AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Knk bu boy takıntısı tüm kızlarda var bende de var yani 1.72 yim en az 1.80 hani 1.80 bile az ama tabii gönül bu kimi seveceğim belli değil
Bende de var o takıntı
Uzunsan sorun yok da benim gibiysen.. 😂
155 im 😀
Gel sarılalımm iki minyon 🥺😂
Ahaha ay çok güldüm yazacaktım da gizlisin
Kısa kızların da bu uzun erkek seviciliği hayret ettiriyor beni 😁
Aslında biz erkeklerde minyon kızlardan hoşlanıyoruz bilmiyorum sebebini ama belki bodur tavuk herzaman piliçtir ata sözünden dolayı 😂😂
bence psikolojik olarak ilk önce boy takıntın olmadığında kendini inandırırsan aşarsın. ama rahatsız değilsen bir problem yok bence boy konusunda
Boyum 188 benim ama ne yazıkki genelde kızların yanında kısa boylu erkekler oluyor
O kadar uzun erkek arayan uzun kızlar var nasıl bulamıyorsunuz anlamıyorum 🤔
Vallahi bilmiyorum ama şuna inanıyorum zit kutupların çekimi var yani kısa erkekler uzun kızları uzun kızlar kısa erkeklere
Valla şimdiye kadar uzun olup da kısa isteyen kız görmedim. Hep uzun istiyorlar ama uzunlar bakmıyor.. Garip
kendi boyundan memnun değilsin ondan takıntın var herhalde
Valla şikayetçi değilim kilomla orantılı fiziğimden memnunum ama daha uzun olmayı da isterdim tabi.. Haklı olabilirsin 🥲
Bence elinde metreyle gez. Hoşlandıgın erkeklerin önce boyunu ölç. Sonra konusursun
Qqeqwqeq
Valla kısasın aşkım böyle bi takıntın olmamalı. Peki uzun erkek beni beğenmez die düşündün mü hiç yanına yakıştıramaz falan die.
Ben öyle düşünüyorum ama aşırı hoşlarına gidiyor işte garip olan da bu orta boylular linçliyor uzunlar çok tatlısın şöyle böyle 🤷🏻♀️
Karaktere odaklanırsan boydan önemli olduğunu fark edip bu takıntını aşabilirsin
En nefret ettiğim kız hareketi cidden hem de kısaysa, kendim de kısa olduğum için ekstra sevmem.
Benim boy 1.75 kilo 72. kadınlarda kısa uzun boy ayrım yapmam tabiki. proporsiyon olması yeterli
Ben boyumdan memnunum. böylede kızların ilgisini fazlasiyla cekdim hala cekiyorum. uzun boylu olsaydım sadece kizların degil herkesin dikkatini çekmek rahatsız edersi beni.
A. mq böyle saçma bi soru altınada görüş yazdım. kızlar sizin için yapiyorum farkindaysanız
Valla aynısı bende de var 175 ten aşağısı beni kesmiyor xjjd
1.58 boyunla yanına uzun boylu mu istiyorsun
Evet
Davul bile dengi dengine derler. Yani ben okadar uzun değilim 183 boyum var lakin yanıma 170 altında kız yakıştırmam
Senin yaptığın da takıntı. Böyle gördükçe diyorum ki boş ver kendi zevkine göre hareket et degmezler..
Benimki takıntı seninki takıntı değil mi.
Bende onu diyorum zaten yazdıklarımı tekrar oku bence yanlış anlamışsın.
Boyun uzun değil ama uzun boylu erkek istiyosun
Evet ama bunu bilinçli yapmıyorum. Kısa veya uzun takıntısı yapmak istemiyorum.
Boyu uzun olan erkeğin alet kısa olur:)))
O ne alaka isnjsjdj
Tabularını yıktırtma bana genç adam
Garip ama doğru bir ata sözü ayağı küçük olan kadının vajinasi dar olur boyu uzun olan erkeğin de aleti küçük olur
Bana uyar ben masaya koyarım ihtiyar adam
Bu konuya bu kadar hakim olduğuna göre çok görüp geçirmişliğin var demek ki? Ben kendimi istisna sayayım o zaman
Çocukları pistten alalım
:)
😂😂😂
Neyin kafasını yaşıyorsun
Abi normal soruyorum manyak mısınız jejdijeisj bu düşünceden kurtulmak istiyorum sadece..
Günde 10 kere boy sorusu görüyorum bıktım artık 😂 boş düşünceden kurtulursun umarım ne diyeyim haha
1.91 im kısa kız seviyorum
Kısadan kastın 1.65 değildir umarım 🥲
Altıda olabilir😀
Bizleri hep siz minyonlar kapıyorsunuz haksızlık
Memnun değil misin yoksa durumdan 🥺😅
Yani minyonlar fena oluyor 😏😂
Meğer ne çok minyon sığdırmışsın hayatına.. sjjdisjd
Sizin yüzünüzden sksldşf
Sevin bizi sevin ehishsj
👍
Uzun erkeklerden etkilenmiyorum knk ne kapmasından bahsediyorsun boyum 1.68
Ne alaka bana ne
Biz uzunlar minyon severiz
Biz minyonlar da uzun 😂
En guzel yani da bu zaten 😅
Bana ne lan uzunu da seveceksiniz😂😂
@Vayanasınıavradını uzunlar sevilmez diye bisey yok. Aslinda en onemlisi orantili vucut olmasi. Ondan sonra minyon olsun isterim 😀
Ahahah yok ben fizigimi seviyorum da bazen annem bana çanak anten alıcısı diyo ince uzunum diye komplekse sokuyo😂😂
@Vayanasınıavradını boyun ve kilon kac?
175 boyum kilo olarak da sonunda 60 oldum almak istiyodum biraz kilo 55den 60ım sonunda😂
@Vayanasınıavradını kiloyu nasıl aldınn bende almak istiyorum alamıyorum 38-40 gidip geliyorum keodjisjfidjd
Askim gece yatarken muhakkak bir seyler ye ben bir aydir sigara icmiyorum onu da biraktim birakali baya etki etmeye basladi. Yagli seyler ye cipsi kolayi sıkı göm ama yagli cildin varsa fistik findik tarzi seylere yönelebilirisn cici bebe de yiyebilirsin bak o da iyi
@Vayanasınıavradını spor falan yaptın mı bu dönemde? Umarım istediğin kiloya ulaşır kalırsın seni en iyi ben anlarım çok zor 🤦🏻♀️😂
Yok uzun vaadede spor yapmadim ama bi ara popo buyusun fiyr squat cok yapmisligim var o da sigara ictigim donemlerdi nefes nefese kaliyodum biraktim ama kisa yapmama ragmen baya etkisini gormustum. Onun disinda her gun duzenli 2 kmye yakin yuruyus yapiyodum sıkı bacak ve basen için. Extra salona gitmedim ama şu an memnunum kilomdan çok tesekkur ederim guzel yorumun icin ben de seni cok iyi anlarim kuzummm marim sen de alirsin şöyle bi 6 7 kilo guzelligini daha da cok ortaya cikarirsin umarim💖💖🌷🙏🙏
@Vayanasınıavradını Anladim çookk teşekkür ederim 🥰❤️
Cm takıntısı her kızda var takılma bu duruma
Ama bu benim de canımı sıkıyor ya bu ayrımı yapmak istemiyorum :/
deneyimlerin cogaldıkca farklı cm takıntılarında olusmasın :)
175in uzun olduğunu kim söyledi?
Seyi mi uzun boyu mu 😁
boyu diyo 😂
Benım de uzun kız takıntım var.
kızlarda o boyu çok seviyorm böyle minnak minnak çok tatlı oluyo
1.90 boy olan ben prim yaptım desene
Hep bunlar can sıkıntısından soruluyor.
Şu olay çok itici geliyor bana ya
Fiziksel özellikleri zıt olanlar çekici bulunabilir siyahi beyaz sevince rengi rengine demiyorlar da kısa uzun sevince eşit olmalı boylar boyu boyuna diyorlar? Bullshit
burada sevgi yok yalniz tercih var? Benimde bu tercihten midem bulaniyor
Ben de koyu tenli biri açık tenli isteyince itici buluyom sgshsj
E o zaman benim yazdigima niye laf ediyon 😂
İrpni yapıyorum ya
😱😱😱
Yıkma boş ver, 187 selam. 😂
Sen kısa olduğun için 175 180 bile sana uzun gelir
her sey dengi dengine
Yapacak bir şey yok uzun bulacaksın o zaman
Uzun çok var gerçekten en kısa 1.83 sevgilim oldu hani bunu hava için falan söylemiyorum öyle anlıyor burdaki şahıslar.. Ama ben bu saçma sapan boy takıntımdan kurtulmak istiyorum artık
Iyi de kısa sevmiyorsun sevmediğin kişiye de alışamassın ben bile 1.84 ama kendimi normal hissediyorum sen öyle sevdikten sonra yapacak bir şey yok
Bir iki kere kısalarla takıl aşarsın
175 erkek için kısa değil mi ☺️
1.88 boyla totomuzu kollayalım o zaman
😂
Ülkenin bu denli zekası zaten kaderini belirler.
Ülke zekasını böyle basit şeylerle eş tutmak da zaten açıklıyor bazı şeyleri.. :))
Ya evet aynen meta
183 boyundayım nasıl?
Sana bir zürefa bulalım
Zürefa fakir demek ama sen bilirsin prens😂
185 im 🤣 1.58 ne ya uçurum var neredeyse
Uçurumlar güzeldir.. jeisjdjs
Evet uçurumu hissetmek lazım
155 cücelere 180lerin bakcak hali yok:)
1.85 altı sevgilim hiç olmadı.. :))
Onlar sana gömmek için sevgili olmuş evlenmek için olmazlar
Senin bu düşünceyle bulduğun kıza da yazık.. hep uzun süreli ilişkim oldu yanımda ağlayan, evlenmek isteyen senin daha hiçbir şey bilmeden böyle saçma ve net yargılarda bulunman belli ediyor kafa yapını. Görüşünün bir önemi yok artık ama teşekkürler yine de :)
Hahahhh ni diyim ki şimdi 🤭🤭
Zeka ve karakter daha onemli
Tipsiz de olsa hoşlanıyo musun:D
İşi biliyorsun aferin
neyin uzunluğundan bahsediyoruz
Şu ünlü kız sen miydin nxbzbzb
Tiktoktaki mi jeidnsindksj
Tiktok kullanmam ben cringe geliyor. Hani şu derler ya kisa kiz uzun erkek diye onu dedim jansbb
1.96 boy iyi mi çok mu fazla
1.93 sevgilim oldu yanında çok rahat olamıyordum ama çok hoşuma gidiyordu eidnidjdd
Önemli olan hoşuna gitmesi zaten😀
Uzun olması istediğin sadece boyu mu
Boyumu başka birsey imi uzun
Bolluk olunca böyle oluyor demekki
Zor yıkarsın ama neden olmasın
yalnız değilsin 😂
Bende 1.52 yim
Teşekkürler gidiyorum...
Kısasın
Bunu soran yok burada jejxjnd
Minyon kız aşığıyım 187yim
Size de hem minyon hem uzun kızlar aşık seçenek çok 🥲