Anlam veremediğim bir durum en fazla 25 yaşında olan bir kız 43 yaşındaki babama taktı. Bildiğiniz sapık erkeğin kız versiyonu ya, çıplak fotoğraf bile atıyor. Engelliyor babam yinede bir yerden buluyor gerçekten amacı ne? yani nasıl bir mutluluk bekliyor olabilir? sapıklık yaptıgı adamın kendi yaşında kızı var çok sinirliyim bu olaya ve böyle insanlara karşı. instagram hesabını biliyorum erkek fake açıp duygularıyla oynamayan ne olsun :))))
Güncellemeler
+1 yıl
Önce babamın arkadaşına bulaşmış ondan yüz bulamayınca sıra babama gelmiş olay bundan ibaret öncesi veya sonrası yok
Neden genç kızlar orta yaşlı evli erkeklere bulaşıyor? Hiç mi gururları yok?
Ya arzulanmak ya da biri tarafından tercih edilmek herkesin hoşuna gider ne kadar istemese de buna bende dahilim. Ama bunun yapmak istediği alenen yoldan çıkarmak başka bişey değil
Kızların bazıları değişik gerçekten ama keşke babanı eleştirseydin ilk önce. Kızı yaşındaki biriyle napıyormuş mesela. Bu olayın eminim öncesi de vardır.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Babamın arkadaşına bulaşmış önce yüz bulamayınca sıra babama gelmiş babam öyle biri değildir herşeyden önce dini hassasiyeti olan biri görüş için teşekkürler
Elindeki tüm teknolojik araçlar alınır bir güzel el konur ya da formatlanıp verilir. Flashbellek vs her şeyi alınır. Mail hesaplarına varana kadar... Sonrası taciz boyutunda 2aydan 5yıla kadar hapis var ısrarlı olduğu şu hapis olabilir ama para cezasına da çevrilebilir
Herkese aynı şeyleri yazmışsın babamın arkadaşına yapıştı ondan yüz bulamayınca babama yapıştı Emin misin? Belki böyle değildir. Babana toz kondurmak istemiyor olabilirsin ama bence sen işin detayını araştır yoksa baban suçlu çıkar
Bilgi için teşekkür ederim. Herkes ayrı ayrı sorduğu için aynı şeyleri yazdım dini hassasiyeti olan Allahtan korkan bir babam var hamdolsun o konuda tereddütüm yok yinede teşekkürler ^^
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Baban öncesinde rahat durmamıştir belki de suçun tamamı kızda değildir
Yok canım babamın arkadaşıyla işyerleri ortak bu kızda önce arkadaşına takmış zaten o olmayınca sıra babama gelmiş
Gururları ve namus kavramları yok hepsi para peşinde
Öylelerinden korusun Allah ne diyeyim ki yazık 🤢
Kadınların çoğu bu halde artık görebildiğimiz kadarı bu daha görmediklerimiz var asıl onlar problem.
Para herşeyi satın alır ayrıca sanane kim kimi zikkiyor alla alla
Senin babanın veya annenin başına gelse de bu düşünceni değiştirme olur mu
Babam annemi zzzikiyir zaten
Ahh ne gurursuz onlar çok haklısın, evli erkeklere aşık olan kızlar sürünmesin direkt ölsün 🤨
babanında inceden hoşuna gitmiyosa bende bişi bilmiyorum 😂😂
Ya arzulanmak ya da biri tarafından tercih edilmek herkesin hoşuna gider ne kadar istemese de buna bende dahilim. Ama bunun yapmak istediği alenen yoldan çıkarmak başka bişey değil
baban gidip bi güzel kaysın aklı başına gelsin kaşınıyo madem 😂😂
Kızların bazıları değişik gerçekten ama keşke babanı eleştirseydin ilk önce. Kızı yaşındaki biriyle napıyormuş mesela. Bu olayın eminim öncesi de vardır.
Babamın arkadaşına bulaşmış önce yüz bulamayınca sıra babama gelmiş babam öyle biri değildir herşeyden önce dini hassasiyeti olan biri görüş için teşekkürler
cevap basit *r*s*pu oldugu iciiiin eglence ariyor kendine hxbdhhshxjsjdjs
Ablamda babanla eğlenir
@nxmzncjxkkxk Ne konusuyosun *
baban demek ki iyi tatmin etmiş bağımlılık yapmış :D
Olgun erkek bir başkadır ;) Tecrübe her şeydir :D
Çok çirkin ne olursa olsun
Güzelinde çirkininde bacak arası aynı 😂
konudan bagimsiz ama cirkinin bacak arasida cirkin bilgin olsun canım hxjshzjshajjs
@naberbebeyimmmm Nasıl lan? Ciddi misin?
ciddiyim canım xhbehdjshdjsd
@naberbebeyimmmm Çirkininkini nerede gördün? Eğer sen çirkin değilsen tabi :D
Kara kuru esmer cirkin kizlara bakarsan oralarida cirkin olur canım . Ben kendim baya beyaz tenliyim.
@naberbebeyimmmm Hiç öyle birine denk gelmediğim için bilemiyorum inan. D
Olgunları seviyorlar demekki
baban ne umut verdide babanı buldu acaba
Babamın arkadaşının sapığı bu. Ondan yüz bulamayınca babamı denemek istemiş bundan ibaret yani
iyide babanı nerden biliyor iş yerindenmi nerden
Arkadaşıyla işyerleri ortak ordan biliyordur bide babam sosyal medyayı aktif kullanır maalesef :/
yani kıza bir türlü yaklaşım var yani
Yok arkadaşım babamın hesabını numarasını oradan bulmuştur anlamında dedim
Bence karşılıksız değildi
Tamamen karşılıksız. Ruh hastası olma ihtimali de yüksek
Ayn ayn
baban yakışıklımı?
@poncik65 buda vermek için sıraya girdi 😂😂😂😂
@zirkonn yakışıklıysa verecem tabi sanamı gercem ;)
😂😂 puhahaha ben eşek mikmem zaten o yüzden istemem senden 😂😂😂😂
@zirkonn sen git elini mik ;)
elim senden daha iyidir 😂😂😂😂
@zirkonn tipsiz herif
😂😂 hahahahahha
Mahkemeye verin
Attığı fotoğraflarla birlilte verilse süreç nasıl ilerler bir bilgin var mı?
Elindeki tüm teknolojik araçlar alınır bir güzel el konur ya da formatlanıp verilir. Flashbellek vs her şeyi alınır. Mail hesaplarına varana kadar...
Sonrası taciz boyutunda 2aydan 5yıla kadar hapis var ısrarlı olduğu şu hapis olabilir ama para cezasına da çevrilebilir
Herkese aynı şeyleri yazmışsın babamın arkadaşına yapıştı ondan yüz bulamayınca babama yapıştı Emin misin? Belki böyle değildir. Babana toz kondurmak istemiyor olabilirsin ama bence sen işin detayını araştır yoksa baban suçlu çıkar
Bilgi için teşekkür ederim.
Herkes ayrı ayrı sorduğu için aynı şeyleri yazdım dini hassasiyeti olan Allahtan korkan bir babam var hamdolsun o konuda tereddütüm yok yinede teşekkürler ^^
Baban zengin mi
Sayılır
Tercih meselesi