Babam hayatını kaybetdikden sonra kendimi farklı diller öğrenmeye ve spora adadım ama şimdi hiçbirini yapmaya halim yok boş kalınca sıkılıyorum ama istediğim ilgelindiğim işleride yapmaya halim yok
Neden böyle olur ki?
Babam hayatını kaybetdikden sonra kendimi farklı diller öğrenmeye ve spora adadım ama şimdi hiçbirini yapmaya halim yok boş kalınca sıkılıyorum ama istediğim ilgelindiğim işleride yapmaya halim yok
Neden böyle olur ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başın sağ olsun. Kendi fizyolojik sağlığın iyi olduğu sürece her şey hallolur.
Hangi dilleri öğreniyorsun?
İngilizce Korece Japonca Çince Ermenice Almanca
İngilizcen iyi seviye olsun. Diğerlerini hobi olarak öğrenebilirsin. Çincede iyidir. İngilizce dışında İspanyolca, Rusça ve Çince öğrenirsen zaten dünyanın %80-90'ın la iletişim kurabilirsin.
Rusca biliyorum
İyi o zaman. Sen Kafkas veya Orta Asya devletlerinden birinden misin?
Azerbaycan
Azerbaycanlıların çoğu genelde Ermenilerle ilgili şeylerden hiç hoşlanmazlar diye biliyorum. Doğru mu?
Ermeniler kötü değiller aslinda
Dilleride çok ilginç
Yani hiç bir insan bireysel olarak suçlanamaz zaten. Benimde dünya görüşüm o. Ama Azerbaycanlılar yaşadığı şeylerden dolayı genelde öyle davranıyorlar gibi.
Alfabeleri ilginç. Gürcüceye benziyor sanırım.
Biraz benziyor
Azerbaycan'da mı yaşıyorsun peki?
Evet
Güzel yer olarak biliyorum. Bizdeki gibi tüketim vergileri yok. Elektronik alet, otomotiv daha ucuz. Maaşlar düşük falan diyorlar. Ama bilmiyorum o kadarını.
O an ki duygunu baskıladığın için olabilir
Başın sağ olsun. Aradan kaç yıl geçti
Nerdeyse 2 yil olucak
Tesekkur ederim
eğer laflamak/dertleşmek istersen ekleyebilirsin.. 2 yıl çok uzun bir zaman değil eskisi gibi olmaman gayet normal, kafanı başka şeylerle mi meşgul etsen acaba
ne sevdiğini bilmiyorum ama ben mesela kafamı dağıtmak için tarih sevdiğim için onunla ilgileniyorum
Bende farkli dilleri ögrenmeyi seviyorum ve spor yoga falan