Sevgilim şehir dışından kalmaya gelecek onunla beraber kalmak için bizimkilere ne tür bi yalan söyleyebilirim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kalmamani tvsiye ederim.
Ne suredie tanisiyosunuz
Daha önce kaldım 1 kere daha 10 aydır beraberiz
Peki nelee ysandi
Yaslar kac
18 ben 21 o bişi yaşanmadı mışıl mışıl uyundu
Ilk zamanlarda öyle olur bir Güven verilir sonrasında ise hep daha fazlası olmaya başlar devamında ise büyük pişmanlıklar yaparız Ben dikkat etmenizi tavsiye ederim yani bu yaşta bir erkek için bu kadar biz almaya değmez sevgili olmak illaki aynı yatakta zaman geçirmek değildir neden masum bir şekilde Bunu yaşamak yerine kirlet yiyorsunuz
Aklınızdan geçirdiğiniz şey değil derdimiz 5 aydır görüşmüyoruz ve özledik birbirimizi daha öncede kaldı beraber uyuduk bizim ilişkimiz masum öyle şeyler değil derdimiz sadece beraber uyumak özlem gidermek amacımız yok başka gerçekten
Tamam ben buna bir şey söylemiyorum özlemiş olabilirsiniz birlikte uyumak isteyebilirsiniz de bu Sizin düşünceniz olabilir ama erkekler genelde birlikte uyumak gayesi ile gelir ilk zamanlarda irlikte uyur ve zaman ilerledikçe Siz ona bağlandıkça Siz ona karşı Sevginizi üst düzeye çıkardıkça İlerleyen zamanlarda beklentilerde değişmeye başlar Bu hayatın gerçeği böyledir belki size bu masum gelebilir ama ben bir kadınla erkeğin birlikte uyuması gece beraber kalması bu tür şeylerin sevgiyi kirlettiği düşüncesindeyim çünkü genelde bu böyle olmuştur ve hiçbir zaman da farklı bir durum olmamıştır
Benim sevgilim kendisi söyledi öyle düşüncelerüm yok derdim sadece sarılıp uyumak başka niyetim olduğunu düşünme dedi
Hiçbir erkek bir kadına doğrudan bunu yapmak istiyorum demez ya da ileride Ben seninle şunu yapacağım da demezsin genelde erkekler kadınlara evlilik hayali kurmasını sağlar olduğunu söyler o kadını kendisine Aşık etmeye çalışıyor aşık ettikten sonra yavaş yavaş bu işleri geliştirir hiçbir erkek dediğim gibi olayın en başında veya iki kere görüşünce üç kere görüşünce asıl amacını ortaya koymaz saf olmayın hiçbir kadın durup dururken bir erkekle yatağa girmez gelecek hayalleri olduğu için o kişiyle artık bir evlilik planı yaptığı için bunu yapar ama erkekler böyle değildir erkekler sadece o kadının istediği için o kadından faydalanmak istediği bunu yapar bunu anlamadığınız dan dolayı bu sitede bile Kullanılıp sevgilisi tarafından terk edilen onbinlerce kadın var
Merveler kanka
Kanka onu 1 sefer yaptım çuvalladım sağlam bişiler bulmam lazım
Hmm zeynepler 😊😁
Ya da nişan düğün kına bişeyler olsun arkadaşının birinin
Kanka ciddi bişiler yok mu ya çok lazım ama
Çalışıyosan iş yemeği
ya da yakın arkadaşn hastaneye yatmş olsun refakatci ol
Çalışmıyorum yakın arkadaş işini de yemezler arkadaşım yok
Hmm o zaman gece uyurlarkenn çık
O gün evden ananeme kalmaya die çıkıcam zaten akşam ananeme gidicem ama gitmesem mi die düşünüyorum işte
Hmm ananen daha çabuk uyur bence 😁
Çok çabuk uyanıyor imkan yok çıkamam
O zaman başka bahara kanka
Ananeme hiç gitmesem
Ve evdekiler uyuyunca tüysen demi
Kalıyım mı kalmıyım mı kanka sence riske atmasam mı ne dersin benim beyin bazen yetmiyor
Beni dinliyceksen hiç gitme kanka 🤣🤣😂😂
Valla üzülerek öyle yapıcam gibi
E üzülsün 😊
Ha ben üzülcek okudum onu ya üzülme üzülme
Fşfjdpdodmd napalım artık başka sefere
E öyle olsun bakalm
Yapma yapma
Ama neden
Nedeni var mı ailene yalan soyleyipte tekrar uzulecek olan sensin bunun icin asla yalan da söyleme
Daha önce böyle bi yalan söyledim ama çuvalladım
Yapma iste sen uzulursun annenin babani bu durumlar icin uzme sende üzülürsün
Aga ama çok özledim onu da yalnız bırakmak istemiyorum
Sen bilirsin git piplettir kendini mk ozlemek bu degil
Ne alakası var daha öncede kaldım öyle bişi aklımızın ucundan geçmiyor bizim tek derdimiz beraber uyumak uzak mesafe ilişkisiyiz ve yaklaşık 5 aydır görüşmüyoruz özledik ve beraber uyumak tek derdimiz gerçekten düşündüğün gibi şeuler değil derdimiz
Genede yapma derim
Bende çuvallamak istemiyorum ama işte onuda yalnız bırakmaya içim el vermiyor
Yani yalan cikarsa çok kötü duruma düşersin bilemem yani
Bi kere düştük işte o duruma bi daha olmasın die sağlam bişi arıyorum
merveler de kalıcam de
Kanka yok ki merve arkadaş yok bende
daha önce nasıl kaldın
Çok kötü çuvalladım ya. Doğum günümdü kuzenime kalmaya gidiyorum die çıktım gittim bi gün kaldık iyi hoş öteki akşam biz diğer odada tv izlerken babam aramış telefon yan odada şarjda duymadım sonrası patladı işte
ne dediler
Babam kuzeni aramış korkutmuş oda dökülmek zorunda kalmış bi şekilde babamın aramalarını gördüm bende işte açtım teli nerdeysen çabuk eve geliyorsun dedi baya kızdı bi daha olmasın çok istiyorsan evlen falan dediler
sabah git grce geç saatte dön olmaz mı
O gün ananeme kalmaya die erkenden çıkıcam zaten akşam eve geç dönerim die düşündüm bende ama kalsam nası yaparım die düşünmeye çalışıyorum işte
kendini riske atma kaç gün kalacak
Bi gün ya cumartesi gelecek gece kalacak pazar akşam dönecek
valla bilemiyorum ama kalman riskliyyse günü beraber geçirin bişiler yaşanıyor mu aranızda
Hayır canım yok öyle bişi, derdimiz özlem gidermek 5 aydır görüşmüyoruz o günden beri ilk defa görüşücez daha o yüzden kalmaya geliyor daha uzun süre vakit geçirebilmek için
Gündüz kal
Gübdüz dışarıda vakit geçiricez ama benim gece kalmak derdim beraber uyumak
Birde cakar
Ya canım canım terbiyesizce konuşmayın ya
Hastanelik ol.
O nasıl olacak
Kendini döv.
Sabırr
Noldu