+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/0f4rwkvazPIYani bu şarkıdaki gibi.
Ben yapısal olarak sevgilisi olan ya da evli olan birisi ile ilişki yaşayamam. Çünkü paylaşamam sevdiğim kişiyi. Aşık olsam da mümkün değil yani benim için. O yüzden de ilgimi çekmez teşekkür ederim yoluna bakmasını söylerim22 Yorumla- +1 yıl
💃💃sevgili paylaşılmaz altın kural bu 😃
- +1 yıl
Aynen öyle bence de ✌️🤭
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ben bile bir kere yaşadım gerçekten kötü bir şey bir kere egon okşanıyor çünkü karşı taraf zaten aslında evli ama sana bir şeyler hissediyor bir şeyler yaşamak istiyor bu güzel bir şey aslında ama adam evli yani sürekli buna takılıyorsun adamın zaten bir yuvası var zaten bir düzeni var geçici olduğunu bilmek kötü yine de yani karşılık vermezdim şöyle derdim yani eğer normal arkadaş olarak devam etmek istiyorsan olur ama benden başka bir şey bekleme.
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hemen soğurum ve de soğuturum kendimden o ne öyle
Ve de mümkünse bir araya da gelmem onlarla
62 Yorumla- +1 yıl
Ricalar 😅✌️
Kuma mi alacakmış hayırdır 😀 Olabilemez oyle bir şey
113 Yorumla- +1 yıl
Oyşş :D her yazdığın tatlı geliyor lan
- +1 yıl
Hadi ordan mütevazi olma 😃 yakışmıyor bay ukala
- +1 yıl
Hahah heh şimdi oldu gel öpeeem 😃 şekerim düşmüş
- +1 yıl
🤤 yer mekan farketmez çabuuuk düşüp bayılacam şimdi 😃😃
- +1 yıl
Bi dudak bi yanak yolla 😃
- +1 yıl
Hıhı 🤤😍
- +1 yıl
Rica ederim bebeğim 🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. uzaklaşırım.. diyaloğu keserim.. bunu yapmalıyım.. doğru olan budur.. nefsimin peşinden gidersem beni felakete sürükleyecektir.
bir ayrıntı.. sevgilisi vardır bitmek üzeredir ve ilgisi bendedir.. o kişiden ayrılır bana gelir , olabilir.. sevgilinin sıfatı yoktur çünkü. bugün var yarın yoktur.. ki sevgilisiyle olduğu sürece onunla görüşmem uzak dururum.. ama evliyse ardıma bile bakmadan kaçarım...30 Yorumla
+1 yılOndan uzaklaşırım. Bana yaklaşmasına izin vermem. Bugün onun eşine yarın bana. Kadın olarak bu fırsatı erkeklere vermemeliyiz. Erkeklerde evli ya da sevgilisi olan kadınlara bu fırsatı vermemeli. Böyle birini kabul eden de ihanete uğrayan kişiden farksızdır zaten.. bir ona bir sana 😄geniş bir mide gerek
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer yerden iletişimi keserim. Yapılması gereken şey de bu zaten. Bir şeyler hissettiğine bile inanmam. Amacını zaten anlarım, bu benim karakterime ters. Ne evli olan birisi ile işim olur, ne de sevgilisi olan birisine. Gitsin kendisine başka bir av bulsun. Yuva dağıtan birisi olmak istemem. Vicdan, merhamet diye bir şey var. Kimse gibi başkasının kocasına bakmıyor ve ona saplantılı olmuyoruz en azından. Herkes kendi işine bakacak. Evli olan da eşine ve çocuklarına bakacak. Evliler ile asla işim olmaz. Amaçları zaten belli oluyor. Bunlar aşk, sevgiden bile anlamaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılBen biseyler caktigim zaman direk tavrımı koyuyorum, daha ileriye gidemiyor. Eğer giderse de lafımı esirgemem zaten, çok ağır konuşurum çünkü böyle birseye nasıl tahammül edilebilir ki. Bende ileride evlenicem ve ileride benim kocam da birjne böyle bisey yapsa diye empati yapıyorum. Yapan zaten karaktersiz, bunu bile bile ona yüz veren bireylerde karaktersiz oluyor.
Yani asla ama asla tasvip edeceğim birsey dehil tavrım ve tepkim nettir..30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklasirim. Irtibati keserim tamamen. Tacize varacak sekilde ilgisini belli ederse esine anlatirim onunlada kalmaz tum sulalesi ogrenir, yerin dibine sokarim cikamaz bir daha.
24 Yorumla- +1 yıl
Sen nerelerdesin ya 😃
- +1 yıl
Evlilik hazirliklari bitirdi beni zaman bulup giremiyorum ks’e 🤷🏻♀️😅
- +1 yıl
Çok yorucu oluyordur 😍 ama güzel şeyler
- +1 yıl
Evett hem yorucu, hem tatli bir heyecan 🙈
yani gittiğim kafelerde falan yanında sevgilisi olupta bana sürekli bakan erkek oldu ben bakmayıp tavır yapmayı tercih ediyorum ama sinir oluyorum gerçekten
21 Yorumla- +1 yıl
Var öyleleri 🙄
+1 yılÇok saygıdeğer canım kankam böyle bir şeyin cevabı benim tarafımca bellidir artık beni tanıyan buna nasıl cevap vereceğimi bilir 😉
10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmamak lazım derim. Çoğumuz yaşamışızdır bu durumu..
Daha çok evli olanlarda rastlanılan bir durum. Biraz mecburiyet var işin içinde.. Zira sevgilisi olan birinin başka birinden hoşlanıp bir münasebette bulunması çok saçma olurdu. Onu bağlayan bir şey yok sonuçta..
Bir arkadaşın bir akrabanın bir yakınımızın bir tanıdığımızın ilişkisi olduğu birinin bize yakınlaşmasına izin vermemiz bambaşka bir rezalet..
Ancak bunun dışında kimse kusura bakmasın, eğer bizim de içimizde varsa, frenlemiyoruz kendimizi.. Örnekleri gerek sosyal medyada gerekse çevremizde mevcut.. Herkes için geçerli değil belki ama yorumlarda yazıldığı gibi genel olarak herkes karşı koyuyor durumu da yok.. Tribünlere oynamayalım şimdi..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavrım sert olur.
Bir adamı çok beğendim ama evli olma ihtimali beni gün gün geri çekti çünkü bu doğru değildi medeni halini bilmeden aklına giremezdim.
Evli insanlarla bu tarz ilişkiler hiç hoş değil gün gelir aldatılan sen olursun çok onur kırıcı bir şey.10 Yorumla
+1 yılinsan ne yaparsa yapsın bazı şeyler olur..
belki olmaz
gelecek bilinmez en nihayetinde10 Yorumlabir şey yapmam. Herşeyi akışına bırakırım..
10 YorumlaBen evli biriyle asla birlikte olmam yakınlaşmam etmem ama mesela şu var zaten önceden tanıdığım eski flörtümse falan karşı koymak zor olabilir onu bilemem ama yeni tanıdığım birine her türlü uzak durabiliyorum
10 Yorumla
+1 yılİkisinden de uzak durmak lazım. Gereksiz heyecan yaşamaya gerek yok. Yani insan sonradan hayatına girecek insana şeffaf olmalı ve açıklayamayacağı şeyler olmamalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılönce ürkütücü gelir
sonra egom ve ruhumun okşandığını hissederim
ve sonunda imkansızı oynamanın bir anlamı olmadığını kalın bir çizgiyle altını çizer duvarımı çekerim araya10 Yorumla
+1 yılKarısına haber veririm
Ona anlatsın ilgisini falan...40 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmazzzzz bu cool değil hoş değil iğrenç bir şey ve hiçbir toplumda da kabul edilemez
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olduğunu hatırlatacak şeyler yaparım
Günaydın derim..
Teşekkür ederim
Tebessüm ederim..20 Yorumla
+1 yılTühhh suratına ırıssspıııı derim tavrım net. evlilerle çiftlerle vs işim yok, tek erkek & tek kadın <3 ...
20 Yorumla
+1 yılBilmiyorum, çok ilgim varsa kendimi tutamam ve ne yazık ki karışılik veririm. Ama ötesi olmaz
30 YorumlaAçıkça söyleyeyim askerden geldim işyerinde kadın bana yürüdü bende tersledim ne desem onayliyordu öyle bir anı işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi uzak tutarım, geri çekerim. Başımı sıkıntıya sokamam.
Yuvanın yıkılmasına da sebep olamam.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlıye takıldım okul zamanı cok tehlikeli oluyor bırakmıyorlar peşini daha tövbe evlıden uzak duruyom 😏
110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Iliskimi sohbetimi kesinlikle keserim. Eger taciz boyutuna giriyorsa kesinlikle ifsalar esine akarabalarina atarim.
10 Yorumla
+1 yılNe desem yalan olur açıkcası nasıl bir tepki veririm bilemiyorum büyükte konusmak tehlikeli olur gibi geliyor
10 Yorumla
+1 yılBu bir kac defadir basima geliyor. İvedilikle uzaklasip gidiyorum. Bu türden iliskiler daima ömür bboyu vijdannazabi ve pismanlikla sonuçlanır.. sanada tavsiyem boyle yap
10 YorumlaBikere bu ilişkinin sonu kesin ayrılık. Başka bir sonuç olması mümkün değil. Eğer süreç içerisinde aşık olma durumu varsa Kişiler son ana kadar gider. Şimdi burada herkes adalet dağıtır asla olmaz, hemen ayrılırım gibisinden, en büyük yalancı onlar
24 Yorumla- +1 yıl
Bu durumu yaşayan biri olarak anbean vicdan azabı duyduğumu söylemek istiyorum. Uzun zamandır tanıdığım evli bir adamdan beni sevdiğine dair itirafını duydum. Hemen oracıkta onu çok fazla kırmadan reddettim. Birkaç ay görüşüp konuşmadık. Sonra bir gün aynı ortamda denk gelince ufak tefek sohbetler başladı. Aradan aylar geçti ve ikimizinde birbirimize yoğun duygular beslemeye başladığımız anlaşıldı. Eşiyle arasının gerçekten kötü olduğunu biliyorum ancak sırf çocuğu için devam ediyor. Tabii benim de beklentim yok açıkçası bu işin elbet sonu olacağını biliyorum ama bu gerçekle yüzleşmek bir o kadar da zor. Bende asla ve katiyen diyenlerdendim, tam ortasına düştüm. Büyük konuşmayın ve sessizce arkanızı dönün gidin.
- +1 yıl
@ismimyokbro vay kızzz
- +1 yıl
Durum aynı, bazen konuyu açıyorum bu iş ne kadar böyle devam edecek dercesine. O “Ben senden vazgeçmek istemiyorum” diyor. Bende uzaklaşmakta epey zorlanıyorum açıkçası. Elbet bir sonu olacak diyebiliyorum ancak.
+1 yılMimiklerimle uyarırım ona karşı hislerimi mimiklerimle belli ederim anlamazsa dile getirim
20 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yaşamamak için baştan mesafe koyuyorum
20 Yorumla
+1 yılMide bulandırıyor böyle şeyler Allah doğru yoldan ayırmasın
10 YorumlaTerslerim. Bi daha da benimle muhatap olamaz zaten.
10 Yorumla
+1 yılÜzüleceğini, vazgeçmesi gerektiğini anlatırım münasip bir dille.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Ondan ve ortamından uzaklaşırım ve direk Soğuk davranırım
10 Yorumla
+1 yılYüz vermem. Yaptığının yanlış olduğunu söylerim. Ama bu sadece evliler için geçerli 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç Başıma böyle bişey gelmedi efendim.. O yüzden bişey diyemem..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşamak istemediğim bir şeyi başka birine yaşatmam net.
.
.10 YorumlaYüzüne şerefsiz olduğunu söylerim ya da uzaklaşırım kendisi anlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılAradaki sınırı korurum.
Bazen oluyor böyle durumlar.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesişen oldu
Napcaz önüne döndüm ve yoluma devam ettim
Daha pe. ze. venk olmadık elhamdulillah20 YorumlaEvli veya ilişkisi olan biri varsa, direk masadan kalkıyorum..
10 Yorumla
+1 yılBöyle bişey yapılmaz misal sevgilisi varsa eğer bende ona karşı bişey hissediyorsam beklerim ama belli etmem. Evliyse Böyle bişey yapmam uzak dururum
30 YorumlaUzaklaşırım ve mesafemi de koyarım rahatsız edici bi durum olduğunuda belli ederim
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu hadsizligin bende tutarlı hiçbir yani yok ;))
22 Yorumla- +1 yıl
Muuuaaaah 😘😄
- +1 yıl
💋💋
+1 yılYaşamak istemediğim bir şeyi başka birine yaşatmam net.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılbunu yaşayan biri olarak tarifi zor
61 Yorumla- +1 yıl
Başına gelmeyenlerin atıp tutması kolay oluyo dimi😃
+1 yılseni gidi fındık faresi seni yine ceviz mi arıyorsun:)
07 Yorumla- +1 yıl
Bu görüşü anlamadım aç biraz
- +1 yıl
açarsam içindeki cin kaçar sonra tüm hayallerın neşe ile senın olur
- +1 yıl
Senin gitarın değil beyin firarda sanırım 🤦♀️
- +1 yıl
bu dunyada acı çeken tüm insanlar cok katı mantıklı olanlar benım beynım evrenın her zerresınde senın hucrelerınde, kalbınde, tenınde bıle atıyorum
- +1 yıl
Sana burdan Osmanlı tokadını yapıştırırım asfaltta atmaya devam edersin 😌🙏
- +1 yıl
bu sozle resımdekı kız olmadıgını deklare ettın
- +1 yıl
Ne edersen et, kimin umrunda cheerio
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir duruma gerek yok . ilişkisi olan neysede , evli falan kadın mı kalmadı piyasada.
10 Yorumla Hemen uzaklaşırım. Başkasına yapan yarın bir gün bana da yapar, beni de aldatır.
10 Yorumla
+1 yılOyle dunya mi var canim hemen ondan uzaklaşır ve bana ulaşmasını engellerdim
10 YorumlaSerefsiz ve iğrenç olduğunu belli edecek şekilde bakarım
10 YorumlaYürü git orpspu seni diye azarlarım. sonra dönüp arkama bile bakmam
10 Yorumla
+1 yılBurdan asla yapmam diyen kızlara sesleniyorum asla asla demeyin bende evlilerdeb hoşlanan kızlar tanıyorum o nasıl olacak😃
00 Yorumla
+1 yılOoo kendi ayağıyla tehlikeye gelen kadın. En sevdiğim..
00 YorumlaAnlarım ve arama mesafe koymayı tercih ederim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılGörmezden gelir, ilişkimi keserim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Uzak dururum işim olmaz.
31 Yorumla
+1 yılKarısına söylerim
32 Yorumla- +1 yıl
Sen yaparsın 😃
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapmasın 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıluzak durururm benden bulmasın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHemen onunla ileşitimi keserim
10 Yorumla
+1 yılUzak dururum tabi. Yazık değil mi evdeki karisina?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMesafeyi korurum ona o fırsatı vermem
10 Yorumla - Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler