Sevdiğim adamı nikah günü terk edeceğim. Nasıl plan?

Bana çok acılar çektirdi. Hakaretler etti, beni kullandı, benim onu ayarttığıma dair iftiralar attı, ben şiddete uğrarken öylece izledi hatta bana şiddet uygulayan şahsın (10 yıllık arkadaşımdı kendisi) yanında olmayı tercih etti, her yerden engel attı bana, beni hiçe saydı hatta karşısına çıktığım için üzerime araba bile sürdü. Başka kadınlardan daha aşağı gördü beni. Onları isterken beni istemeyi bıraktı. Aylarca peşinden koşmama rağmen bir kez olsun dinlemedi. Beni intiharın eşiğine kadar getirdi. Ben de ondan intikam almak istiyorum. Bir hocaya gittim, işlem yaptı onun bana bağlanması için, dönmesi için. Bazı belirtiler oluşmaya başladı bile, onun beni fake hesaplardan takip ettiğini ya da bazı kişilere takip ettirdiğini biliyorum. Şimdiki planım ise onu birkaç ay süründürmek, onun acı çekmesini sağlamak. Sonrasında ise affetmiş gibi yapıp, kendime bağlayıp onu nikah masasına oturtacağım ama nikah günü onu terk edeceğim. Böylece ona unutamayacağı bir sürpriz hazırlamış olacağım. Sizce nasıl plan? Yargılayacak olanlar lütfen görüş yazmasın.
Sevdiğim adamı nikah günü terk edeceğim. Nasıl plan?