Unutulmayan lise aşki?

Bir sevgilim oldu 16 yaşındayken. İlk sevgilimdi ondan önce flörtum dahi olmamıştı. O bana kıyasla daha uçarı kaçarı çapkındi. Biz sevgili olduk. Karşılıklı birçok fedakarliklar yaptık. Ben aşik olmuştum ilk kez. Sonrasında üniversiteye gitti o ben mezuna kaldim. Gittiğinde bocaladi yapamadi 3 ay sonra benden ayrıldı. Sonrasinda 2 sene boyunca affetirmeye çalıştı kendini başaramadi istemedim. Sonra benim hayatima başkasi girdi unutmuştum onu mutluydum. Ama o beni hiç unutamamiş hatta sevgilimin olmasi onu delirtmiş kiskancliktan çok üzmüş. Birlikte yaşacagimiz ilkleri başkasiyla yaşamam onu çok kırmış. Ama ben mutluydum. 2 sene sonunda o ilişkimde bitti. İliskim bitmeden önceki son aylarda lisedeki o sevgilimi o kadar özler olmuştum ki. Kafami karıştırıyordu. Ben de kimseye haksizlik olmasin diye ayrildim hem o da bana yanlış yapmıştı. Şimdi ise bir seni sevdim sadece sana aşık oldum denedim unutmayi yoluma bakmayi başaramadim seni çok seviyorum diyor eski sevgilim. Ama ben güvenemiyorum yine de. Sizce gerçekten aşık mi bana?

Güncellemeler
+1 yıl
Bildigim bir sey var ki o hayatima gireli 6 7 sene oldu girdigi ilk gunden beri adinin ne oldugunu bilmesem de aramizda bir bağ var. Konusmasam da gormesem de duymasam da o bağ hiç kopmadi. Bunun adi aşk mi?
Unutulmayan lise aşki?