Sevgilim bugun bize geldi bi kahve içerken masanın üstünde iki 100 TL vardı sevgilim bizden gittikten sonra100 TL nin teki kayıp oldu şakaya vurdum ama ihtiyacın varsa gönderiyim falan dedi ben almadım filan demedi bunu nasıl öğrenebilirim ya da yetimde olsaydiniz siz ne yapardiniz 5 aydır birlikteyiz boyle bisey basıma onun tarafından daha önce hiç gelmemişti acil yardım lütfen onun alıp almadığından da şüpheliyim sormaya da utanıyorum ama icim içimi yiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. şu an için hem olayı büyütme.. hem de olayı büyütme.. biraz zaman geçsin.. sonra bilinçli olarak benzer bir ortamda içindeki para belli olan cüzdanını ortalık bir yere bırak.. veya onun bulacağı gibi bir yere para düşürmüş gibi yap.. misal 50 lira.. ama onun o parayı görebileceği bir yerde olsun.. ne bileyim kapı girişinde olabilir.. oda kapısında olabilir.. montların asılı olduğu yerin dibinde olabilir. veya odanda masanın dibine. sana kalmış nereye koyacağın.. hani gözden kaçmış da düşürülmüş bir para gibi.. ve ona rahat hareket edebileceği bir zaman sağla.. tuvalete mi girersin artık ne yaparsın işte.. 10 dakika fırsatı olsun rahat hareket etmeye.. sonra yine hiç elleşme hiç bir yere.. hatta o yem parayı bıraktığın yere gitme bile. o arada.. kontrol bile etme.. cüzdanını da.. sonra o gittikten sonra kontrol et.. cüzdanında eksik var mı.. ki bu arada cüzdanındaki paralar karmakarışık ve öylesine konulmuş olsun.. hani kimisi katlanmış paraları bile öylesine sıkıştırır ya çantasına.. onun gibi.. ama sayılı olsun.. sonra kontrol ettiğinde çıkacak ortaya.. cüzdanda eksik var mı.. veya yere düşmüş gibi görünen para ne oldu... ? bu şekilde anlaşılır ancak. deneyeceksin...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılEğer sevgilin aldıysa yine de günahını almayalım ama sıkıntılı bir durum en azından bir daha güvenini kazanması çok zor
116 Yorumla
Soran+1 yılSormalı miyim direk istese zaten vereceğimi oda biliyo ama sormaya da çekiniyorum nasıl sorulur onu da bilmiyorum sadece bunu ona anlattığımda bende kendimi kötü hissetmeye başladım simdi demisti ama oda bunun üstüne düşmedi
- +1 yıl
Bak aklıma ne geldi
Soran+1 yılNe geldi
- +1 yıl
Şöyle bir şey yap istersen hani de ki canım şu kadar bir para vardı arıyorum arıyorum bulamıyorum nereye koydum kafayı yicem tarzında bir şey söyle istersen zaten tepkisine göre bakarsın
- +1 yıl
Bu arada sen çalışıyorsun sevgilin çalışmıyor mu?
Soran+1 yılDedim zaten masanın altına filan bak dedi baktım heryere baktım yine söyledim ama ben almadım demedi sadece istersen gönderiyim bi 50 TL için nolucak filan dedi
Soran+1 yılTam tersi ben çalışmıyorum o çalışıyor
- +1 yıl
Yani bu durumda yine günah almayalım ama sanki sevgilin almış gibi duruyor giden gelen başkası da olmadıysa ama söylemeden alması garibime gitti
- +1 yıl
Bu daha da saçma.. yani birde çalışıyorsa neden o 100 TL'ye tenezzül etsin
- +1 yıl
hani gurur yapar insan almaya
Soran+1 yılİste benimde ama hakkını almak istemiyorum konduramiyorum bi turlu acındırdım kendimi senin almayacağını biliyorum sana da haksızlık ettim filan dedim ama üzüldüm sadece felan dedi
- +1 yıl
Kötü bir durum ya hani gelen giden başkası olsa insanın hiç aklına bile gelmez ama evden çıkmamışsın ve kimse gelmemiş o gelmeden orada 200 vardı eminsin değil mi ne zaman fark ettin
Soran+1 yılGidince sigara içmek için oda masanın üstündeydi alıp cüzdanıma geri koyuyum dedim bi baktım yok
- +1 yıl
Hani başka seçenek olsa vallaha onu düşün diyeceğim ama yok yani bayağı bildiğin o almış kötü bir durum insan çalıştığı halde neden habersiz çalar gibi kız arkadaşının parasını alır ki
Soran+1 yılÜste söylese al derim hic sorun etmem ama evi talan ediyorum ya canım misin çocuğun hakkını yedin o kadar bide demek istiyorum ama bulamıyorum onu seviyorum inanmak istiyorum
- +1 yıl
Dün yazamadım dışarıdaydım ya ne yaptın nedir son durum?
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eğer orada iki tane 100'lük olduğuna eminsen ve onun evine gelip paranın kaybolduğu zamana kadar geçen sürede başka kimse eve gelmediyse onun itiraf etmesini beklemene gerek yok. Onun aldığı gün gibi ortadadır. Erkekler zaten yaptıkları şeylerin delilini ortaya sunsak da dibine kadar inkar etme eğilimi gösterirler. Bu durumda ben olsam ayrılırdım. Zor durumda olup borç istemesi ayrı, hırsızlık bambaşka bir olay. Bugün 100 tl'mi çalan adam ilerde neler çalmaz?
21 Yorumla
Soran+1 yılNe yapicam bilmiyorum evden çıksın diye Ümit ediyorum ama heryeri aramama rağmen yok
Emin ol kimse masanın üzerinde duran 100₺'yi alacak kadar gerìzekalı değildir.
021 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBelki de farketmez diye düşündüyse
- +1 yıl
Mümkün değil hayatım.
Sen onun evine gitsen masanın üzerinde duran iki yüzlükten birini almaya cesaret edebilir misin? Paranın miktarını bildiğini biliyorsun, paranın yerini bildiğini de biliyorsun, eve senden başkasının gelmeyeceğini ve suçun sana kalacağını da biliyorsun.. Buna rağmen pervasızca alabilir misin oradan?
Soran+1 yılİçimi rahatlattın baya teşekkür ederim arıyorum arıyorum evde yok ama insallah biyereen çıkmasını bekliyorum
Soran+1 yılDaha bugun babam parayı masaya koymuş banyodayken yanı dışarı adımı mi bile atmadım
Soran+1 yılEvet sordum oda emin bilemedim şimdi odayı defalarca aradım ama yok nafile
- +1 yıl
Çocuğa açıkça hırsız muamelesi de yapmışsın ah be kuzum. Kim olsa bir daha o kişinin yüzüne bile bakmazdı. Bak o almış olsa bile bunun muhabbetini yapman çok yanlış. Sonuçta almamış olma ihtimali de var ve sen ne yaparsan yap gerçeği öğrenemeyeceksin. Yani kurcalamanın hiçbir anlamı yok. Söylediğinle kalmışsın.
Onu tanıdığın ilk günden bu yana olan tüm davranışlarını getir gözünün önüne. Ölç, tart. Ben bu adamdan böyle bir şeyi bekleyebilir miyim bekleyemez miyim diye sor kendine. İçini rahatlatacak cevap ortaya çıkacaktır. - +1 yıl
Bence alakası yok, babamın çalıştığı yerde hırsızlık yapan bir kadın vardı. Hastalık haline getirmişti, bir ortamda bulunduğunda mutlaka bir şey çalmak zorunda. Kulaklıklarımı masanın üstüne koydum, toilet'e uğradım, ve tek o kadın vardı orada, her neyse geri geldiğimde kulaklıklarım yoktu hsjsks, hâlâ gülesim geliyor, zaten 1 teki bozuktu
Soran+1 yılİcimdeki ses onun yapmadığını düşündürüyor güveniyorum ama tek garip olan şey benim o parayı asla ellememem ama kendiliğinden kaybolması cok garip
Soran+1 yılSevgilim oyle biri degil benim alırsa aldım diyecek karakterde biri ama sanırım bugun o kadar fazla üstüne gidip suçladım ki onu ben yapmadım dedi
- +1 yıl
Yani eğer başka bir yerde bulamadıysan, ve evin kalabalık değilse, ihtimal olabilir, zaten sevgiliyiz kafasında düşünüp de almış olabilir, hiç bilemezsin
- +1 yıl
Eğer sürekli beraber değillerse, pek sanmıyorum. Üstelik işini ustalıkla yapıyorsa birinin onu suç üstü yakalayacağını da düşünmüyorum.
Soran+1 yılBen teşekkür ederim fikirlerin bi nevi beni rahatlatıp devam etmemi sağlasa da bişeylere yine bulamadım orası ayrı mevzu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İlk olarak olarak söylemek istediğim şey, aldığına emin bile olsan sorma. Evet hem ahlaken, hem hukuken yanlış bir şey ama sorman da doğru olmaz ne yazık ki. Sadece emin olduğunda ona göre devam etme veya etmeme kararı alırsın.
Ne yazık ki bazı insanlar dışarıdan belli etmeseler bile çalma hastalığı dedikleri kleptomaniye sahip olabiliyor. Öğrenmenin tek yolu evi iyi aramak, yoksa yüksek ihtimal çocuk almıştır.05 Yorumla
Soran+1 yılÇooook aradım heryeri aradım hala aklıma geldikçe gelen yerlere bakıyorum ama yok ona nasıl davranicam bilmiyorum soğudum sanki
- +1 yıl
Başka bir bahane bulup ayrılabilirsin bence
- +1 yıl
Yine de sen bilirsin
Soran+1 yılBilmiyorum kafam öyle karışık ki seviyorum da onu görünce yumuşuyorum aslinda 100 TL ye muhtaç biri de değil ne yesek içsek o öder ama anlayamadım para da gidince garipsendim yakıştıramıyorum ona bi türlü bu olayı düşündükçe soğudum soğudum ayrılıcam diyorum buluşunca mutlu oluyorum ya da konuşurken kafam o kadar Allak bullak ki sorma yani
- +1 yıl
Eğer bunun bir hastalık olduğunu kabul edip devam etmek istersen de senin kararın. Dediğim gibi çalma hastalığı denen bir şey var. Hatta benim de bir yakınımda var, bizim evden gittikten sonra 100 lira eksilmisti. Bu hastalığı yüzünden okulda problem yaşadı, işten kovuldu. Aslında en iyisi psikolojik destek almak.
+1 yılFeminizmin ekstra yumuşattığı veeşitlediği erkekler böyle. Kadın gibi oldular. Karşı cinsin parasını çalıyorlar.
Hayatımda aç da kalsam bir dişiden bahşiş, sadaka, para almam. Ölürüm daha iyi. Eve para getiremesem, eşim eve bakmak zorunda olsa yük olmamak için kafama sıkarım.01 Yorumla
Soran+1 yılO mu bilmiyorum ama o gittikten sonra para yok oldu hala bulamadım aklıma geldikçe bakıyorum ama yok
+1 yılYa parayı arayıp bulacaksın ya da alan kim belli zaten. İnsanların maddi durumları ne olursa olsun hırsızlık farklı bir şey. Bir insan kendisini korumak için katil olabilir. Ne kadar sakin olursa olsun kavga edebilir. Ama her insan açlıktan ölüyorum diye hırsızlık yapmaz. Hırsızlık yapan kişiden insana pek hayır gelmez. İlerleyen dönemde daha dikkatli olmanı tavsiye ederim :) parayı kim almış bunu sen bizden daha iyi biliyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki de inanmak istemiyorum cunku ona konduruyorum asla böyle bisey yapicak biri degil cunku
- +1 yıl
Sanırım yapmış :) ilişkiniz yeni sayılabilecek bir durumda 5-6 ayda bir insanı ne kadar iyi tanıyabilirsin?
Soran+1 yılAma gittiğimiz yerlerde hesabı filan o öder yanı paraya pek ihtiyacı olan biri degil bugun de sorduğumda dedi zaten benim 100 tln ile ne gibi bi işim olabilir diye sanmıyorum diyorum ama para yok etrafta oda ayrı bi mevzu konduramiyorum
Belki rüzgar uçurmuştur belki şeytan işi belki de çalmıştır. Keşke çocuğa şakaya vurmasaydın, bana öyle bir şaka yapılsaydı ciddi olduğunu anlardım ve utanırdım. Sevgilin sana ne kadar yedirip içirdiğini bilmiyorum, ama farz edelim ki yapıyor. 100 TL için neden böyle bir şey yapsın ki? Böyle şeyleri kafana takma, cüzdanını emanet ederken aklında soru işareti varsa evlenince hiçbir zaman anlaşamayacaksın. Yine de karar senin.
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama istese zaten verebileceğimi biliyo 100 TL yi sorun edicek biri degil nerdeyse bana o kadar harcadığı bile oldu ama istese bunu söyler karakteri asla öyle değil ama evde nasıl rüzgar uçsun ya da nasıl kaybolsun
Soran+1 yılÜstüne sigara ve çakmağımı koymuştum birinin uçup diğerinin masanın üstünde kalma ihtimali var mı sence
+1 yılÖncelikle bilmediğin bir hastalığı falan olabilir bak bunu artık sende yapması zor. Yani denemen çok iyi bir şey değil ama bunu birde başka bir arkadaşınızın evinde deneyin, çok samimi birkaç arkadaşının evinde deneyin ortada durmasın. Mesela lavobo veya tuvalette biri düşürmüş ama fark etmemiş olsun.
dediğim gibi bir hastalık olabilir bu, yani güven önemli birde cidden sen düşürmeği veya kaybetmişsen çok kötü vicdanen rahatsız olursun bu sefer10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Arkaşım aklın yolu 1 eğer eve ondan başka hiç kimse gelmemiş ise ve sende eminsen o almış 2 ila 2 4 eder aklınnyolu bir dediğim gibi eve gelen olmadıysa 1 kişi bile onla daha görüşme ya ben anlamıyorum ben kız arkadaşlarımın cüzdanını alır içine 200 300 para koyardım o anlamadan şimdikiler ise parayı alıyor izinsiz dünya çok bozulmuş çok
00 Yorumla
+1 yılİnsanın başına ne geliyorsa bu boş düşünceler yüzünden geliyor. Yapman gereken tek şey
Masadan 100 tl yi sen mi aldın diye sormak reiz. çok basit bi davranış19 Yorumla
Soran+1 yılŞakayla karışık sordum aslinda ama dediği tek şey iban at aldım ya da almadım demedi ama almamış gibi konuşuyor güven veriyor inanmak istiyorum cunku ona asla konduramiyorum
- +1 yıl
Aldın mı dediğin halde niye cevaplamıyor
- +1 yıl
Valla kafam karışık yazdım yazdım sildim.
Zaman zaman zaman
zamanla büyür daha iyi analiz etmeye başlarsın insanları.
yaşadıklarınla, tecrübelerinle bakış açın değişir
güven, kondurmak vs gibi kavramlara.
Hayırlısı diyelim.
düz basit olmaktan korkma
çokta değer verme. gerçi o zmn da anlamı kalmıyor ilişkilerin
Bol şannzZzzz
Soran+1 yılBu konuyu Şu an kapattık ama daha sonra açıp ne diyebilirim sen aldın mı almadın mi diye
- +1 yıl
Şu an kapattık diye bir şey yok. Düşünüyorsan kapatmamışsındır.
Yapman gereken tek şeyi tekrarlıyorum.
Sevgilim, kötü hissediyorum. Parayı aldın mı almadın mı
ANLAYAMADIM.
diyeceksin. Çünkü anlamamışsın ve kötü hissediyorsun.
Soran+1 yılİşte bunu demeye açıkça çok utanıyorum cunku bunu bana o dese ayrılırdım gerçi ben almazdım da söylerdim bide bak burada paran var al koy cebine diye
- +1 yıl
Ben de diyorum ki
Sen yaşamaya devam edip, tecrübe kazandıkça. Bu olay, yaşayacaklarının yanında
kum tanesi...
Soran+1 yılSiz benim yerimde olsaydiniz ne yapardınız peki
- +1 yıl
Şu an bulunduğun durumda ben olsam
konuşmayı bırakırdım.
Böyle şeyler düşünebiliyorsam nie konuşayım.
Benim fikrimi soruyorsun ama biz çok farklı insanlarız.
yapman gerekeni söyledim.
Emin olana kadar iletişim kurmaya çalışmalısın.
düşünmek çok yanlış
+1 yılBoşuna günahına girme belki düşmüştür belki başka yere koymuşsundur hatırlamıyorsundur emin olmadan kimseyi suçlama en kötü ihtimalle tekrar denersin bunun gibi bir yere paranı bırakırsın hatta telefonuna fotoğrafını Çek koyduğuna dair bak bakalım oda gidecek mi işini sağlama al kimseyi suçlama sağlama aldıktan sonra gerçekler çıkar ortaya :)
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu tekrar cagiramam eve zaten gelmez emin değilim zaten ama o gittikten sonra para da gitti garip olan bu evde uçan sivrisinek çalamaz yanı ama ondan şüphe etmekte istemiyorum cunku karakteri asla böyle değil çoğu şeyi o öder bunu da sorun edicek biri degil zaten
- +1 yıl
Eve çağırmak zorunda değilsin diyorum yA belki başka yere koydun belki uçtu bilemezsin bu şekilde suçlayamazsın ancak gözünle şahit olman gerekir bunuda nasıl yapacağını sen düşün
Soran+1 yılHaklısın gormedim şahit olamam
- +1 yıl
Gözünle görmeden suçlu arama gözünle görürsün bir plan yaparsın aradan zaman geçince baktın yine aynı şey oldu ve emin oldun o zaman okey dediklerinde haklı olabilirsin
Bence sakın ama sakın boyle bir sey sorma çok ayıp olur parami kaybettim ya falan de ona heralde düşürmüşüm de mahçubiyet yarat sonra onu tekrar eve davet et ayni masanin üstüne iki 50 tl koy bakalim yine kaybolucak mı bi dene onu
00 Yorumla
+1 yılEtrafa bak iyice, evdekilere sor bak. Sevgiline sorma eğer yapmadıysa gururu incilir ve ayrılma sebebi olur. Ya ayrıl çok şüphe ediyorsan veya bekle bir daha ki suç üstü yakalarsın belki
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece şüpheleniyorum evdekilere sordum ama 2 yüzlük vardı dediler oyle koyduk dediler
- +1 yıl
Hmm..
Ya senle kahve içerken masa da para vardi bilmem nereye borcumu odeceyektim sen gördün mü bulamiyorum şimdi de 😒
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ama yoksa veriyim para diyor istemem zaten bunu biliyor
+1 yılsonra baska zamanda ortaya yıne para koy sole 500 tl bozuk falan olsun bolca 50 lık yuzluk gıbı ve odadan kaybol 20 30 dk bakkala gıt mesela bakalım ıcınden bır daha para tırtıklayacakmı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGözle görülmediği için kesin bir yargıya varilamıyor.
Zamanla ortaya çıkar elbet işin aslı.
Aldıysa ya da almadıysa.
Bu da bir imtihan. Böyle bakmak lazım.00 Yorumla
+1 yılGözünle görmedin sonuçta onu suçlama ama normal bir şekilde sor 100 lira kaybettim sen gittikten sonra de yani ama sen mi aldın diye patlatma yüzüne karşı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılAnlamak için aynı şekilde bir organizasyon daha düzenlemen lazım. Hemen peşinden olursa uyanır. Birkaç ay sonra veya yaz döneminde denemelisin. Geçmiş olsun.
00 Yorumla Direkt sorma masada vardı gördün mü sen falan de gözüne çarptı mı de yanlış anlamadan diye gir konuya normal yani sorabilirsin önce her yere bak tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılTenezzül edecek kadar seviyesiz değildir herhalde.
Laf arasında sorabilirsin sıcağı sıcağına sen para aldın mı diye
Ama ben olsam sormam tenezzül edilmez yani00 Yorumla Sen 100 TL çaldırmışsın ben zaman +para+iyi niyet+insanlara olan güven çaldırdım diyerek bir ece ünerlik yapayim.
10 Yorumla
+1 yılO almadıysa kim almış olabilir?
Başka biri geldi mi eve?
Sağa sola uçmuş düşmüş olabilir iyicene aradın mı?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 hafta once en yakin arkadasimin namazinda niyazinda olan hanimi cebimden 200 luk arakladi. Bu isin artik kimseye güvenini kalmadı. Bu yuzden sen de erkek arkadaşına dikkat et ya da sucustu yap kıçına tekmeyi vur
011 Yorumla
Soran+1 yılYuh artık
Cevap sahibi+1 yılmaalesef bende yuh dedim kendi kendime ama artik sasirmiyorum
Soran+1 yılNasıl farkettim söyledin mi peki
Cevap sahibi+1 yılMisafirliğe giderken para cekip cuzdanims koydum. Direk arkadaşin evine gittim. Cuzdan montumun cebindeydi. Montu girişte vestiyere astim. Evde 3 kisiydik zaten birde 2 yasinda cocuk var. Kadinin esi sirekli yanimdaydi. Kendisi odadan sürekli cikip gidiyordu. Evden ayrildiktan sonra taksiye bindim. Odeme yapacakken bir baktim para eksik. Atm eksil vermis olamaz sayarak cuzdana koydum.
Bende sogukluk olmasin diye hicbirsey soylemedim ama hayal kirikligi yasadim diyebilirim
Soran+1 yılHeh iste bu durumu yasamak cok kötü söylesen arkadaşına seninle küsecek bide aranız bozulacak bende Şu an öyleyim kaldım 100 TL’nin peşine düşmek istemiyorum paraya ihtiyacı olan biri değil zaten ama boyle demesi cok kötü bide keske gelmeseydim filan dedi üzüldüm biraz
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle arkadasligim bozulsun istemiyorum cunku cok iyi bir arkadas. Durumlarida gayet iyi aslinda kadin ev hanimi ama yaptı boyle bir yanlis artik.
Bence kimisinde bu hirsizlik olayi hastalık boyutunda. İhtiyaci olmasa bile birseyleri gizli gizli çalmak hoşuna gidiyor bazilarinin- +1 yıl
haci ne yapip edip o kariyi s,, k men lazim.. kendini ara zarf at ihtiyacin oldugunda haber ver harclik vereyim kimse bilmesin zorda kalma biz arkadasiz falan de. direk aldin deme.
Cevap sahibi+1 yıl@kalınvuranadam Arkadasim ben oyle biri degilim aklimdan bile böyle birsey gecmedi. Allah bildigi gibi yapsın. İslah etsin
- +1 yıl
haketmis haci.. o kari senide calar. belkide sende ozu var. bi dahakine yine dene ama ikiyuzluk koyma))
- +1 yıl
ya da para yerine para gibi not kagitlari koy elini atinca eline para gibi gelsin birini alip okur.. calmana gerek yok isteseydin ben verirdim yaz.. kagit adedinide say
- +1 yıl
ya da sahte paralardan koy
+1 yılaç gözünü uyanık ol sevgilini birdaha eve sokma o hırsız
07 Yorumla
Soran+1 yılKonduramiyorum cunku karakteri asla böyle değil
- +1 yıl
ne alaka
- +1 yıl
ogün evde başka kim vardı
Soran+1 yılKimse
- +1 yıl
eee kim çaldı benmi evine gelip çaldım
aşk gözünü kör etmesin - +1 yıl
orta yerde altın değerli eşya bırakma
- +1 yıl
ya da şunu yap eve gizli kamera video kayıt cihazı yerleştir masa üstünede para koy alıp almayacağını gözünle gör
kesin o caldi kesin o caldi sevgilin hirsiz ahahabab
11 Yorumla
Soran+1 yılNe s1laksin ya yarım akilli bunun ne demek olduğunu bile bilmiyorsun
Bilemem kimseye fazla guvenmeyeceksin. O daglara kar yagiyor,
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılona karşı güvenim kaybolurdu , bir kaç gün sonra aynı olayı tekrar yapardım o zamanda kaybolursa tek kaybolma yoluda onun almış olmasıysa direk ayrılırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirisi 10 kuruşumu bile çalarsa gidip sorarım. Ha çalmış çalmamış bilemem ama şüphe duyuyorsam tabi sorarım. İleride aklına gelip gelip duracak elbette sormalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Birdaha geldinde aynı şekile yakın para koy sonra yanından bahane bul ayrıl gittinde belli olur
00 YorumlaYani masanın üzerine neden para konur..
Ben halen oradayım.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumdan eminmisin belki başka biyere falan vermişsindir ya da bi yere düşmüştür
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. her şey mümkün olabilir. Daha büyük bir varlığın varsa ondan sakın.
00 Yorumla
+1 yılDeneyebilirsin başka şekilde, şu an suçlaman doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılSende şakasına evet ihtiyacım var geri ver diyip gülseydin
00 Yorumla
+1 yılYoksa teki o almıştır kim alacak hırsızla bir olunmaz
00 YorumlaBence görmezden gel eğer bir daha böyle bir olay yaşarsan o zaman yapman gerekeni düşünürsün sonuç olarak sen yanlış hatırlıyor olabilirsin ya da evde bir yerde olabilir başka bir yere koyma şansın olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılGörmezden gelsem sanki kendime ayıp gibi hissediyorum sormayı denedim ama aldım ya da almadım demedi sadece iban at dedi
Soran+1 yılKonuyu kapattık tekrar nasıl acicam ki sorsam
Soran+1 yılBugun aradı sürekli zaten sordu oda denedi nasıl anlatsam üzüldü ben atiyim istersen dedi istemedim tabi sadece aldıysa söylemesini isterdim ama bundan bile emin değilim
+1 yılSorma.
Onu dene.
Açıkta para unutmuş numarası yap.
Cüzdanını say ve ortalara bırak.
Cüzdana az para koy00 Yorumla
+1 yılYani eğer eminsen orada olduğuna ve yere felanda dusmediyse ya da sonradan başka biyere koymadiysan arkadaşın almış olabilir yinede gözle görmeden tabikide bişey denmez
01 Yorumla
Soran+1 yılEminim odayı da talan ettim ama yok
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. hayır canım ne insan bu kadar basit olamaz sakın sorma paranın üstüne onu da kaybedersin
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru da parayı cinler mi aldı nasıl gidiyor bu
Soran+1 yılBuldun mu peki
Soran+1 yılAma benimki uçtu desen imkansız biri var diğeri yok zaten bitanesi nasıl gidebiliyor ki
Buna benzer bir şey arkdsim yaşadı sevgilisi sabah cebinden 400 TL almıştı 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılSahiden mi ne yaptı peki sonra
Soran+1 yılBide nasıl farketti
Soran+1 yılAyrıldı mi
Gözünle görüp emin olmadan böyle düşünme ciddi bir suçlama başka bir şekilde yine test et emin ol sonra yapılıcak olanı yaparsın
20 YorumlaEğer böyle bir şey için şüphe duyuyorsan zaten bitir ayrıca eve çağırmak nedir onu anlamadım sözlün mü nişanlın mı daha yeni 5 aydır konuşuyorsunuz ne diyim
00 Yorumlabence bunu şakayla bile sorman çok ayıp, 5 aydır birlikteyiz bize geldi diyorsun o kadar güveniyorsun paramı mı çaldı diyorsun, 100 tl için girdiğin şekillere bak
00 YorumlaÇok zor bir durum ama masanın üzerinde açıkça duruyormuş anladığım kadarı ile yani çalsa anlayacağını bilir zaten. Bence o almadı
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ikisi değil biri duruyor biri diyelim uçtu diğeri
+1 yılEvde paranı ara bir yoksa eğer o almıştır kim alacak inler cinler alacak değil ya devam edeceksen de tedbirli ol
07 Yorumla
Soran+1 yılBu saatten sonra devam etmek imkansız zaten kedi besliyorum evde var ama zaten kedi koklayıp gider almaz yani misafir de sevmez o geldigindenberi yatağın altına saklandı çıkmadı bile
- +1 yıl
Çok tatsız bir olay canım ya
Soran+1 yılDirek sormalimiyim sizce akşam iban at yolluyum 50 TL icin tatsızlık çıkmasın babanla aranda filan dedi amazaten ondan para isteyemem oda biliyo
- +1 yıl
Şöyle de param vardı gördün mü senden başkası da gelmedi falam de
Soran+1 yılDedim zaten belki de düşürdün filan dedi hic boyle bisey beklemiyorum senden filan dedim ama üzüldü oda üstüne gitmek istemedim konuşmasından sanki almayabileceğini düşünüyorum ama oda almadıysa bu parayı kim alacak başka kedi koklayip bırakır ki gelmedi zaten misafiri gelince kendini göstermeye bile
- +1 yıl
Almadığı halde "iban at göndereyim" dediğine göre fena s*çmış. Kaybolan 100tl iken küçültme yaparak onun için ne kadar değersizmiş gibi görünmesini istiyor bence. Atim şu parayı sende bir sus demek gibi. Bana kalırsa tabi ki. Farklı kişiler farklı sonuçlar kurguluyabilir.
Soran+1 yılHaklı olabilirsin itiraf de etmiyor para da yok napicami bilemedim ondan suç bulmak da istemiyorum ayrılsam mi onu da bilmiyorum off
Gizli Üye(30-35)+1 yılbide ben almadım mı dicek ya 100 lira için sevgilin hakkında böyle mi düşünüyosun yaş kaç 14 mü
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@theauzas sevgilim aldı diye düşünmezdim ben olsam hadi 2-3 kere olsa eyvallah da
Cevap sahibi+1 yıl@theauzas ortada kesin bir şey yok ama, iyi geceler
Soran+1 yılBenim para gözümde değeri yok zaten ailemden istedikçe veriyorlar parayı mevzu etmiyorum tek sorun bunu habersiz almasını zoruma gitmesi akıl yaşın 12 sanırım boyle biseyin ne kadar agir ve zor olduğunu anlamıyorsun ona güvenmeye çalışıyorum konduramiyorum beklemiyorum ama tek eşi uçtu diyelim teki nasıl duruyor masanın üstünde cok garip geliyor tereddüt ediyorum cunku?
Cevap sahibi+1 yılkesin %100 o mu aldı? nasıl emin olabiliyorsun? gram akılm yok yeminle
Soran+1 yılOlabilir mi diyorum zaten kesinlik yok keremle okuyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@theauzas aynen tamam git ayrıl o zaman ne boş yapıyosun burada
Soran+1 yılSana mi sorucam ayrılıp ayrılmayacağımı fikir almak için buraya yazdım senin gereksiz eleştirilerini dinlemek için değil
Cevap sahibi+1 yıl@theauzas sana demedim diğer kezbana diyorum
Soran+1 yılAvel ya uza şurdan 12 yaşındaki beyine sahipsin
Cevap sahibi+1 yıl@theauzas yanlışlıkla olmuş pardon
+1 yılBelkide 1 taneydi sen 2 tane sandın? Olamaz mı? Ben olsam sormazdım. Yani ben olsam erkek arkadasımdan da şüphelenmezdim ama. 🙏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve iyice baktın mı? Parayı ilk çıkardığın yere? Düşmüş etmiş aile bireylerine sor ama yoksa da hani para uçup gitmeyecek ya hani ayrılmak da bir çözüm
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama seviyorum heryere baktım zaten dokunmamıştım o gidince gitti para da garipsendim
Cevap sahibi+1 yılSevgiden önemli şeyler var güven
+1 yıl100₺ para mı ya unut gitsin ihtiyacı vardır çaldıysa
01 Yorumla
Soran+1 yılİstese kesinlikle verirdim ama boyle yapması eger yaptıysa güvenim bitti ve aramama rağmen hala yok odam zaten küçücük
+1 yılSorma Bilmediğin Şeyleri İnsanın Gururu Kırıldı Mı Bırak Özrü Si*ksen Geri Gelmez.
Suç Üstü Yaparsan Yap Orası Beni İlgilendirmez.00 Yorumla
+1 yılOlabilir. Tekrar dene 2 X 200₺ koy bu sefer Acısı büyük olsun. Ama sen de tekme bas Hatta polise şikayet et
10 Yorumla
+1 yılşüpeleniyorsan ayrıl bence alıp almamasının hiç bir önemi yok hem 200 tl ni niye masanın üzerine koyuyosunuz aaaa
00 Yorumlamasanın üstünde para vardı bulamıyorum sen gördün mü falan de üstü kapalı şekilde
00 Yorumla
+1 yılBir ata sözü derki bırakma parayı masanın üzerinde, severler seni beylikdüzünde.
00 Yorumla
+1 yılEvden biri almadiysa büyük ihtimalle o almıştır bence.
00 Yorumla
+1 yılBir daha çağır ve tekrar aynı şekilde para koy bakalım kaybolacak mi
00 YorumlaBence ses çıkarma almadıysa utanır bida yüzüne bakamazsın
00 YorumlaBaşımın gözümün sadakası olsun de defet başından sonra başın yanar
00 YorumlaBir yere para birakip onu dene.1 kere yapaj yine yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. 100 tl alicak kadwr düşmüşse onu bırak eger o almissadan bahsediyorun
00 Yorumla
+1 yılBence hırsız değildir ayso kına ağır ketye malamina
00 Yorumla
+1 yılÇaldığın parayı geri getir de direk 😂😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İban at 100 lirayı atayım da sus
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem