60 gün oldu hala bir ses seda yok nasıl ben olduğu mu belli etmeden onun aklına gelirim dalga geçmeyen samimi cevaplar bekliyorum şimdiden teşekkürler ☺️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yorumlardan da okuduğum kadarıyla bunun nedenini merak etmekte son derece haklısınız yani en azından bir ayrılma nedeni sunmalıydı. Sizin yerinizde olsam bunun asıl nedenini öğrenene kadar ben de peşinden giderdim işin. Ama tabii ki bunu her dakika arayarak değil de onun hatırlamasını bekleyerek yapmanız birinci önceliğimiz olmalı. Konuyla ilgili bir bencem var. Umarım işinize yarar. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Eski Sevgilinizin Sizi Mumla Aramasını İstiyorsanız Bu Yöntemleri Uygulayın!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyani aslında bence seni unutmuş ve hayatına devam eden birisinin seni düşünmesini beklemen çok iyimser bir yaklaşım
ilişkileri de geri dönüşler en fazla 15 gün sonra olur pişman olan yeniden denemek isteyen o süre içerisinde yazar ama yazmamış demek ki artık seni geride bırakmış
Artık bunu beklemek ya da bunu istemek saçma olur..
Hayatına devam etmelisin kendine bir şans ver yeni bir insanla tanış daha mutlu olabilirsin00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
60 gün aramadı yazmadı ve sen onun aklında olmak istiyorsun. Çaresizlik. çok kötü değil miÇok iyi anlıyorum seni üzülüyorum daBirşey yapma ne yaparsan yap kendini daha kötü hissedeceksin. Bir yerden sonra takıntı olacak kendine olan saygini kaybedeceksinBırak zamana kendini kurtar ondan diyelimki yazdı seni tekrar üzmesine izin verme00 Yorumla
60 gün sensiz kalmış yokluğuna alışmış aklına tekrar girmen sadece kendine eziyet olur. Sensiz kalmayı öğrenmiş ve alışmış bir insan sana ne kazandırabilir? Kendin için onu unutup önüne bakmanı tavsiye ederim. Senden bir an bile ayrı kalmak istemeyen birini...
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki sizce unuttu mu beni sevmedi mi hiç yani evet doğru önüme bakmalıyım ama yapamıyorum
Soran+1 yıl😓😓
Soran+1 yılSorduğumda cevap bulamıyorum ondan yazdım zaten buraya ve ben biraz biraz unutmaya başlamıştım annesi istek attı öyle hatırladım ve şimdi başa sardı süreç
Soran+1 yılİnşAllah öyle olurr
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
12Cevap
Geçti o iş artık, seni önemseseydi ilk günden peşini bırakmazdı, büyük ihtimalle ayrılıa sebebide kendi yaratmıştır.
Anlayacağın senden kurtulmuş. Önüne bak bence02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle mi yani beni sevmiyor muydu
+1 yılOlmuş bitmiş hala neyin peşindesin? Çok seviyor olsaydın da zaten ayrılmazdın. Bu işler çocuk oyuncağı değil ben ayrılayım sonra karşı taraf tekrar yazsın vs. Verdiğin kararların arkasında dur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılya kızlar öyle şeyler istiyorsunuz ki. denize gireyim ama ıslanmayayım
01 Yorumla
Soran+1 yılBu sözü çok sevdim aynen öyle ama ne yapayım
+1 yıl60 gün duası ile bağlamış adam seni kendine, kesin ölüyo aşkından
01 Yorumla
Soran+1 yılBen tüm samimiyetimle sordum neden dalga geçiyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmemiş ki seni sevse 3-4. Gün yazardı seni sevmemiş sen halk onu düşünüyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılYani bu elimde olan bir şey değil ve yani bilmiyorum belkide dediğiniz gibidir
- +1 yıl
Olay ne peki
Soran+1 yılEn başından mı
- +1 yıl
Farketmez gitme olayı olabilir sebebine ne sence gitmesinin
Soran+1 yılBilmiyorum yani şöyle oldu o Ordu da üniversite okuyor ve Trabzonda ilk gitti her zaman arıyo danışıyor birden sıklığı düştü bu ilginin dedim dersleri vardır bir gün hiç yazmadı bu kadar da olmaz diye düşündüm ona durumu belirttim ama yine böyle devam etti 2 ay sonra dedim ki bak benimde derslerim var ama bu böyle gitmez böyle konuşurken üst üste 😶😶 bu mesajdan attı ben ona laf anlatıyorum bana attığı tek mesaj bu bende daha hiç bir şey yazmadım bir gün bekledim hiç bir şey demeyince numarasını vs sildim
Soran+1 yılBen Trabzon'da
Soran+1 yılBir yorumda bulunmadınız
- +1 yıl
orada yeni arkadaşlar bulmuştur falan
Bu dediğin olaya bende yaşadım da ondan bi şey demedim
Bir kiz vardı bak uzak şehirden yansıyorum gerçekte. Görmedim ama
Bu beni beğenmiş
Bana devamlı derdi sevgili olalım ciddi ilşkşyr başlayalım
Neyse
Sonra 4-5 ay uğraştı
Baktım beni bundan baska seven yok tamam dedim bende ona sevmeye başlamıştım okullar açıldı 2. Hafta bana hiç yazmadı 1 ay içimde 2-3 kere arayınca actı saçma saçma şeyler dedi arkadaşlarına anlattınneyse
Derslerim var diyo durdu sonra seni kanka olarak görüyorum demeye başladı faaln
Farklı bir şehire okumaya gidenler değişiyor orada baskasına bulmuştur falan
Soran+1 yılE biliyor bana deseki başkası var ben saygı duyar yoluma devam ederim umarım öyle değildir
- +1 yıl
Olmaz seni cepte tutacak
- +1 yıl
orada onla senim yanında senle olacsk kaçırır mi seni 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılaklına sokup napcan eziyet mi etcen bitane de bende vardı gelir özledim yazar defolup giderdi :)
07 Yorumla
Soran+1 yılAma o kendini bana sevdirip gitti onun yaptığı daha kötü değil mi
- +1 yıl
Aynisjni bana yaoti ama o hala geliyor gidiyor kendini hatirlatiyor aci cektiriyor tam unutmusum 3 ay sonra mesaj atip 2 gun sonra gisiyor
Soran+1 yılNeden böyleler
- +1 yıl
Yalanci adi karaktersizler cunku dertlesmek istersn ekle
Soran+1 yılAma mazlumun ahı kimsede kalmaz
- +1 yıl
Okadar canim cok yandiki bunu kimse anlayamaz elbet bekliyorum ilahi adalaet teskil edicek
Soran+1 yılAminn inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçti o iş artık, seni önemseseydi ilk günden peşini bırakmazdı, büyük ihtimalle ayrılıa sebebide kendi yaratmıştır.
Anlayacağın senden kurtulmuş. Önüne bak bence01 Yorumla
Soran+1 yılNeden benden kurtulduğubu düşünüyorsunuz beni tanımıyorsunuz bile
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe bu çaba acaba o da böyle düşünüp çabalıyor mu aklında yoksunki 60 gün olmuş yazmamış etmemiş
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bu elimde değil ona bu süreç boyunca yazmadım numarasını sildim ama belli etmeden aklına gelmek istiyorum çünkü o geldi benim için çabaladı yani sevgili olmamız için sonra birden iletişim koptu bu insanı üzen bir şey
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni takip ediyorsa onu unutmuş gibi devran mutlu story ler at
03 Yorumla
Soran+1 yılYok takipleşmiyoruz annesi takip ediyor beni
Cevap sahibi+1 yılAnnesinden bakıyor olabilir
Soran+1 yılMantıklı o zaman belki görebilir
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılAklına geliyorsundur ama geri dönmek için sebebi yok
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum burada o kadar garip görüşler var ki bir girdim görüşler var şaşırdım yani bazıları o kadar kötü hissettiriyor ki hiç sevmemiş bile diyorlar 😓
- +1 yıl
Olasılık dahilinde
Soran+1 yılAma neden ki sevmediyse lisenden beri neden uğraşsın sevgili olmak için şu an üniversite 3 e gidiyoruz
- +1 yıl
Bazı erkekler zaman geçirmek için "takılır" kızlarla
Soran+1 yılNe kadar da iyi hissettirdiniz öyle neden beni üzüyorsunuz
- +1 yıl
60 gün geçmiş ayrılıktan biraz güçlü ol ama
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum ne yapayım
+1 yılZaten aklındasın 60 gun akıldan çıkmak için çok kısa bir zaman en az 1 sene lazım bu süre zarfında beklemede kal
03 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mı yapıyorsunuz ciddi mi diyorsunuz
- +1 yıl
Ciddiyim tabii ki
Sabırlı olan kazanır
Beklemede kal 👍🏻
Soran+1 yılYani bazıları dalga geçmek için de yazıyo da ve alta birine daha yazdım durumu size de atsam bir durumu değerlendirir misiniz
onu düšünme , merakta etme, hayatina devam et zaten hatirlar emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılYa o kadar şeyler yazılmışki dalga geçilmiş ya da seni hiç sevmemiş denilmiş yani bilmiyorum ben unutmaya çok çalıştım unutamıyorum ama bu onun beni sevmediğini gösterir mi
+1 yılbağlanma büyüsü yap bence ben denedim geçenlerde bir baktım jennifer aniston bana dm den yürümeye başladı
02 Yorumla- +1 yıl
o kafadan bende istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılAdam kurtulmuş neden arasın?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya olayı bile bilmiyorsunuz yorum yapmak için yapmışsınız resmen
+1 yılo seni çoktan unutmuş gitmiş ohooo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçocuk başkasını çoktan bulmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks istiyorsun sanırım
00 Yorumla
+1 yılNiye böyle bir şey yapma gereği duyuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü aramızda bir sorun yoktu ve aramızda bir ayrılık konuşması bile olmadı insan acaba beni hiç sevmedi mi diye bile düşünüyor
+1 yılBboş ver ilgilenme
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz
+1 yılya uğraştığınız işlere bakın ya nasıl bir acizlik
082 Yorumla
Soran+1 yılSenin için öyle olabilir insan sevdiğini bekliyor ve bence amaçsılık değil
- +1 yıl
Seni seveni bekle tek taraflı bir şey sana zarar verir
Soran+1 yılBelkide veriyor ama bu elimde değil ki
- +1 yıl
her şey senin elinde bunu sevgiye bağlayıpta arkasına saklanma iraden güçlendir
Soran+1 yılBenim elindeyse o zaman neden bile bile kendime zarar vereyim
Soran+1 yılİradem güçlü asla yazmadım ama unutamıyorum bu beni iradesiz mi yapar
- +1 yıl
Acıyı seviyorsundur başını kaldır aç gözlerini gör seni seveni
- +1 yıl
Onun aklına nasıl gelirim diye yol arıyorsun
Soran+1 yılBakın o geldi ona inanmam için çabaladı neredeyse bir sene karşılık vermedim o da güvenmem için her şeyi yaptı şimdi iletişim sebepsiz yere koptu ara ara yazıyordu gün de bir kere ya da hiç bende buna artık dayanamadıgımı söyledim üst üste ifadesiz yüz ifadesi atınca konuşma arasında numarasını sildim ne o yazdı ne ben iletişim koptu
Soran+1 yılO geldi bana güven dedi şimdi yerle bir etti yine güçlü kaldım ağlamadım yazmadım
Soran+1 yılEvet öyle arıyorum bunun ne zararı var ki
- +1 yıl
Sen onu istememişsin şimdi niye istiyorsun
Soran+1 yılÇünkü güvendim ben ona
Soran+1 yılO sadece sevgilim değildi en iyi dostumdu
- +1 yıl
Sen onun sevmiyorsun ona ve ilgisine alışmışsın ilgisini istiyorsun
Soran+1 yılBu dediğimden bunu çıkardınız gerçekten
Soran+1 yılYapmayın gerçekten
- +1 yıl
Ya bu kadar tepki göstereceğime madem istiyorsun git yaz bu kadar basit
Soran+1 yılBakın yazdıklarınızı erkek gözüyle çok kıymetli benin açımdan ama lütfen biraz benide düşünerek yardımcı olmaya çalışın yani 60 gün sessiz durması onun sevdiğini mi gösterir
- +1 yıl
Vallahi kendimden örnek vereyim biraz uğraşırdım baktım dinlemiyor etrafıma yönelirdim hayat bir kişiye odaklanmak için çok kısa
Soran+1 yılYazamam bu kadar bekledim neler geldi başıma tek başına kalktım şimdi gidemem zorlukları tek başına aşıp gidemem
Soran+1 yılSevmediğini yazmıştım telefon düzeltmiş ama hiç uğraşmadı ki ve bilmiyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum ama biz bunları bir kere daha yaşadık geldi 2 buçuk ay sonra o bunun huyu mu
- +1 yıl
2.5 ay daha bekle belki gene gelir
Soran+1 yıl😓
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl21
- +1 yıl
Bir şeyi çok istediğin zaman olmaz ne zaman onu istemeyi bırakırsın o zaman olur
Soran+1 yılAma insanlar senin gibi tepki verince üzülüyorum
- +1 yıl
Çok mu kötü tepki verdim
Soran+1 yılYani sadece sen değil azınlık beni anlamaya çalışıyor çoğunluk ise yargılıyor sanki kötü bir şey yapıyor muşum gibi
Soran+1 yılYani cevaplarınız için teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştınız biliyorum ama insan beklediği cevapları göremeyince üzülüyor
- +1 yıl
Ben seni yargılamıyorum ki buna benzer şeyleri bende yaşadım sonucunu söylüyorum
Soran+1 yılYani ona gelirse şans vermek aptallık mi olur
- +1 yıl
Yani şöyle diyeyim ben de bekledim belki yazar falan diye ama aylar sonra ulaştım kendisine sevgilisi olduğunu söyledi
Soran+1 yılYa sevgilisi olmasaydı ne yapardın
- +1 yıl
Herkesi kendimiz gibi sanmayı bırakmamız gerekiyor sen bunları düşünürken onun ne yaptığı önemli onu da somut şekilde Bi rşey yapmadığı sürece bilemezsin
- +1 yıl
Sevgisi olmasaydı konuşmaya çalışırdım ama eskisi gibi olmayacağını bilirdim ve o muhabbeti çok uzun süremeyeceğini bilirdim
Soran+1 yılDoğru diyorsun peki aklım karışınca buraya yazsam ya da bir gelişme olursa sizin için sorun olur mu yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Siteyi kullanıyor olursam ve görürsem sorun olmaz
Soran+1 yılPeki siz kaç ay sonra döndünüz
- +1 yıl
Ben çok erken dönmüştüm ama engellemişti beni o yüzden haberi hiç olmadı
Soran+1 yılNeden insanlar birbirlerine acı veriyor neden kendilerini sevdirip gidiyorlar ben sadece annemin olduğu dünyamda çok mutluydum ve güçlüydüm
- +1 yıl
Bazı insanları çok seversen kendileri sevmeyi bilmedikleri için senin sevgin o insansı korkutur onlarda çareyi kaçmakta bulurlar
- +1 yıl
Şanışer - Bütün Gülleri Çalmışlar şarkıyı dinle 👀
Soran+1 yılAma ben öyle toksik bir sevgi göstermedim ki
- +1 yıl
Kendim için söyledim onu
Soran+1 yılBir şey daha sormak istiyorum annesi bana 2 hafta önce istek attı ve bir hafta önce mesaj attı nasılsın ne yapıyorsun diye sence bu neden
- +1 yıl
Bak işte bu olayı değiştirebilir
Soran+1 yılDinleyeceğim çok teşekkür ederim merakta ettim çok
- +1 yıl
Seversin belki depresif ama doğrular
Soran+1 yılSeverim bu tarz şarkıları tekrardan teşekkür ederim ve durumu nasıl değiştirebilir ki sizce
- +1 yıl
Annesi sana mesaj atıyorsa seni seviyordur bence anneler oğullarına hatırlatırlar böyle şeyleri
- +1 yıl
Yani annesi sneş o çocuğa hatırlatabilir aklına sokabilir bence
Soran+1 yılHmm o zaman benim hatırlatmama gerek yok 😅
- +1 yıl
Kadına uzayda erkek var demişler kadında eğer gerçekten seviyorsa yanıma gelir demiş
Soran+1 yılSon bir soru daha peki bu kadınla ben sadece telefonla tanışmıştım 2 dk istek ve mesaj attığında şaşırmıştım oğlu atmış olabilir mi
- +1 yıl
Hmm bak oda olabilir kafan çalışıyor😂 evet olabilir merak etti belkide onun telefonundan yazdı
- +1 yıl
Sen de mesaj at aklının bir köşesine oturdum kendimi bekledim gelmedin gelmedim gelmedim de
Soran+1 yılHmm o zaman bence ben sessizce durmaya devam etmeliyim 😅 bu arada çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allah da senin derdini gidersin inşAllah
- +1 yıl
Teşekkür ederim hanımefendi umarım hep mutlu olursun
Soran+1 yılRica ederim sizde inşAllah🤲 asıl ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Sen hangi şehirde yaşıyorsun
Soran+1 yılNeden ki deşifre mi oldum😅😂
- +1 yıl
Hayır be söyle merak ettim
Soran+1 yılTrabzon sen
- +1 yıl
Ankara da
- +1 yıl
Ve balık burcusun
Soran+1 yılHayır ya o kadar duygusal mıyım
- +1 yıl
İkizler o zaman
Soran+1 yılYok hiç öyle bir burç değil
- +1 yıl
Terazi
Soran+1 yılYok ya neden terazi dedin hiç sevmem
- +1 yıl
Burç kalmadı aslan
Soran+1 yılTamam söyleyeyim o zaman
- +1 yıl
Kova deme sakın
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Bulamadık söyle
Soran+1 yılKoç
- +1 yıl
Hmm anladım
Soran+1 yılYani o kadar tahmin ettin niye sorduğunu merak ettim
- +1 yıl
Uykum geldi çünkü saçmalamaya başladım
Soran+1 yıl😂😂iyi bakalım
+1 yılGeçmişi geçmişte bırak bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok çabaladım olmuyor
+1 yılNe gerek var öyle şeylere sevuyorsan yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli onu düşünmeyerek
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında sürekli düşünmüyorum ama gün içinde aklıma geliyor
onu düşünmeyerek
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılalı 60 gün oldu, hala eski sevgilimden ses seda yok. Kendimi nasıl aklına sokabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler