Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Niye ya
Yeniden evlenenler sevemezmi sevilemezmi
Onlara sevmek sevilmek yasakmi
İlkinde sorun yaşadın diye ikincisinde de sorun yaşayacağın nerden malum?
İmama kızıp camiye gitmemek bu
Burada birisi vardı ilk evliliğinden cocuguda vardı ikinci evliliğinde kocası gerçek babasına göre daha babacandi çocuğa
Hem ne olacağı kaçınca da nasıl bı insanla karsilasacagini Allah bilir217 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi de olabilir bu yüzden zaten adı cesaret. Ben fikrimi detayda yazdım sabit
Soran+1 yılSoymak zaten ilk adım ve bu da cesaret işi uğraşmıyorum
Soran+1 yılBen evlilik insanı değilmişim bunu gördüm bir daha asla
Soran+1 yılSevgililik fılan olmadi görücü yıllar öncesindeki konu. Sen bunu boş ver de şuna cevap ver. Peki tek kişiyle evli gibi yaşanti ama aynı evin içinde değil yine herkes kendi evinde ama tek kişi yine konu sadakat?
Soran+1 yılGayet açık aslında sadece aynı evde olmak ve resmi nikah zorunluluğu yok
- +1 yıl
Hım ayrı evlerde istediğinde buluşmak
Sevgililik gibi bişe
Güzel bişe ama özlemeye başlarsan zorda kalırsın
Adam derseki biz böyle anlaştık kusura bakma aynı evde olamayız diye kafaları yersin
Yaklaşım iyi
Sorumluluk daha az
Birbirini görmek daha az
Aynı yatağa girme zorunluluğu yok vs vs
İyi gibi duruyor
Akıllı bir erkek yok demez bu fikre
Ama evli gibi olacaksınız degilmi kimse başka kişi ile gorusmeyecek
Soran+1 yılEvet tabiki sadakat bunun için lazım ama çok da özlem olmax niye olsun. Her istediğinde gelip gidilir sadece aynı evin içinde her gün her an birine katlanmak zorundaligi yok tabiki imam nikahı ile😉
- +1 yıl
Kolay kolay imam nikahı olan adam seni bırakmaz ama sen öyle istiyorsan saygı duyabilir
Evet aynı evde olma zorunluluğu yok ama insan sevdiği ile aynı evde olmak ister
Sen sanırım bir erkeğin pisine ev işlerine vs dayanamiyorsun
E bunun cinselliği var birlikte uyuması var
Adam seni hiç dusunemedigin doruklara cikartirsa sabahta hadi herkes kendi yoluna derse her gün görüşmek istemez ise ne yapacaksın
Soran+1 yılHerkes yoluna. Kimseye eyvallahım yok ki cinsellik için kimseyi zaten yanımda tutmam, ilk amaç bu olmamalı sevgi saygı sadakat ilgi paylaşım mutluluk ve huzur olmalı amaç. Diğeri zaten olur bir şekilde o işin detayı
- +1 yıl
Bak burada kacirdigin bir nokta var
Tabiki adam seninle evleniyorsa öncelik sevgi saygı sadakat diğer goruslerimde de var.
Ama adam seninle imam nikahlı evlenecek sevgi saygı sadakat var
Aynı evde degilsiniz
Sevgili gibi üniversitedeki gibi film izlemek icinmi çağıracak seni
İşten güçten zaman bulacak akşam kendi yemek yapacak vs seninle bir şeyler yaşamak isteyecek zaten haftada bir kaç kez görecek seni her dakikasını değerlendirmek ister
Ama şu var yaşı biraz ilerlemiş olur cinsellik vb beklentileri olmaz sana sahip çıkmak ister o ayrı
Sen herşeyi kendine göre olsun istiyorsun
Biraz ya kriterlerini esnetmen gerekecek ya da yaşça ileri birini bulman gerekecek
Soran+1 yılBen unili gibi olsun demedim ki. Sen beni yanlış anladın paylaşım içinde her şey de var zaten konu bu ok. Yeterki saydıklarım olsun ileri yas olmaz çok fark kabul edemem. Amacım sugardady ya da para değil ergenler gibi
- +1 yıl
Bende benzeri şeyleri söylüyorum
Ama her şey istediğin gibi bekledigin gibi olmayabilir
Belki baskın karakterli olursan olur olmaz diyemem
Kendin gibi birini bulman gerek evli olup ayrı yaşamayı isteyen biri
Aynı evde çok sık yasamaktan hoşlanmayan biri
Ama ben olsam sarılmadan yalnız uyumak istemezdim evliysem
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış düşünüyorsun ilk denemede olmadı diye sorun çıktı diye 2. Evlilikte bu şekil olacak diye bir şey yok. İlk evlilikte anlaşamazsın sevmezsin başka sorunlar olur tanıyamamışsındır. Ama 2. Evlilikte biraz daha ders çıkarmış olursun sevdikten sonra hiç önemi yok
111 Yorumla
Soran+1 yılSen çok iyi niyetlisin ama hayat bu kadar iyi niyet götürmüyor küçüğüm
- +1 yıl
Valla iyi niyetim yüzümden çok kaybettim ama diğerleri gibi de olmak istemiyorum. Bir yol gösterenimiz yokki. Sen neden ayrıldın eşinden
- +1 yıl
Sende mi iyi niyetinden kaybettin?
Soran+1 yılBen hayatta hep kaybedenim
- +1 yıl
Benim kadın ve biraz büyük halim 😂 sende kendimi görmeye başladım. Seni tanıyıp senden ders almalıyım bence 😅
Soran+1 yılHiç tanımaya heyeti yok kimseyi emin ol. Artık guzin ablalık da yapmıyorum
- +1 yıl
Abla olma arkadaş ol dost ol. Beni tanıyınca iyi ki tanımışım diyeceksin bundan emin ol. Senin gibi çok insanla tanıştım hala konuşuruz çok da mutlular 😅
Soran+1 yılBen tanışmaya kapalıyım yıllardır insan sevmiyorum kafam rahat boş ver
- +1 yıl
Hayat tek başına geçmez. şu an tam bezmiş durumdasın. İnsan istemiyorsun. Tanışmaya görüşmeye hevesin yok. İnsanlara güvenin yok. Kendini iyice kapatmaya başlamışsın bunu yapma kendine daha gençsin hayatın tadını çıkart
Soran+1 yılYeni bir durum değil ki yıllardır böyleyim ve kafam rahat keyfim yerinde. Yeni birine gerek yok hepsi bu. Kendimi kapattığım fılan yok istesem sosyallik var ama insan yakınımda istemiyorum hepsi bu. İki kelime hoş sohbet bitti gitti bunun için de KS muhteşem. Az insan çok huzur felsefem
- +1 yıl
Valla bende bazen senin gibi çevremde kimseyi istemiyorum ama genel olarak yeni birisiyle tanışmaya bayılıyorum. Her zaman yeni birilerini tanımak istiyorum güzel geliyor bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayatında bir kere mutluluğu yakalayamadın mı ikincisi çok zor.
Evlilik kadının fedakar, erkeğin vefakar olduğu bir müessese olmalı.114 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle işte bu yüzden iyi cesaret ve kafama sıkmak diyorum
Soran+1 yıl37 ama konuyla ilgisi ne. İsterse 25 istese 46 olsun aynı şey
Soran+1 yılPeki tek kişiyle evli gibi yaşanti ama aynı evin içinde değil yine herkes kendi evinde ama tek kişi yine konu sadakat? Buna ne dersin?
Soran+1 yılAynı ev, her gün birine katlanmak fikri ona mecbur olmak aynı yatağa girme mecburiyeti evlilikten farksız. Ama farklı ev yani yine herkes kendi evinde ama istedikleri zaman aynı evde olmak fikri daha kolay ev azından her gün zorunluluk yok
Soran+1 yılAynı evin içinde farklı oda fikri biraz saçma değil mi ki her istediğinde aynı ev içinde yataktan evden kovmak gibi olmaz mı gelme demek. Yine de bu zor olur farklı ev her istediğinde gelmemek daha kolay gibi ya da daha hoş hem heyecan olur buluşma kavuşma gibi belki de
- +1 yıl
Ben hayatıma alacağım bir kadın olacaksa aynı ev aynı oda isterim ama o istemiyorsa aynı ev ayrı odayı kabul ederim. Daha önce ayrı evi yaşamış biriyim, o ilişki yürümüyor. Çünkü yalnız olunca iki taraf misafir durumu müsait olamama durumu gittikçe artıyor ve ilişki erkek tarafından bitiriliyor. Siz anladığım kadarıyla aseksuel birisiniz. Bence erkekleri hayatınızdan çıkarmalısınız.
Soran+1 yılAynı ev ayri odaya sanırım her erkek ok demez ki ortak alan kullanımı ve temizliği de sıkıntı olur benim için erkeklet temiz varlıklar değil kabul edin. Bu yüzden herkes evinde olmalı bence, hayatımda zaten erkek çıkarmak değil hiç girmiyor buna müsaade etmiyorum yıllardır, yani sorun yok
- +1 yıl
Benim tanıştığım kadınların bulaşık makinelerini size gösterseydim bu sözünüzü geri alırdınız. Ben temiz, titiz biriyim. Pasaklı kadınlardan yoruldum. Ama dediğim gibi ortak alan da iş bölüşümü yapılır ve herkes sorumluluğunu bilir. Ayrı ev olursa ben kabul etmem. Çünkü iki kere denedim, biri Havaş'ta müdürdü, diğeri Muski'de memur; olmadı.
Soran+1 yılİşte benim denemelerim bile yok, baştan hiç girişimiyorum ayruca her erkek sizin gibi olacak diye birsey yok. Çoğu dediğim gibidir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesidir ama bana kalırsa boşanırsam kolay kolay evlenmem tekrardan.
18 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu
- +1 yıl
Ama evliliğin yeri başka bu da bir gerçek. Boşanıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Soran+1 yılNeyi başka ya, aklı olan evlenmez, adliye koridorları çile dolu. Keşke hiç hayatımda bu yola girmeseydim kimseye de tavsiye etmem evliliği. Yalnız ölün daha kolay
- +1 yıl
Size kötüsü denk gelmiş demek ki.
Soran+1 yılBilemiyorum anacıligi, ailesine tapmasi yalanlari ama asıl beni bitiren olmayan adalet oldu, bu süreç tövbe ettirdi
- +1 yıl
Zor tabi ve evlilik tamamen nasip işi sizin adınıza üzüldüm bu süreci yaşamak durumunda kalmışsınız. Uygunluk çok önemli çiftler ve aileler arasında.
Soran+1 yılBenim için artık asla, üzülecek birsey yok memnunum
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kez evlendim. Benim için büyük bir hataydı. Ama yine de doğru insanı bulabileceğim konusunda umutluyum. Yani evlenirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen istiyorum bazende korkuyorum. acaba nasıl olur diye
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFarklı evler iyi ama onu da bulmak zor
Soran+1 yılİşte bu soru sizler için. Yorumlari oku belki bir fikir olur senin için. Ben aslacıyım
Soran+1 yılFarklı ev derken yani kimse düzenini bozmayacak zaten herkesin yaşadığı bir evi hayatı var. Aslında bu sevgililik ama tabi evli gibi önem ve değer vermek herseyini paylaşmak tabi yine sadece onunla olmak yani konu sadakat ve tabi resmi değil imam nikahı ile
Cevap sahibi+1 yılOkudum da kararsızım, herkes farklı düşünür illaki de ben kendimden eminsem başkası ne der dinlemem. Bakalım hayırlısı. Ama hayat tek de zor, ilerisi yaşlar için
Cevap sahibi+1 yılZaten bende bu şekilde imam nikahi ile olabilir mi karşı taraf ne der olsa sıkıntı olmaz diyorum. Daha sakin olur birbirimizin değerini biliriz diyorum
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin
Soran+1 yılIst
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılUzak misiz ben de Ankara
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun
Soran+1 yılOk
Soran+1 yılŞehir bile uymadı işin ne önemi var. boş ver
Cevap sahibi+1 yılOk
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru eş seçimi hayat kurtarır, benim çevremde ikinci evliliğini yapanlar ilke göre bariz farkla daha mutlular
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBosandim. Silah dayasalar kafama ölürüm yine evlenmem.
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki tek kişiyle evli gibi yaşanti ama aynı evin içinde değil yine herkes kendi evinde ama tek kişi yine konu sadakat? Buna ne dersin
Cevap sahibi+1 yılSadakatta sikintim yok. Afedersin takildigim ka+sar bile olsa, ondan ayrildigim gune kadar aldatmam, baska kadinla olmam. Kendime yapılmasını istemedigim seyi, baskasina yapmam. Dedigin gibi olur.
Soran+1 yılOk👍
+1 yılYeniden evlenmek istiyorum ama kafa dengi birini bulabilmek cok zor 😏
19 Yorumla
Soran+1 yılCesaret varsa illa olur asıl mesele o
- +1 yıl
Yorumu goremedim engelli diyo
- +1 yıl
Sende daha once tanıştık mi
Soran+1 yılHayır sanmıyorum kimseyle tanışmıyorum ki ne engeli anlamadım
- +1 yıl
Sen b3ni engellemişsin bir ara
Soran+1 yılYoo baktım engelle butonu açık. Engel yok ama akrep olman aslında engel sebebi ama engel yok
- +1 yıl
Akrep olmam engel sebebi mi 😳🙄🙄🙄
Soran+1 yılEvet ama engelli değilsin dedim ya🤣
- +1 yıl
Iyi bari icim ferahladı 😂
Ne ki akrepleri engelletecek on yargı merak ettim
Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. Bence ikinci kez evlenirken bunun sayısına kafa yorarak heyecani körezlemek pek doğru değil.
10 YorumlaValla hiç yaşamadım ama dogru kişi olursa tekrar olabilir neden olmasın
14 Yorumla
Soran+1 yılİnan bu doğru kişi lafı da klişe, altı boş
Soran+1 yılSen fazla hayalci ve kadercisin ama hayat fazla gerçek. Bu laflar sökmüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz. Kimisi daha mutlu kimisi ise daha mutsuz. Karşına çıkan kişiye göre değişir her şey
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten herkesin kendi tecrübesini sordum
- +1 yıl
Ablam daha mutlu ilkine göre çünkü çocuğu ikinci eşinden.
Soran+1 yılİlkinden çocuk yok diye mi ayrıldı gibi bir sonuc çıkıyor ama çocuk sevgisi evlilik konusuyla aynı şey değil. Tabi ki çocuk hayatının aşkı insanın ama evliliğin mutluluğu ile ilgisi iki kişilik konu
- +1 yıl
Yoo ilkini sevemediği için bilerek çocuk yapmadı
Soran+1 yılAkıllı kadın, onu alkışkıyorum, çocuk yap düzelir aptallığıni yapmadığı için😍
Etrafımda ikinciye evlenenler daha mutlu
16 Yorumla
Soran+1 yılİyi cesaret
Soran+1 yılİnşallah o yolu bitirdiğimde tekrar kafama sıkmayı asla düşünmüyorum
Soran+1 yılÇok zor kime beni ikna edecek kadar sabırlı ve cesaretli olamaz. Ki benim evlilik gibi bir düşüncem asla yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandıktan sonra mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılSoru neyi anlatıyor
- +1 yıl
Ne biliyim sanki hergün evlenip boşanıyoruz ona göre soruna bi fikir belirtebilirdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki kere evlendim ben mutluyum
36 Yorumla
Soran+1 yılCesareti nasıl hallettin söylesene. Ben çünkü kafaya sıkmaktan farksız görüyorum beni ikna edebilecek bir adam yer yüzünde yoktur
Cevap sahibi+1 yılSevdim sevdikten sonra ra cesaret ettim ilk kocam manyağın tekiydi şiddetli biriydi
Cevap sahibi+1 yılBen de ikinciyi asla evlenemem dedim cesaret edemedim ama
Soran+1 yılİkinciyi evlendim dedin, şimdide cesaret edemedim demişsin
Cevap sahibi+1 yılAma yazıyor sonunda dedim ama evlendim yani
Cevap sahibi+1 yılÖyle dedim ama boşandıktan sonra
Sonra bir adım sevince cesaret ettim
Hic evlenmedim bilmiyorum
116 Yorumla
Soran+1 yılŞanslı ve akıllısın demektir
Soran+1 yılKesinlikle, senin yerinde olmayı isterdim
Soran+1 yılSonuca bak, artık iyiyim
Soran+1 yılDers mi bu bilmem ama asla sonucu çıkıyor işte
Soran+1 yılYerin dibine batsın böyle olmayan kader😉
Soran+1 yılDiye diye ömür tükettim
Soran+1 yılYok kalsın ☺
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEEvlenmek değil yeniden başlı başına gereksiz
10 Yorumla
+1 yılyaşın resmi nikah istemiyonmu farklı evlerdemi kalcaniz
01 Yorumla- +1 yıl
böyle evlilikmi dusunuyon
+1 yılEvlenmedim hiç
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Kavanozdan çıkamadığınız için mi
- +1 yıl
Doğru insan denk gelmediği için
Soran+1 yılKlasık yani
- +1 yıl
Öyle tabi ya sen
- +1 yıl
Germek samimi cevap?
+1 yılSenin yaşın doğru mu
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet 37
- +1 yıl
Bir evlilik mi yaşadın yoksa korkuyor musun ikinciye
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir
12 Yorumla
Soran+1 yılPek farkı yok ayni süreç herkes için oysa
- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılPrensip olarak hatayı tekrarlamam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoş bir iş
10 Yorumla Normal
10 Yorumladelimisin saçmalama
10 YorumlaYine sen 😉
14 Yorumla
Soran+1 yılO sorudan esinlendim bu soru çıktı ortaya
Soran+1 yılOraya yazdım yeterince tekrar uğraşamam şimdi KS yi dinliyorum
+1 yılBoşandın mi ki :)
13 Yorumla
Soran+1 yılYoo o yol bir türlü biymeyenim
- +1 yıl
Anlamadım ama soruna cevap vereyim iki kere aynı hata yapılmamalı diye düşünüyorum
- +1 yıl
Evli misin bekar mi anlamadim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı ihya ların yok mu
05 Yorumla
Soran+1 yılİhya mı? 🙄
Cevap sahibi+1 yılİhtiyaç lar yani
Soran+1 yılHayır hiç yok yıllardır, kadın isterse hicbir konuda bir erkeğe ihtiyaç duymaz
Cevap sahibi+1 yılBu konu tartışılır legal ya da illegal karşılanır
Soran+1 yılHiçbiri yok yıllardır sorun da yok memnunum
+1 yılKatılıyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem