Selamlar.. :D ahah ben yaş sınırının olduğuna asla inanmıyorum.. Neden dersek gerek çalışma hayatımda gerek sosyal yaşamımda bir çok insan tanıdım yaşı ileri olmasına rağmen zamparalıktan bir şey kaybetmeyen.. :D Keyifli geceler..
Her yaş aralığında farklı tarzlarda yürüme var. İlk ergenliğe girdiklerinde karşı cinse karşı merak, kendini fiziğini tanıma keşfetme arzusuyla hızlı zamanlar yaşıyorlar. 22-25 yaş evresinde artık daha oturmuş bir zihin ve kafa yapısı daha yavaş ama daha düzgün ilişkiler istiyorlar. 25-30 yaşlarında artık herşeyden çekilmiş evlenmek için düzgün insan arama moduna giriyorlar. İlişkilerde daha seçici, daha oturaklı olmak ön planda oluyor. Bence en hızlı ergenlik döneminde yürüdüklerini düşünüyorum. 😄
Vallahi 18:19 diyebilirim Önceden de çok yaramazlık yapardım ama şu anda gerçekten profesyonelleşti diyebilirim ama sorun şu herkesi baştan çıkarta biliyorum gerçekten sevdiğim adam hariç jfjfjf İşte bu işte bir sıkıntı var
pek koşmadım ben birileri için.. ne istediğimi söyledim ve olumlu olumsuz cevaplar alarak hayatıma devam ettim belki henüz hayatın başındayken bir kızın peşinden koşup ağzımın payını almış olabilirim oda ders oldu birisinin peşinden koşmak yerine ne istediğimi söyledim hep ya uydular ya da gittiler..
24-28 yas aralığında ençok kıza yurumuşum. Sanırım evliliğin getirdiği baskı şu an 30 gayet sakin geçiyo 18-24 de nispeten sakin farklı egolarla geçti ergenliğe girmiyorum :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
23 benim yaş aralığım bence begendigim herkese yürürüm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kişisine bağlı ben 25'e doğru zirveye çıkmayı planlıyorum