- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılYa bak ben kiskanv kısıtlayıcı biri değilim ancak hos olmayan seylerde var, bunlara tepkisinide koymasi gerekir insanin.
Evet bir ünlüyü begenebilir ancak ssler almanin ne geregi var. Tiktok denen sacmalikta sacma sapan kisilerin sacma sapam danslarına (!) bakmasina ne gerek var.
Dansada bakilir, karsi cinsede bakılır ancak bir adabi var her seyin. Böylesi insandan hayir bekleme. Zor degil bak tarif edeyim sana evliliginizi. Sen yemek yapacaksın, temizlik yapacaksin o da kanepede uzanmis milletin kadininin popo sallayisina bakacak. Bir ömür böyle mi olmak istiyorsun.12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
En İyi Cevaplar
Böyle bir adam evlenince inan zararlı ne varsa yapar derdi belli çünkü. Yalniz kalman daha hayırlı inan bana ilerde çok doğru bir karar verdiğini anlarsın.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ağır abazalik yoksunluğu var bunda.. ulan hangi devirde yaşıyoruz ünlülerin hala fotolarini alıp galerisinde saklayanlar var mı,, bir zamanlar Yeşilçam oyuncularinn dergilerini alırmış insanlar şimdi de böyle bir şey,, gerçi bunu ilk defa duydum, tiktokta yazdığı zaten başlı başına sapık olduğunu gösterir. Ayrıl gereksizden yoksa çok aldatilabilirsin.
14 Yorumla- +1 yıl
Küçükken daha yeni yeni ünlülere aklımız ererken yapardık biz bunları, nişanlın biraz fazla abaza biriymiş... ünlülerinde sıradan basit insanlar olduklarını unutmuş sanırım.. harbi trajedi komedi gibi bir şey bu
- +1 yıl
Ne diyeceğimi şaşırdım cidden çok nett ergenlik belirtileri.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık evresinde halen başka kadınlara ilgisi varsa Ve siz bunu ya kalıyorsanız üzerine adam bunu yapmaya devam ediyorsa evlendiğinizde yaşayacaklarını kimse tahmin bile edemez yani ortada bir problem ve priz var ama siz bunu görmek istemiyorsunuz
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdı çıkmış öyle mi Evet nişanlı kız adı çıkar Peki diyelim ki Adın çıktı veya adın çıkmadı diyelim evlendin Ne olacak Canın mı çıksın rezil bir yaşam rezil bir hayat her gün aldatılma korkusu sürekli başka kadınlara gitme korkusu bu korkuyla mı yaşayacaksın �nan Bana adının çıkmasını tercih edersin ayrıca bizim toplumda bir kadının Kazancı Varsa Gelir varsa ve Kendi Ayakları üzerinde duruyorsa adı falan çıkmaz bizim toplum geliri olmayan kar yeri olmayan zayıf kadınların adını çıkartır Güçlü kadının adını kimse çıkarmaya cesaret edemez
- +1 yıl
Ortada büyük bir problem var bir kaç kere de yanımda birilerine öyle bakmıştı kaç kere yemin ederim uyardım en sonda bunu yakaladım biz tartıştigimizda onlara baktım diye bana cevap verdi ve utanilcak bişey yapmadım dedi yani ben kahroluyorum yetmiyorum inanın ki çirkin bir insan da değilim baktığı kisilerde aşırı güzel değil arada kaldım böyle ben
Cevap sahibi+1 yılİşte en büyük sorunlardan bir tanesi de bu Ben çirkin miyim başkasına Baktı ben acaba fiziğin mi kötü daha güzel fizikli bir kadına baktı Acaba ben istediğini vermedim mi başkasına baktı Ya da ben yatakta iyi değil miyim ondan mı başkasına baktı veya güzel yemek yapmadın mı Ondan mı başkasına baktı bunlar tamamen bir kadının ortadaki bir problemi kendi üzerine almak ile alakalı Sen burada Bunu niye üzerine alıyorsun Onu anlamadım ben Günah Keçisi sen misin şimdi olayı şöyle soracağım olay sadece birilerine bakmakla mı alakalı yoksa başkaları ile de görüşmeye devam ediyor mu ara işleri var mı Önemli olan bu herkes sağa sola bakıyor Önemli olan burada bunun fiiliyata geçip geçmemesi bir başkası ile görüşüp görüşmemesi Önemli olan kısım bu bu kişi seni aldatıyor mu bir başkasıyla görüşüyor mu sen bundan şüpheleniyor musun olaya basit bakma sadece dışarıda gördüğü kızlara baktı olarak analiz etme olayı
Cevap sahibi+1 yılEğer akrabalarının lafıyla sözü ile yaşayacak olursan hiçbir zaman kendi fikrin olmaz aile büyüklerinin kafası şudur kardeşim Nadir dayım Nadir amcam Nadir akrabalar Nadir Ben komşulara nederim gün arkadaşlarımın ederim baban çıkar iş arkadaşlarına ne derim hep bu kafa vardır Yalnız bu kafa sizi daha çok hata ya sürükler size sormak istediğin başka şeyler de var Konuşmak isterseniz eğer uygun zamanda konuşalım mesajlaşalım kafanızı netleşmesi için Tabii ki karar sizin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek değil mi hepsi aynı ne yapman gerektiğini sana söyliyim tabii ki de terk edeceksın Erkek değil mi hepsi aynı ne yapman gerektiğini sana söyliyim tabii ki de terk edeceksın hayatından def ett yani hayatıdan çıkardın diye yaşamsal faalıyeterını kaybetmeyeceksın?
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSırf emek verdin diye bunları hak etmiyorsun. Bir kişi gider başkası gelir. Senin dışında birini gören gözleri oyup bir kenara attıktan sonra hayatına bakmalısın.
11 Yorumla Bizim üst komşu var evli çocuğu var oda böyle telefondan hep erotik şeyler izliyor. Anlamıyorum yetmiyor mu acaba yani demem o ki bazı erkekler bu alışkanlıktan vazgeçemiyor
14 Yorumla
+1 yılNisanlina kendini ver ve seksi sekilde gözük ona ve onu bastann cikarmanin yollarina bak gozu disarda da olsa senden baskasiyla iliskiye girmek istemicektir
04 Yorumla- +1 yıl
Sen onu etkileyip bastan cikardiktan sonra kolay kolay bakmaz. Ama olduki baktı ilk once hesap soracaksin niye bunlara baktin diye sonrada kizacaksın gerekiosa bunlara bakmaya devam edeceksen ben cikiyorum hayatindan deyip rol yapacaksin
- +1 yıl
Nedenki?
Yahu erkek adam bakar. Evlide bakar. Erkekler bu konuda doyumsuzdur. Aldatmadığı müddetçe bakmasında bir sorun yok bence
011 Yorumla- +1 yıl
herkesi kendin sanma
- +1 yıl
yoo bakmıyorum sevgilimde bakmıyor sosyal medyası bile yok varkende dini sayfaları takip ediyordu YouTubeda da öyle
- +1 yıl
aşırı dinci zaten sjdjdl normal erkeği kim tercih eder
- +1 yıl
çalışmaktan vakti kalırsa bakar xd
- +1 yıl
o senin gibi önüne gelene bakmıyor baksa zaten sevgilim olmazdı öylelerini kullanıp atarım
- +1 yıl
kardeşleri ispiyonlar zaten ayrıca onu yeterince tanıyorum
Normaldir adamin ihtiyaçları var aldatmadigi surece gerisi boş.. sen zaten evlenmeden cinsellik yasama bence
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğiniz zamanda aynı naneleri yiyecek hazmedebilecekmisin... Sonra boşanması daha zor olur.
11 Yorumla
+1 yılNişanı atınca adın çıkacaksa ilerde boşanacağın biriyle evlenirsen adın daha çok çıkar.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert tavrını ortaya koy Bi süre soğuk davran tekrar telefonu eline geçir yine yakalarsan yüzüğü at çünkü devam eder benim koca gibi anca adam ettim ama güvenim sıfır
11 Yorumla
+1 yılBence nişanlın sapık yani bu abazalık da değil , bu cehalet ve sapıklık
18 Yorumla- +1 yıl
iyi de bu senin suçun değil onun sapıklığı zaten bu karakterde bir insan seks te kadını mutlu etmesini bilmeyen bencil insandır
- +1 yıl
ve daha fazlası senn canının yanmasını umursamıyor b, le daha sen motive olmadan hemen boşalıyor dokunmuyor yalamıyor adam gibi keşfetmiyor bile seni elindekini henüz keşfetmeden bir de saçma sapan videolara fotolara bakıyor
- +1 yıl
evlendiğinde şişme bir kadından farkın olmayacak onun için bedeninin nasıl olduğuna bakacak ama görmeyecek sahip olacak ama dokunmayacak tadını almayacak
- +1 yıl
konunun ayrıntıları için takip edebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha yol yakın, kimse yalnızlıktan ölmez ama bu kişiyle devam edersen kendine saygını yitirirsin. Ayrıl kurtul. Çok mu seviyosun? Unutursun. Bir sekilde unutursun. Ayrıl kurtul
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHuy değişmez kolay kolay. Ver yolu gitsin. Kendin için yap bunu. Ayrıldıktan sonra da kendini sürekli mesgul tutacağın 2 aylik bir kampa al. Surekli mesgul ol ama. Ders çalış. Puzzle yap. Satranç oyna. Spor yap. Diyet yap. İngilizceni geliştir. Youtubeda kendine değer verme ve özgüven geliştirme videolari var onları ızle.1-2 ay bunlarla meşgul et kendini. Bu süre icinde asla onunla iletisime geçme. Sonra yeni sevgili yap. Misss
Cevap sahibi+1 yıl❤❤😘
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. başka kadınla görümüyorsa bu endişe edecek durum değil, ünlülere filan bakıyorsa veya tüktok vs hesapları takip edip flört etmiyorsa sorun olmaz.. flört ediyorsa sıkıntı
01 Yorumla
+1 yılEee kendin gibi birini bulmuşsun Allahın zopası yok 😅
01 YorumlaArkadaşlarından ayarla bi tane nişanlına arada takılsınlar :)
02 YorumlaBunu sorman bile hata. Bu aldatmaya giriyor hala nişanlım diyorsun? Çözemedim seni.
03 Yorumla
+1 yılBu normal. Ünlülere baktı beğendi diye onlarla ilişkisi mi olacak!
03 Yorumla- +1 yıl
bir şey diyemem ana hani bakmaktan zarar gelmez ve kısıtlamalar cazip gelir. Sen kendine güven ve kendine çekmenin yollarını ara sevgi çerçevesinde.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence nişanı at nişanlıyken böyleyse evlendiğinde neler yapar
02 Yorumla- +1 yıl
Başınıza gelmesin isterim
Evlendikten sonra yapacaklarını düşün bir de bence ayrıl gitsin
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılığı nasıl düşünmüyorsun onları görünce soğumadın mı nasıl evlenceksin gözü dışarıda biriyle adamın aklı fikri kadın baksana miden nasıl kaldıracak da çok evlenceksin Allah aşkına
03 Yorumla- +1 yıl
Evlenmiycem resmen dediklerinnizde cok yardimci oldunuz
Cevap sahibi+1 yılEvlen evlenme kararı beni alakadar eden bir konu değil de öyle bişeyle karşılaşsam ben kaldiramazdim bu da nefs doyurmadir çünkü bak bak izle izle gözün aldatması bu da
- +1 yıl
Kaldıramıyorum düşündükce kahroluyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam evlendikten sonra nasıl olacağını yakalatmış işte sana.
Gerisini sen bileceksin03 Yorumla- +1 yıl
Bakacak bakmaya devam edecek.
Hatta fırsatını bulduğu zamanlarda seni aldatacak bile.
+1 yılEvlenince de elinde telefon koltukta sızar o. Sende tv izler uyursun
019 Yorumla- +1 yıl
Senin yetmenle ilgili bir durum değil , onun karakteriyle ilgili bir durum. Hayatında daha faydalı yapacak bişeyi yok belliki
- +1 yıl
Eğer başka bir kusuru yoksa bunları görmezden gel. Sigara alkol yoksa, futbol merakı , kankalarıyla okey oynamaları yoksa bu kusurunu görmezden gel. Onu evcilleştirmeyi denersin. Ev işleri yemek vs yaparsınız beraber.
- +1 yıl
Sigara kötü işte. Gerginlik te olur , cinsel performansını da etkiler. Evlendikten kısa bir zaman sonra evde varlığını bile unutur. Sigarayı bıraktır mutlaka. O leş kokusu seni de soğutur. BEn bunu nasıl sevdim dersin
- +1 yıl
Cinsel ilişkiye giriyormusunuz?
- +1 yıl
Ne diyeyim bilemedim. Kendi boşaldığında sana davranışı nasıl?
- +1 yıl
o zaman durum vahim. Bence üstüne düşme. giderse gitsin moduna geç. Çabuk odunlaşmış. Evlilik te senin için hüsran olacak gibi. BEn olsam asla evlenmez dim
- +1 yıl
Daha şimdiden bunlarla mücadele ediyorsan sonrasına böyle sabırlı da olamayacaksın. Böyle sabredemeyeceksin. Deliye dönersin. 15 senelik evli ve kadından anlamayan kahve adamından bahsediyorsun hissine kapıldım inanki
- +1 yıl
Canın çıkacağına adın çıksın. eğer onu hizaya getiremiyorsan bırak. evlenince mahfolursun
- +1 yıl
Armudun iyisi ayılara düşüyor. Üzüldüm. Ama çevre ne der diye hayatını mahfetme sakın
- +1 yıl
Rica ederim. Mutluluklar diliyorum
Bu ön fragman işte evlilik için iyi düşünüp taşınman gerek.
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen de kapalı mısın yoksa nişanlının fantazisi mi var acaba😊
08 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvleninceye devam edecek sen böyle erkeği sev iyi iyi 2-3 ker evlenir boşanırsın sen böyle erkekleri seçmeye devamkeeee
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana fırsat vermiş bundan ayrıl evlenince boşanmak zor olcak ayrıl öyleyse evlenince daha kötü olacak
Cevap sahibi+1 yılHem hayatına hem boşa vakit hem hayatına girecek doğru kişilerden etmiş sana yazık geç olmadan ayrıl yoksa bu devam eder böyle etmeye
+1 yılNişanı atman lazım diye düşünüyorum. İnsanları değiştirmek olanaksız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu telefon eline geçtiyse bil ki bu bi işaret. Hayatın mahvolmadan gerçeği görmüş oldun bundan bi pay çıkar artık.
11 YorumlaAyyy bir de mesaj atmış beni sev bilmem ne diye, kızım daha evlenmeden böyleyse bu adam sal sen çok daha iyilerine layıksın adım çıkar bilmem ne diye elalemin ağzına bakma elalem 2 gün konuşur susar sen bu hayatı ömür boyu yaşayacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
bu insanla ömür geçmez, seni tanımayan insanlar bile bir çıkarları olmadan bunu söyleyebiliyorsa bir sıkıntı vardır gerçekten. Haklı olduğunu bil bu tip erkekler değişmez elini sallasan ellisi bırak o dert edinsin hırpalama kendini git süslen arkadaşlarınla gez toz genceciksin daha
+1 yılSana tavsiyem önce bir kadın olarak erkek doğasını öğren, bu konuda oku, araştır, bilgi sahibi ol, sonra gir bu evlilik işlerine. Çünkü bilgini arttırırsan, emin ol şu sorduğun soru sana da çok anlamsız gelecek.
01 YorumlaBütün erkekler böyledir. Tekrar ediyorum bütün erkekler böyledir. Bırakın adam sevişsin gelsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe peki başkası yapmıcakmı. Ben geçen dayımın telinde p*rno izlediğini gördüm inşada açık saçık dans eden kadınları izliyo. Eşiyle çok ama çok mutlu aldatmadığınada adım gibi eminim abaza bi tipde değıl ama bakıyo.. yani ben erkeklere güvenmiyorum çoğu bakıyo ki en iyisi bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAyril diyemem ama ondan doğru bir koca olmaz, bunu sende anlamışsın karar senin...
00 Yorumla
+1 yılnişanı at bu tür erkekler düzelmez zaten seni aldatmış oluyor
00 YorumlaYahu hangi erkek bunu inkar ediyorsa bence yalan söylüyordur , mesela elitede Carla , monica belucci bu kadınların hastasıyım ayrı bir ilgim var onlara ama bu sevgilimi sevmiyorum anlamına mı geliyor? Nasıl düşünce tarzı bu
036 Yorumla- +1 yıl
O zaman sevgilinde erkek ünlülerle sevişme hayali kursun ne de olsa seni sevmediği anlamına gelmiyor
- +1 yıl
Yo kimseyi beğendim yok
- +1 yıl
@mrsdeniz6 yok zaten ben bu düşüncedeki insanlara selam bile vermem, o bakımdan kötü bir hale düşmem
- +1 yıl
@Hgfghbbvv erkekler i diyorum be.. çocuk demiş ki 🤣onlara... aman sulanıyoruz oha çok genel bu
- +1 yıl
Sevgiline aşık değilsin anlamına geliyor.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü? Kime denizi kafama karıştı..
- +1 yıl
Yorumu yazan erkeğe tabiki
- +1 yıl
@feyziiihüsnü yani gözü niye başak kalçalarda...
- +1 yıl
ya da p*po*da
- +1 yıl
Erkek dediğin nefsini korusun ilk bakış bizdede oluyor fakat devam izlerse ohaaaa yani pes sen sulan elaleme
- +1 yıl
Bende seni seveyim olur mu fakat gidip başka adamlara bakayım seksi falan filen şu g*te bak wow... kaslara çok havalı değim oldumu
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 evet... aldatmaya kapı açık
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 ben öylemi söyledim , öyle bir yorumum var mı yukarda? Senin dediğin şeyle bunun arasında dağlar kadar fark var ben monicanın ve ya carlanın kalçalarından p*posundan bahsetmişmiyim yukarıda , güzellik sadece onlarla olmuyor tarzını seve bilirsin ve ya güzeldir ya ilgin ola bilir , instadan takip ede bilirsin bu carlayı s*k istediğim anlamına gelmez )
- +1 yıl
Vooov yorumlar uçmuş tabi okuyup bende. Tabi tek kişi olduğu için mavili geri adım atmış aferin 🤣kızlar siz bir harikasınız😍
- +1 yıl
@Hayatgercek tamam
- +1 yıl
Genemi yazdınız
- +1 yıl
Miss deniz Allah'tan korkmayan önüne geleni yapar hata olarak.. sen artık kırılırmısın bilmem.. bı konuş bakayım senin kararın tabi
- +1 yıl
Sana gelmiş Ken ahmehhhh sen anlamadın Libido işte
- +1 yıl
*anlamazsın
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 bu tamam deyip işin içinden çıkıyor, akıllı erkek aferin 😅
- +1 yıl
@Hayatgercek aahhahahajaja
- +1 yıl
🤣
- +1 yıl
Ya yaşı 22 ne diyecek ki ve suratı kötü kötü bakmıyor... barı buradaki hiy arlar gibi değil nesye :)
- +1 yıl
Ovdüm abi nadir ender rastlanan erkek türünde sin.. böyle kal 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakıyorlar bacım illa, benim nişanlımda tiktokta açık saçık kızları takip ediyor bakınca sinirleniyorum artık naptığımı kontrol de etmiyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok benimki dışarda falan bakmıyor neyseki ama işte telefondan bakıyordur zaten bakacağına, bende anlamıyorum artık anlamaya da çalışmıyorum ama evlilik öncesi kafamda soru işareti olmuyor değil
+1 yılYüzde yüz sapik. Biz bekariz hayatımızda bir kez bile arayıp bakmadık. Hayatında biri olup yapıyorsa sorun karakteri bozuk. İlerde aldatıldım diye ağlarsan. Bu zamanlar aklına gelsin
16 Yorumla- +1 yıl
Ricaederim Allah önce insan sonra sana sadık olan insanı karşına çıkartsin. Düşün ben eskiden bende nişanlandim.. mastürbasyon yaparken her erkek video izlemistir. Ama sevgili iken izletmez. Nişanlı iken asla ve asla izletmezdi. Ben burada kim ne oluyorum derdi.. yani ciddi ilişkide böyle şeyler normal insan işi değil. Doyumsuzluk söz konusu ise sana yaramaz o kişi
- +1 yıl
Al karşına konuş ama. İlerde evlenince aldatılma olayı kesin yaşarsın.. çünkü benim bir sürü erkek arkadaşım var benzer şekilde manken ünlü bilmem ne takip eder mayolu bikinili sahil fotoğraf i takip edenler yüzde 500 eşini aldatır.. sen ilerisini sorun etmem. Dersen şimdiye bakarsan al karşına konuş. Ya adam olursun ben burada neyim dersin... İlişkide evlilik süresini de bir kaç ay uzat.. eğer adam olursa devam edersin. Ama en ufak tekrari olursa. Yol ver ilerde 2 çocukla baba evine gelsen gene senden bilecekler
- +1 yıl
Tekrarı olur. Çünkü can çıkar huy çıkmaz. Bu bir gerçek.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkekler bakar. onlar ulaşamayacağı herkesin baktığı videolar dert etme bence.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonları başkası olarak görme sonuçta çevresinden birileri değil. orada abuk sabuk insanların attığı videolar.
- +1 yıl
her erkek bunu yapmıyor sana öyle denk gelmiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim evliyken +18 filmler izliyordu seninle alâkası yok izliyorlar ne yaparsan yap
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğil karakter hacısı hocası bile nefsine düştü mü seyrediyor
+1 yılBunları görünce nasıl tepki veremiyorsun insan bağırır çağırır elindeki yüzüğü atar suratina konuşunca degiscegini sanmiyorum gene devan eder abaza belli gozu disar da
01 Yorumla- +1 yıl
Yaptım inan ki çok tepki verdim sinirimden ağladım ama bir özrü bile yok
+1 yılTek derdiniz sadece ben olayım. Ama erkekler her zaman abazadır
01 Yorumla
+1 yılkizlar seksi olmadiginz sureceerkekleri kendinize baglayamazsinz bunu unutmayin
04 Yorumla- +1 yıl
Dhhdhddggdd
- +1 yıl
@blablablak ama haksizmiyim yani biz erkek milleti boyl3yiz iste napalim degismiyoruz
- +1 yıl
Peki sen seksi misin bizde bakıyoruz
- +1 yıl
@blablablak tabikide bu bizm icnde gecerli seksi olmaya caliaiyoruz yani ama soru sizin taraftan sorulmus oyle cevap verdim
Ben mi yetmiyorum sorunu direk kendisine sorabilirsin. En doğru cevabı kendisi verecektir.
12 Yorumla
+1 yılNişanlı da olsan bırak güzel kızım bırak. Adam olmaz bundan
13 Yorumla- +1 yıl
boş ver mutlu olamayacağın bir ilişkide olacağına adın çıksın. Elalemin lafına çok takılma onlar konuşurlar sürekli
+1 yılBence onunla bu konuyu konuşmalısın. Yetememe gibi bir durum yok. Sonuçta her erkek izler böyle videolar kendi üstüne alınmamalısın
00 Yorumla
+1 yılEvlenince bir ihtimal düzelebilir ama zor bir ihtimal
04 Yorumla- +1 yıl
Aklına yatmıyorsan evlenme.
- +1 yıl
Yok be peygamber imiz dediki tam söyleme sözü fakat huy değişmez.. düzeltmezzSinnn sen
- +1 yıl
Söyleyemeyebilirim* sözü gerisinin kendiniz anlayın.. için sinmiyorsa 👀bye
+1 yılBence sevgilin daha ilişkinin olgunluğunu yasayacak düzeye gelememiş.. bana böyle geldi en azından.
01 Yorumla
+1 yılAyrilmalisin çünkü bu geçici bir şey değil onun karakteri
04 Yorumla- +1 yıl
Çok slaksiniz tehdit ederim diyorsunuz evlenmeyi bir zafer felan mi sanıyorsunuz hala hem de sizi sürekli aldatacak biriyle. Evlenin en azından biz bunlarla karsilasmayalim gerçi Türkiye'de bunlardan bol ne var 😊
- +1 yıl
Fazla ciddiye alarak cevaplamışim zaten
Devamke
+1 yılÖyle bir şey varsa aldatmadır bu kendisine saygısı olan ayrılır yani
01 Yorumla
+1 yılSal gitsin kuduruk bu evlenilmez bu tarz insanlarla
01 Yorumla
+1 yılAlışmış kudurmuştan beter o alışmış ona buna bakmaya işin zor
01 YorumlaErkeklerde genelde olan bişi kolay kolay bişi yapmazsın içinde olması gerekir. Sadakatin
04 YorumlaAbazalıktandır sana bişey diyemiyorsa o şekilde kafa dağıtıyordur
06 Yorumla
+1 yıltiktok kullanan insandan hayır mı gelir zaten
32 Yorumla- +1 yıl
Ne farkeder ha hasan dayim ha dayim hasan
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala bu adamla beraber sen izin ver ayağının altına paspas olayim
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİzin ver. kolen olayim
Cevap sahibi+1 yılBir dediğin iki olmaz
Cevap sahibi+1 yılNe demisim
Cevap sahibi+1 yılAdın çıkmaz ben varim
Cevap sahibi+1 yılHadi ama
Cevap sahibi+1 yılcanım sallakk
Elizbet takılırken kullanmak için yedeklemiş sanırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet o abaza evlenince de devam edecek
12 YorumlaAyrıl ondan bundan hayır gelmez
01 YorumlaBunu beraber aşmanız gerekiyor
02 YorumlaNişanlı olmanız saçma bu durumda
01 Yorumla
+1 yılOhoooo o şimdi ne naneler yiyordur
01 Yorumla
+1 yılBunun evlenince de devamı gelir
02 Yorumla- +1 yıl
Korkunun ecele faydası yok
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!