Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları bekler miydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam bir kalemde silerdim seniŞarkıların içinde geçen şiirleri sever misiniz? Benimlede paylaşabilirsiniz beğendiklerinizi.
Belki benim kağıt param bir şekilde döne dolaşa senin cebine girmiştir. Tam olarak şiir diyemem ama Teoman'ın şarkıda bunu paylaşması çok hoşuma gidiyor.
Tam da bu şarkının içerisinde geçer bu şiir ve bazılarını inanılmaz severim.. İnsanın can damarına dokunur adeta :) Yavrum efkar moduna sokma beni bak içerim sonra :D
Bebeim ben senin suskunluğunu bile hissederim.. Nefes alışverişinden anlarım seni biliyorsun :D Üzmeye çalışanlar senden uzak dursun cehenneme direk olsun dilerim.. Yanındayım her an konuşamasak da biliyorsun 😘😘😘🤗🤗🤗
Çocukken ne düşler kurardık senleMasmavi bir dünya çizerdik senleMutluluk içinde barış içindeHatırlarmısın arkadaş Sınırı olmayan bir dünya yokmuSavaşsız kavgasız bir dünya yokmuİnsanca yaşamak bu bize çokmuSöylesene arkadaş