AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Emin olmadan yargilama bence
Böyle anlamazsın. Tekrar yaşanmalı. Soramazsın da
Tekrar gelmez zaten 6 aydir 2. Kez geldi ilkinde kapıda beklemişti
6 ayda anlardın. İlla bir pot kırardı. Şimdi 100 liraya ihtiyacı olan biri mi sence?
Hayır sanmıyorum hatta çoğu şeyi de o öder sorun etmez ama istese zaten verirdim çıkarıp garip olan o gittikten sonra paranın esi de gitmesi
Şimdi ihale adama kalmadı henüz. Kaybolur, çift bilirsin tek olur. Düşer. Okadar eminsn ki saplantı derecesi inanıyorsun. Usulüyle hayır demiş. Kapat bu konuyu bence. Eğer tekrarlanır ise ozaman karar verirsin
Haklısın ama sussam da sanki bana ayıp olucak gibi hissediyorum kazik yemişimde oh devam der gibi bulamıyorum sabahtan beri heryeri aradım acaba biyere mi koydum diye ama yok
İnsanları töhmet altında bırakmak daha zararlı. 100 lük oldun zaten geçmiş olsun. Oh da dese ah da kim aldıysa bitti o iş. Sıkı takip et yeterli
Bu ilişkiye nasıl devam edicek onu da bilmiyorum içimden bi ses ara diyor diğeri almıştır diyor ikisi de zor istemeden ona mesafe koydum
Sor ozaman. Açık açık sor bitsin bu iş. Yoksa jendini yiyeceksin belliki
Sordum ama hicbisey demedi aldım ya da almadım sadece iban at dedi
Stir şeref sz yaz geç. Kabul etme. 6 ay nasıl dayandın sen buna? Resmen köpek çekmiş
Gittiğimiz yerlerin parasını o öder bisey içsek yesek bunu sorun edecek biri değil yanı
Başta konuştuk bunları. Zaten ödemeli de o ayrı konu. şu an yaşadığın çok farklı
Bu hırsızlık ve bu kişiyle devam edemezsin.
Hala ona nasıl sevgilim diyebiliyorsun?
Başka bir gün başka şekilde test et..
Olabilir mi değil. Olmuş bile
Etrafa iyice baktıysan ve yoksa o almıştır
Acaba düşüncesi çık aklımdan 😅
Belki sen cift gormussundur hakka girme bosa
Çift gormedim sabah babamı bile aradım sen ne kadar bırakmıştın diye200 dedi ben madem çift gördüysem babam bıraktığını mi yanlış soylesin
Olabilir mi diye diyorum sadece. Yani hamgi ara calmis olabilir ki
Kahve yaparken ben masanın üstündeydi tezgahta bişeylerle uğraşıyordum sonra da zaten kahveyi alıp içeri gittik sonra içip o gitti o gittikten sonra para gitti
E ozmn kesin o yurutmustur. Paraya ihtiyaci olan biri mi
Yok hayır degil hatta kafeye gideriz filan o öder genelde bazen ben öderim filan oyle gider yanı ama istese vereceğimi zaten biliyo
Bilemedim ki, baska kim vardi orada
İkimiz sadece bide kedim var evimde ama kedim asla parayı alıp ağzına götürecek bi kedi degil ki zaten ben banyodan çıktığımda parayı masada gördüğümde direk kapı çaldı kedi saklandı yanı kedim alamaz
Alsa dahi kosey oraya buraya koyar
Knka sevgiline diyemiyorsan o para yalan oldubo zaman
Görürüm yani bi şekilde ama yok onun da götürebileceği yerlere baktım normalde alınca koltuğun arkasına kaçırır Tokalarimi iplerini ama yok yani
Bubarada gizliden ciktim, t@k! p atsana. Bazi seyler daha yapabilirsin ama risk alman lazim
Nasıl atiliyo ilmiyorum ben bunu kullanmayı
Gir hesabima ordan
Yoksa sevgilin hırsız mı
sorarsan onu kaybedersin
Çok güldüm umarım çalmıştır 😅😅
Beyin yaşın yetmiyor sanırım boyle bişeyi düzgün okuyup anlamlandırmaya
İnşallah senin daha büyüğü basına gelir de bizde ona güleriz komik değil cunku güven sarsıcı dusuk bi olay
Ya bacım her şey mümkün bu hayatta. Koca karısından para çalışıyor da sevgili mi çalmıycak. Unut gitsin bu olayı
Bunu sindirmek kolay değil birine güvenip evine alıyorsun bu olay basına geliyor ve bir şey olmamış gibi devam etmeye çalışıyorsun kolay degil güven zedeleyici ve hic hos degil
Hoş değil evet ama ya söyleyeceksin sen mi aldın diye ya da susacaksın ilişkiye devam edeceksin. Başka çaren yok
Bilemeyiz günahına da girebiliriz
İyi de para hicbi yerde yok açıkçası biraz rahat da geldi o anki hareketleri konuyu kapatmaya cok meyilli aglicamsimdi parada da degilim acikcasi
Gormeden söylemek yanlış olur
Parayi ben alsam saklayacak değilim ya zaten benim
Onun aldigida kesin değil
Cinler perilerin gelip alicak hali yok ya
100 TL alt tarafı çok üstüne düşme
Ya parasında değilim vallahi istemek başka çalmak baska bi kere yapan hep yapar gücüme giden parayı alması degil bu fikir içimi yerken onunla görüşmek bisey olmamış gibi davranmak benim zoruma gidiyo sanki kendime ayıp ediyorum
Biraz ölç tart kendi kendine düşün
Sana restodanlarda yedirdigi yemeklere say 😂
Almış işte resmen ucmadi ya para ordan
emin olmadığın için suçlayamazsın
Bir daha dene yaparsa net odur
Etrafa iyi bak düşmüş olmasın
Çalmış olabilir bence
O almış parayı çalmış yani
En kolay yolu var
Ayrılmak mi diyorsun
Yooo başka bi yolu var yazarsan dm den söylerim
O almış işte para uçup gitmediyse
Olmuycak gibi bir durum yok
Sallamasyon
çokk ayıp walla
Olamaz
altı üstü 7 dolar falan paramı?
İnsanlık hali
5 aylık kişiyi evine getirmişsin büyük cesaret
calmistir. oylesi cok var
olabilir
Sevgilini bırak bence böyle sevgili olmaz
30 yıllık karı koca birbirine güvenmiyor lafa bak
Çalmış işte
Çalmış evet
her şey mümkündür
Madde kullanıyor mu
Hayır
Sor bro
Denedim sormayı ama evet ya da hayır aldim almadım demedi İban at filan dedi sadec
Cidden cevap vermesini iste
Bi ara şakayı ciddi ciddi sordum zaten ama cevabı sadece iban at
At o zaman şaka yapmadığını anlasın
Vay namussuz ya
Bosa şüphelenmek istemiyorum ama masanın üstündeydi eminim 2 100 lüktü o gittikten sonra ne hikmetse paranın teki de gitti
Bence de o almıştır. Param kaybolmuş hiç gördün mü falan de
Dedim ama bakmadım masana filan dedi bi agri kesiciyle su vermeye gittim mutfağa sonra suyu içti giderken paranın teki de gitti suçlamak istemiyorum asla istese veririm ama direk sen mi aldın deneye de utanıyorum
Kesinlikle eminsin demi iki yüzlük olduğuna
Baya eminim kardeşime bile sordum ama o gittikten sonra yok oldu İnan parada gözüm yok istese al der veririm geri de almam ama istemek başka çalmak baska
Yoo anlıyorum seni. Çalmak gerçekten çok kötü. Evin içine bak bulamazsan artık onu gözlemle. böyle bir huyu varsa terk et
Bugun sormalı miyim sence direkt yoksa beklemeli miyim bilemiyorum ya aklım Şu an allak bullak çalışmam gereken derslerim var ama bu sorun yüzünden aklıma girip çıkan fikirler yüzünden içim daralıyor kafam dagiliyo
Haklısın, ama çalmamışsa da kötü olur. Param kayboldu bulamıyorum acaba düşürdüm mü falan de
Bakalım nasıl tepki verecek
Cok dedim belki de düşürdün dedi eve iyice bak falan dedi
Tamam sen iyice bak bulamazsan açık açık açık söyle bulamıyorum sen mi aldın, bak lazımsa bir şey demem falan de
Ev zaten aramaktan talan oldu parayı ellemedim bile dışarı çıkarken alır cüzdana atarım diye ama düşündüm cok daraldim yani
Kesin bir cevap alman lazım yoksa kafayı yersin.. açık açık sor ona
Muhtemelen zaten hayır diyecek kim doğruyu söyler ki alınca üzüldüm ama ona olan güvenim kırıldı
Yani evet hayır der büyük ihtimalle. Off insanlar neden böyle ki
Parasında hic degilim ama bunu ona yakistiramiyorum bi turlu paraya ihtiyacı olan biri de pek degil aslında en azından 100 TL ye degil daha büyük paralarla oynar o
İnsan bu ne yapacağını asla bilemezsin
Ben baktım ama iyice bakmak istiyorum en azından kendi kendime off ne salağım körmüşüm çocuğun hakkını yedim derim parada gözüm yok düştüyse biseu okuduysa ama ondan umduğum sey basıma gelmesin
Güven duygusunun kaybolması çok kötü. O parayı o almamışsa muhakkak çıkar emin ol. Bir yerde bulursun. Annene, kardeşine vs sor. Bekledin bekledin bir hafta içinde çıkmadı o çocuk almıştır demek.
Bugün sorayım mi sence direk yoksa yarını filan mi beklesem bekleyim diyorum ama dayanamiyorum darlaniyorum içim içimi yiyor
Bekle bence. Evin altını üstüne getir iyice emin ol sonra yaz ona
Arayayım bakayım bi 60. Kez daha
Kıyamam yaa :/
İlginç.
Hahahaha iyi olmus
Hahaha
Olabilir
Hırsızlamıştır
Kötü şeyler.
Soktayim sabahtan beri ariyorum ama paranın teki yok sormayı düşünüyorum utanıyorum sormasam kendime ayıp olucak gibi hissediyorum
Bir iki gün geçsin.
İcim icimi yerken nasıl sabredicem bilmiyorum
Sorun yapacak bir şey yok. Sen bugün buna bu kadar kafa takarsan senin durum iyi değil. 😄
Ona davranislarimi bile kestiremiyorum ki iyi mi davransam kötü mü bilmiyorum bunu 1 kere yapan bence hep yapar alışır hos degil ama hirsix yerine koymakta istemiyorum sabahtan beri parayı arıyorum masanın üstünde olması gerekirken sadece teki var sok icindeyim
Haklısın.
kesin
Aciiik ayrıll
neden olmasın
Olabilir
Olabilir
Ol bilir
Geçmiş olsun
Ihtimal var