Bana çok acılar çektirdi. Hakaretler etti, beni kullandı, benim onu ayarttığıma dair iftiralar attı, ben şiddete uğrarken öylece izledi hatta bana şiddet uygulayan şahsın (10 yıllık arkadaşımdı kendisi) yanında olmayı tercih etti, her yerden engel attı bana, beni hiçe saydı hatta karşısına çıktığım için üzerime araba bile sürdü. Başka kadınlardan daha aşağı gördü beni. Onları isterken beni istemeyi bıraktı. Aylarca peşinden koşmama rağmen bir kez olsun dinlemedi. Beni intiharın eşiğine kadar getirdi. Ben de ondan intikam almak istiyorum. Bir hocaya gittim, işlem yaptı onun bana bağlanması için, dönmesi için. Bazı belirtiler oluşmaya başladı bile, onun beni fake hesaplardan takip ettiğini ya da bazı kişilere takip ettirdiğini biliyorum. Şimdiki planım ise onu birkaç ay süründürmek, onun acı çekmesini sağlamak. Sonrasında ise affetmiş gibi yapıp, kendime bağlayıp onu nikah masasına oturtacağım ama nikah günü onu terk edeceğim. Böylece ona unutamayacağı bir sürpriz hazırlamış olacağım. Sizce nasıl plan? Yargılayacak olanlar lütfen görüş yazmasın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu kadar ileri seviye değil ama benim de bana değer vermeyen bi sevgilim oldu hatta sevgilim bile olmadı ben sevdim onu sadece, o beni kullanmaya calıstı, ne kadar sevdiğimi, en ufak lafında ne kadar kırıldığımı anlattım ama anlamadı hatta her seferinde daha da fazla kırdı beni, yani düşünüyorum bende ondan bi intikam almak isterim tabiki ama nikah çok ileri seviye değil mi yani uğramamak en güzeli hayatında olmamış gibi davranmak daha iyi, nikaha kadar onun için uğraşacağına yeni hayatına başka adını ile unut onun, benim şu an başka bi sevgilim var mutluyum huzurluyum hatta ne canım senelerim öyle birine harcadım diyorum yani seni üzen şeyleri silip tazelenmek en güzeli, umarım karşına bu sefer seni gerçekten mutlu eden biri cıkar canım 🙏♥️
01 Yorumla
Soran+1 yılYok, istemiyorum ben yeni bir aşk falan. Zavallı birisi gibi her şeyi sineye çekip yaşadığım acıları travmaları kabul edip bedel ödetmeden yoluma bakmayacağım tabiki.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiliyorum canın acıdı ama hoca sana sapık şeyler yapıyorsa onu aradan çıkar.
Gözünde iyice küçülmüş birinden intikam almak seni yüceltmez. Şimdi bırak uzatma.
Kadın cinayetlerine kurban gitme. Bu adam psikopat. Salla gitsin.
Eğlen gül, hayatı dolu dolu yaşa. Bu insan bu intikamı bile haketmiyor. Emin ol hayatına seni gerçekten seven, sana saygı duyan insan gelecek.
Tek yapman gereken pozitif olmak mutlu olmak. Yanına çekersin iyileri 😊
Kimsenin seni ezmesine aşağılamasına, seni küçük düşürmesine izin verme. Dayak atanları da polise ver. Kimse dayak atamaz sana.
Dik dur. Güçlü ol. Emin ol sen sandığından daha güçlüsün. Ve bunları alt etmekle bile uğraşma. Çünkü değmez.
Güzel insan yolun bahtın açık olsun. Kalbine huzur ve mutluluk dolsun. Karşına kıymetini bileni çıkarsın. Kendine iyi bak 💗02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 💕
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Böyle bir şeyi kimse yadırgımasın lütfen...
Böyle bir insanı artık istemiyorsun değil mi? Bununla yan yana olman bile hata.. Ama planın çok güzel tebrik ederim seni. Ama dikkat et, böyle birisinden kimseye biraz faydası dokunmaz. Planın çok güzel.. Inşallah pişman olur. Hayatının sürprizini yaşar. Böyle şeyler yapan birisi biz kadınların hayatında olması büyük hata. Unutmayın bunu.13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılRica ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılHarika ötesi plan bunu eski sevgilime yapmayı o kadar isterdim bir nevi seninle aynı şeyleri yaşadım. Benim yapmam imkansız. Ama yaparsan da ne güzel olur. Keşke ben de yapabilseydim zamanında
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
30Cevap
Yani gulemedim uzuldum yasadiklarina nikah masasindan kalkman senin icin daha kotu olur bu ulkede erkek elinin kiri der birde namusla ilgili bir laf cikarirlar sonra lekeyi temizlemekle ugrasirsin intikam istiyorsan (seni sevmiyor) ama sen direk terk et git baskasiyla sevgili ol bu daha beter eder onu eger karakteri varsa
32 Yorumla
Soran+1 yılNikah masasında terk edilmek daha çok üzer
+1 yılNe kadar saçma (burayı küfür hayal edin.) insan var. Arkadaşına ver, düzüldüğünle kalacaksın... Bir kişinin psikolojik ve fiziksel çöküşü söz konusu hemen akla gelen seks mi? Yazıklar olsun. Evet, seksi bende severim ama bu içeriğe verilecek cevaplar değil.
Bana kalırsa nikah masasında bırakmak gitmek etik değil ama sana yapılanlara karşılık gayet GÜZEL bir cevap olabilir. Tabi nikah masasında kalkıp gidersen ne yazık ki toplum yine senden yana olmayabilir. :(12 Yorumla
- +1 yıl
Her şey gönlünce olsun, dost.
+1 yılAyırılıp onu bırak intikam iyi bir şey değildir üstüne büyü falan lütfen boş ver bir söz vardır savaş düşmana benzediğin zaman kaybedilir diye bırak büyü işlerini de o şerefsizi de sen yoluna o da zaten senden bulmasa bu kafayla başkasından bulacak zaten belasını kendini yıpratma boş yere
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ne kadar gereksiz bir yorum Allah aşkına ya? Belasını başkasından bulmasını istesem zaten böyle bir işe girişmem, değil mi? Onu üzen kişi ben olmak istiyorum. Azıcık iq'sü olan bir insan bunu anlar. Ayrıca onun yüzünden yaşadığım şeyler yeterince ağır ve asla bir ezik gibi her şeyi boş verip, sineye çekip yoluma bakmayacağım. Gerekli açıklamayı yaptım umarım algılayabilmişsinizdir. Lütfen yeni bir görüş daha yazıp asabımı bozmayın.
- +1 yıl
O senin düşüncen :)
+1 yılBence en güzeli affetmek biliyorum zor olucak yaptıklarını affetmeyi ama zamanla unutursun ona fazla değer verme bence bir kaç ay bir de bunun için uğraşma günlerine yazık bırak ne hali varsa görsün sen onu unut ve hayatına bak intinkami sadece zayıflar alır güçlüler affeder. Umarım sonunda uzulmezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla affetmeyeceğim, affettiğim için bu haldeyim zaten.
- +1 yıl
Peki sen bilirsin
+1 yılgerçek bir hikayeyse az bile
umarım işin sonunda başına bir şey gelmez kolay gelsin11 Yorumla
Bence zamana bırak sessizliğinle cezalandır aynı şeyleri bende yaşadım ve inanki 5 yıl sonra karşıla pişman bir şekilde çıktı ve ahların beni tuttu dedi herşeyin farkındayım senden sonra hayatım alt üst oldu dedi
26 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bende de aynısı olur
Soran+1 yıl@omur3427 erdemli olmak bir şeye yaramıyor ayrıca erdemli olmayı belirli kalıplara sığdıramayız. Ben yalnızca gücümü kanıtlamak istiyorum, yenilenin ben olmadığımı göstermek istiyorum.
+1 yılEminim ki bunları yapmasının sebebi sensin. canım gibi böyle birinin peşinden koşarsan o da oyuncak gibi sağa sola savurur oynar seninle. Sal gitsin ne uğraşıyosun daha. Göz önünde olan biteni görmek istememe sebebinizi merak ediyorum.
25 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Soran+1 yılSal gitsin mi? Bu kadar akıl fakiri misin sen? Yaptıkları yanına kâr kalmayacak. Buna izin vermeyeceğim.
- +1 yıl
Sadece senin için vakit kaybı olur. O ettiklerinin karşılığını elbet bulur ama sen onun için harcadığın zamanı geri kazanamazsın. Bu yüzden sal gitsin, acısı başka yerlerinden de çıkar. Sen otur izle keyfine bak.
Soran+1 yılAsla.
- +1 yıl
Allah'ım yaaaaa sen tolete mi gitin? De düşstün küçüken
Büyü, çok büyük bir günahtır. Diğer dünyanı yaktın geçmiş olsun.
Sen ona büyü yapınca o kişi zaten peşinde koşmuş kişi olmuyor ki... Bugünün etkisinde olan bitkisel hayata bağlı gibi düşün öyle biri oluyor... Yaptığına inanamıyorum yaa03 Yorumla
Soran+1 yılBüyü yaptırmadım tam olarak ayrıca Allah ile benim aramdaki meseleye karışmak kimsenin haddi değil.
- +1 yıl
Pardon da "Bir hocaya gittim, işlem yaptı onun bana bağlanması için, dönmesi için. Bazı belirtiler oluşmaya başladı bile" ne demek?
Hoca ne yapmış olabilir ki pardon? Tabiki bu yaptı.
Ben kimseyi yargılanan anladın mı ama bunları söylemeyi dinime bir borç bilirim.
İyiliğin için dedim. Senin psikolojin iyi değil. Dini inancın kuvvetli olsa haciyla hocayla işlemle işin olmaz güzelim.
Akıllı olan, bilinçli olan, inancı kuvvet olan birisi Allaha havale eder. Ki zamanla allahın dan buluyor zaten...
Sen böyle yaptıkça insan bana ilerde hem psikolojik olarak hem manevi olarak çok daha kötü durumda olursun.
İster dediklerimi dikkate al ister ama yorumumu sil. Hic önemli değil. Ama şunu bil silkelenip kendine gelmen ve kendi değerinin farkında olman, sana değer verenlerle yola devam etmen gerek.
1 2 yorum yazanı okudum sana çok güzel MANTIKLI AKIL vermişler. Fakat sen onlara cevap olarak DELİ MİSİN diyorsun.
Yazıkkkkk. Yazık etme kendine. Cahil olma. hadi ordan et mk. Toprağa ölünce onunla birlikte yatırmayacklr aynı.
Fakat günahlarının bedelini sen tek başına ödeyeceksin oda.
Bb
Soran+1 yılBen çok dindar birisi olduğumu iddia etmedim zaten ama eminim ki birçok insandan daha temizdir amel defterim. O yüzden burada bana yargı dağıtmaya çalışacağına lütfen diğerleriyle uğraş.
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. İstiyorsan yapabilirsin ama zaman kaybedersin kötülük yapmaya çalışan her zaman daha kötüsünü kendine getirir. Sen sana bunları çektiren insanları kendi hallerine bıraksan zaten onlar öyle kötü ola ola kendi belâlarını bulacaklar aksi mümkün değil.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBuraya Doktor Levent'in hüzünlü sahnesini koymak istiyorum
https://www.youtube.com/embed/wR8DviYKeXQ
'Ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim Ela'10 Yorumla Bence böyle biriyle senin görüşme hata. Tamamen hayatından çık yoluna bak. Başına bela mı arıyorsun. Nikahı basmadan o senin kızlığını bozup yarı yolda bırakırsa ne yapacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle şeyler olduğu için intikam almak istiyorum ve asla her şeyin sineye çekip unutup yoluma bakmayacağım ezikler gibi. Yaşadıklarım yeterince ağır çünkü.
Soran+1 yılHer şeyi*
Soran+1 yılTecavüzü ve cinayetleri de bu şekilde meşrulaştıran kafa bu.. yazık.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sen de rezil olacaksın... nikah masasına kadar giden bir kızı hangi erkek isterki... sen yine kendine zarar vereceksin... bence abartma vaktiken sessizce ayrıl bitsin...
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ayrıyız şu an ama çözüm bu değil, vazgeçmeyi düşünmüyorum
+1 yılSen kendine de mezar kazıyon... birine mezar kazarsan hep ikitane olur Allah'ım ya intikam peşinde nefret dolu birisi sonu beli
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİsssiz misin, manyak misin, kinci misin.
İssiz isen is bul
Manyak isen psikologa git
Kinci isen Allah kurtarsin...02 Yorumla
Soran+1 yılDilerim ki soruda bahsettiğim olay bir şekilde sizin de başınıza gelir. O zaman görürüz "kin" beslemekle kalıyor musunuz siz acaba.. zavallılar sürüsü.
- +1 yıl
Olabilir herkesin basina gelir ama en temizi olan kurtulmak intikam duygusu ile sadece kendine zarar verirsin
Sonra nolcak peki. Peşini bırakcakmı. Yoksa böyle hasta ruhlu bi ilişkiyi evliliğemi götürceksin. Yapma kardeşim ya büyü zaten başlı başına sakat iş
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka çarem yok
Soran+1 yılBoş veremem maalesef
+1 yılSevaba girersin.😎
Nafaka ve tazminatla uğraştırmazsın. Allah senin gibi kadınları başımızdan eksik etmesin. 🥰03 Yorumla
Soran+1 yılBenim yapacağım şey nafakadan ya da tazminattan çok daha beter. Manevi zararlar maddi zararlardan daha çok yıkar insanı. Nasıl olsa savcı olacağım için maddi bir sıkıntım olmayacak, dolayısıyla bir zavallı bir erkeğin üç kuruş parasına muhtaç değilim. O yüzden üzülecek olan kişi her türlü o.
- +1 yıl
Çocuksuz hakim kadın, hakim kocasından 5000tl nafaka bağlattı geçen sene. Neyse senin amacın manevi intikam. Bir de savcı olacak senin gibi insan. Yani böyle maceralara atlayıp sonra kadına şiddet yaygarası yapmayın.
Soran+1 yılNe alakası var?
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence yapma intikam yanlış bence inan ki değersiz insan için boşa zaman kaybı onun yerine kendine yönel başkasını bul
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır başkasını istemiyorum. Yaşadıklarım zaten yeterince ağır ve bunun bir bedeli olmalı.
- +1 yıl
Siz bilirsiniz
+1 yılKnk iyi güzel de sonra basına bela olmasın bu seni öldürmeye falan kalkmasın sonuçta günümüzde kadın cinayetleri çok
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama ölümü dileyen biriyim zaten
Bunları geride bırakmak istiyorsan herşeyi boş ver ve Allah a bırak. Uğraştıkça çabaladıkça sen üzülürsün olan sana olacaktır yine
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum geride bırakmak falan ve sorduğum soruda da geride bırakmak istediğimden falan katiyen bahsetmedim.
+1 yılYaptıklarınla zaten kendini kendin düşürmüşsün bunca şey yaşadıktan sonra hiç uğraşma tamamen uzaklaş
02 Yorumla
Soran+1 yılBunca şey yaşadığım için uğraşmak zorundayım zaten. Bir şey yaşamasam zaten uğraşmama gerek kalmazdı. Ayrıca kendimi kendim falan düşürmedim. Başkaları benim hayatımla oynadı.
- +1 yıl
Oynamalarına sen izin vermişsin yaşadığın ilk olayda hayatından çıkarmalıydın kendini vazgeçilmez gibi görüyor şuanda üzgünüm ama çok yanlış davranmışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılBence nikah günü terk etmek yerine en yakın arkadaşlarından birine ver ve bunu da kameraya cek sonra bu videoyu ona izlet
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kendimi düşüremem
Kendin icin yapacagin en iyi sey hayatindan boyle insanlari cikario yoluna. bakmak olur bence. Intikam almaya bile degmezler, intikam yorar insani boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşadıklarım kolay değil şunu bir algılasanız mı artık...
Soran+1 yılAyrıca intikamdan kesinlikle vazgeçmeyeceğim.
+1 yılUğraştığına değmez bırak git. Allah muhafaza sana daha kötü bir şey yapmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha kötü ne yapabilir? Bırakıp gitmeyi zaten ben de akıl edebilirim ama demek ki bunu istemiyorum, sizin söylemeniz bir şey değiştirmeyecek.
- +1 yıl
Ne diyelim o zaman bildiğini yap ama bu kadar sana kötülük etmiş bir adam daha kötü birşeyde yapabilir. Dikkat edin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım kinini anlıyorum ama inan değmez anlaşılan adam karaktersiz bi ruh hastası 2 gün sonra sana ayak bağı olur rahat bırakmaz hiç uğraşma Allah'ın adaletine inan
03 Yorumla
Soran+1 yılRahat bırakmasın ona da razıyım yeter ki benim için üzülsün
Cevap sahibi+1 yılÇok yanlış düşünüyosun 2 gün sonra evlensen çoluğunu çocuğunu bile rahat bırakmaz mantıklı hareket et saçmalama
Cevap sahibi+1 yılAyrıca belalı biriylede kimse evlenmek istemez işede almak istemez hayatını kaydırma film çekmiyorsun kendi hayatındasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılİntikam diye diye düştüğünüz durumlara bak. O beğenmediğiniz ahlaksızlara sırf ders vermek adına onlarla çamurda debeleniyorsunuz adına intikam diyorsunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılMecburiyet diyeyim
Cevap sahibi+1 yılMecburiyet değil tercih sadece. Kimse sizi mecbur tutmuyor bu gereksiz eylemler için. Pisliği olduğu yerde bırakıp ona bulaşmadan çekip gidebilir insan. Bu da bir tercihtir
Soran+1 yılBen öyle değilim o zaman kötülük edene kötülüğü buldururum.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılyazık sana bu kadar onemsedıgın kısı senı onemsemıyor ondan kurtulup onune bakacagına sacma sapan seylere zaman harcıyorsun en sonunda umarım deger kendını ıyı hıssedersın ama ona harcadıgın zamana ne kadar yazık ettıgnı en sonunda anlayacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılOndan kurtulup önüme bakmak mı skdndn komik misin? Onun yüzünden yaşadıklarım basit değil, bunu bir anlayın artık. Benim yerimde başkası olsa bin misli beterini yapardı. Ama siz anlamazsınız tabi, başınıza bunun gibi bir olay gelmedi çünkü.. başa gelmeden anlaşılmıyor bazı şeyler.
- +1 yıl
senı cok ıyı anlıyorum ama oyle bır serefsıze harcaıdgın her sanıye bos. haksızlıga ugramıssın bunu hzmedemıyorsun o yuzden sana yapma demıyorum cunku bu kolay degıl umarım tatmın olacagın bır ıntıkam olur ve bu ıntıkam senı daha fazla tuketmez
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi plan..
Başka alternatif kalmadı.
Adımıza cevap hakkımızın yarısını kullandınız.00 Yorumla
+1 yılKavak yelleri mine misin kanka sen hahahaha mükemmel oyunculuğunu konuştur bakalım sende 🥳
00 YorumlaAptal mısın bağlama büyüsü falan yaptırıyosun. Böyle şeyler %90 büyüyü yaptırana musallat olayıyla bitiyor. Senin için üzüldüm umarım başına bir şey gelmez
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılHaklısın ama onu döndürmenin başka bir yolu yok. Ve lütfen, rica ediyorum bana "boş ver, dönmesin, yoluna bak, unut" gibi şeylerle gelmeyin.
Soran+1 yılHa bu arada adamın bana karşı hisleri zaten vardı ama 10 yıl boyunca arkadaş sandığım bir yaratık yüzünden aramız bozuldu, hatta o kadar ileri gitti ki bana şiddet bile uyguladı bu yaratık. Adam da bu oyunlar yüzünden kalbini değil mantığını dinlemek zorunda kaldı. Muhtemelen hisleri hâlâ var ama mantığı yüzünden dönmek istemiyor. Bu işlem de onun mantığını değil de kalbini dinlemesi için.
Soran+1 yılDöneceğini er ya da geç biliyorum ama daha hızlı dönmesi için yaptırdım bu işlemi
+1 yılcanım yapma dediğin gibi biri üzülürmü sanıyosun çakraları açılınca zikine bile takmaz olan yine sana olur allaha havale et ve kaderin seni nerelere götürecek keyifle onu seyret
08 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil yaşadıklarım şunu bi anlasanız artık
- +1 yıl
Kolay olmadığını herkes anlıyor zaten, ama arkanda bırakmayı öğrenmezsen, hayatını geçmişte yaşadıklarına takık bir şekilde yaşar, geçirirsen, o anların da mahvolur. Bu yüzden önüne bakman lazım.
Soran+1 yıl@Sikkinbaskabirisi ama mecburum buna
- +1 yıl
Hiçbir şeye mecbur değilsin, kendini boşuna kandırma. Bu senin tercihin.
Soran+1 yıl@Sikkinbaskabirisi olabilir, ben bunu tercih ediyorum demek ki. Aksini istemiyorum.
- +1 yıl
Anladık da sen bilirsin karşına geçip güler bi skm olmaz dikkat et kendine
Soran+1 yılSöylediğin gibi bir şey olmayacak
- +1 yıl
eminim bir şey olan herkes başta bunu demişti
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel pilan yap derim. Ama şiddete mwyilli biriyse yapma
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. Bırak geçmişi gel benim sevgilim ol sevelim sevişelim
Bu arada hoca kaç paranı aldı?114 Yorumla- +1 yıl
Geçmişi bırak iyi di gerisi ne alaka ajaja
- +1 yıl
Nikah 100 euro o bağlama kimbilir kaçıdır tövbe yarabbim
- +1 yıl
2000 lira vardır bence
- +1 yıl
Yaaa
- +1 yıl
Bide mekka da var oraya gidince de alır para tek başına gidmiyonki ajajaj
- +1 yıl
Hoca olmak varmış
- +1 yıl
OK abi...😃
Soran+1 yılEkmek çıkar mı? Yaşından başından utan ahlaksız ırz düşmanı. Dedem yaşında adamsın kaybol namus düşmanı seni.
- +1 yıl
Bu aralar karga pek laf yiyor? Acaba büyü sanamı yapıldı
- +1 yıl
Maalesef
Ne kadar kötü bi insanmış boyle birini sevemezsin ki yavrum yani uzak dursan intikam falan ugrasma bence ilahi adalet var onu bekle derim.
014 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama uğraşmadan için rahat etmiyor
Soran+1 yılİçim*
Soran+1 yılKolay değil ne yazık ki
Soran+1 yılAylar geçti hâlâ aynı düşünüyorum
Soran+1 yılVe düşüncem değişmeyecek.
Soran+1 yılVar ama yok gibi
Soran+1 yıl19
+1 yılBence nikah masası yerine ikinizde bir psikoloğa gidin derim..
01 Yorumla
Soran+1 yılO gitsin bana gerek yok
Bence ilk planın pazartesi için bir psikolog dan randevu almak olsun kuzum.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok kalsın
+1 yılÖç almaya giderken gücü yeterken, af ile muamele eden kimse ne azizdir.
HZ. MUHAMMED S. a. v.09 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama o affedilecek bir şey yapmadı
- +1 yıl
Affetme o zaman mesela dedi sevgili olalım düşünmem lazım de sonra de ben senin yaptıklarını unutmadım peşimi bırak ve engelle hep aklında soru işareti kalacak
Soran+1 yılAslında mantıklı
Soran+1 yıl@nrcah kimsin
Soran+1 yıl@nrcah ne
1 senedir aynı olay yeter artık unut şunları ya da siteyi sal
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutulacak bir mevzu değil, soru sorarken de senden izin alacak değilim.
+1 yılBilmiyorum ama kötülük yapanı Allah'a havale etmek en iysi
00 Yorumla
+1 yılİntikam diye buna denir kanka!
11 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun b’k gibi plan
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Unutamayacağı süprizi muhtemelen sen de unutmuycaksın. Bu zaten karakterini bozan bir şey bence sadece terk et
+1 yılİnsanlık nereye gidiyor …
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende değil ben kötü birisi değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGit bi piskoloğa görün bence
01 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok kalsın
+1 yılPsikopatsa başına bela alma
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun değil
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılbaşka türlü intikam al
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
nikah masası iyi değil sende rezil olursun baska bi plan dusun arabasının camını kır numarasını dagıt vs
Soran+1 yılBunlar çok basit şeyler
- +1 yıl
nikah masasında da sen basit kalıcan arkandan dicekler ki madem kabul etmeyecekti cocugu ne nikah masasına getrdi :D
Soran+1 yılBana yaptıklarını anlatırım o halde bende
- +1 yıl
tamam sende ozaman anlat yaptklarını nikah masasında
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yapmaya hakkın yok
08 Yorumla
Soran+1 yılDetayı oku ondan sonra görüş yaz lütfen..
- +1 yıl
Okudum zaten
Soran+1 yılO zaman bunu yapmaya hakkım olduğunu anlamış olman gerekirdi
- +1 yıl
Hayır yine de öyle bir şey yapma hakkın olduğun anlamına gelmez
Soran+1 yılOnun yaptıkları benim yapacağım şeyden çok daha ağır
- +1 yıl
Bence ondan ayrıl başını her an büyük belaya sokabilir
Soran+1 yılDaha kötü ne yapabilir ki
- +1 yıl
Orasını bilemem ama bence böyle bir şey yapma
+1 yılNeden hala o çapsızın peşindesin ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılİntikamın peşindeyim
- +1 yıl
Hımmm umarım başarılı olursun
Kanka yine duzuldugunle kalacan xndjdjjd. Bos
016 Yorumla
Soran+1 yılHayırdır ne alaka nerenden uyduruyorsun bunu? Kahinlik taslama boş olan sensin.
Soran+1 yılİzlemiyorum dizi aram yok televizyonla sadece zihnimin gücü.
Soran+1 yılBenim hayatımı mahvettiler ben nasıl yoluma bakabilirim her şeyi sineye çekip kafan mı iyi senin shdhsh dilerim ki sizin de başınıza gelir aynısı o zaman hâlden anlarsınız belki.
Soran+1 yılAcı yaşamış biri olsan başkasının acısını anlardın. Zerre halden anlayan birisi değilsin.
Soran+1 yılAnlasan basit ve boş gelmezdi zaten. Şiddete uğradım, iftiralara maruz kaldım, istismar edildim, yetmezmiş gibi psikolojik şiddet gördüm üstelik bunların hepsini 18 yaşında yaşadım. Bu olaylar olmadan önce de hayatım yeterince berbattı, bunlar eklenince daha da berbat oldu, daha da dibe battım. Ve hepsiyle yalnız başıma mücadele ettim. Evlattan öte sevdiğim bir kedim vardı onu da 2.5 sene önce kaybettim. Bütün bunlar sana basit ve boş geliyorsa o zaman senin insanlığında sıkıntı vardır.
Soran+1 yılAyrıca bana yargı dağıtmaya çalışacağına sen önce kendi vicdanını sorgula.
Soran+1 yılDaha ağırı ne olabilir Allah aşkına? Senin kafan mı iyi kafasız? Ben sana burada bütün dertlerimden bahsedecek değilim. Sen iyi bir insan olsan önce başkasının hayatını zehire çeviren acılarını küçümsemezsin. Bir de görüş de alay eder gibi yazmışsın. Umarım en kısa zamanda ruhun bedenine veda eder de dünya senin gibi alçak bir pislikten kurtulur. Sıktınız artık, ölün, yeter.
Soran+1 yılVe bahse girerim ki senin 25 senelik hayatında yaşadığın acıların 20 katını ben 19 yıllık hayatımda yaşamışımdır. Kaybol hadi daha da bir şey yazma zavallı mahlukat.
Soran+1 yılSen bana yazık kafana diyeceğine önce olmayan kafana üzül kafasız
+1 yılIddiali bir secimm ))
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılBüyü mü yaptırdin adama
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBöyle biriyle muhatap olman bile saçmalık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahaha güzelmiş ya bayağı güldüm 😂
25 Yorumla
Soran+1 yılKomik olan nedir?
Cevap sahibi+1 yılYazdığın hikaye 😄
Soran+1 yılHikaye değil maalesef
Cevap sahibi+1 yılSeni KS Troll Sorular Müdürü yapsalar ya 😃
- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılHiç mi işin gücün yok ya :D salla gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGuzel hikaye trol hanfendi😏.
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne abi Diziye senaryo olur 😂😂
00 Yorumla Nurcan manyakmısın sen
249 Yorumla- +1 yıl
Nurcan?
- +1 yıl
Ahahhaha öldürmeyin beni çok komiksin
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Ne kim benmi ne içtin sen
- +1 yıl
Sindirella bile burada wow
- +1 yıl
Sinsi
Soran+1 yılOlay ne
Soran+1 yılNoluyor kafan mı iyi
Soran+1 yıl@karggaa neden
- +1 yıl
Karga abi bu kız bı tuhaf tanıdığım yok nrcah hı.. sana yürümem
- +1 yıl
Aynen abi Kafa bozuk konsuyama bak laflara içmiş kesin
- +1 yıl
Nrcah doktor carayımı?
- +1 yıl
@xxxLUCİFERxxx kes
- +1 yıl
Karga bu sapıtmış yokmuş gibi davranın
- +1 yıl
Nurcan manyakmısın sen... bak kendine soru soruyor... Evet öylesin
- +1 yıl
Bismillahirrahmanirrahim
- +1 yıl
Hayalet 👻 lemi konuşuyon giz... Küfür etme bari
- +1 yıl
Sen nerden tanıyon. bunu be amca?
- +1 yıl
Bende... meğersem nurcan ooooOooo
- +1 yıl
Abla neyiniz var? birimi var içinde..🙃🤣
- +1 yıl
🙈😂 tövbe tövbe tövbe yarabbim ha galiba
- +1 yıl
Besmele çekin.. kim olduğu belli değil
- +1 yıl
Hahahaha 🤣 😹 ama ağlıyorum ne deyim :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyü işi ahiretini yakar üzüldüm
00 YorumlaÇok iyi 😮😮😧
11 Yorumla
+1 yılBeyin çok önemli bir organ bir kez daha anladım
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen yokluğu zor olsa gerek, senin açından diyorum.
- +1 yıl
Ben intikam için kendimi becertmiyorum bebegim enayisin adam zevk aldigi ile kalcak gülüyorum sana 😂
Soran+1 yılKendimi becerteceğimi nereden çıkardın kafasız JWHXHSJDH
+1 yılYaşa bak yaşanılan hayata bak.
21 Yorumla- +1 yıl
Kafa yoki
+1 yılYapma
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı