AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani çeşitli bahanelerle uğraşır aksmlri eve gidince yazmaz görüntü arama yapmaz vs. Yani kolay
Mesela şöyle dese amcaoğlu ile eşini yemeğe götüreceğiz kelimesi evli olduğunu gösteriyor mu
İyide amcaoğlu eşini sen niye yemeğe gtryosun dye düşün
Bunu yazdı sonra tamam yazınca görmedi. Bu şüphe doğuruyor mu yani evli olduğunu gösteriyor mu
Yani bence evli ve sana yalan söylüyor ben amcaoğlu ve eşiyle olsam nye sennle knusmiyim engel ne buna
Wpta profilini kaldırdı neden diye sorunca annem ile kavga ettim o çok kötü vs dedi peki bunu bir erkek dese anlamı nedir emin olmak istiyorum
Ya sen kaç yaşındasın tatlim
Sadece Emin olmak istiyorum
Kendi kendime kuruntu mu yapıyorum yoksa evli mi diye
Ya evli bence insan neden gizlesin amcaoğlu ve onun eşinden bir kadınla konstgunu
Evet yorum yok mu
Evli bence eminim evli
Mesaj yazdım ve engelledim
Aferin en iyisini yapmışsın bence
Önce profilini kaldırdı sebebi annem ile tartıştık oldu sonra da bu mesajı yazdı o mesajdan sonra şüphe düştü
Off görüntülü ara bence akrablarinla tansmak istyrum de
Yok uğraşamam engelledim direkt
Ozmn takma kafana boş ver ulan biz evlenmeye kız bulamyoz adamlar hem evli hemde manita bluyolar
Evlenince de sadakatsizlik yapiyorsunuz
İyide ben evli değilim tatlım çoğul konuşma şahsen benim sevgilim olsan evlensek ben öyle şeyler yapmam daha önce ilişkim olmadı yani sevisme vs falan karıma sakliyorum kendmi
Mesaj atmış Instagram'da diyor ki ben bekarım amcaoğlu yeni evli
Yalan bence ya inanma kanıtlasin ozmn
Mesela nasıl kanitlamasini isteyeyim
Evet nasıl kanitlamasani isteyebilirimki
Ya ne biliyim sizin aranızda olan bişi tanistirsin mesela seninle ciddi düşünüyorsa tanıştırır evlerine yemeğe gidin falan yani
Onun dışında kimlikte belli olur mu
Yani olur tabi
Kimlik degistirilmeyebilir
Ya e devletine bak ozmn
Söyledim e devlet diye bakalım atarsa dicem evet evli atmazsa bye bye dicem
En iyisini yaparsın tatlım
Çok sağol ya yardımcı oldun
Rica ederim bir bir sitemmi. Yoksa teşekkür mu eğer bir işe yardiysam ne mutlu kadınlar çiçektir kırmamak lazim
Gerçekten teşekkür ederim
Rica ederim kendine iyi bak üzme kendni boş şeyler için inşallah senin kıymetini bilen birini bulursun
Doğru ben dedim bekarsan ispatla diye bana dedi ki şu an kaybedeyim (hani yemeğe cikmistilar) eve gidince kimliği çekip atarım. Dedim ki kimliğini degistirmemissindir o da dedi nasıl atayım dedim ki e devletten at o da tamam eve geçeyim atarim dedi saat kaç oldu atmadı :) sanırım tipik evli erkek sendromları
Evet bencede üzüldüm senin adına ya biliyormusun benimde bir kız arkadaşım vardı oda evli cikmisti
İnsan neden sadakatsiz olur ki
Blmiyrum ben evllik haylleri kurmuştum ama olmadı ben ihanet etmeyi ve aldatmayı sevmm hiç yapmadım da ama hep maruz kaldim
Aynı şekilde yaşadım
Yazık bize be valla biz slaakmiyiz yoksa çok aşık olan birmi yani hayatımda ilk defa benmle aynı seyleri yasiyan bri grdum seni tanımak isterdm
Sana takip atayim
Kabul ettim mesaj atarmsn
Ordmsn
Her halukarda anlaşılır aslında
Nasıl ama
Gizlisin yazamadım
Burdan yaz
Gizlice takip et
Nasıl
Sorarak
Hayır dicek
O zaman takip et
Nasıl
İşte gittiği yerleri evini falan sonra evden çıkınca çal zili açsın kadın açarsa eline bak yüzük de varsa deki teyzeme gelmiştim yanlış apartmana gelmişim
Netten tanıştığım kişi bu
Ama şimdi senden hiç bir bilgi vermeden soru sormuşsun ya orada sana bi dünya alan bırakmışlar soruyu detaylandırman için değil mi
E-devlet
TC nasıl alınır
İsteyerek
Vermez
Muhatap olma ozaman
Bilmiyorum
yüzüğünden
Ya takmıyor ise