#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Geçmişten arındığım için, geçmişe dair hiçbir şeyi ve hiçbir kimseyi özlemediğim, merak etmediğim, üzülmediğim, kin tutmadığım, ilgilenmediğim, hatırlamadığım, aramadığım, aratmadığım, ilkbahar temizliği yaptığım, tüm derslerimi aldığım, geliştiğim, dönüştüğüm, bana yapılan haksızlıkları ilahi adalete havale ettiğim için, geleceğimi sadece geleceğimi özlediğim, merak ettiğim, geleceğime sımsıkı sarıldığım için sonsuz şükürler olsun, amin, net!! #BambaşkaBirAşk#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Ayrıldığım sevgilimi özlemem, Ayrılmışsam bitmiştir zaten.. Ama insanız işte bazen duygularımız daha ağır basıyor özlem duyabiliyoruz.. Tabiki eğer çok farklı kötü Bir şekilde ayrılma olmadıysa.. severek ayrılmak olduysa küçük nedenler yüzünden Kötü şekilde ayrıldık ise ona özlem yerine öfke nefret duyarım Bu zamanda sevgide aşkta Zor bulunuyor bulduğun zaman da eğer önemli sebepler yoksa bitmemesi için çaba emek lazım Günümüzde aşık olmak ve sevmek te kolay oldu bir bakıyorsunuz başlıyor bir bakıyorsunuz bir kaç gün içinde bitiyor.. Yani kimseye inanılacak gibi değil Günaydın
Hiç sevgililik olayına kadar götürmedim ilişkiyi eski sevdiğin adam özlüyor musun diye soracak olursan hayır özlemiyorum hatta tam tersine var ya bu soruyu görmeden yaklaşık 10 dakika filan önce aklıma geldi çoğu kendi kendime bir gülümsedim dedim Allah aşkına ben bunu sevmişim ya buna mı bu kadar değer vermişim diye tanışmadık etmedik ben nasıl bağlandım bu kadar diye yani kendi kendimi suçladım resmen djjdjdj ne gerek var aşk filan bunlar çok boş ya
Zorunda kaldım diyelim yani kafama vura vura öğrettiler diyelim daha çok 2022 bana bunu öğretti pardon 2021 o yüzden yani bıraktım mecbur kaldım ama çünkü o kadar kötü hissettim ki artık bu fiziksel olarak bana yansıyınca sağlık kötüye gidince bırakmak zorunda kaldım
Şimdi takıntı Değilde diyeceğim hayır takıntı diyeceksin takıntı nedir açıklamak zorunda kalacağım açıklasan bile anlamak istemeyeceksin o yüzden boş ver gitsin
Yav ayıp olmasın diye geldim bu soruyu çok aradın mı aşk fenosu 😂😂🙈 özlersem gel derim. Bu soruya cevap verim diyorum düşünüyorum da , fırsat vermemis ki böyle biseye karar vermeme falan. Ben cinnet geçiriyorum görünce genelde🤪😂😂
Hiç özlemedim. Valla kendilerinden çok güzel bir şekilde soğuttukları için zerre kadar özlemedim, özlemem de. Bir yazsam, anında yazar ama artık gerek dahi duymuyorum. İçimde eskilere dair bir özlem yok, olamaz da. Son kişi ile güzel zamanlar oldu ama böyle ruh gibi oldum, duygular yok. Heyecan vs yok aşk desen yok. Ruh gibi olmuşum aşk yönünden.😀 Hayatıma kimseyi de almayacağım. Sırf bu dengesizler yüzünden.😀
ayıldıktan sonra uzun bir süre her sarkida filmde dizide anılarım canlanir duygularim yoğunlaşır özler hatrlar ağlardım ama sonra yavas yavas gecti nişanlandim evlendim vs bir baktim ki farketmeden geçmiş
çok yeni biten bir ilişkim var maalesef bitmesi gereken bir ilişkiydi o bana ne yaparsa yaprın insan güzel anları özlüyor. elim 2 dakıka önce telefona gitti aramak için ama benden ona gıden tek bir adım kendımı hiçe saymak olur. uzattım sanırım insan bitiremediği zaman özlüyor işte.
Bir gece gelse özlemim bitip tekrar yollayabilirim, ama uzun süre bi özlem olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hayır zaten ayrılınca kendime geldim beni hayattan soğutmuştu resmen öyle toxic birisiydi neyse ki ayrıldım ve hiç bir şekilde onu özlemiyorum aklıma bile gelmiyor