Sevdiğim kız gözümün önünde başkasıyla flörtleşiyor?

şimdi size üniversitede ne yaşadığımı tamamen anlatacağım çok acınası bir durumun içindeyim

ünivsrsite birinci sınıftayım. Kızlarla tanışmıyoruz erkekler kendi halimizde takılıyoruz. Daha sonra kızlarla konuşmaya başladık. Neyse ben bir kızla tanıştım ama kız güzel değil ama cilveli ve kendine çekiyor ben orada çimenlerin üzerinde vuruldum ona ona bakacağım diye cimenlere falan yatmışım. Daha sonra konuşmaya devam ettik ve konuşurken bana değer verdiğini hissettim daha sonra birden bana trip atmaya başladı ve arkadaşıma bana gösterdiği ilgiyi göstermeye başladı ben de neden böyle yapıyorsun falan demedim. Daha sonra diğer çocuklarla konuşmayı kestim çünkü onu başkasıyla görmeye dayanamazdım. Daha sonra bu kız onun peşinden koştu koştu oğlan bunu bıraktı (memur oldu) bu daha başı anlattıklarım 2023 de biz 2025 deyiz normalde benim kızla hiç muhatabım olmaması lazım ben de kıza en sonunda yazdım seni seviyorum diye o sırada başka sevgilisi de var. (Olan oldu düşüncesiyle) bu sadece anlattıklarımın bir kısmı ama benim derdim şu. Bu kızı ben nasıl pişman ederim. Bunun adı aşk değil ben de farkındayım takıntı ama pişman etmek istiyorum nasıl yaparım benim boyum 1.76 ama vücutçuyum şimdi peşindeki oğlanlar benden uzun ve peşlerinde çok kız var. Ben bu insanlarla hala konuşuyorum flört değil beni erkek yerine bile koymuyorlar çünkü ben 60 kilometre uzakta bir ilçede oturuyorum oradan hergün gidip geliyorum çevrem de yok. Şimdi artık yurtta falan kalacağım çevre yaparsam iyi olur gibime geliyor

Sevdiğim kız gözümün önünde başkasıyla flörtleşiyor?