Sigara ya da alkol kullanan biriyle anlaşabilir misiniz?

Sigara ya da alkol kullanan biriyle anlaşabilir misiniz?

Hayır benim için sorun olmaz bende maalesef sigara içiyorum zaten. ama sonuç da ben bir kızı sevdiysem onu olduğu gibi severim yani olduğu gibi kabul ederim. oda beni aynı şekilde sever birbirimizi değiştirmeye çalışmayız. tabi ki de bunlar çok zararlı yani hiç içilmese daha iyi olabilir. ama ben kararına saygı duyardım eğer böyle mutluysa aşırıya kaçmıyorsa sorun etmezdim.
ilişkilerde zaten birbirlerini dinlemeleri lazım yoksa anlaşmazlık ya da sürekli tartışma çıkıyor bu da iki tarafa da zarar veriyor.
Sigara evet sorundur. Alkol ise sadece arada olacak şeylerdir. Çünkü sigaranın kokusuna tahammül edemiyorum. Böyle kokan bir kadın ile aynı yatağı paylaşmam mümkün değil.
Haklısın katılıyorumm
Alkol ve Sigara kullanmıyorum. Özellikle Sigara kullanan birini istemem kokusu bile rahatsız ediyor beni ama alkolü kararında içiyorsa onda sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim 🥰
Bana gelenlerin hepsinin damarlarında kan değil alkol dolanıyor o yüzden alıştım problem olmuyor sjsjjhjg
Sende kullanıyorsan sıkıntı olmuyordur jsjd
Karaciğerime bebek gibi bakıyorum sadece deneme amaçlı onlar çok ayrı kafalar su gibi tüketiyorlar
Hiç senlik değilmiş o zaman. Zamanla sende alışırsın belki dkjd
Biraz zor vazopressinden tut beynin işlevine kadar etkisini bildiğim geri kalmak en iyisi geliyor
Vayy meslek ne?
Daha öğrenci olan bir adet sağlıkçıyım
Vazopressin diyince dankkk etti bişiler sjjsdj Mezun bir adet sağlıkçıyım bende
Vazopressin her şeyi çözdü desene sjhgjf
Aydınlanma yaşadım Bi an ndns
Tnx 🥰
Ricalar 🥰🌸
Cevap
22Cevap
Evet kesinlikle istemem çünkü ben alkol ve sigara kullanmıyorum birisi sigara ve alkol kullanırsa bir yere de yanında olursa eninde sonunda bulaşır O yüzden istemem
Ya ikimizde içicez ya da ikimizde içmicez. Diğer türlü biraz zor olur ya. He ama şöyle bir durum var tabi; çok sevdiyse iki taraf da böyle bir durum varsa anlayışlı olmak lazım ama zor olur yani alkol kullanan beraber içmek isteyecek mesela
Alkol neyse de sigara içmeyen biri için ciddi sorun olur. Ya ikisi ya da hiçbiri
Aynen katılıyorum
Arkadaşımla bile bu konuda sorun yaşıyoruz. ebimin , arabamın sigara kokmasını istemem. canım arkadaşım uyarmama rağmen arabada içti geçen gün başka biri olsa arabadan atardım dedim. Sıkıntı o yüzden
Arabada içilen sigaradan ve arabanın sigara kokmasından bende nefret ediyorum. Orası yasaklı yerler asla kabul etmem içilmesini.
Aynen öyle ya. Suistimal edilmesinden nefret ediyorum bişeylerin
Bende
Sigarayı hiç sevmem alkol de yeri ve zamanına göre olabilir
Sen sevmiyorsun ama ya kız seviyorsa napıcaksın jsjs
İçmesin valla vazgeçsin sbdbf
Tı tı tı hep bencillik heppp jdjd
Sağlığını düşünüyoruz yaaa hshd hem sigarayı yakıştırmıyorum shrj
Yakışmıyor haklısın 👍
😂😅
Alkol mühim değil ama sigara ve dumanlı mamul kullanan hatunu koynuma bile almam.🤮
Haklısın
Lanet olsun yine öyleyim 😂
2 dk normal takılamıyosun dimi 😂😂
👀 herkes gibi olmak bana göre değil 😂
Biliyoruz biliyoruz 🫤😂
Aşırı derecede alkolik olmamalı her şey dozunda ve eşit kalmalı. Sevgilim sigara içebilir ,(fazlasıyla değil) alkol için ise arkadaşlarıyla mutlu bir anında ya da güzel bir gününde içebilir ama bu sürekli tekrar ederse bosarim. Çünkü bu ikimiz için de iyi olmayacaktır herhangi bir kavgamizda ben zarar görürüm.
kullanması benim için okey bende sigara içiyorum alkolu nadir genelde arkadaşlarımla beraber tercih ediyorum zaten pahalandı artık eskisi gibi alamıyoruz alkolik olmaması iyidir ama sigarayıda çok içmemek lazım görüyorum 2 paket içiyolar günde aşırı fazla
sırf bu yüzden ayrıldık aldığım alkole karışıyordu sen kimsin bu hakkı kendinde görüyon eğer ilişki yaşam alanına müdahale ediyorsa benim için bitmiştir
İlişkilerde anlayış önemli
Ben sigara veya alkol kullanmadığım için bu tür bağımlılıklar benim için ciddi bir sorun teşkil eder.
Ben kullanmıyorum, onun da kullanmaması daha iyi olurdu. Özellikle alkol kullanmasını istemem.
Böyle şeyleri sorun etmiyorum. Benim için önemli olan onunlayken yaşadığım mutluluktur.
Alkol, sigara kullanmıyorum kullananla da sevgili olmam
Puştluk edecek kadar aşırıya kaçmıyorsa kullansın yaa
Rahatsız eder ben hiç kullanmadım özellikle sigara çok rahatsız ediyor koku vs.
Anlaşırım elbette fakat ben kullanmadığımdan zaman zaman sorun yaşayabiliriz.
Sigara kullanan kadın daha az çekici geliyor bana. Tercih etmem bu yüzden ama çok sevdiğim biriyse onu bu alışkanlığıyla kabul ederim tabi ki
Değil
süreklide olmasııığn
Bu benim için sorun olurdu evet.
İkiside sorun olur
Sigara içenden nefret ederim bana sıkıntı
Oyleleriyle takilmyorum
Evet
Sigara, akol insanın güzelliğine ve aklına zarar veriyor.
👍👍
Sağlık herşeyin başı🙃
Evet büyük sorun hemde
Kullanmamasını tercih ediyorum
Sorun elbette
Her şey kıvamında olması gerek
Çok abartmadığı taktirde anlaşırım
Hoşlanmıyorum
Sorun.
Sorun olur
Alkolik değilse sorun değil birlikte içeriz
Evet