Son zamanlarda karşı cinse görünmezmişim gibi neden?

Eskiden eskiden dedigim bundan 1 1.5 yil önceleri baya baya kızlarla takilirdim hatta birçoğunu sallamazdım bile mesajlarina hic bakmazdim çünkü bolluktaydim hep boyle devam etti en son biri ile sevgili oldum ve 5 ay sürdü en uzun iliskim di sonra ben ayrildim ayrilirken kiz cok üzüldü ağladı cidden istemedim boyle olmasini ama daha fazla oyalanamazdim sonra belli bi zaman geçti artik hic kizlar tarafindan eskisi gibi degilim ne yazani var ne bakani eski benle karsilastiracak olsak şu an ki halimi daha iyiyim diye dusunuyorum tarz olarak tip olarak sacimi uzattim cok yakisti olgunlasti yüzüm ve sporda yapiyorum uzun suredir vücudum iyi giyim tarzimda ama nedense bisey var karşı cinsin hic ilgisini cekmiyorum gibi hissediyorum hatta şu sosyal medyada da eskiden instagramda bayaa istek atan hikaye yanit veren olurdu ama şu an yok snapchat de surekli kendimi attimda illa ki en az 3 4 tekrar oynatiliyordu şu an ise hic bazen nadiren 1 ya da 2 kere nadir ama neden boyle oldu hic anlamadim cidden oysa ki eski benden daha iyiyim.
Son zamanlarda karşı cinse görünmezmişim gibi neden?