Başta ailem.. Sonrada kızlar.. Hep rededildim. Beni neden kabul etsinler? Kolpacı, yavş*k, p*ç yapmacık erkek varken beni neden sevsin, benden neden hoşlansın? O yapmacık erkekler kandırsın kızları, aynı anda tonla kıza yavşasın ama çok hoş sohbetleri değil mi? Onların gözünde pul kadar değeriniz olmadığını idrat asla edemeyeceksiniz. Biliyorum ağırbaşlı ve bir duruşumun olması, sadece hoşlandığım kızlara karşı sansımı denemem benim hatam... Artık anlıyorum, benim gibi adamlar yalnız kalacak ama her seye rağmen çok üzülüyorum. Sırf adam gibi adam olduğum için gençliğim bir başıma geçti..
siz sormadan söylyeyim, bakımlıyım, tarzım güzel ve kaslıyım.. Yaşamdan soğudum sevgi görmediğim için. Bu halde yaşlandığımı görmek istemiyorum. Keşke hastalık vs bir sey olsada ölüp gitsem...
benim gibileri asla anlayamayacaksınız değil mi?
siz sormadan söylyeyim, bakımlıyım, tarzım güzel ve kaslıyım.. Yaşamdan soğudum sevgi görmediğim için. Bu halde yaşlandığımı görmek istemiyorum. Keşke hastalık vs bir sey olsada ölüp gitsem...
benim gibileri asla anlayamayacaksınız değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgilin yok diye mi hayattan soğudun anlamadım
Bakın anlatamıyorum. Mesele sevgili değil
"Sevgi"
Ailen peki?
Ablacım ben çocuğa sordum araya girme bir
Bu ne ya daha tanımadığımız insanları bu kadar basit yargılıyoruz
İstediğin yoruma girersen neden benim dediğim şeye alındın ki senin hür hakkın var benim yok mu :d?
Ailem ile görüşmüyorum. Zaten bana pul kadar değerleri olmadı. Zararları olmuştur en fazla..
Kimsem yok yani duygusal olarak seven.
Sadece arkadaslarım var ama insan duygusal sevgi olmadan hep eksik kalıyor
Arkadaşların duygusal olarak sevmiyor mu seni, neden sevmesinler
Arkadaslarım çok sever beni ama
Biri beni duygusal olarak sevsin istedim, sevdiğim insan olsun, eşim olsun istedim
Her gün o kapıyı yalnız açmaktan, her zaman çiftleri görmekten çok üzülüyorum
Hayatını düzene soktun, hiçbir sıkıntın yok mu şu an
Çoktan düzene soktum. İşim iyi gelirim iyi, konforlu yasıyorum
Kaç yaşındasın ki sen
28
Hayatını yaşa, sevgiyi sokak hayvanlarından almaya çalış, ben öyle yapıyorum ve gayet oluyor
Ezik gibi yasa diyorsun yani..
Bana ezik diyorsun yani..
Hayır kendime çünkü tipsizim
Sevgiden bahsederken tipten bahsedersen olmaz ki
Tipten kaybediyorum ben çünkü
Sanmıyorum, ortada kaybedilen bişey yok
Tipim olmadığı için redediliyorum
İnsanlar defalarca seviliyor, beğeniliyor
Benide kimse beğenmedi. Belki haklılar tipsizim ama ben böyle olsun istemezdim
Sevginin acelesi mi var anlamadım ki ben
Ömrüm bitiyor. Tüm grnçliğim bitti diyorum lanet ederek üzülerek
Neyse ya boşver
Ömrüm bitiyor demek yerine sevgiyi bulmaya çalış, kedilere köpeklere sevgi göstermek zoruna mı gidiyor?
Anlamıyorsun, anlamanızıda beklemiyorum zaten
Seni seviyorum ben
Tesekkurler de olmuyor..
Insanlara deger vermeyi bıraktım ben. Sen de bırak. Hayat böyle daha muhteşem.
Sevgisiz olmuyor ama maalesef
“Rabbin için sabret” müddesir suresi 7. Ayet
İnancım bitmek üzere allaha karşı :(
Niyee? Resulullahın bide imtihan edildiği şu dünyada sabretmeyen bekledim demesin kardeşim
Resulullahın bile*
Ben haram olan hiç bir sey yapmadım (haram, alkol , zina vs)
Ama en karaktersiz adamlar seviliyor yani allah onlara verip bana vermiyorsa
Ya allah yoktur ya da allah bana zulmediyordur
Bu dünya İÇİN beklentiye girme kardeşim. Hz Muhammed’in dediği gibi; “bırak dünya onların oksun Ey Ömer! Ahiret bizim olmasın mı?” Şunu da unutma Allah sevdiği kullarına sıkıntı verir sen sabrettikçe cennetteki merteben artar sakın bu yalan dünya İÇİN Allah’a isyan etme sabret, ve ne zaman hüzünlensen aklına Peygamber kızı hz. Fatıma’nın şu sözü gelsin; “Hüznüm gündüzlerin üzerine dökülseydi, gece olurdu.” Düşün peygamber kızı bile ne kadar imtihan edilmiş ki Allah’ın en sevdiği insanın kızı.. sabret kardeşim
Yıllarca dinle avuttum kendimi ama artık yeter..
Allah hiçbir zaman yolun kolay olacağını söylemedi ama dediki “Rabbin için sabret” gerçekten Rabbin için sabredemezmisin? O kadar mı DEĞERSİZ Allah senin için?
Allah’a derdim var deme, derdine allahım var de
Maalesef :(
Belkide Allah sana bu acıları ona daha çok bağlanman İÇİN yaşatıryordur? Belki diyordur Kİ sana “Anla artık ey kulum, bu dünyadakiler seni sevmiyor kimse yanında değil bir tek ben yanındayım, umursama artık şu insanları, bu dünyanın dertleri gelip geçici, beni sev benim için uğraş Kİ ahirette mutlu ol” diyordur? Allah sevdiği insanlara dert verir ki ona dua et onu zikret diye.. Hz. Ömer’in de dediği gibi “Duamın kabul olmamasından değil, kalbimin duaya ihtiyaç duymamasından korkarım.”
Dediğim gibi kendimi avutmuyorum artık..
Sırf bu dünya İÇİN allahtan vaz geçtin öylemi?
Kendimi bildim bileli her gece uzun uzun dualar ettim
Ama dua ile olmuyormjş. Dedim ya ne karaktersizler seviliyor, değer görüyor. Bir yerden sonra dini öğütler yetersiz kalıyor
“Bu fani dünya için beklentiye giren kalbime de kırgınım...” Unutmaki bu fani dünya senin ya da benim mutlu olma keyfi sefa yapma yerimiz değil kardeşim. Dediğim gibi “Allah’a derdim var deme, derdine allahım var de.”
Tesekkurler uzunca yazıyorsunuz..
Dediğim gibi ben sadece sevgi görmek istedim. Allah vs ile olmuyormuş.
Ya yakışıklı olacaksın, ya da kolpacı fırlama olacaksın. İkiside yoksa kimse sevmiyor.. Allah görüyor, biliyor ne çok üzüntü çektiğimi yıllardır. Gençliğim bitti benim. 28 yaşındayım. Ama en karaktersiz erkeklere bile veriyor
Allah senden razı olursa, bütün dünya küsse sevmese önemi yok.. unutmaki seni üzen ve seni istemeyen insanları yaratan da allah.. “Bırak Dünya onların olsun ey Ömer, ahiret bizim olmasın mı?” (Hz. Muhammed) Bu sözü unutma... bu dünya işlerini bırak ve ahiretin için çalış kardeşim gerçekten bu dünya yalan. “Bu dünyadan ne hanlar ne padişahlar geldi geçti, bu dünya bir pencereydi her gelen baktı geçti...”
Haklı olsanda insan sevgisiz kırılıyor, üzülüyor.
Sadece googlede bem sevilmiyorum vs yazıp aratsan insanların ne derece üzüldüğünü anlayabilirsin
Yavsamayi bilmiyorsun
Evet kaşım gözüm oynamıyor fazla
Oynat o zaman sendr
Yavş*ak olamıyorum maalesef..
Olacaksin erkek değil misin
P*ç değilim işte. Normalce ilgimi belli ediyorum ama olmuyor
Sözüm meclisten dışarı yavşaklar rağbet görüyor
Lan iyi misin illa birini bulursun cirkin kizlara yavsa
Ci s3llikle yaz
Sadece hislerim olana gidiyorum
Yanlış işte cinsellik için yanaş sana yaklaşamasa ya da is at
Normal adam gibi yaklaşıyorum
İstemediğini belli ediyor
Uzaklasıyorum
Hayır işte beğenmediğim birine git ya sen götunde gezerken başkasına miktiriyor öyle kadınları birak
Beğenmediğime neden gideyim?
Bamyasin sorun bu
Hakaret etmen senin kaliteni belli eder