+1 yılEvlenmek, genellikle heyecan verici, sevgi dolu ve anlamlı bir duygu olabilir. Birçok kişi için, sevdikleriyle bir araya gelip ömür boyu sürecek bir birliktelik kurmak, güven duygusu yaşamak ve birlikte büyümek anlamına gelebilir. Ancak herkesin deneyimi farklı olabilir ve evlilik, zaman zaman zorluklarla da dolu olabilir. Önemli olan, birlikte yaşananları paylaşmak, sevgi ve anlayışla birbirine destek olmaktır. Ama evlilik kararı vermek çok önemli bir karar olduğunu düşünüyorum henüz evlilik yapmadım ama uyum kültür anlaşmak saygı ortak noktada buluşmak çok önemlidir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok sabır istiyor. Önce sadece kendini düşünüp kendin için rahat rahat yaşarken evlenınce eşini de düşünmek durumunda kalıyorsun her hareketinde hatta bazen onun ailesini bile düşünüyorsun. İnce zevkleri olan, anlayışlı, aile ve kafa yapısı sana benzeyen biri ile olmazsa da ekstra zor. Misal benim kök ailemde kadın erkek herkes hee işi yapardı. Eşimi ise ailesi kadın yemek ev işi vs yapar diye yetiştirmiş hem çalışıyor, hem eve yetişiyor, hem de evin alınacaklarını alıyordum bunun için ekstra efor gerekiyor 1saat daha erken uyanıyorsun ki kahvaltı hazır olsun 1saat daha geç uyuyorsun ki ev mutfak vs toplu olsun. Bazen yine de takdir edilmiyorsun çünkü ona göre bu zaten görevin 🙂Bir süre sonra sende takdir, teşekkür beklemeyi bir incelik talep etmeyi bırakıyorsun işte al yemek ye al su iç doydun mu sofrayı topluyom al çerez al meyve vs. Ara sıra da yakınlaşma işte. Öyle çok bir büyüsü yok kafası sana uyan biri ile olursa ama birlikte yemek, yürüyüş vs yaparsınız, gülersiniz, dans edersiniz, seni dinler anlamaya çalışır yine de bir süre sonra ayak bağı
23 Yorumla- +1 yıl
Aynı hissettiklerimi yazmışsın. Sabır lazım hoşgörü ve alttan almak. Bende hep dengeyi kuruyorum oldukça.
Evlilik inişli çıkışlı bir durum. Bazen yorgun uzgun hissetsem de pes etmiyorum
Bende de bi iki saat geç yatıp mutfak toplamak var.
Sabahına yine 1 /2 saat erken kalkp kahvaltı sofrada oluyor.
😀😃
gülmek var yürümek var dans yok. Yılbaşında dans edelim dedim sonra ederiz dedi. 😃
Yakinlasma kafasına eserse
😀
Ama cidden de kendi kafa yapinda her konuda ortak hareket edebilmek bambaska bir duygudur.
🙂
- +1 yıl
Hele bir de çocuk (lar) varsa ohooo efor ki ne efor neyse ki bende çocuk yok. Kolaylıklar dilerim ❤
- +1 yıl
Benim şu an yok.
Ama ins olcak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence anlık heyecanlar daha güzel. Gider bir kızla bakisirsin numarasını alırsın yeni birini kesfedersin.
Biraz da bu zamanda kızlar çok k. sar, aynı anda 10 adamla konuşuyorlar efendi erkek sevmiyorlar. Diyeceksin ki e sen de aynısını yapıyorsun. Çünkü kızlar böyle olduğu için benim gibi adamlar da zamanla p. clesiyor karakteri bozuluyor.
08 Yorumla- +1 yıl
Karakterin nasılsa karşına da öyle çıkmaya devam eder
Cevap sahibi+1 yıl@Kapaklıkiz kadın sevmez. Çocuk için evlenir, evinden kurtulmak için evlenir ama asla bir kadin bir erkeği sevmez
- +1 yıl
Sen bu nedene sarılarak vicdan mastürbasyonu yapıyorsun.
- +1 yıl
Bu devirdeki adamlar da iyi kadın sevmiyor o zaman ben de mi öyle olayım? Hayır öyle olmam. Vicdanımı rahatlatmak için de böyle saçma sapan bi nedene sarılmam. Bir insan kötüyse kötüdür, sen de o %10luk kötülük yapan erkekler dilimindesin. Ve karşına her zaman senin kafa yapında bir kadın çıkacak ve 2 kötü niyetli hayatın gerçek güzelliklerinin tadını alamadam iyi bir sıcak ailenin tadını alamadan ölüp gideceksin bu dünyadan. Değer mi? Değmez. Hoşçakal
- +1 yıl
yalnız namus kadına mı mahsus erkekler suçsuz masum demi arkadaş namus iki bacak arasında değil kafada nasıl ki kadının dediğin gibi k... ş varsa erkeğinde p... ç... i var
Cevap sahibi+1 yıl@isimsiz_007 ben test ettim kadınlara iyilik yaramıyor bu toplumda
- +1 yıl
Erkeklere de yaramıyor
Cevap sahibi+1 yıl@isimsiz_007 kedi besle
+1 yılÇok güzel bir duygu. İlk zamanlar insanların bakışları rahatsız ediyor ama sonra hayatında sevdiğin insanla sabah akşam beraber olduğunda hayat anlamlı gelşyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı.
u +1 yıldoğru kişi ile güzel
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. Kafa dengi olursa evlilik çok güzel evde her an dertleşecek sohbet edecek kalk gezmeye gidek diyecek birinin olması güzel ama kafan uyuşmaz ise kadın dedikodudan ailesinden başını kaldırmaz erkek dışardan gelmez arkadaş ortamından çıkmaz ise evlilik zehir olur insana bikere evli insanların elinde başka hiç kimsesi olmayacak dışardan içeriye müdahale olmayacak aenşn benim param olmayacak saygısızlık olmayacak herkes üstüne düşeni yapacak kadın mutfakta lezzet katacak erkek sofrada neşe katacak eh nasıl olsa alım evlendim yan gel yat avrat şorda erkek TV ye bakıp uyumayacak evlilik sorumluluk isteyen bişey yan gel yat değil bunları yapamayan bizim gibi boşanır
80 Yorumla
+1 yılEvliliğin ilk senesi sorunlar olmuyor genelde, sonra 2. Senesi eğer birde çocuk olduysa biraz biraz sorunlar başlıyor. 3. Senesi artık tahammül edilmiyor karşı tarafa ve bu sorunlar çözülmez büyütülürse artık daha da çözülemez. hale. geliyor. Evler annelerin sabrı üzerine ayakta durur yani kimse kusura bakmasın ama kadınlar alttan almazsa erkek zaten almaz. Erkeğini hoş tutarsa , ona ailesini kötülemezse , kötü ve parasız günlerin de yanında olursa erkek karısına bağlanır ağzının içine bakar hale gelir ama dediğim gibi başlarda sabır edecek Kadın sonra erkek zaten karısını dinler hep. Evlilik katlanma sanatıdır.
70 Yorumla
+1 yılBiz toplamda 20 kişi nikah kıydık. Ordan da eğlenceye falan bile gitmedik. Bi kahve pasta sonra eve geçtik. Evde de öyle seks olayına girmedik. Karnımız acikmisti yemek yaptık öyle film izledik bira içtik yattık. Gelinlik damatlık gibi saçma sapan işler de yoktu kravat bile takmadım keten pantolon keten gömlek hatunda da krem rengi elbise. Kafese girmiş maymun gibi olmaya gerek yok. Bi yazınız eksik "fıstık atmayın" diye. Kimseye takı da taktirmadik para da. Satılık değiliz alinik değiliz. Kendimiz için evlendik bi grup sığır göbek atıp parayı dansöz yerine bize bassın diye değil. Siz de bi boqa yaramayan zeka geriliği içeren saçma ritüeller yapmayın. Maymun değil insan olun. Millet saçmalıyor için değil kendiniz için evlenin.
33 Yorumla- +1 yıl
İkimizin ortak kararı ve konuşmadan aynı fikirde olduğu şeydi. Aileler de siz bilirsiniz ama dedi. O "ama" dendiği zaman biz aması maması yok bu işin bu bizim günümüz dedik olay bitti.
+1 yılİlk sene alışma süreci, beraber tatlış tatlış vakitler, bol bol sevişmeler, aile ziyaretleri ve herkesin mutlulukla bakışıyla geçiyor. 2. sene rutine dönüşüyle artık heyecan yavaş yavaş soluyor. 3. sene ilk başta göz ardı ettiğiniz tüm ters hareketleri, tartışma senesi, aile dedikodularını, esirgememe ve birbirinizi alttan alamama sorunları vs. başlıyor.
Kişiden kişiye değişiyor ama şu zamanda genelleme olan bir durum bu.518 Yorumla- +1 yıl
kaç yıllık evlisin, çok güzel analiz etmişsin de :D
- +1 yıl
3 yıl.
4. Yılı söyleyememe nedenim 3. Yılda oluşum - +1 yıl
çocuk olunca da güncelleme gelecek o zaman buraya. 10 yıl benim de
- +1 yıl
Çocuk var :D onu sorunlara saymıyorum
- +1 yıl
Çocuk, eşlerin birbirine olan vaktini çalınca eşlerin tahammülsüzlüğü artıyor diye ilave ediyorum o zaman ☺️
- +1 yıl
Bence alakasız çok çocuklu olup birbirine vakit ayıran eşler var bu irade ile ilgili
- +1 yıl
o zaman biz ayıramıyoruz anladım
- +1 yıl
Evet iki tarafın fedakâr olması lazım
- +1 yıl
senin çocuk ne kadarlık
- +1 yıl
3 yaşına yeni girdi
- +1 yıl
Birbirinize vakit ayıramadan çocuk gelmiş. Asla yapamazdım bunu
- +1 yıl
Ben biraz şeytanım ayrı eve çıkabilmek için yaptım ama yine baş başa kalamadık en başında kötü başladı ve iyiye gitmiyor işge
- +1 yıl
işte bu tahammülsüzlükler bizde de olurdu. ilgisiz mi şu an eşin
- +1 yıl
Yalnız yaşıyorum diyelim
- +1 yıl
Yani onun gibi bir şey :D
- +1 yıl
ne zamandan beri böyle ya :D
- +1 yıl
1 sene
- +1 yıl
Aslında evlendiğimizden beri ama gözüm son senede açıldı
+1 yılBunu ne anlamda sorduguna bağlı erkek için zor gunlerin geldiğin farkında olması tabikiydi şakaydı düğün nikah evlilik derken eve geldiğinde tarifi olmayan bı his evlendigin kişi kendi evinden aliyosun aylesine ona iyi bakicagina dair söz veriyorsun bunu ve bicok seyi kaldira bilecek biri deyilsen evlilik hiç bişi ifade etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünyanın en güzel duygusu eve gelip eşine sarılmak seni edeek çocukları kucagna alıp oynamak eşinle başbaşa giz goze yemek yemek özel günlerde eşinin gözüne bakarak dans etmek el ele sokakata yürümek alışverişte eşinin birşeyler alıp saatlerce alışveriş yaparken onun peşinde beklemek poşetlerini taşımak onun varlığıyla huzur bulmak ve ona sarılıp kokuusnda uyumak çok güzel bir duygu ama maalesef bekarım ve kimi sevip bu duyguları hissettiren terketti çünkü insnalar böyle erkekleri sevmiyor aksın ekavgaci gürültücü sevmeyen erkekler daha kıymetli
38 Yorumla- +1 yıl
Evliliğe dair çok güzel düşüncelerin var
Cevap sahibi+1 yıl@yeterberüya öyle düşüncelerim bunlat ama işte bu düşünceleri sevip gerçekten yuva kurmak isteyen kimse çıkmadı karsima
- +1 yıl
Hayalime yakın bu kişilikte bir erkek.
😀😃😄
Ama gercegim baskaaa😂🤣😅😆
Cevap sahibi+1 yılİşte gerçeği başka olan erkek seviyor bazi kadınlar maalesef bizde dogrumuzu bulamiyiruz
- +1 yıl
Ayol kendim seçmedim görücü usulü
Cevap sahibi+1 yılİşte senim gibi seveni bulsam brnde görücü usulü giderdim ama yok malesefe kaç senedir evlisin
- +1 yıl
3 sene oldu.
Cevap sahibi+1 yılOlmuş bayaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer yerden gördüğüm ilk zamanlarda iyi oluyor ancak belirli bir zaman sonra eskisi gibi olmuyor, unutmayın ki mahkeme koridorlarında ki çiftlerde bir zamanlar birbirlerini çok severek bir yola girdiler ve şu an o koridorda birbirlerine nefret edip düşman olabiliyorlar, ben hiç evlenmedim ve onları görünce evlilik hakkında çekincelerim artıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı düşüncelerim var ama evlenmek yuva kurmak güzeldir be
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikten bıkmadan ve sevmeden, evlenmemek gerekir. Çünkü kadınlar, genelde erkeklerini memnun etmiyorlar. Çok severseler , memnun ederler. Boşamak da kolay değil. Bu yüzden , cinselikten gerçekten bıkmak gerekir ki göz dışarıya kaymasın. Yani erkeklerde 35 yaş, normaldir. Ben de 35 den aşağı, kesin düşünmem
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Doğru kişiyse muhteşem bir duygu... yanlış kişiyse cehennem azabı. O nedenle lütfen ilk önceliğiniz kariyeriniz olsun. Kendinizi devamlì geliştirin ki elin (itine fìrsat vermeyin).
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru kişiyi bulup birbirini anlayan güvenen iki es olursa cennet
Yanlış kişiye denk gelip heba olursan cehennem21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru 👍 peki doğru kişiyi nasıl anlayacağız? Kimse ayranım ekşi demez ki🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılben 5 senedir evliyim esimle bazen tartıssakta mutluyum evde ikimizde üzerimize düsenleri yerine getiriyoruz 2 tanede oglum var sagolsun bana cok destek cıkar maddi olarak da durumumuz kat kat iyi
30 Yorumla
+1 yıl25 yaşında evlendim şu an 28 yaşındayım
Erken evleniyorsun vs diyen oldu ama
Sevgi saygı ve anlayış olunca her şey çok iyi aslında evlilik diye bir kavram yok anlaşabilmek var evliliğin iyi ya da kötü olması tamamen kendinize ve karşında ki kişiye bağlı10 Yorumla
+1 yılŞöyle uydurma bi sözüm var (amacım küfür ya da rahatsız etmek değil, özetlemek sadece) = "Bir öper bin öpülürsün" (İkinci öpülme mecaz, öpüldünüz derler ya hani dolandırıldın, kazıklandın tarzında)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendin için doğru kişiyi bulabilmissen Cennet,
Yanlış kişiyle evlilik yapmışsan cehennem.
Yani aslında mevzu evlilik kurumu değil kişiler.00 YorumlaBence süper bise. Her seyi esinle paylaşıyorsun yasaiyorsun çocuklarınız oluyo birlikte egleniyorsunuz ayy daha nolsun bee bi an önce evlenmek istiyoree
00 Yorumla
+1 yılEvlenmediğim için bilmiyorum ama evlenmek de istiyorum. Fakat bu devirde kimseye güvenemiyorum.
10 YorumlaBilemiyorum henüz dünyalar kadar merhametli evlenebileceğim o kişi karşıma çıkmadı
22 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sorumluluğun arttığı, sadakatin önem kazandığı, huzurun ve mutluluğun ön planda olduğu düzenli bir hayattır evlilik. 💦😎🪷
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben de aynı soruyu soracaktım. sen sormussun. iyi oldu. kadınların sorularına daha cok cevap geliyor.
00 Yorumla
+1 yılArtık kendine özene bezene bakmaya gerek kalmıyor yiyip göbekte salabilirsin sonraki hedefin kira araba ev almak ve çocuk düşünmek bu kadar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evliller evliler için pişmanlık, bekarlar için umut,!
10 Yorumla
+1 yılHiç %100 mutlu bi çift görmedim. Herkes şikayetçi, bekarlığını özlüyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBende merak ediyorum ama görünen şöyleki evlenenler şikayet ediyor ama evlilikleride devam ediyor
10 Yorumla O kadar beğenen içinden nasil hala yalnızım. Ne salağım. Ben de merak ediyorum nasıl bir duygu diye.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin kişiyle evlendiysen evlilik çok güzel bir şey
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum hiç evlenmedim yorumları okumaya geldim.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi ben 21 yıldır evliyim çok mutluyum Doğru kişiyi bulursan sıkıntı yok
110 Yorumla- +1 yıl
Niyetin mi var
- +1 yıl
👋👋👋
- +1 yıl
Niyet demiyelimde hani görücüden önce arada gezen olur işte bilmem kimin oğlu var şöyledir böyledir diye anlatrlar bir gelsinler falan oluyor işte bu zaman insanın aklına okudukları yda çevresinde olumsuz örnek evlilikler oluyo tereddüt ediyrm insan gidib boşanmayı kimse istemez nasl karar verilir evlilik nasl olur bilgm yok tedirgin oluyrm bende mis sizn gibi uzun yıllar evli onlardan ipucu istiyrm
- +1 yıl
Neden görücü? Neden sen sevmeyesin?
- +1 yıl
Öyle görüb tanışıp da aman aman sevdim öldüm aşık oldum olmadı bende e yaşda 28 artk bu sene 29 olacam kısmetse sevmek şimdiye kdr olmadı hayat çıkarmadı karşıma bundan sonra da çıkaracağnı düşünmüyorum pek o yüzden soruyrm genel olarak evliliyin uzun yıllar sürmesi için ne yapmak lazım yda evlnrken neye dikt edilmeli bilemiyrm ben anlamyrm bu işlerden e uzun yıllara dayalı evlilik görende ki ipuçları istiyrm çünki aşık olacağımı sanmıyrm aşk varmıdır ondan da çok emin deyilim
- +1 yıl
Sevgi saygı. Birbirinizle konuşup birbirinizi dinleyeceksiniz. Ve o evdeki her şey 3. kişilere kapalı olacak
- +1 yıl
Ben teşekkürler ederim efendim
+1 yıldoğru kişiyle olursa güzeldir yani , denemediğim için anca bu kadarını söyleyebiliyorum
10 Yorumla
+1 yılHiç evlenmedim bilmiyorum. Ama evlenen tanıdıklarımın anlattığına göre pek de iyi bir şey değil
10 Yorumla
+1 yılDoğru kişi ile olduğunda bence gayet güzel bir duygu.
10 Yorumla
+1 yılbu ülkedeki erkeklerle evlenilmez hepsinin amacı kendine hizmet edecek ezecek birini bulmak
149 Yorumla- +1 yıl
yok onlar aldatır zaten
- +1 yıl
eskrta git o zaman
- +1 yıl
kaşınıyon galiba
- +1 yıl
ayağını denk alsan iyi edersin
- +1 yıl
sen amacını gayet iyi biliyon
- +1 yıl
mal mı var lan karşında
- +1 yıl
Hepsi diyerek beni de hedef aldın. Bu iftiraların hesabı hak dünyasında sorulur haberin olsun.
- +1 yıl
öyle dünya yok masal kitaplarına inanmaya devam et ve kendini kandırmaya
- +1 yıl
yemek yap desek onu bile yapamazsın kimi kandırdığını sanıyon sen
- +1 yıl
Yanındaki Rus erkeğimi peki? Yemek konusunda emin ol senden daha iyi yemekler yaparım.
- +1 yıl
türk değil tabikide Türklerle işim olmaz
- +1 yıl
laf ebeliği yapma o zamanda marifetlerini göster benden iyi olamasanda
- +1 yıl
Gel yanıma marifetlerimi göstereyim
- +1 yıl
çek videonu at bakalım klavye bebesi misin delikanlı mı
- +1 yıl
İşim gücüm yok senin için video çekip onun editiyle uğraşamam. Ayrıca klavye bebesi olan ben değil, sensin.
- +1 yıl
anca edit yaparsın tabi beceremiyorsun ya başkasının videosunu atacan demek ki
- +1 yıl
hadi işine bak sen yemek bilmediğin niye istediğin ortada
- +1 yıl
işinize gelmeyince kaçarsınız işte böyle
- +1 yıl
tam size göre
- +1 yıl
Senin psikolojin bozuk. Gel yanıma yemeğin en lezzetlisini yapar önüne koyarım.
- +1 yıl
bozuksa bu ülkedeki erkekler sayesinde
- +1 yıl
Bu ülkeden kaç tane erkek tanıdın ve tanıdığın erkeklerden umduğun neydi de seni hayal kırıklığına uğrattılar?
- +1 yıl
yorumlara baksan yeter kafa yapılarını anlamak için
- +1 yıl
Dediğim gibi senin psikolojin bozuk. Yabancı erkeklerden de pek bir şey bekleme yani beklentini yüksek tutma hayal kırıklığı yaşarsın.
- +1 yıl
valla onlar sizlerden gayet iyi hiç boşa kıskançlık yapma
- +1 yıl
ülkenin suç oranına bakmak bile yeterli bunun için
- +1 yıl
Ben senin neyini kıskanacam! Ülkedeki suç oranlarını incelediğin gibi diğer ülkelerin suç oranlarına da bakmanı tavsiye ederim.
- +1 yıl
ordakilerin nüfusuna da bak o zaman
- +1 yıl
Aldığı cezalara da
- +1 yıl
hangi ülke 3 kere kadın öldüren katili salmış
- +1 yıl
Ben kararımı verdim senin gerçekten psikolojin bozuk. Bence bir tedavi görmelisin.
- +1 yıl
bende kararımı verdim sende kesinlikle takıntılı ve yalancı korkağın tekisin
- +1 yıl
Senin sorunun insanları yanlış analiz etmek ve yanlış tanımak. Yalancı korkağın tekisin demişsin ama neye göre bu kanıya vardın? Beni daha tanımadın benimle konuşmadın bile...
- +1 yıl
kanıt at dedik atamadın daha nolsun
- +1 yıl
benim sorunum beni ilgilendirir seni değil
- +1 yıl
yavaştan uza sen
- +1 yıl
saçma sapan kişilerle öldürecek zamanım yok benim
- +1 yıl
Yemek yaparken sana video atamam dedim. Ne geçecek elime sana video atsam? Asıl ben sana gerçekleri söyleyim mi? Hayatta bir amacı olmayan, bir beklentisi olmayan, elinden bir şey bile gelmeyen bir kız olabilirsin ve bu da senin psikolojini olumsuz etkilemiş. Herşeyi karşıdan bekleyen öz güveni düşük bir kızsın.
- +1 yıl
ben istediğimi zaten başardım kendi başarısızlıklarını bana anlatma
- +1 yıl
konuyuda daha fazla uzatma sıkıldım
- +1 yıl
Ne istediğini ne başardığını anladım zaten. Ama son yazımın ekran görüntüsünü al ve sakla, günü geldiğinde okursun ve ne kadar haklı olduğumu anlarsın.
Kendini bir kişiye fazla kaptırma hayatta kimseye ön yargılı davranma, bu şekilde devam edersen ileride çok üzülürsün. - +1 yıl
hee hee anlamış mış ne sanıyon lan sen beni erkek düşkünü falan mı o haller size özel
- +1 yıl
haklı falanda değilsin hayal görme
- +1 yıl
sende kendini yeterince kanıtladın ifadelerinle
- +1 yıl
üslubundan belli ne bkk olduğun
"Evlenmek"
Bir dönüm noktasıdır diye düşünüyorum çünkü evin ailen sorumlulukların yaşam tarzın kısacası hayatın değişiyor bu hiç kolay olmasa gerek evleneceğin kişi öyle biri olmalı ki keşke kelimesini kullanma evlenmek en zor şey.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUyumlu sadakatli gevenilir anlaşa bildiğin eş olursa güzel duygular
00 Yorumla
+1 yılSevdigin kişiyi istediğin zaman opebilmek güzel bir duygu olsa gerek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Doğru insanla olursa sonsuz mutluluk
Yanlış insanla olursa zulüm00 YorumlaGerek yok sadece ben bu karıyı rahatça dikebiliyorum demeye yarıyor
00 YorumlaY. r. k gibi.
Evlenirken ucuyorsun, bosanirken surunuyorsun00 Yorumla
+1 yılEğer sohbetine doyamayacağın biriyse tadından yenmez. Herşeyin olu verir
00 YorumlaEvlenmenin nasıl bir duygu olduğu karşındaki insana bağlı tamamen
00 Yorumla
+1 yılDoğruyu söylemek gerekirse güzel hemde çok eğer sevdiğimiz anlaştığımız biriyle evliysek
00 Yorumla
+1 yılHiç evlenmediğim için bilmiyorum ama doğru kişiyle evlenirsen güzel olur diye düşünüyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Seks yapmayı seven bir hatunla ewlenirsen hayatın cennet olur tam tersi olursa cehennem olur..
00 Yorumla2012 de evlendim güzel bir duyguydu 2 yıl önce ayrıldık..
00 YorumlaBilmiyorum ama bir gün evlenirsem o kişiyi yaşatıcam
00 Yorumlaevlenipte pişman olmayan bir kişi yok çevremde booktan bir şey olsa gerek :d
00 YorumlaBilmem hiç evlenmedim güzel olsa gerek evde bir bekleyeni çocukları vs olması insanın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik müessesi zor doğru kişi bulduysan güzel yok bulamadıysan zindan
00 Yorumlaİlk başta çok güzeldi ama sona dogru eşimin ailesinin bir balayına bile bizimle gelmesinden tut arkadaşlarimizla gezmenize izin vermemesi sen ötürü bok gibi oldu
020 Yorumla- +1 yıl
Siz gerçekten 18 yaşında mısınız
- +1 yıl
Ah kardeşim senin kızları görmüşlerdir O yüzden seninle birlikte balayına geliyorlardır seni gelin olarak görmüyorlardır onlar
- +1 yıl
Eyvahh eyvahhh
- +1 yıl
Durumlar gergin sizin ailede o zaman
- +1 yıl
Ve muhtemelen sen hamilesindir
- +1 yıl
Bu tür kavgaların dövüşlerin olduğu tüm evliliklerde mutlaka kadın hamile oluyor ve sesini çıkartamıyor Bu yüzden
- +1 yıl
Bak tutturmuşum yani
- +1 yıl
Bana ulaşırsan sevinirim
- +1 yıl
Ulaşırsan öğrenirsin ulaşmazsan da canın sağ olsun
- +1 yıl
mesaj at
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzınca koşa koşa gidebileceğin bir eşinin olması iyi olsa gerek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Evlenilecek insanı bulursak harika bir şey bulamaz isek yanlış kalbe düşersek cehennem gibi
00 Yorumla
+1 yılBunu bende merak ediyorum ama evleneceğimi de sanmıyorum
20 Yorumlacok sevdigin mutlu olabilicegin biriyle evlenirsen ve her sabah onunla kalkip mutluysan evlenmek inanilmaz cok guzel bir duygu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende nasibimi bulsam bir an önce bende evlenmek istiyorum siz bekarmsnz
00 YorumlaÇoluk çocuk yuva yemek çay seks
Toplumun küçükmüş hali00 Yorumla
+1 yılYorumlayan ve iyi degil ya da iyi diynelerin 💯 de 90 bekar neden
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBende merak ediyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Seni alan yaşadı 🙂
- +1 yıl
Neden? :)
- Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah nasip olur da hissederek anlarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yıltuhaf geliyor
- +1 yıl
Tuhaf gelen nedir?
+1 yılB*k gibi
80 Yorumla
+1 yılBende merak ediyorum açıkçası
10 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri