Yalan söylediğim zaten tek bir konu vardı. Onu da üzerinde çalışarak bütün detayları ile yalani hazırlardim. Bildiğin senaryo yazar üzerinde çalışırdım. O yüzden ne asla açık vermezdim. Ama son bir buçuk yıldır o konular benim için kapandı ve artık yalan söylemek zorunda kalmıyorum. Biri beni durdurdu. 😂😂😂
Eğer bir yalan söyleyeceksem o yalana önce kendimi hazırlamam lazım.. Ve yalan söylediğim asla belli olmaz yani üzgünüm.. Ben bunu itiraf etmedikçe aslı asla belli olmaz:)
Yani istersem çok iyi yalan söyleyebilirim hiç kasmanın alemi yok 😃 Genellikle söylememeyi tercih ederim ama bazı durumlarda hayat kurtarır. Kendimi kolay kolay ele vermem. Keyifli akşamlar..
Tanıdığım biriyse mutlaka anlar çünkü çok samimiyetsiz bir şekilde yalan söylerim. Zaten göz teması kurunca da çok gerçekçi olamıyorum bu konuda, gülmeye başlıyorum hemen.
Bir tek geç kalınca 5 km ilerisini söylüyorum falanca yerdeyim diye aradaki farkıda gaz basarak kapatıyorum sorun olmuyor. Onun haricinde unuturum ben yalan söylersem rezilliği var uğraşamam onunla.