Hiç sevilmemiş olmak?

31 yaşındayım öyle yakışıklı biri değilim hatta çirkin diyebiliriz. Hiçbir kadın sevmedi hiç sevgilim olmadı gerçi 3 4 kadına tanışmak istediğimi söyledim red ettiler bunlar sayılır mı bilmiyorum elbette herkes sevilecek diye bir kanun yok kimsenin kalbine zorla giremeyiz. Nasıl bulacağım dersem illa hepinizin bir cevabı vardır. Ama bende asperger sendromu var iletişim kurma sorunum var. Sosyal değilim. Sorun yalnızlık, sevilmeyeceğim ve aile kuramayacağım bir gerçek gibi eğer öyle olursa ölene kadar ne yapacağım? Ya da ölmeyi beklemek yerine ben mi ölüme gitmeliyim hangisi mantıklı olur? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
7 yıl önce annem ve babam trafik kazasında vefat ettiler. Onlar varken yalnız değildim. Beni sevdiklerini hep söylediler. Evimi arabamı aldım. Ev çok sessiz hep kitap okuyorum zaman bitsin diye ama sıkıldım. Annem ve babamın mezarına gidiyorum orası da sessiz. Bir muhabbet kuşu aldım ötmüyordu bende bir dişi aldım ona şimdi birbirleri ile konuşuyorlar. Onları görünce üzülüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hepinizin sevilmesi dileğiyle hoşçakalın.
Hiç sevilmemiş olmak?