Sevgilimi çok seviyorum ama evi bile yok. Sizce duygusal mı davranmalıyım yoksa mantıklı mı?

((( HEPSİNİ OKUMAK İSTEMEYENLER İÇİN ÖZET. Beni isteyen birileri var çevremden ıstanbulda binalari olan rezidansta yaşayan iyi bi işi olup namazinda bi genç diğer yanda beni çok seven çok yakışıklı kalbimin sahibi ama hiç parası olmayan biri.) Ç))) seviyorum onu oda beni çok seviyo 1 yıldır hiç ayrılmadık hep zor günümde yanımdaydı. Benden 4 yaş büyük. University okuyo son senesi bitince askere gidicek. Geldikten sonra söz yapmayı düşünüyoruz ama maddi açıdan parası ancak kendine yeter Nasi düğün yapicaz ev dizicez bilmiyorum çok kafam karışıyor ya çok yakışıklı ama ben kalbini seviyorum onu böyle bu haliylede seviyorum fakat ben istediğimi de almak istiyorum. Beni isteyen birileri var çevremden ıstanbulda binalari olan rezidansta yaşayan iyi bi işi olup namazinda bi genç diğer yanda beni çok seven çok yakışıklı kalbimin sahibi ama hiç parası olmayan biri tabiki kendini geçindirecek kadar parasi var ama düğün faln yapamaz düşünüyorum da ben sevdiğim kişiyle evlensem hayatimin sonuna kadar hep kiralarda yaşiycam ama zengin biriyle evlenirsemde aklımda hep sevdiğim kişi kalicak. Arada kaldığım yok ole anlamayin ama bu düşünceler geliyo aklıma 😔
Sevgilimi çok seviyorum ama evi bile yok. Sizce duygusal mı davranmalıyım yoksa mantıklı mı?