Gizli gizli konuşsam ruhu duymaz aslında ama duyarsa iki taraf içinde kötü olur elim boşta kalırım diye düşünüyorum birden pat diye mi söylemeliyim ne yapsam?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizden hayır yok. Bir şey demeden engel atıyorum
Sanal sevgilim var ama reelde çok güzel bir kız bana yakın olmaya başladı?
Ben aşka inanmam sadece biraz mutlu olmak için böyle şeylere bulaştım neslin devamı da bunu gerektirir ayrıca o hayvanca dediğin şey olmasa sen olmazdın . d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgilini sevmiyorsun demek ki o zaman ayril istediğini yap
E niye giidon derse durduk yere
Klasik yalan: sen daha iyilerine layıksın
Gerçi bu durumda bu yalan değil doğru oluyor
Daha iyilerine layık tabiki sanal olmayan bür ilişkiye bide yanıma gel falan diyordu 200 lira yol parası sksen vermem.
Yalan üzerine kurulmuş bir ilişki sahtekarlıktan başka bir şey değildir seninkide o hesap
Ya bırakın Allah aşkına sanki onun reelden flortü yok
Bu söyledigim eğer o yapıyorsa onun için de geçerli
biri peynirlik yapma demis aşiri guldum ula sende tamam soru soruyorsun seni desteklicegimizimi dusunuyorsun hay senin o aklina ben
Desteklemeniz değiş zaten kukusu 2 seçenek var arasında kaldım ne yapmam gerektiğini söyleyin neden yaptığımı falan sorgulamayın benim hayatım
biz birgünde soğumadık erkeklerden...
Soğulucak bir şey mi yaptım fırsatı mı tepeyim?
peynirlik yapma söyle.
İyide ne dicem
Ya moruk taş gibi bir karı var seni bırakcam mı diyim
Heh sanaldan sevgiye inanan mallar okusun bunu : D
Zaten olm o zorladı beni Cinsel temas olmayacak bir şey olmayacak niye birlikle olayım anlamı ne
Di mi sevmek seks demek zaten başka hiçbir anlamı yok :d
Hayvanlardan farkını açıklasana bana kanka
Ne diyorsun sen? Sakın birdaha ciddiyim hayvanlara bunu ve bu gibileri kiyaslama bunlar hayvanlarin tirnaginin kiri olamaz lutfen
Duyar kasılacak bişiy yok bunda. Hayvanlar aşık olmazlar hormonları vardır amaçları üremek sadece. Ben de aynı mantıkta olduğunu söyledim.
Biliyorum ben sana kizmadim zaten sadece hayvanlar daha iyi hayvanlarla kiyaslanmaz
Ben aşka inanmam sadece biraz mutlu olmak için böyle şeylere bulaştım neslin devamı da bunu gerektirir ayrıca o hayvanca dediğin şey olmasa sen olmazdın . d
Bak gtünle anlamışsın lafı :d
Sekse karşıyım mı dedim ben. Sadece senin gibi amaçsız yapanlar komik geliyor :d
Amaç var aga yok değil multu falan oluyorsun hani
He anam he
@patilerindünyası ayp ama
Off soruyu soran kişi beyni cahillerle muhattap olmam ben fazla git tamam ne yaparsan yap
ya aga bu tartışmayı arkadaşlarımla cart curt defalarca yaptım ben bur soruyu bu yüzden sormadım 2 seçenekten hangisini seçmeliyim söyle geç