adam hırs yapar daha sonra elde etmek için öyle İlgi gösterir ki kadın buna karşı koyamaz. Sonra oyun biter çünkü artık kadın adamı seviyordur ama adamın içindeki hırs bitmiştir.
O yüzden yani en iyi taktiği yapmak lazım. Yani taktik yapmamak Kendi gerçek benliğini ortaya koy sevecekse onu sesin onun oluşturduğu onu istediği karakteri değil.
Gerçekten seven, karşısındaki insana değer veren, hayat görüşü sonsuz enerji ve huzurla yoğrulmuş ve iyi yürekli erkek insan için her daim yüksek kalite ve değerlidir.
Erkekler ışığın etrafında toplanan böcekler gibidir. İlk başta ona en parlak ışık gibi görünürsün çünkü seni merak eder yaşamak ister bu duygularını tatmin edince diğer ışıklara heves etmeye başlar.
İnsanlar ışığın çevresinde toplaşırlar, daha iyi görmek için değil, daha iyi parıldamak için. Kişi, ışığını karartmayı da bilmelidir, böceklerden ve hayranlardan kurtulmak için.. -Nietzsche-Çok fazla parıldamayın kızlar😄, Kimse kimsenin ışığından rahatsız olmasaydı ne ileri bir toplum olurduk, kim bilir? Ah bu evrimleşemeyen güdüler
Kankacığım bunun erkekle kadınla alakası yok Bu karakter meselesidir azı karakteri kendi üzerine o tutamamış olan insanların kendi İlke edindiği bir şeydir Bu Bunun kadını erkeği var mı? Basit insanlar zaten bir şehir elde ettiği zaman onun için basit olur elde edemediği zaman ulaşamaz olur ama karakteri oturmuş olan insanlar için daha doğrusu karakterle de çok alakalı demeyelim de doğru düşünme ile alakalı diyelim doğru düşünen insanlar ise elde ettiği bir şeyi ömür boyu yanında bulundurmak ister
sadece takılmak adına peşinden koştuğu , aslında değer vermediği bir kadını elde ettiği an önemsizleştirir... amaç farklıdır en baştan.. sevmiş veya niyeti ciddi olan bir erkek , elde ettiği an değersizleştirmez o kadını.. dünyanın en mutlu erkeği gibi olur.. ve o kızı sarıp sarmalayıp oturtur karşısına ,, izler onu hayran hayran.. doya doya koklar.. sorudaki önerme , günümüz z kuşağı ergen zi. bidileri için geçerlidir.. her gün başkasıyla takılan tipler için...
Erkek o kadını değil o kadını elde etmenin verdiği gücü ister. Bazı insanlar için güç vazgeçilmezdir. O gücü kazanmak için insan defalarca düşer çakılır fakat o gücü elde ettikten sonra elinin tersiyle de iter. Değersiz görür. Elde etmiştir artık. Gerçekten kadına değer veren erkek o kadını elde edince elinin tersiyle etmez. O gücü kullanmayı bilen erkek güçlü olan kadının kıymetini de bilir. Gücü kullanmayı bilmekle alakalıdır bu. Her erkek, her kadın gücü kullanmayı bilmez. Bilenler ise her zaman daha ulaşılmaz, zor gelir.😄
Bence bu kesinlikle o kadinla ne icin tanismak istendigine bagli. Mesela diyelim kadin gercekten cok guzel ve alimli, dikkat cekici. Erkegin niyeti ise onunla tanisip sadece cinsel bir birliktelik yasamak, bir nevi o kadini elde etmek. Evet bu durumda o soylediginiz gecerli. Erkeklerin %'99'u cok guzel ya da ulasilmasi zor oldugunu dusundugu bir kadinla tanisinca ve onunla cinsel bir birliktelik yasayinca o kadinla iliskisini kesiyor. Ya da eskisi gibi ilgi gostermiyor, soguyor. Ama amac ciddi bir birliktelikse ve ileriye donuk evlilik dusuncesi varsa o kadini elde etse bile her zaman ayni degeri verecegini dusunuyorum. Elde ettikten sonra deger vermeyen var midir? İlla ki vardir. Ama bence bu erkek olmakla alakali bir durum degil, tamamen karakter meselesi. Cunku kadinlarda da ayni durum var, basta cok iyi olup da iliski ilerleyince eskisi gibi deger vermeyen. Ama erkeklerde bu durum daha mi agir basiyor dersek evet, erkekler kadinlara gore bu konuda daha daha ilgisiz.
Elde etmek için çok uğraştım şimdi yanımda maceraya gerek yok hee birde bazı delikanlı görünen hem cinslerime bir lafım olacak bir kadını elde edemeyince bu kaşar demeyin adam gibi bu beni aşar deyip ağzınızı burnunuzu silin gidin...
Aynen öyle. Kadinlari elde edene kadsr turlu numaralar, oyunlar, hokkabazliklar bilmem ne. Kopruyu gecince isin rengi degisiyor. Bu nedenle iliskilerde erkegin basit gorecegi bir imajdan olabildigince kacmak aslinda erkeklerden de kacmak gerek, bence djdjdjd
Aklı başka yerinde olan erkekler için geçerli bu ama diğerleri için geçerli değil... Gerçekten seven erkek, elde edince daha da sevmeye başlar. Sevmeyen, derdi başka olan erkek için ise elde ettikten sonra başka dallara konmanın vaktidir... O yüzden bir erkeğe teslim olmadan önce onun niyetinden emin olmalısınız. Emin olmadan sizi elde etmesine izin verirseniz böyle genellemeler ortaya çıkar...
Aslında erkeklerin problemin nedeni bütün iyi özelliklerin hepsi bir kadında olsun ve her koşulda kendisine tapsın ister, bundan dolayıdır ki kadınlardan beklentiler çok fazla ama kendilerine gelince erkek oldukları için zaten sadece kral taclarının olmaması en büyük kusur
Ne istediğini bilen erkek bunu yapmaz. Bahsi geçen erkekler ise hayal dünyasında yaşıyordur. Sizin olduğunuz kişiyi değil, aslında sizin üzerinizden hayalini kurduğu kişisinin peşinden koşuyordur. Amacına ulaştığında ise sizin düşündüğü ve hayalini kurduğu kişi olmadığınıza kanaat getirir. Böylece tekrar arayış içerisine girer. Buradaki temel olan şey şudur; insanları elde etmeye değil, tanımaya çalışın ve gerçekten tanıyıp birlikte olabileceğinizi düşündüğünüz kişiler ile ilişki yaşayın.
Aslaa efendim.. Böyle bişeyin olması imkansız.. Bazı abaza insanlar var diye kadınlarımıza karşı bu yakıştırma çok terbiyesizce bence.. Kadın dünyanın en önemli varlığı en önemli hediyesidir ALLAH'IN bizlere verdiği.. Bu dünya da karaktersizler, sapıklar tecavüzcüler var diye kadının bir eşya muamelesi gibi görülmesi çok saygısızca.. İyi ki varsınız iyi ki bizimlesiniz bu bir gerçek..
Bence genelleştirmemek lazım. Elde etmekte sanki kötü bir tabir. Ama dediğiniz gibide var. Yani insan kendine bağladığındada ulaşılmaz görmeli biraz sevdiğini, yani bir değer affetmeli. Tabi bu değer zamanla ve hal hareketler ile oluşuyor. İşin kötü tarafı birde evlendikten sonra tamamen değişenler var. Bu daha kötü sanırım.
Elde edebilmenin heyecanı ve hayali, elde edilenden daha iyi olduğu içindir. Elde etmeden önce tanrılaştırdığın kişi, elde edince senin gibi insani kusurlarının olduğunu görürsün ve sende ki bu tanrı sanrısı yıkılır.. aslında o kadar gözünde büyüttüğün şeyi çokta değerli bir şey olmadığını anlarsın..
Önemli olan elde ettikten sonra mücadelenin yaşanılası güzel hissiyatların savaşı sürmesi gerek ama bazı şeyler hissiyatlar elde edince pahası düşer bazı hisler yeri gelince bayatlar aynı ilk günki gibi taze kalmaya bilir insanız yapcak bir şey yok hislerimiz beyine nasıl hitap ederse o yaşanır
Kadın eğer ulaşılmazı oynar ve sonradan aslında bu ilgiye değmediğni davranışları ile ortaya koyarsa bence o noktada adam ilgisini kaybediyor. Yani kimi kadın aslında değersiz olduğunu kendi ispat ediyor.
Yoo ne alakası var ulaşılmaz diye bir şey yok kendini ulasilincada değersiz kılan kendisi olabilir bakın Everest te K2 ye hala tırnak isteyen binlerce kişi var 🤣
Zoru başardım diye Zafer nidaları atmak içinn Kovalarlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Önemli olan elde ettikten sonra mücadelenin yaşanılası güzel hissiyatların savaşı sürmesi gerek ama bazı şeyler hissiyatlar elde edince pahası düşer bazı hisler yeri gelince bayatlar aynı ilk günki gibi taze kalmaya bilir insanız yapcak bir şey yok hislerimiz beyine nasıl hitap ederse o yaşanır
elde edilemeyecek kadın yoktur erkek savasır sonra bunun içinmi savasmısız dedirtmeyin insanları bazı kızlar erkekleri kendine köle gibi ister ya hah onlar köle ile sevgili ya da evli olmaya mahkumdur erkeklerinize kral gibi bakın kraliçe olun
Valla sevgilim olmadığı için bilmiyorum ama kız güzelse asla bırakmam gece gündüz öperim gördüğüm yerde yapışırım bırakmam uyurken bile izleyip izleyip öpmek isterim gözleri güzelse bakıp bakıp öperim göz kapağını da öperim boynunu da öperim saçını da yetmedi ellerini de öperim. Yani genelleme yapmayın yanlış her erkek aynı değil. Sevgili olduktan sonra değişeceğimi zannetmiyom çünkü ben annemi de çok öperdim herkesin yapısı farklı.
Kendi adıma konuşacağım. Eğer çok ama çok kolay elde edersem değersiz oluyor. Ulan ben 2 çiçekle bi tatlı sözle elde ettiysem kimler kimler neler neler olmuştur gibi aptalca bir düşünceye giriyorum. Ama beni zorlarsa yani elde ederken çok zorlanırsam akla karayı seçersem ayağına paspas olabilecek kadar seviyorum. Gerçi bu seferde kaybetme korkusu işin içine giriyor. Çokta mantıklı bir durum değil yani bence en iyisi tek cinsiyet olsun. Öyle bir gezegen var mı gidebilirim
Herkes icin gecerli degil bu. Karakterli erkeklerde boyle bir sey olmaz. Tabiki ilk bastaki heyecan sonradan azalir ama sevgisi azalmaz elde ettikten sonrada devam eder.
Hayır değildir. Ben tanıdıkça severim değer veririm. İlk başta yeni bir insan tanımanın heyecanı tabi ki olur ancak insanın asıl değeri tanıdıkça ortaya çıkar bence.
Benim için buradaki durum tam tersi işliyor. Elde edemediğim kız, onu elde edene kadar benim için dünyanın en değersiz şeylerinden birisidir. Elde ettikten sonra benim için değeri artıyor.
Hayır kesinlikle böyle diyemeyiz. Cinsellik erkekleri yoldan atıyor sadece. Sevdiği kadın olsa bile o kadın ona cinsellik sunamayınca küsüyor erkek. En azından öpmeye izin vermeniz lazım. Erkek bu konuda alıngandır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her erkek bence böyle düşünmez o geçici heves olanlar icin geçerli