hoşgeldin demeden olurmu hiç. misafir gelmiş evinize.hoşgeldin de. sonra sanki hiç kavga etmemişsiniz gibi davran. otur yanına.nasılsın iyimisin falan de.sonra yarım saat oturduktan sonra kalk. nescafe yap. ikram et kıza :) gerçekten ciddiyim
16 Yorumla- +1 yıl
valla dalga değil ya.bak burda sor bazılarına aynısını sölücek. sen hiçbişe olmamış gibi davran. otur konuş.nasılsın falan. sonra kalk bişeler ikram et.istemessede yanına koy.aradaki soğukluk azda olsa gitmiş olur.nasılsa 2 ay kalacakmış.2 aydada tüm buzlar çözülür zaten rahat ol. asıl kaçarsan hiçbir noktaya varamassın
En İyi Cevaplar
Evet de tabi ki. Ev boşsa bu işin sonu öpüşme ve ileri gidersen ... kadar gider garanti aynısı başıma geldi
02 Yorumla
Konuşmasanız da merhaba hoşgeldiniz de, sonuçta evinize gelen misafir. Selamını almazsa da onun bileceği iş, büyüklük sende kalır...
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. hoşgeldin demelisin tabi dememek ayıp olur.
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
ne kadar nazik ve kibar olursan ona karşı , her zaman puanları toplarsın ayrıca kızlar için önemlidir tanışmada ve ayrılırken söylenen sözler. merhaba ve hoşçakal kendine iyi bak gibi
11 YorumlaHoşgeldin diyip odana geç.Normal bir misafirmiş gibi davran.
01 Yorumla
+1 yılSadece sevdiğin kıza değil bir zahmet evine gelen herkese hoşgeldin de. 18 yaşında bunu hala bilmemen garip. Misafirlerine iyi davran,güleryüzlü ol.
10 Yorumlade tabi ki.demezsen sen kaybedersin. insanlıktan nasibini almamış falan der senin için sonra .)
02 Yorumla
+1 yılhem tanıdık hem sizin evinize gelecek hemde konusmuyorsunuz. Nasıl birşey bu açıklayabilir misin?
026 Yorumla- +1 yıl
sizin eve ne için gelicek seninle konusmak mı yoksa misafirlik falan mı?
- +1 yıl
Hoşgeldin demelisin ama sadece o kadar.. Cevap verip vermemesine göre konusmaya iletişim kurmaya çalışırsın..
- +1 yıl
akraba falan mı yoksa bu kız
- +1 yıl
eyvah eyvah. işin zor. ama bir açıdan da kolay. çünkü 1-2 ay kalacaksa bu kız bu süre içerisinde konusmama imkanınız cok az mutlaka konusursunuz aksi olursa ev halkı da bu soguklugu anlayacaktır bence.
- +1 yıl
yerinde olsam eksikliğimi hissettirmek için bende giderdim.. İyi bir yöntem..
- +1 yıl
mesaj atmasa bile seni sorup sormadıgını sorabilecegin birileri yokmu evde.. beni sordumu hiç diye sorarsın sormuşsa dönersin ne olacak
- +1 yıl
dene dene :D seviyorsan vazgeçme derim..
- +1 yıl
Sevdiğin kızla evlenme ihtimalin yüzde kaç peki.. Umudun var mı?
- +1 yıl
Sen istesen ailen istemeyecek yada karsındaki istemeyecek. Akrabaya aşık olmak sevmek hayatının yanlışlarından biri olacak ilerde.. Zorluk çıkmaması mümkün değil..
- +1 yıl
kaçırmak çözüm mü peki..
- +1 yıl
Akraba evlilikleri genelde aile içinde alışılmamış bir durum olduğu için tabi ki tepki göreceksiniz ama kaçmak hiçbir zaman bir çözüm değildir.. Basitliktir..
- +1 yıl
Peki bakalım
- +1 yıl
Rica ederim..
Ne kadar yabanco gibisin artık demiş olsa bile evine gelen misafir herseyden önce.Tabiki de
00 Yorumla
+1 yılhoş geldin eskiyen yüzümün yeni gülümseyişi de :D
söz benim değil şiirden alıntı :D013 Yorumla- +1 yıl
normal hoş geldin dersen hoş bulduk abi dicek aha buraya yazıyorum :F:DD
- +1 yıl
bılıyo mu sevdiğini bilyo ve ıstemıyo sa der :D
- +1 yıl
kendı evınde 4 5 gol atman lazım kacırma bak :D golsuz eşıtlık nereye kadar.. annne bana bunu al de kızın yanında :D.d
- +1 yıl
ıstemıyorsa abı dıcek :D
- +1 yıl
de cıddıyet koymuss olursun :D:D
- +1 yıl
oyle demeseydın keske pat dıe damdan dusulurmu oyle yavas yavas hazırlasaydın :D
- +1 yıl
prese devam :D
+1 yılMuhakkak hoşgeldin demelisin , sonrasında umursamaz davran ne işle meşgulsen onunla ilgilen ...
00 Yorumlasevmedgin bile evine gelse hosgeldin demelisin, sonrası sana kalmıs ister odana cekil ister otur kahve ic.
00 Yorumla
+1 yılHoşgeldin demelisin..
Evimize gelen herkese hoşgeldiniz diyoruz neticede icaben..00 Yorumlasevdiğin kız olsun olmasın eve gelen birine hoşgeldin denir
00 YorumlaMisafirperverlik gerek her kim ve ne olursa olsun.. !
00 Yorumlahoşgeldin seni seviyorum bitürlü nasıl söyleyeceğimi bilemiyrum çok heyecanlıyım de :) kız seviyorsa olay tamam
00 Yorumlademelisin yoksa senin çok utangaç filan olduğunu düşünür
00 Yorumla
+1 yılsevdiğin kız olmasa bile eve gelen misafire hoşgeldin demen gerekir diye düşünüyorum...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kim olursa olsun eve misafirliğe gelene hoşgeldin denir zaten ?
05 Yorumla
+1 yılselam allahın selamıdır.mutlaka selam ver merhaba de.
00 Yorumla
+1 yılbuyrun kime bakmıştınız de soruya bak yaa tabiki de demelisin hoşgeldin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşgeldin de, oturun çay kahve bir şeyler için havadan sudan bahsedin.
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOkuyoruz. Konuşmadığın kızı nasıl seviyorsun? Ne yaptında konuşmuyor kız? Madem konuşmuyorsunuz neden hoşgeldin deme düşüncesi geçiyor kafandan?
- +1 yıl
Madem konuşmuyorsunuz neden hoşgeldin deme düşüncesi geçiyor kafandan? bu dedigine hak veriyorum kardeşim kıza sevdigimi söyledim sonra tartıştık artık konuşmadık birbirimizle 3 4 senedir seviorum kızı yani hoşgeldin diytiyimi diorum sadece düşüncenizi istiyorum siz olsanız dermissiniz?
Cevap sahibi+1 yılBen derim. Ama onun şahsına değil. Görgü kuralı olarak derim, o sana hoşbulduk demezse onun kaybı olur takma kafana ya.
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana sen ona hoşgeldin diyerek ailenden almış olduğun saygıyı gösterirsin. O sana demezse kendi saygısız konuma düşer.
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç deme o yokmuş gibi davran.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir hafız.
+1 yılee bi zahmet de müdür :))
02 Yorumla- +1 yıl
:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem selem vermezsen ailedeki diğer üyeler de bi tuhaflık olduqunu anlar
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılen azından bi hoşgeldn şart .)
+1 yılKalbime hosgeldin de <33
05 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
bence sevdğin kıza söyle ben öyle yapıyorum sevgilime söylüyorum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafanı hiç kaldırmadan hızlıca "hışgldşin" de. o ne anlamak istiyosa anlasın.
00 Yorumla
+1 yıltabiii kiii otur çay kahve bile iç
05 Yorumla- +1 yıl
vallahi ciddiyim ya. ne öyle sünepeler gibi konuşmamak. dağda mı yaşıyoruz. hoşgeldin de nasılsın de. az ilgilen ki sevdiğini anlasın. ne öyle ergenler gibiköşe bucak kaçmak. az yürekli ol ;)
- +1 yıl
hayır bence. gözlerinin içine dik dik bak. ya benimsin ya kara toprağın dercesine geç kaşrısına otur sohbet et :) en güzeli
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsevmesem bile derim ki hoşgeldin diye.demelisin.
00 Yorumla de tabi niye demiyorsun
06 Yorumla
+1 yılSelam canım ben amcanım diceksin.
00 Yorumla
+1 yılYabancı gibi görüyorsa seni Welcome söyle :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHoşgeldin deyip onları yalnız bırak..
00 Yorumla sevmiyo olsan demicek misin yani anlamadım
01 YorumlaKonuşmuyorsanız niye geliyor size ?
00 Yorumla
+1 yılhoşgeldin de sonra salla gitsin.
00 Yorumla
+1 yıldesen fena olmaz sanki..
01 Yorumlao senden bekliyo olabilir demelisin bence
00 Yorumla
+1 yılOnla tekrar tanış.sonra barış hacı
00 YorumlaHoşgeldin demelisin..
00 Yorumla
+1 yılwelcome to my home !
00 Yorumlade tabiki
00 Yorumlagörmemezlikten gel.