Doğruyu konuşmak gerekirse ben alkol ve sigara içen birisi ile birlikte olmayı tercih etmem Bunca zamandır sigara kullanmadım ve alkol de haram olduğu için kesinlikle kabul etmem.#KurtBeyazı
Tabii ki benim için ciddi bir sorun teşkil eder bir defa Alkol kullanan birisi ile mümkün değil birliktelik düşünmen Ayrıca anne adayı birisinin sağlıksız şeyler yapması hoşuma gitmez Üstüne üstlük parasını bu şekilde savurgan kullanması da hiç hoşuma gitmez
Dışarıda alkol alamaz eve de arkadaşları ile alkol alamaz her gün de alkol alamaz sarhoşta olmasına izin veremem kendini bozmadan efendi efendi özel günlerde bir iki kadeh olabilir sigara konusuna gelince bende kullanıyorum ama evin salonunda içemez ya da başka bir odasında sadece mutfak hatta balkon
Mühim olan bunlari kullanmasi değil bana olan etkisi. Sigaranin dumanini yüzüme üflüyorsa, icip icip arayip sacma sapan konusuyorsa tabiki sorun ederim. Bir kez uyaririm sonra ayrilik olur saniyorum.
İçki içmeyen biriyle olmam. Alkoliklik derecesinde değil tabi ki de, ortam olduğu zaman, arada sırada birlikte içip kafayı bulamayacağım biriyle ilişkiye girmem zaten.
Sigara içmemesini tercih ederim çünkü çok zararlı, alkollü içkiler arada sırada içildiği zaman sinir sistemine faydası bile olabilen içecekler, ama sigara yıllar süren bir intihar gibi.
Dini inancı olmasını zaten istemem, insanların görüşlerine saygı duyarım ama dini mantıklı bulup inanan biriyle anlaşamam. Yani alkolün dine göre haram olduğunu düşünüp içmeyecek kişi ile anlaşmam hiç mümkün değil. Mümkünse tamamen bilimsel düşünsün.
Şahsen istemem. Alkol konusunda aşırıya gitmiyor arada sırada çok cüzi bir miktar ile yetiniyorsa "belki" olabilir. Seviyorsam oda. Aşırı kullananı zaten sevmem. Sigara da yine kullanmaması tercihim. Ama kullanması çok büyük sorun teşkil etmez. Belki benim için bırkır bile. Şahsen ben kullanıyor olsam sevdiğim "kullanmanı istemiyorum" dese bırakırdım.
Sigara ben de içtiğim için bir sorun olmaz fakat, içki içen birisi ile asla olmam. Benim bir arkadaşım babasından çok çekti. Ve adan çok içki içerdi, kızını çok döverdi. Bu yüzden arkadaşım evliliği seçti, sırf ondan kurtulmak için. İçki içen kişiler her gün karısını döver, parayı son raddeye kadar ona yatırırlar. Derdim tabi ki de para değil, içki içince kendinden geçmek. Bu yüzden asla içki içenler ile muhattap dahi olmam.
Ben Sigara İçtim Başlamayı düşünüyorum Sonra Sigara Nasılsa İçince bırakması zor oluyor bağımlılık yapıyor 18 yaşımda paket paket bitirdim yani Alkol olmasa daha iyi çok haram çünkü sigara büyük günah oda icilmese olur ama alkol daha kötü
Hayır etmez çünkü ben de kullanıyorum evet sigara içmiyorum ama belli bir süre önce alkol kullanmaya başladım yani çok aktif bir şekilde tüketme sen de içiyor mesela arada sorun değil yani sigara tüketmemesi iyi olur ama içmesi benim için hiç sorun değil daha iyi olur oturur birlikte içeriz birlikte anlatırız güleriz eğleniriz ben kısıtlayacak birisi değilim.