Arkadaşlar aşırı uzun erkek takıntım var başka hiçbir şeyine bakmıyorum nerdeyse ama boy beni vuruyor aşırı yakışıklı biri bile olsa 175 altıysa anında soğuyorum. Ama sorun şu ki bende kısayım kwisjeisjidjs 1.58 boyum. Gerçi işin garip kısmı hep uzun sevgilim oldu boyumu da çok seviyorlardı ama 175 civarı olanlar boyuma laf ediyorlardı eijdidjisjdidndj anlamadım ben bu işi.. yine de böyle bir takıntıya sahip olmak istemiyorum bunu yıkabilir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kendim icin boy kompleksim var. Boyum 160 . Tüm ayakkabılarımın 10 cm topuğu var, onlarla 170 e çıkıyorum ama öyle bile kısayım. Kaldı ki topukla ne olursam olayım gerceği 160 yani ne fayda :D erkeğe gelince, onların boyuna takıntım yok. 175 civari erkek severim. 180 de severim. Fazla uzun olunca kompleksim depreşiyo, yaninda rahat hissetmiyorum. Ama çok iyi duruyo tabii ki.
03 Yorumla
Soran+1 yıl1.75 olan erkeklerde çoğunlukla uzun kız takıntısı oluyor ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum. Onların yanlarında kendimi daha kötü hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılBana da öyle denk geldi biliyo musun :D 173 sevgilim bana cok kisasin diyodu. (sanki kendi neyse :D ) 188 sevgilim cok tatlisin boyunu cok seviyorum diyodu. Ama ben 173 le daha rahattim.
Soran+1 yılAynısıı gerçekten uzunsa farklı kısasa farklı rahatsızlık hissediliyor çok sıktı artık ama. Sürekli boyumdan rahatsız olucak erkektense uzun olup beni böyle seven erkeği tercih ederim..
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekten aşık olduğunda o boylarda birine yıkılır merak etme.
Benim boy 1.61 sevdiceğimin 1.73 bence çok süperiz ben de uzun sevemiyorum. senin aksina😂00 Yorumla
+1 yılBoyu boyuna suyu suyuna demişler ama nedense bendede kısa boylu kız takıntısı var. 194 boyundayım 155 sevgili yaptığımı hatırlıyorum. Uzun sevgilimde olmuştu ikiside ayrı güzel şimdi ne yalan söyleyelim ayrı güzellikleri oluyor. Denemeden bilemezsin bi şans ver bak ikisininde ayrı güzellikleri olduğunu anlarsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
123Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenımde boyum 160 falan Daha az bile olablr maalesef bnde niye bılmıyorum ama gercekten uzun ve cok zayıf olmayan erkekler asırı ilgimi cekiyo Bi sevglm bnle aynı gibi ben ayakkabi giyince uzun oluyodm Takinti oldu Sürekli bahane uydurdm ayrıldm En büyük nedeni boydu iste O ne öyle ztn ben kısayim ☹️☹️☹️☹️☹️ Uzun boy takintisi bnde de var galıba cok fazla😞
11 Yorumla
Soran+1 yılGarip bir takıntı ya istemiyorsun bu takıntıyı ama başka türlü de yapamıyorsun jeidjdj çok uğraştım da yenemicem galiba..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu algıdan vazgeçmelisin kafanda yer etmiş ve bu sana normal geliyor. Ama yanıldığının farkında dahil değilsin, sevdiğin adam 1.70 olursa ondan boyu yüzünden vazgeçersen ömür boyu pişmanlık duyarsın. Allah başka dert vermesin yeter ki bu algıdan uzak dur.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Vazgeçin bu sevdadan çok kötü oluyor

158😂 .
.
Boyu boyuna huyu huyuna her zaman daha güzel
10 Yorumla
+1 yılTabii başka bir şey aramazsın adamın yüzünü göremiyorsun ki zaten 😀
54 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğin için aoneisjdjjd
- +1 yıl
Ya şaka bir yana istediğin kişiyi sevebilirsin lakin boy boy diyerek de takıntını sevginin hissiyatının önüne geçmesine izin verme.
Hani şey gibi üniforma aşığı insanların sadece üniformaya tapması gibi...
İlla ki seni de boydan ziyade tip de ilgini çekiyordur yoksa o ilişki nasıl yürüsün yani 😀
Soran+1 yılSürekli yanımda olan birine karşı bu algım gidiyor kısa da olsa takılmıyorum. Ama nadir görüştüğüm biri veya ilk görüşte falan kısaysa yok yani ne istek kalıyor ne heves ://
- +1 yıl
Garip bir durumdasın çözemedim 😀
+1 yılGenelde kısa kızlarda var bu 175 benim boyum karşımda ki adam benle aynıda olabilir ama nedense yer elmalarının huyu bu anlamadım gitti 😂😂😂
310 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 boylarında erkekler kısa boylu kızları boyuyla linçliyor sürekli ama uzun erkeklerin aksine daha çok hoşlarına gidiyor. En azından benim karşıma çıkanlar böyle oldu yorumlardan gördüğüm kadarıyla da çoğunluk böyle. Bu algıyı kendi kendimize oluşturmuyoruz anlaşılan..
- +1 yıl
Bilmiyorum ama ilginç benim hayatım olan erkeklerde uzundu ama asl takıntım olmadı
- +1 yıl
Kısa kızlardan genel olarak hoşlanmıyorum
- +1 yıl
Napim
- +1 yıl
tamam bişey demedim ki
- +1 yıl
Övdüm tam tersine
- +1 yıl
Takılıyorum ya 😂
- +1 yıl
@Bulutlarınötesınde iyi o zaman 😂😂😂
Sanırım uzun erkeklerde de kısa kız takıntısı var 🤣
49 Yorumla- +1 yıl
Kısa kızlar çok tatlı 😂
Soran+1 yılNormal erkek arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor 1.85 1.90 boyları ama kısa kız pesindeler hep 😂
- +1 yıl
Ben kisayim 😂😂
Soran+1 yılEvet ve şunu fark ettim gerçekten orta boylarda olan erkeklerin çoğunluğu kısa kızları o kadar sert linçliyor ki.. Uzun kız diye diye dolanıyorlar sonra da boy takıntısı yapıyorsunuz söyle böyle bize yükseliyorlar ejidjdj
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılAynen 😅
- +1 yıl
Aslında büyük erkekler büyük kızlarla eşit olsun 😂😂😂😂
Yorumlara baktım da kızın üstüne aşırı gitmişler takıntı işte abi takıntı la havleee la havleee
32 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten anlamıyorum burada ne birini linçledim ne boya laf ettim sadece bu takıntımı yenmek istediğimi söylüyorum herkes bi yükselmiş🤦🏻♀️
Soran+1 yıl@Işıksızz ne alakası var saçma sapan yorumlarınızla gelmeyin şuraya.
Gizli Üye(25-29)+1 yılg/tünü kaldırıma sürte sürte yürüyen cüce türk kızı takıntısı bu normal, yıkamazsın ayrıca yıkmana da gerek yok zaten kendini pazarda ki m4lmış gibi seçtirmeye meraklı olan onursuz hemcinslerim 2 metre de olsalar senin gibileri yücelteceklerdir
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaha bak zaten toplanmışlar alta kendilerini pazarlamaya başlamışlar te allahım ne s4lak bir toplumda yaşıyorum keşke ölsem de kurtulsam şu ülkeden
Soran+1 yılSadece ufak bir takıntımla nasıl herkesi linçliycek bir şey buldun helal doğrusu.. keşke bizde kurtulsak bı sizin gibilerden.
Cevap sahibi+1 yılSonuna kadar haklı bir linç, böyle sorular sorduğunuz da burada tribe giren bir sürü kısa boylu insan oluyor sonra onlarda boyum kısa diye s4lak s4lak sorular soruyorlar hayattan vazgeçmişler gibi onlara da ayrı kıl oluyorum. Şu lanet zevklerinizi ve takıntılarınızı içinde tutun kimse sana uzun erkek sevme demiyor zaten.
Soran+1 yılBen diyroum ki bu algıdan kurtulmak istiyorum böyle saçma sapan düşüncelere sahip olmak istemiyorum nasıl yenerim bu algıyı soruyorum. Kimseyi linçleme, kırma gibi bir amacım yok ama insanlar öyle toplandı üzerime geliyor ki gelenler de hep 170 boylarında böyleleri için bu algımı yıkmaya çalışmama yazık gerçekten. Hiçbir şeye değmez bu kafada giderim uzunlar iyi kısalar da ilgilendirmez artık. Sadece burdaki yorumlar değil normal hayatımda da 170 boylarındaki erkeklerin o kadar boy kompleksi oluyor ki kısa kızları yerin dibine sokuyorlar uzunlarsa aksine hoşlarına gidiyor :)) kalsınlar öyle uzunlarla iyiyim ben
Cevap sahibi+1 yıle adamların kompleksi olması çok normal değil mi sabah akşam şu site de kısa çocukları gömüyorlar aynısı kadınlarına yapılsa "toplum baskısı ühüüü güzellik algısıı hüüü" diye zırlıyor herkes. Ayrıca boşuna algı yıkmaya çalışıyorum diye ayak mayak yapma o işler o kadar basit değil sana fiziksel olarak çekici gelen şey uzunlarsa uzun kalacaktır bu yüzden iyilik meleği rollerine girmene gerek yok dediğin gibi git bol bol uzun bul takıl burada böyle gerçekliği olmayan saçma sorular sorma kısalar da komplekse girmesin win win ne güzel dimi?
Soran+1 yılBu kadar yükselmeni gerektiricek bir durum yok ortada. Ben cidden değiştirme imkanım varsa bunu değiştirmek istiyorum iyilik meleği falan ne alaka. Kimseyi kırmamaya üzmemeye de dikkat ederek konuştum her zaman çünkü böyle konuların ne kadar hassas olduğunun bende farkındayım kimseyi kendi dusuncemle üzmek kırmak istemem. Ama gelip bunu burada sormam hata kitle öyle bir kitle ki sen ne yaparsan yap kötü bir yere çekiliyor ve tek amaç birbirini yermek oluyor o yüzden saldım kimin ne hissettiği ne söylediği umrumda değil şu yorumlardan sonra.
Cevap sahibi+1 yılYa boşuna demagoji yapma ciddi ciddi bu takıntını sitede ki insanların fikirlerinin geçireceğini düşünerek mi bu soruyu sordun hayır bunu ikimizde biliyoruz? Böyle sorular sorman istemesen de birilerini üzecek birilerini sana karşı cephe aldıracaktır ne cevapları almayı bekliyordun sanki? hemcinslerin seni övecek karşı cinsin bir kısmı gömecek. Sen böyle soru sorma kimse böyle soru sormasın kimse kimseye düşman olmasın perde arkasında uzun mu seviyorsunuz kısa mı seviyorsunuz takılın işte, takıntında kısa birini tanıyıp aşık olursan düzelir düzelmezse düzelmez bu kadar basit. Görüşlerine baktım da aşağıda her şeyden bir mağduriyet yaratmasını amma seviyorsunuz siz kızlar. Neyse iyi geceler işim gücüm var.
- +1 yıl
Burdan 165 alti kizlara sesleniyorm lutfen uzun erkekleri birakin salin sksjsksksk piyasada uzun erkek kalmadi bulamiyorz kardesim 🤣🤣🤣🤣
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Hahahahah kısa boylu erkekler lınc ederler sımdı senı ben 1.90 ım cokta Tinnne
225 Yorumla
Soran+1 yılFena linçlendim gerçekten.. kwjskjej
Soran+1 yılKonuşma tarzlarından anlaşılıyor zaten gerçekten kendi düşüncesiyle yazanla sindiremedikleri için bir kılıf uyduranlar. İlk güzel güzel yorum yapılmıştı, fikirler belirtilmişti gece oldu saçma sapan erkekler doldu cevaplar kendidjdj
Soran+1 yılSonuna kadar gidiyorum bakalım nereye kadar linçlenebilicem jdneisjdijs
Soran+1 yılTek başıma olmuyo artık üstesinden gelemiyorum çok fazlalar jeidndjsd
Soran+1 yılNeyse benim de parmaklarım spor yaptı yeter bu kadar soejkzidndj
Soran+1 yılLinçleyenler uyuyamaz umarım diğerlerine üzgünüm ama kimseyi üzmedim 🥺😂 bende çok uyudum öyle geçer isneisjd
Soran+1 yılBu gece toplam kaç kılıfa soktular beni o belalar zor geçer jsbdjsjd
Soran+1 yılNeyse aman ilk yazanlar hariç bir önemi yok yorumların
Soran+1 yılAyda yılda bir soru sormaya giriyorum sonra pişman olup cikiyorum bu böyle döngü artık cidden garip bir insan topluluğu mevcut wjisjs
Soran+1 yılÖyle yapıcam bir sen normal konuşuyorsun şurada kwisjrisjdj
Soran+1 yılVurma vurma hatamı yüzüme vurma 😅 silebilsem silicem soruyu
Soran+1 yılZaten bu gece uyuduktan sonra bir daha girmem soru sorduğumu bile unuturum ekdndjd
Soran+1 yılMüge anliya çıkmalı tayfa nasıl hayatlar var derken burada o hayatın içine giriyoruz isjdjdjdks
Yani olabilir ama çok da takıntı yapma knk üzülürsün
24 Yorumla
Soran+1 yılAjdhejsjdjjs uzun olmak da ayrı dert 1.78 üstü erkek.. Allah kolaylık versin balım 😂
Soran+1 yılTeşekkür ederiimm 🥰
+1 yılSen burada takıntını yenmeye gelmemişsin. Aklınca kısalar boyuma laf atıyo uzunlar beni beğeniyor diyip takıntını mı diyim tercihini mi diyim haklı görmek için bahane arıyorsun yazdıklarından bunu anlıyorum. Yani demek istediğim uzun boylular da boyuna laf atsa seni süründürse yine uzun boyluyu seçeceksin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi zayıf sever kimisi şişman kimi uzun kimi kısa bu takıntı değil hoşuna giden özellik. Ve senle mezara gider değiştiremezsin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle olucak galiba sadece boyum kısa olduğu için değiştirmek istiyordum ama anlaşılan 1.70 erkekler de pek memnun değil minyonlardan. Uzunlarla devam en azından kendi zevkime göre olur zaten uzunlar da çoğunlukla minyon seviyor 😅
- +1 yıl
Benim boy 1,85 banada minyon tipler tatlı ve sempatik geliyor. Genel olarak böyle olduğunu bilmiyordum
Soran+1 yılKendi hayatımdan, çevremden gördüğüm kadarıyla öyle :))
Aynisi bende de var gerci ben 168 im ama ayni dedigin gibi gerekirse yuzu yakisikli olmasin 170 lik muhtesem yakisikli cocuga tercih ederim
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bu yaptığımız ne kadar mantıklı işte ejiejdjdj
Soran+1 yılDoğru diyorsun ama mantık da gerek biraz msiwsnidjs
+1 yıl
01 Yorumla
Soran+1 yılPaneosbeosbkdnsjd anlık mood aynısı
+1 yılKısa kızlar benim bildiğim uzun erkeklerden hoşlanır zaten bu takıntından vazgeçmeye çalışmana gerek yok bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAma yine de hoş değil ://
+1 yılMalca bir takıntın varmış, benim boyum 181 ve bende genelde minyon kız severim fakat takıntılı olanlar bana degersiz bir et parçası gibi geliyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa diyorum ki bu takıntıdan kurtulmak istiyorum çünkü bana da saçma geliyor ama bilinçalti mı bilmiyorum kurtulamıyorum bu görüşümden.
- +1 yıl
Bilinçalti değil bence, sende haksız değilsin tabi.. TR gibi kompleksli ve boy muhabbetinin bolca yapıldığı bir memlekette böyle bir takıntın olması normal fakat malca. Hani o erkeğe de fazla sorumluluk yüklüyorsunuz onlarada yazık, şöyle güçlü gözüküyorsun, şöylesin böylesin diye. Bu gariplerde genelde ya sipsi ya da götü başı yağ bağlamış oluyorlar sonrada kendilerini harbiden güçlü sanıyorlar ama değiller. Erkekliğin boyla posla ilgisi yoktur, en ağır taşı kaldıran daha erkektir ; )
Soran+1 yılTabi ki öyle ya zaten kas güç takıntım yok benim tek takıntım boy ve mantık. Uzun ve mantıklı bir erkek istiyorum ama böyle de olmuyor işte saçma bir takıntı ve napıcam bilmiyorum 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Ozaman kolay gelsin 😂
Soran+1 yılTeşekkür ederimm 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbende de 165 altı aynı etkiyi yaratıyor. şükür ki ben 181 boyla azıcık kurtarıyorum. seni çok iyi anlıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAğhh sanırım böyle gidicek hep 😅
- +1 yıl
sanurım :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 165’im uzun boy ve yaş takıntım var ikisi de olmuyor ya yaşı küçük oluyor ya da kısa boylu uzun olanlar da şerefsiz çıkıyor akışına bıraktım artık 😂
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@dtdtp yaşça küçükler denk geliyor bende küçük istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Böyle taleplerde bulunanlar genelde 1.60 altı oluyor. Komik yani
17 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 ler begenmiyor 1.85 üstünün hoşuna gidiyoruz napalım 1.70 diye direnicek değiliz.. sjjsjs
Soran+1 yılBoyun kaç senin?
Soran+1 yılGenelde kısa erkekler linçleme odaklı yazıyor da. Ben burada ne kisalara laf ediyorum ne uzunları övüyorum. Bu takıntının saçma olduğunu söylüyorum yukseldiginiz noktayı anlamadığım için artık sıktı..
Benim de boy takıntım vardır ama kendi boyumu topuklu giymeyi hesaba katarak oluşturdum bu takıntıyı. Keyfimden değil . d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem yıkabilirmisin😊 istersen yıkarsın ama içinden geldiği gibi davranacaksan biraz zor gibi😊 Bende 1.94 üm
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.93 sevgilim olmuştu yaninda asla rahat olamıyordum aşırı uzundu ama dehşet hoşuma gidiyordu eodniendid
- +1 yıl
Genelde yasadıgım olay😊
186 cm boyundayım ama boy devede de var diyenlerdenim.
16 Yorumla
Soran+1 yılBende direk öyle diyebilsem..
Soran+1 yılYa uzun boylulari da öyle eliyorum kısa boylulari zaten eliyorum sonra neden yalnizim ksneosjidjs çok saçma bu hareketim o yüzden yıkmak istiyorum bu düşüncemi
Soran+1 yılŞimdiye kadar yıkılamadı bakalım 🤷🏻♀️
awk Anadolu hobbit kezbanları sizden nefret ediyorum.
20 Yorumla
+1 yılKız sorma kaban giyiyorum mont yerine. Her geçen bakıyor abi bakmayın utanıyorum yav. Üşüyorum sadece ondan giyiyorum kabanımı
00 Yorumla
+1 yıl1.58 kisa boy degilki, benim esim 1.50 hatta 1.49 da olabilir ama ego havalar tavan bide bizim begenmiyor bizde 1.80
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kullandığın telefon senin kadar gelmiş kısa erkeklere laf ediyor gelde çıldırma
01 Yorumla
Soran+1 yılBeyin algılarını gece gece güzelce aç yazdıklarımı bir daha oku. Kimseye laf ettiğim yok. Ne mal mal şeyler yazıyorsunuz cidden herkesin boyuyla zoru mu var anlamıyorum.
175 180 civarıyım ama biraz tip var baş edemezsin çok üzülürsün aklın kalır bence uzak dur biz olamayız 😃😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılaslında senin kısa olman bütün sorun o uzun erkek takıntın felan psikolojık yani o yüzden inş sende uzun bulusun
00 Yorumla
+1 yılSen onların yanında daha güvende hissediyorsun sebebi bu
Izzet gülünün bunla alakalı videosunu izle00 YorumlaKlasik türk kızısın. Kendisi cüce sevgilisini ister 190.
10 YorumlaYaptığın şey saçmalık kusura bakma da... Bir insandan etkilendiysen tek bir özelliği yüzünden onu boşvermezsin.Üstelik olumsuz denecek bir özellik bile değil. Sırf bir konuda daha artısı yok diye adam seçme işi kıyafet seçmeye benziyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık zaten bende bunu diyorum burada uzun erkek söyle böyle diyerek savunmuyorum. Ama bu algımı nasıl değiştirebilirim sorun bu..
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi cüceler öyle zaten kezoya bak aşırı yakışıklı erkek seni napsın la soğuyomuş bide hahahahhh
17 Yorumla
Soran+1 yılSenin galiba yaran var bu konuda. Kimse dediklerimden böyle yükselmedi anladılar ne dediğimi ama sana dokundu mu noldu laf sokma çabasına girmişsin hemen jensjdjd ki yazdiklarimla da alakası olmayan bir yorum cidden komik duruma dusuruyorsunuz kendinizi linçliyim derken..
Cevap sahibi+1 yılne yaram olucak be sevgilim 1.74 ben de 1.73üm kız bana hasta resmen 1.58 nedir sen kimsin karpuz mu seçiyon :D :D
Soran+1 yılBenim ne açıklamada ne yorumlarda kimsenin görünüşüne boyuna lafım olmadı aksine bundan kurtulmaya çalıştığımı söylüyorum çünkü hoş bir düşünce tarzı olmadığını düşünüyorum. burada gelip bana bunları söylemen de senin beyin yapını bariz gösteriyor. Oldukça kısa bir erkek olarak birde.. Umarım mutlu olursunuz ne diyim o kızı kaybetme ama şans gülmüş yüzüne bir daha olur mu meçhul.. sjsnjdjs
Cevap sahibi+1 yılhahahah 1.60 dan kısa sevgilim olmadı bunu bıraksam 1.68 yolda hayırdır sen :D :D oldukça kısa derken? senin hiçbir erkeğe kısa deme hakkın yok o boyla sana herkes uzun babanın boyu kaç :D
Soran+1 yılHöhh yani senin ben minik tatlı beyin nöronlarını seviyim.. sjndidjdisjd zorlamıycam daha fazla seni git biraz sevgiline vakit ayır bana yanıt vericeğine iejdidjjs
Cevap sahibi+1 yılhöhh derken ülke kadın ortalaması 1.64 erkek ortlaması 1.74 sen ne yaşıyon cücesin tabiki de penis kadar boyunla ona kısa diyo sen uzun musun sanki haaha baban kaç baban :D
Cevap sahibi+1 yılUfaklık seni senin haddin bile değil bana kısa demek kendini 1.70lik kızla bir mi tutuyosun sen yazık zavallı :D ben 7 yaşındayken 1.58 dim hahaha :D :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de var o. Ama illa uzun erkek olsun demiyorum. Orta boy iyidir. 175 altindaki tüm erkekleri reddettim. Ve ben de 158im
19 Yorumla
Soran+1 yılAma bu yaptığımız da hoş değil sanki😅😅
Cevap sahibi+1 yılEvet hoş değil gibi ama bu bir seçimdir. İnan bana erkekler de hic acımıyor. Parayı bulan adam karısını boşuyor ilk. Gidip daha genciyle evleniyor. Ya da şişman kızlardan iğreniyor erkekler. Bu işlerde acıma yok
Soran+1 yılEvet dediklerin de doğru.. bazen böyle düşünüyorum diyorum kendi zevkine önem ver değmez başka türlüsüne ama sonra da diyorum sen ben bu düşünceleri yıkmazsak kim yıkıcak böyle mi gidicek 🙄
- +1 yıl
Hem kısayım hem fakirim vay ya
Cevap sahibi+1 yılBu tüm dünyada böyle bu arada. Sadece Türkiye değil. Özel hayatımıza birini alırken seçici olmamiz cok normal. Ama takıntılı olmak doğru değil tabii. Seçicilik ve takıntılılık arasında fark var
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada birine acıyıp sevgili olursun 2 gun sonra havalanır senin yüzüne bakmaz (denendi) . Bu yüzden önce kendini düşün bunda yanlış bir sey yok. Yoksa sen üzülürsün. Hem gözüne hitap eden hem de karakterine uyan birini bul mutlu olmaya bak.😊😊
Soran+1 yılEn iyisi yalnız olmak galiba hep sıkıntı 😂
Cevap sahibi+1 yıl@pijamaterlijjj gönlün zengin olsun😂
- +1 yıl
Kalbi sakat olmasın zgzgöhzm
+1 yılŞimdi dolarlar buraya 1.78 olup 1.90 boyundayım diyenler
10 Yorumla
+1 yılBenim boyum 1.87 ama hiç bir kızın baktığına şahit olmadım.
00 YorumlaBuyuyunce duzelir. Sekilcilihin sadece zaman kaybi oldugunu zamanla anlarsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok.. erkekmi yok
uzunlara takıl.00 Yorumla Valla uzunum karşımdaki bendenkisa olmasın ne olursa olsun boya takılmam aklı uzun olsun yeter
00 Yorumla
+1 yıl1,80 altındakı erkeklerı her zaman elemek lazım. çöp :)
01 Yorumla- +1 yıl
2 cm ile elendik öyle mi 😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılçevrede kızların uzun sevgililerini görünce içinde istek oluyor ondandır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tip gereksiz takintilarla baslanilan iliskilerin sonu hep husran.. cunku takinti yuzunden gerekli ozelliklere hep is isten gectikten sonra dikkat ediliyor. aman diyeyim
00 Yorumla
+1 yılYani zevkler ve renkler tartışılmaz bu bir sorun değil sonuç olarak senin zevkin bunu gösteriyor bunun öyle yikmana gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılönceliğini ( uzun olanlar arasında ) farklı bir seçeneğe kaydır. sonra onu da çözeriz ;)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Kızların bu kadar boyu önemsediğini bilmiyordum hepsi yorumlara doluşmuş
00 Yorumla
+1 yılYazık ya. Bazen sadece ben mi böylr düşünüyorum diye aklıma geliyor. Artık herkes boya bakıyor. Kimse aşık olma durumunda değil. Kimse bu insan iyi niyetlimi, karakteri nasıl, iyi mi? Diye düşünmüyor. Yazık gerçekten.
01 Yorumla
Soran+1 yılDediklerimi düzgün anlamanızı istiyorum. Bu düşünce tarzim doğru değil bende biliyorum aynı şey bana da yapılıyor bende kısayım çünkü ha genelde kısa erkekler laf ediyor uzunlar minyon seviyor daha çok hoşlarına gidiyorum. Belki bu yüzden böyle bir algı oluşuyor bizde de. Her şey böyle böyle çoğalıyor ama doğru olmadığını söylüyorum nasıl kurtulabilirim bunu soruyorum.
+1 yılKısa boylular dar olur düşüncede oluyorlar ondandır, sende küçükler le idare et
00 YorumlaŞahsen 175 falanım ama karşımda senin gibi düşünen kızlar sevgilim oldu, özgüven >>>> all 😉
00 Yorumla
+1 yıl185 boyum olsa utanirim 165 alti bi kizi yanimda gezdirmeyi uzgunum
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kaç?
- +1 yıl
1.76
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal ya. önemli olan istediğin gibi birini bulabiliyor olman. buluyorsan problem yok. benim sevgilim 165 ben 176. 165 altı bir kadınla hiç olmadım.
00 Yorumla1.70 ler hep oyle 1.50 lere laf ederler neden cunku kendi boylarina bakmazlar aslinda kendi boylarinin farkindalar ama karsi tarafi susturmak icin yildirma politikasi uyguluyolar 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılOejsodjisjd evet maalesef
- +1 yıl
Hiç kimseye kısasın demedim en en kısaya bile benim boyum 177 178 felan herkesi bir tutmayın
+1 yıl178 im uzun kız seviyorum zaafım bu bu yani 170 üzeri. Kısa kızlar bize bakmıyor genel olarak hep uzunlar arz talep olarak uzun erkekler kısa sevdiği için boşta kalıyor ben çocukluktan itibaren hep uzun kızlardan hoşlandım boyum çok mu uzun hayır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. 1.75 in altıyla takılma zaten. boyun da çok hoş minyon kızlar candır
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama birde zayıfım ikisi birleşince çok minyon duruyorum 🤦🏻♀️
+1 yıl😄😄benim de boyum aynı ve aynı takıntı bende de var yenilemek bir takıntı givi
33 Yorumla- +1 yıl
Yenilemez bir takintiii
Soran+1 yılNsjdnsidjsj çok zor bu takıntıyı silmek galiba
- +1 yıl
Zor ben aşamadim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzun erkek seviyorum diyenler hep cücelerle takılıyor.
00 Yorumla
+1 yıl175 uzun değil djdjdj 180 de uzun değil. 185 ve üstü uzun
23 Yorumla
Soran+1 yıl1.80 üstü guzel işte bence kdneksndj
- +1 yıl
Kocam 186 Felan dmejdn
- +1 yıl
170 ve altı çok kısa
170 - 175 kısa
175 - 180 arası orta
180 - 185 Uzun
185 ve üzeri çok uzun
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. 194 boyum var ve ben uzun kız istiyorum. ne yazık ki hep minnaklar geliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahsjsj her yer uzun erkek arayan uzun kız dolu nasıl benim gibiler geliyor sürekli 😂 Bence sende görünüş olarak uzunlar hoşuna gitse de minyonlara çekiliyorsun..
Soran+1 yılKaç yaşındasın ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha kendin 1.50 sin bide 175 insan istiyorsun Allahım ya 😕
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoy falan hep fizik olarak bakanların, tek derdi cinsellik, değer de görmezsin uzun da sürmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.82 boyundayım ama yakışıklı değilim şimdi finale mi kaldım tamamen mi geçtim?
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Devamını Gör(151)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun erkek takıntım var, erkeklerde başka hiçbir şeye bakmıyorum nerdeyse. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler