Nişanlımın hala başka kadınlara ilgisi var. Ne yapmam lazım?

Nişanlımın Telefonunu karıştırdım buluştuğumuzda o biryere gitmişti bende kaldı telefonu ve bende girip kurcaladım galerisine girdim ünlü kadınların fotoğrafları vardı SS almış Instagram'dan sanırım, bide geçmişine baktım kapalı tiktok yazıp aratmis ve baya izlemiş su gt baş sallayan kapalılar varya onlara bakmış yani ne tepki vereceğimi bilemedim ben mi yetmiyorum nisanlisiyim bide yoksa bu mu abaza ben anlamadım sizce napmam gerekiyor yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar saolun görüşleriniz için ayrılmayı bende düşünüyorum ama bizde nişanı atan bir kızin adı çıkmış gibi bı saçmalık oluyor üç seneden sonra artık başkalarına bakmasi hemde bu yaz düğünümüz olacağı halde beni çok üzüyor Ne yapmam gerektiğini çok yardımcı oluyorsunuz saolun konuşsam da tekrar bakar gibi nişanlım olacak şahıs...
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdide bana mesaj atmış 'Hatalı olduğumda beni sev , korktugumda bana sarıl Ve gittiğimde Tut. Çünkü ihtiyacım olan her şey sensin ' o kadar yüzsüz ki bende görüldü bile atmadım bildirimden gördüm sürünsün pislik...
Nişanlımın hala başka kadınlara ilgisi var. Ne yapmam lazım?