Lise aşklarım - Hangisi gerçek sevgi?

şu an lise sondayım bundan 3,5 yıl önce başlamıştı her şey. Okulun daha ilk günleri tabi o zamanlar okulun en prime sınıfıyız her telden bi tane var. Bende sınıfın en yakışıklı çocukları arasında 2. Sayılırım (benden daha karizmatik kağan var ama onunda dişleri benimki gibi inci değil ama yinede o yakışıklı) her neyse işte ilk günler herkes kaynaşıyor ben biraz geç girdim ortama çünkü millet abaza herkes kızlarla falan derken 1 ayın sonunda kızlarla arkadaşlıklar edindim ve dost oldum. Asıl olaylar şimdi başlıyor işte ilk teklif bizim sınıftan geldi sarışın yeşil gözlü Esma benden defterimi falan istedi ve ilk ayın sonunda henüz 10 dk yı bile geçmeyen sohbetimize rağmen teklif etti. Tabi ben ilk günden öyle bi düşüncem olmadığıni belirttim ve reddetim. Sonrasında D sınıfında başka bi Esma zayıf beyaz tenli uzun düz şaçları olan kız bana Instagram dan direk seninle tanışmak istiyorum dedi ve 1 hafta geçmeden o da teklif etti reddettim. Aradan bir ay daha geçti ve E sınıfından kızın biri seni seviyorum diye kağıt bırakmış masama bende bunu araştırdım ve Seda ymış onuda reddetim. 15 tatile gerene kadar 3 kişi yi reddetmiştim bile. Bahar ayı geldi ve yakın arkadaşım Sıla bana A sınıfından bir kızla sürekli bakışıyormuşsunuz kız sana aşıkmış falan dedi sonra bu kızla 1 hafta bakıştıktan sonra bir haftada konuştum tanıştım ve Münevver reddetim arkadaşlarım bana sen malsın o kız reddedilirmi falan demişti bende yok güzel değil demiştim ama kız birazda utanıyor falan dediğimi hatırlıyorum neyse. Sonrasında Melisa ve sevinç adlı kızlardan da yine teklif geldi ben sene sonunda 6 kız reddetim ve sap olarak yılı bitirdim.10. sınıfın Kasım ayında en yakın arkadaşımdan birisi teklif etti ve ben artık yeter diyip kızı sevmememe rağmen kabul ettim ve 6 gün sonra ayrıldım ve çöküş dönemim burada başladı ayrılma sebebim kızın eski bacım her neyse o sırada bundan ayrılmam dan 10 gün sonra Münevver ile konuşmaya başladım aradan bi hafya geçmeden en yakın arkadaşım ALİ Ben eski sevgilim ve Münevver gittik sinemaya Ali eski sevgilim ile barışmamı ben ise Münevver ile kaynaşmak için gittim.(eski sevgilim ile Ali dostlar o yüzden geldi yoksa ben istemedim) neyse en arkanın 3 önünde izlerken Münevver e arkaya geçip izleyelim dedim ve birlikte geçtik kız kafasını omzuma koyarak izledi filmi neyse Ali bana diyo ben barış diye götürdüm sen napıyon falan bende Ali ye benim konuşmadığımla niye konuşuyorsun falan dedim knkm o benim dedi. Her neyse işte ben artık kafamda Münevver var ve artık onu nasıl tavlarım diye düşünüyorum 1 ay okuldan sonra 4 de başlayıp akşam 11-12 ye kadar kesintisiz konuştuk. Ben bunu daha önce reddetiğim için buna herkes 2. Şansı hakeder mi falan diyerek teklif ettim ama bu düşünmem lazım dedi ve bende sevsen düşünmeden cevap verirsin dedim oda benden intikam almışcasına hadi ordan etti herhalde... Devamı var
Lise aşklarım - Hangisi gerçek sevgi?