Selamlar! Çok sevdiğiniz, güvendiğiniz, aşık olduğunuz ve onunla gelecek için güzel hayaller kurduğunuz kişi sizi fiziksel olarak aldatırsa onu affetme imkanınız olur mu? Aldatıp pişman olan insan affedilir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar! Çok sevdiğiniz, güvendiğiniz, aşık olduğunuz ve onunla gelecek için güzel hayaller kurduğunuz kişi sizi fiziksel olarak aldatırsa onu affetme imkanınız olur mu? Aldatıp pişman olan insan affedilir mi?

Sevgi nedir bilen herkese selamlar aşklar! :) Aldatılma konusunu görünce hemen yazmak istedim. Aldatılan erkek yorumlarını da merak ediyorum doğrusu.
Aldatılma, öncelikle ilişkideki güvenin zedelenmesine neden olan bir durumdur. Genellikle karşınızdaki insanın sizinle ilişkisi dışında başka biriyle duygusal veya fiziksel bir bağ kurması olarak da tanımlayabiliriz. Derler ya, "İki kişi arasındaki en kısa yol güvenilirlik yoludur," işte bu yol bir anda aldatılma dolayısıyla çukurlara yuvarlanır.
Aldatılmanın belirtileri kişiden kişiye değişse de, bunu anlamak size düşüyor. Bazı insanlar bunu çok güzel şekilde saklarken, bazıları da kendilerini ele veriyor. Birkaç aldatılma belirtisi söyleyebilirim. :)
Aldatanlar,

Aldatıldığınızı düşündüğünüz zaman ya da buna direkt şahit olursanız, öncelikle sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Panikle hareket etmek, durumu daha da karmaşık hale getireceği gibi sizi zararlı da çıkarabilir. Karşınıza alın ve açıkça konuşun. En kötü suratına tükürüp ilerleyin. Önünüze bakın.
Asla çirkefleşmeyin! Bu sadece sizi küçük düşürür. Karşınızdaki insanı umursamamak en büyük cezadır. :) Sizi kaybettiğine üzülsün.

Bu sorunun cevabı biraz karmaşık bir durum. Örneğin, aldatıp pişman olan erkek affedilir mi diye çevremde soran çok görüyorum.
Affetmek, insanların kişisel bir tercih meselidir ancak, ilişkinin temelinde hala sevgi ve güven varsa, denenebilir. Ben biri aldatılıyorsa affetmesine tamamen karşıyım. Bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Bir kere aldatıyorsa, bunu tekrar yapar. Benim için böyledir.
Ancak duygusal aldatma affedilir mi gibi durumlarda da çok fazla affeden insan görüyorum. Bu süreçte iletişim çok önemli. Karşınızdaki insan size güven veriyorsa olabilir ama çok da güvenmeyin. :)
İlişkilerde herkes hata yapabilir. İlişkinizi değerlendirirken, karşılıklı anlayış ve saygıya odaklanmak her zaman en sağlıklı seçenek olur. Kendinizi çok sevin ve herkese aşırı bel bağlamayın. Durumları tartın, değerlendirin ve sizin için en güzeline karar verin. <3
12 yıldır evliyim, 2 tane çocuğumuz var. Evliliğimiz boyunca çok defalarca kavga ettik, en ağır kelimeleri söyledik. Belki birbirimize ne olursa olsun eşimi aldatmak gibi bir düşünce hiç olmadı aklımda. Yatağımı bir defa bile ayırmadım, kavga etssek de sonunda mutlaka barışıyorduk bir şekilde. Günün birinde eşimin başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendim. O an çok sarsıcı oldu, tam anlamıyla yıkıldığımı söyleyebilirim. Akşam oldu, işten eve döndü, mutsuzluğum belliydi zaten. Eve geldiğinde durumumu fark etti. "Çocuklar yatsın, gece konuşuruz." dedim. Gece oldu, ona şunu söyledim: "Başka bir kadınla ilişkin olduğunu biliyorum. Bu benim kabul edebileceğim bir durum değil. Bu yüzden seninle en kısa sürede yollarımı ayırmak istiyorum. Senden ne nafaka ne de başka hiçbir şey istemiyorum. Çocuklarını da istediğin zaman görebilirsin." dedim. Benden böyle bir tepki beklemiyordu. Bağırıp çağıracağımı, kırıp döneceğimi sanıyordu. Belki bu kadar olgunlukla karşılamama o da şaşırmıştı. "Yarın avukatımla görüşeceğim, şimdi müsaadenle yatmaya gidiyorum. Bu gece ayrı yatalım." dedim, çıktım odadan. Yatak odasına gidip yatağıma uzandım ve ağlamaya başladım. Ama gene de gelsin, özür dilesin, yalvarsın, pişmanım desin, beni affet desin istiyordum. Sabaha kadar hem ağladım hem bekledim. Belki bağrıma taş basıp, çocuklarının da hatırına affedecektim. Hiçbirini yapmadı. O zaman anladım artık sevilmediğimi, aldatılmaktan daha çok koyan da buydu zaten. Ertesi gün oldu, avukatımla yanına gittim. Boşanmak için gerekli işlemleri yapmasını istedim. 2 ay sonra boşandık. Sonra gitti, o kadınla evlendi. Birlikte olduğu kadının da ilk eşinden 2 tane çocuğu varmış. Çocuklarım babalarına karşı bir gün bile doldurmadım, ama şimdi 2'si de yüzüme bile bakmıyor. Evlendiği kişiden de boşandı. Hem tazminat hem nafaka ödüyor. Tekrar birleşmek istedi, ama iş işten geçti dedim. Şimdi kendi düşünsün, hiç acımıyorum.
Çok zor tebrik ediyorum olgunluğunu
Nafaka almadan, bağırmadan çağırmadan ayrılmak. Gerçekten tebrik ederim. Neler hissettiğinizi az çok anlıyabiliyorum. Ortada çocukların olması da çok zor. Bir başkasına tercih edilmek çok acı verici bir durum. Öyle karmaşık ki. Çocuklar olmasa defol git, fakat çocuklar benimle kalacak, ben hayatıma sıfırdan asla başlayamayacağım. Ama sen tekrar evlen hiç olmamış gibi davran. Haksızlık. Bu yüzden daima güçlü, bakımlı, alımlı dört dörtlük bir kadın olmaya çalışıyorum. Kadınlar açısından her şey zor. Çocuk doğursam vucudum bozulacak, eşim beni beğenmezse. Çocuk doğurmazsam eşe ne gerek var. Çorba oldu ya.
Üzücü gerçekten. Tebrikler dik duruşun için
sosyla medayada yüksek takipçili kızlara beğeni ve yorum attığım için kız arkadaşım beni kart zampara diyip 4 yıllıkilişkimizi tamamiyle bitirdi. ve ben onu deliler gibi sevmeme rağmen, hayatımda ona yaptığım fedakarlıkları kimseye yapmadım. ama kız beni yarı yolda bıraktı, evlenecektik göyesiye.
Acıma sürünsün k. pek
Sakin barişma
Hayır, zannetmiyorum. Aldatmış sonuçta. Yani, şöyle düşünürüm ben kendi kendime; suçu kendimde aramak değil de, demek ki adam benimle yapamıyor. Belki ben adama fazla geliyorum, belki ben adama az geliyorum. Adam bir şekilde benimle yapamıyor ki, ortaya bir ikinci seçenek çıkmış değil mi? Haksız mıyım, böyle düşünürüm.
Kür ederim kendi kendime; aldatan kendini aldatmıştır. Güzelce konuşurum, biter yani. Ortada bir ilişki varsa, bitiririm. Ama tabii ki bu, benim kanlı bıçaklı olacağım anlamına gelmiyor. Ergenler gibi, işte gördüğüm yerde kuduz köpekler gibi havlaçak değilim tabii ki. Ama arkadaşlığımı bitiririm, yani sevgili olarak bitiririm. Fakat yine de iletişimi kesmem, bir kenarda dursun. Bir şey olur ne olur, sonuçta biz bir şeyler yaşadık ve ikimiz de insanız. Böyle düşünüyorum, ama bir daha affetmek filan olmaz. Yani zannetmiyorum, çünkü bir kere yapan, yine yapar. Bu değişmez bir kural; insan değişmiyor. O yüzden hep diyorum, bir insanla bir şeyler yaşamadan önce şöyle düşünün. Yani, ben bunu değiştirebilir miyim diye değil de, daha çok ben bunun bu huylarını katlanabilir miyim diye sorun kendinize.
Affeden, benim gözümde aptalın tekidir. Aldatmış işte, bırak git. Gitmek varken, bu tipleri boşuna çekiyorlar. Sonra da bir aptal gibi ağlıyorlar. Kendilerini kandırırlar bir de, "Beni seviyor" diye. Bir yapan cidden yine yapıyor, ve bunlar da çok pis alışkanlık yapıyor. Bir de bu versiyonlar yeminler ederler, söz verirler, ama nafile, yine yapmaya devam ederler. Ben aldatan kişiyi asla affetmem. Kapımda da ölse, asla. Keşke şu aldatan kişiler empati yapmayı bir deneseler.
Aslında aldatılmak kadar kötü bir duygu yoktur. Yani, bir insana vaktinizi, ömrünüzü, sevginizi verdikten sonra, aslında sizin vermiş olduğunuz sevginin hiçbir anlamı olmadığını; ifade, sizin o insan gözünde hiçbir değerinin olmadığını, sadece futbol kulübesinde bekleyen bir yedek oyuncu muamelesi görmek kadar kötü bir şey olmadığını söylemek isterim. Aldatmak affedilmez, çünkü bir defa aldatan insana ikinci bir defa güvenmek mümkün değildir. Ancak, bazı zamanlar şunu unutuyoruz: her zaman için aldatan insan suçlu olabilir, büyük ihtimalle suçludur; ama aldatılan insan da belki yeteri kadar sevgi ve ilgi vermiyor olabilir.
Mesela, benim bir arkadaşım vardı; evlilik yaptı. Aslında olmayacak bir evlilikte, bunu biliyorduk, menfaat evliliğiydi. Evlendiği adam, belli bir süre sonra istediğim maddi çıkarları elde etmemesi yüzünden, evlendiği kızı aldattı. İşte dünya bu kadar küçük ya, kızın kuzeni bu durumu yakaladı. Şu anda olan durumu göz önünde bulunduracak olursak, erkek suçluydu; boşanma davaları hâlâ devam ediyor. Daha sonrasında, ben o arkadaşımla konuştuğum zaman aradığında, cinsel bir herhangi bir yakınlaşma söz konusu olmadığını, artık psikolojik olarak kendini kötü hissetmeye başladığını, hormonel olarak kendisine bazı özelliklerine unutturma noktasına kadar gittiğini söyledi ve bu yüzden başkasıyla cinsel ilişki yaşadığını anlatmıştı. Evet, belki o da onu aldattı, belki aldatmak büyük suçtur. Ama bazı zamanlar insanlar, elindekinin kıymetini, elindeki sevginin, aşkın ve kendisine değer veren insanların kıymetini bilmeyecek olursa, başkasından insanlar ilgi ve sevgi gördüğü zaman, anlayış gördüğü zaman, hayatında buhar olan insanı bir kenara atarak, kendisine mutlu eden insanla birlikte olmayı isteyebilir. Aldatılan insan her zaman aldatan insanı suçlu görür; ama bazen, kendine dönüp bir bakması gerektiğini düşünüyorum. Yani, siz hayatınızı almış olduğunuz insanla gerçekten düzgün bir şekilde sohbet etmek, muhabbet etmek, ona gerçek sevgi ve aşk vermek, ya da bedensel ihtiyaçlarını karşılamak; bunları yerine getirmezseniz, insanlardaki eksiklikleri gidermeyi bilmezseniz, aldatılma durumlarında da suçu kendinizde aramanız gerekir. Yine aynı şekilde, bazı insanlar paranoya yaparak gerçekten aldatma söz konusu olmasa dahi, hayatımda var olan insana "Sen beni aldatıyorsun, ben sana güvenmiyorum" derse, evet, zaten bana güvenmiyor; ben de yapayım da en azından nasılsa kimsenin bana güveni yok, diyerek böyle bir hataya düşebilir. Aldatmak affedilmez, ama aldatılan kişi de bazı şeyleri kendisinde bilmesi gerekir.
Çünkü hiçbir suç tek taraflı değildir.
Cevap
55Cevap
Hayır affedilmez..
Ama affedende yok değil ki..
Kimi çaresizlikten, kimi çok sever, kiminin sebepleri vardır..
Gibi gibi bir sürü şeyler..
İnsanın önce kendisine kendi karakterine saygısı olması lazım ki böyle şeyler yapmaya gerek görmesin..
Daldan dala konmakla hiç bir şey olmuyor..
Yaptığın o hareket aynı şekilde sana döner çünkü ilahi adalet vardır.. unutmama
Sen ne istiyorsun sorunlarında küfür mü edelim 😀
Hayır..
Bana etmede aldatanlara edebilirsin 😅😅
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Hainliğin karakterde gizli olduğunu düşünüyorum. Hainlik, fizikle sınırlı değildir. Belki de en rahat affedilen ihanet türü beden çerçevesinde olanlardır. Ya dilde, ya gönülde, ya düşüncelerde? Bir erkeğe samimi bir değer veriyorsam onun arkasından hiç bir arkadaşla konuşamam, bu bile vicdanen beni ve özsaygımı rahatsız eder. Ben de hiç bir arkadaşın özeli hakkında zerre kadar bir şey bilmek istemem. Hain biri olmaktan ve hainlere denk gelmekten daima Allah'a sığındım. Bu bir yolun sonudur esasen. Affı, telafisi olmayan, son pişmanlığın fayda etmediği. Öyle ki, hain her şart ve koşulda ihanete bahane bulur. Güvenilir, sağlam insan ne olursa olsun aldatmaz, ihanet etmez. Çoğu zaman acı çekse, fedakarlık yapsa bile ihanete yol aramaz. Hain insan aşkta değil sadece, her fırsatta sırttan vurur. Sağlam insan güvenilir olmaya ve güvenmeye baştan önem verir. Aldatmak, her türlü aldatmak; cehennemin girişinden önceki son kapıdır ve geri dönüşü olmayan bir yoldur, net... #SunIsUp #Amazing #TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Selamlar. Ben şarkıcıyım , çevremde çok insan var ve sürekli yazan edenler var. Sevgilimi çok seviyorum, gerçekten çok seviyorum. Bir gece arkadaşlarımla otururken Azerbaycanlı bir kadın yazdı ve samimi bir şekilde konuştu bende yanımdakilerin gazıyla cevap verdim öyle geçti gitti. Bir defada bi takipçim görüşmek istedi ve görüştüm kahve içtik kalktım. Ama bunları bilmiyordu sevgilim. Ama kesinlikle kimseyle fiziksel ve ya duygusal temasta bulunmadım. Aslında sadece egomu tatmin ediyordum. Çünkü 2 senelik ilişkimin son zamanlarında bana bir defa bile seni seviyorum, bugün çok güzel görünüyorsun , saçların güzel gibi günlük basit iltifatlarda bile bulunmuyordu. O ilgiyi özlemiştim belki de 2 senedir. Ama sevgilimi çok sevdiğimi ve asla onun dışında ne cinsel ne duygusal anlamda birini istemediğimi söylemeliyim. Asla başkasıyla sevişmeyi falan istemedim. Şimdi bunları ben silmedim ve gördü. Asla affedemediğini ve sonumuzun geldiğini söylüyor. Ama onu her şeyden çok seviyorum. Lütfen hemcinslerime söylüyorum eşlerinizi , yanınızda ki sizi seven o masum kadınları üzmeyin. Onlar suçsuz ve yeni insanlar bulacaktır ama siz bir ömür boyu acı çekeceksiniz. Seni çok seviyorum Nisa , hepte seveceğim. Ömür boyu.
Biz İnsan evladıyız tabii ki hatalar Bizim içindir bunu her zaman için katılıyorum Çünkü Hayatımın her zaman çok doğru gidecek diye bir kaide yoktur isteyerek veya istemeyerek hatalarımız olacaktır Ama altını çizmek istiyorum ki bazı şehrinde terapisi hiçbir zaman olmaz ve bazı şeyler karakteristiktir örnek veriyorum tek olursak yukarıda dediğin gibi aldatmak bu insanda karakteristik bir özelliktir yani oturmuş bir kişiliktir Bu sorudan hiçbir şekilde değişmez Sadece huy değişir Onun için bu kesinlikle affedilemez diye düşünüyorum
Aldatmanın altında yatan onlarca neden var. Elbette bunlar bahane olamaz ancak dürüst olmak gerekirse evet affedilebiliyor.
Erkeklerin bazı dürtülerini anlamak bizim için zor. Bunun karakter zaafı ile ya da sevgisizlikle, artık mutlu olmamakla alakası yok. Bazen dürtüsel hareket ediyorlar. Sonunu düşünmeden.
Bu durumda eğer samimi bir özür, tamamen dürüst bir şekilde olay hakkıdan bilgi verilir ve tekrarı olmayacağına dair güvence de verirse evet affedilebilir. Zira bunu dürtüsel olarak bir seferlik yapan bir adam partnerini kaybetme korkusu yaşar. Çünkü aslında bir eksiklik olduğu ya da macera aradığı için yaşamamıştır bunu. Bu korku da insana en iyi derstir bence. Tabii kucaktan kucağa gezen bir adam için bunları söyleyemem. O terk edilmeyi ilk hatasında hak eder.
Düşüncenize saygı duyuyorum ama sizinle aynı düşüncede değilim sevdiğine sadakatla bağlı olan bir insanı hiç kimse etkileyemez ve dürtemez aldatması tamamen onun zafıdır başkasının onu dürtmesiyle alakalı değildir kendi zafına yenik düşer sevdiğine yeterince bağlı değildir ona yeterince sadık değildiğ gerçek anlamda seven bir insan ne olursa olsun gözü ondan başkasını görmemeli ve zafına yenik düşmemeli..
İşte demek istediğim bu aslında. Etkilendiği bir şey yok aslında. Zaaflar hepimizde mevcut bu yüzden ( evliliği bu yüzden bitmiş biri olarak) ben bir defaya mahsus açık kapı bırakmak taraftarıyım.
Teşekkürler
Görüşünüz için ben teşekkür ederim 🙏
Ask Herseyi affeder mi diye böğüren bir özlem tekinimiz vardi bir zamanlar.. Aşkın ne olduğunu bilmeden evet diyenler yedikleri kazıkların arkasından affetmeyi bırak böyle işlere bile girmez oldular.. Özlem Tekine de ne mi oldu, bir köye yerleşmiş tavuk besliormus assddff
😅😅
Affedilmez.
Atatürk medeni kanunundaki evlilikte zinaya hapis cezası kaldırılmasaydı, üstüne bir de 6284 sayılı iftira ve fuhuş kanunu gelmeseydi öldürülen kadınların %80'i hayatta olurdu. Ki 6284 ile öldürülen kadın sayısı %400 artmıştır.
Erkekler ihaneti kuaförde saç yaptırarak unutmaz.
2018-2019'daki bütün öldürülen kadın haberlerini incelemiştik bir ekiple. Tam %86'sı 6284'ü ihanet amcıyla kullanan kadınlarmış. Yani kocalarını delilsiz sokağa attırdıkları gün kendilerini bekar diye tanıtarak bir erkek almışlar eve. Erkek şiddetinden mağdur olan bir kadın erkekten uzaklaşır, seks yapmaz.
Tabiiki affederim.
Ben de aldatabilirdim sonuçta her şey insanlar için.
Siz kendiniz de aldatabilirsiniz kim kendinden emin acaba çok merak ediyorum büyük büyük konuşanları..
Hayatta tüm her şey biz insanlar için.
Yapmam dediğin her şey yapacaksın.
Yapmam diyerek büyük konuşmak tabiki de doğru değil, ama bence kadının aldatmasını erkekler kolay sindiremez ve affet mezler:)
Biz de söylemeyiz 😂
😂😂😂
Aldatmanın mazereti ya da telafisi olmaz.
Ben erkeğim yaparım, benimde ihtiyaçlarım var ya da sen vermedin bende veren birini buldum gibi laflar artık klasikleşti.
Bu kadın içinde geçerli ama şöyle bir şey var ki ben hiç bir kadının bir erkeğe cinsel bir istekle yaklaşıpta reddedildiğini görmedim.
Çünkü cinselliğin bastırıldığı bu toplumda kadının nezaketi bile bir erkek tarafından şehvet olarak algılanıyor.
Aldatıcaksan neden bir ilişki içersindesin mesela? Ya da sen aldatınca ihtiyaç oluyorda, kadın aldatınca or.. pu oluyor?
Aldatmanın ufağı büyüğüde olmaz mesela, şu kız yazdı azıcık flörtleştik ya da bana cilve yaptı bende şakasına karşılık verdim.
Aldatma sadece fiziksel değil, manevi yöndende olabilir. Bir kadını/ erkeğin duyguları sizin paşa gönlünüz eğlensin diye yoklar. Eden bulur, bir gün sen aldatırsın ama devran döner ve aldatılan taraf sen olursun.
O zamanda horozlanma gibi bir hakkında olmaz.
Ben bu konuya detaylı yazmak istiyorum. İşim var. Unutmayayım diye yorum birakim şimdilik, sonra gelicem soruya
Yorumunu merakla bekliyorum ✌️
Gebermeden işleri bitirsem inşallah 😁🤣🤣
Senin işler seriye taksa bitmek bilmez 😅
Isim olsun da aman bitmesin. Aynı zamanda mecburen çocuklarla ilgilenmem de gerekiyor. Sınavları başlamış. Ders aktivite falan filan derken , basimj kasirsam şükredicem
Yeterki kafan bulanmasın sen hepsinin istesinden gelirsin evel allah ))
Hayır, affedilmemeli de. Bu sonu ve verebileceği zarar görülerek atılan bir adım. Bu tarz durumlar affedilmeyi haketmiyor gözümde.
kişiye kalmış bu ama aldatan birinle güven olayı kalmayacağından dolayı affetmek yanlış olur güven sorunu olan birinle hiçbir şekilde istikrarlı bir ilişki sağlanamaz
Affedilmez, ne kadar seversem seveyim arkama bakmam.
Ne olursa olsun affedilmemeli, affedenin aklından zoru vardır.
İstemem deee çok sevdiysem ya da muhtaçsam affederim dışımdan ama içimde hep üzgün olurum soğumaz eskisi gibi olmaz ki.
Böyle biriyle gelecek düşünülebilir mi bi kere bi daha yapar.
Bence hayır, kadınlık gururunaa yapılmis saygısızlık kabul edilemez
Bir kere af eden diğer aldatması için şans vermiş olur..
Affedene ne affettin diye sormam, tepki de göstermem. İki insan arasındaki güven, sevgi gibi konuları dışardan anlamak mümkün değildir.
Ben affetmem ve aldatıldığım bir ilişkiye devam etmem.
Erkeğin her becerdigi kadin sevdiği kadından daha değerli olmaz. O yüzden sadece fiziksel boyutta ise affedilebilir. Günahı kendi boynuna.
@deerhunter3460 bunu aldatmayı normallestirmek için yazmadım. Zina yapan adam zararını kendi çeker, karisina giren cikan yok. O yüzden kadinin bunu gurur meselesi yapması gereksiz bence. Ha adam cinsel aldatmanın yanında duygusal aldatmaya da girmişse yani burada tek seferlik cinsel ilişki değil de uzun süreli beraberlikten bahsediyorum o zaman kadin bunu gurur meselesi haline getirip ayrılmak isteyebilir ki zaten kadının kararına gerek bile kalmıyor erkek kendisi bosanip gidiyor. Yani kısacası erkeğin biriyle hormon etkisiyle yatması değil başka kadin için yuvasını yikmasi kadin için aldatılma olur.
Aynen katılıyorum
Bence affedilmese daha makbule geçer o iki kişi için.
Yalnızca çok sevenler, kör kütük aşıklar affeder. Benim gururum sevgimi yener, affedemem.
Kimisi affeder kimisi affetmez ben affetmem sonrasında şüphelerle yaşayacağıma ayrılırım daha iyi
Affedilemez bence ruhen baştan bitmiş bir şey artık düzelmez.
Bence affedilmez. Yapamiyrosan ayrilirsin. Aldatmak yanlış
İhanetin affı olmaz seviyor sa asla yanliş yapmıcak
Aldatıldığın ilişkide affetmek bağışlamak benim kitabımda aldatılmayı kabul ediyorum , ne olursa ol yine gel demektir. Bir kere kabullenirseniz yaşadığınız o acıyı artık rutin olarak yaşamaya başlarsınız. Kaybetmekten korkulan kişi olun. Kimsenin cebinde olmayın. Eğer gerçekten çok aşık ve çok bağlıysan. Hakkını verdikten sonra daha tedbirli bir şekilde devam edebilirsin ilişkiye. Ama bunu yaptığına gerçekten pişman etmen lazım. Çok sıkıntılı...
Benim görüşüm affedilmez, ben affetmem.
Affedeni sorgulamam sadece böyle bir durumu içine sindiren birisini arkadaş olarak hayatımda tutmayı istemem ve arayı açarım.
Bence asla aff edilmemeli, bir kere yapan yine yapar yani. Kazaara yapa bileceği bir şey değilki aff edesin, aldatmak şüurlu verilen bir karardır ve kendi rızasıyla bu kararı veren kişi bir daha yapmayacağım dese dahi illaki yapar.
Bu kararı sen vermelisin. Çünkü kendini en iyi sen biliyorsun. Ne şekilde olmuş, nasıl olmuş. Bu bir saygısızlık ve bu saygısızlığı sürdürürse çok üzülürsün. İyi karar vermelisin. Sevgilinse hiç düşünme ayrıl ama eşinse iyi düşünmelisin.
Ben affetmezdim ama beni sevgilim affetti çok sevdiği için
Aldatan insanın içinde sevgilisine karşı sevgisi bittiği için aldatmıştır. O yüzden affedilmemeli.
Ben affettim zamanında.
Üstüne kocaman adımlar atıp savaştım. Bir şey diyim mi? Kaybediyorsun...
Kesinlikle affedilmez, bir ilişkide yapılabilecek en büyük yanlış aldatmaktır bunu ffedebilen bir insan kimse kusura bakmasın net aklı dengesi bozuktur kararlarını gözden geçirsin
Affetmek Allaha mahsus olup aldatanı affetmek ona iyilik afedene kötülüktür nede olsa aldattım ama boşanmadı haliyle daha çok aldatır onun için afetmeyeceksin
Asla ama asla affedilmeli...
3 aylık evliyken aldatıldığımı öğrendim affettim diye çok pişmanlıklar yaşadım sinir stres hastası oldum.
Duruma göre affedilir ama öncesinde ciddi bir süründürme politikası lazım. Bunu da her kadın beceremez.
Büyük konuşmak istemiyorum. Allah kimseye yaşatmasın ama affetmem.
Kendime olan saygımdan affetmem. Ben delimiyim bir kere aldatan bir daha aldatır
Affedip bi de ödüllendiremem
Ben aldatsam bırak affetmeyi her yerde herkese o*ospu diye anlatacak
Hayır affedilmez her şey tek seferle başlar vuran adam aldatan adam affedilmez
Yok iğrenme sebebi ilişki iyi giderken durup dururken yapıyorsa
Bu konuda affetmemek doğru olmakla beraber büyük konuşmamalı...
Affetmemem için fiziksel bir aldatma şart değil. Aldatmanın hiçbir türlü kabulüm olmaz şahsen.
İhanetin affı olmaz !
O anı yaşamadan bilemem
Hayır tekrar yüz bulup yazıyorlar aynı kişiye ya da başkalarına nasılsa beni affetti diye hiç affetmek en iyisi
Bence aldatmak affedilmemeli
Affedilemez yoluna baksın onu yapan 👍
Böyle bi affı yapan kerizdir net :d
Hayır yapan bir daha yapar
Asla asla ve asla.
Bence affediliyor görünür veya görünmez.
Asla Affetmeyeceğim tek şeydir.
Hayır tekrar edilir çünkü
affetmeyecegim tek sey
Şarkıda söylediği gibi tanrı affetse ben affetmem.
Affedilmiyor kalp bir kere kırıldı mı çok kötü
Fiziksel aldatma affedilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?